happypancake

HappyPancake is de nummer één datingsites van Noorwegen en Finland, het is daar opgericht in 2007 en heeft zich al snel naar de top gewerkt. Sinds begin 2018 richt de datingsite zich op Nederland. Het is niet zomaar een datingsite, HappyPancake heeft al veel ervaring, er zijn miljoenen leden ingeschreven bij de datingsite en heeