happypancake

HappyPancake is de nummer één datingsite in Noorwegen en Finland, het is daar opgericht in 2007 en heeft zich al snel naar de top gewerkt. Sinds begin 2018 richt de datingsite zich op Nederland. Het is niet zomaar een datingsite, HappyPancake heeft al veel ervaring in het samen brengen van mensen. Miljoenen leden zijn ingeschreven op de datingsite en heeft al meerdere prijzen gewonnen als beste datingsite in Noorwegen en Finland.

De datingsite is volledig gratis, HappyPancake is er van overtuigd dat het vinden van de ware liefde gratis moet zijn. HappyPancake is een leuke en vlotte datingsite die volledig gratis te gebruiken is.

Bezoek HappyPancake!

Waarom daten bij HappyPancake?

De datingsite heeft veel ervaring in het online daten, het is de nummer één datingsite in Scandinavië. Dagelijks komen duizenden leden met elkaar in contact door de datingsite. HappyPancake doet er alles aan om de grootste datingsite in Nederland te worden.

Ook beschikt de datingsite over een ervaren klantenservice. De klantenservice beoordeelt profielen kritisch op echtheid, dit voorkomt dat er nepprofielen of inactieve profielen zijn op de datingsite. De klantenservice doet er alles aan om de datingsite zo veilig mogelijk te maken.

Je kunt HappyPancake volledig gratis gebruiken, je komt later niet voor onverwachtse kosten te staan. Volgens HappyPancke moet het vinden van de ware gratis zijn.

InschrijfprocesHappyPancake

Je schrijft je snel en gemakkelijk in op HappyPancake door een e-mailadres of telefoonnummer op te geven. Als je een e-mailadres of telefoonnummer hebt opgegeven, ga je naar de volgende stap van het inschrijfproces. Je geeft een woonplaats op, leeftijd, geslacht en seksuele geaardheid. Nadat je dat hebt ingevuld, ben je ingeschreven en kun je de datingsite direct gaan gebruiken.

Nadat je bent ingeschreven kun je het dating profiel nog verder invullen. In je profiel kun je nog verschillende dingen invullen en aangeven. Zo kun je foto’s toevoegen aan je profiel en een profieltekst schrijven. Verder kun je invullen wat voor uiterlijk je hebt, hoelang je bent, lichaamsbouw enzovoort. Op je dating profiel vermeld je ook persoonlijke informatie, zoals burgerlijke staat, opleiding, werk, wereldbeeld, geloof en politieke richting.

Met een volledig ingevuld profiel heb je de meeste kans om succesvol te worden.

Doelgroep van HappyPancake

In Nederland zijn veel datingsites actief die voor een specifieke doelgroep zijn bedoeld. Zo zijn er speciale datingsites voor hoger opgeleiden, speciale datingsites voor jongeren en speciale datingsites voor alleenstaande ouders.

Een specifieke doelgroep heeft HappyPancake niet, bij de datingsite is iedereen welkom. Het maakt hoe oud je bent, welk opleidingsniveau je hebt of welke intentie je hebt. De enige voorwaarden is dat je ouder dan 18 jaar moet zijn om van de datingsite gebruik te kunnen maken

Er zijn geen specifieke gegevens bekend over man/vrouw verhouding of het aantal leden omdat de datingsite redelijk nieuw is in Nederland. Maar wie door de datingsite scrolt ziet dat de meeste leden onder de 50 jaar zijn. Op de datingsite kun je vooral veel leden vinden tussen de 20 en 50 jaar, het is geen datingsite voor 50-plussers.

Uitgebreide zoekfunctie

Om andere leden te vinden die bij je passen kun je gemakkelijk gebruik maken van een uitgebreide zoekfunctie. In de zoekfunctie kun je veel dingen aangeven waaraan iemand moet voldoen, zo kun je snel andere leden vinden die bij je passen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven wat voor uiterlijk hij of zij moet hebben, in wat voor sector hij of zij werkt en wat voor normen en waarden hij of zij moet hebben.

Door de uitgebreide zoekfunctie kun je gemakkelijk leden vinden die bij je passen. Alle informatie wat in het dating profiel voorkomt kun je terugvinden in de zoekfunctie. De uitgebreide zoekfunctie is uniek, niet veel andere datingsites hebben zo’n uitgebreide zoekfunctie.

Zie je een leuke iemand? Dan kun je gemakkelijk een berichtje sturen. Durf je geen eerste berichtje naar iemand te sturen? Op de datingsite kun je van een functie gebruik maken waarmee je met iemand kunt flirten. Je geeft iemand een flirt (knipoog) om iemands aandacht te trekken. De persoon kan vervolgens jou profiel bekijken en zelf een berichtje sturen.

Is HappyPancake volledig gratis?

HappyPancake is volledig gratis, je komt later niet voor onverwachte kosten te staan. Er zit geen adder onder het gras. Van alle functies is gratis gebruik te maken, het is volledig gratis om je aan te melden, andere profielen op te zoeken, te bekijken en te chatten. Het succes van HappyPancake komt dan ook doordat ze de dienst gratis aanbieden, je hoeft geen maandelijks lidmaatschap af te sluiten om de datingsite te kunnen gebruiken.

Misschien vraag je je wel af: hoe komt de datingsite aan hun inkomsten? De datingsite verdient geld door advertenties te laten te zien op de site. Wanneer je lid bent van HappyPancake zie je regelmatig advertenties, daar heb je gelukkig niet veel last van. De advertenties zijn nodig om de website en dating app te kunnen financieren.

De dating appHappyPancake

Je kunt ook daten met de dating app van HappyPancake. De dating app is een variant van de datingwebsite, je maakt dus handig gebruik van de datingsite. Met de app is alles overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Het design van de app ziet er perfect uit, wat veel gebruiksgemak oplevert. Met de dating app kun je altijd en overal berichten naar andere leden versturen.

Dit kun je doen met de dating app:

 • Nieuwe profielen bekijken met één scrol
 • Diepgaande profielen bekijken
 • Snel en gemakkelijk chatten
 • Flirt sturen
 • Mensen vinden met een uitgebreide zoekfunctie
 • Gemakkelijk foto’s toevoegen vanaf je mobiel

De app is beschikbaar voor Android en iOs toestellen, het is gemakkelijk te downloaden in Google Play en App Store.

Bezoek HappyPancake!

Hoe populair is HappyPancake?

In februari 2018 is HappyPancake gestart in Nederland. Waarschijnlijk heb je nog nooit over de datingsite gehoord, dit komt doordat HappyPancake geen erg populaire datingsite in Nederland is. Relatieplanet, Lexa en Parship zijn veel populairdere datingsites.

In Noorwegen en Zweden is HappyPancake de grootste datingsite. In Zweden staan meer dan 700.000 leden geregisterd. Je kunt wel zeggen dat het een succesvolle en ervaren datingsite is. HappyPancake heeft het oog op Nederland laten vallen en wil het hier tot een groot succes maken.

Hoe veilig is HappyPancake?

HappyPancake wil dat je veilig bij kunt daten bij hun. Daarom doet de klantenservice van HappyPancake er alles aan om jouw online datingavontuur zo veilig mogelijk te maken.

Zo maakt de website gebruik van een beveiligde https-verbinding. Dit zorgt ervoor dat derden niet mee kunnen lezen met jouw gegevens. Dat de website beveiligd is kun je zien aan het slotje in de zoekbalk.

Ondanks dat de datingsite wemelt van lieve mensen (aldus HappyPancake) geven ze toch allemaal tips hoe je veilig kunt daten. Zo krijg je tips hoe je oplichting en chantage kunt herkennen. Vertrouw je iemand niet? Dat raad ik je aan om de tips even door te lezen. Hieruit blijkt ook dat HappyPancake veiligheid erg belangrijk vindt.

Lees ook: Op deze manier gaat datingfraude in zijn werk!

Review HappyPancake

Pluspunten

 • 100% gratis
 • Lay-out lijkt als nieuw

Minpunten

 • Advertenties tussen profielen

Populariteit score: 3.1/5

De datingsite is nog niet heel populair, dit komt doordat HappyPancake redelijk nieuw is in Nederland. Er zijn wel genoeg leden te vinden waarmee je kunt chatten, echter zijn er niet veel leden van boven de 50 jaar. De datingsite doet er alles aan om zo populair mogelijk te worden in Nederland.

Gebruiksvriendelijkheid score: 4.3/5

Je ervaart veel gebruiksgemak wanneer je gebruik maakt van de datingsite, de datingsite is overzichtelijk en het navigeren gaat gemakkelijk. De gebruiksvriendelijkheid van HappyPancake doet niet onder aan andere datingsites.

De app is is ook erg goed, het is zeer overzicht en gebruiksvriendelijk. Het concept van de app is beter dan de meeste ander dating apps.

Functionaliteiten score: 3.9/5

Op HappyPancake kun je van minder functionaliteiten gebruik maken dan op andere datingsites. Andere datingsites hebben functies dat het online daten nog leuker maakt maar zonder die functies kun je HappyPancake alsnog goed gebruiken. De datingsite heeft een uitgebreide zoekfunctie, wat uniek is.

Kosten score: 4.6/5

De datingsite is volledig gratis, je komt later niet voor onverwachtse kosten te staan. Echter worden er wel advertenties getoond op de datingsite, de advertenties zijn nodig om de onkosten van HappyPancake te financieren.

Eindoordeel: HappyPancake is een leuke en goede datingsite. Het design van de website en app is goed en overzichtelijk. Het is 100% gratis te gebruiken. Echter is de dienst niet heel populair, wel doet de datingsite er alles aan om populairder te worden. Het is niet direct een aanrader, datingsites zoals Lexa en Relatieplanet zijn veel beter. Maar je kunt HappyPancake als gratis dienst prima gebruiken.

Score:

Lees ook: De beste datingsites in Nederland!

HappyPancake opzeggen

Wanneer je de ware liefde hebt gevonden of je wilt stoppen met het online daten, is het verstandig om je uit te schrijven. Het uitschrijven werkt gemakkelijk en gaat snel als je de stappen hieronder volgt. Op deze manier schrijf je je uit:

 1. Log in op de datingsite
 2. Klik op de profielfoto recht in de hoek
 3. Ga naar accountinstellingen
 4. Scrol naar onder, daar zie je staan: account verwijderen
 5. Vul je gebruiksnaam in en klik op account verwijderen.

Op deze manier verwijder je snel een profiel van happyPancake.

Klantenservice van HappyPancake

De klantenservice van de datingsite is een ervaren dienst die altijd klaarstaat. Ook luistert de datingsite naar feedback, zo reageert de klantenservice actief op feedback van leden op de dating app. De datingsite luistert naar de feedback van leden, en probeert hun datingdienst te verbeteren als leden iets missen. HappyPancake staat open voor vragen, klachten en feedback.

Wanneer je een vraag hebt, kun je het beste eerst kijken op de pagina met meest gestelde vragen, hoogstwaarschijnlijk staat je vraag daarbij.

Contactinformatie

E-mail: support@happypancake.nl

Postadres: Happy pancake AB

Box 38137

10064 Stockholm

Duitsland

Bezoek HappyPancake!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.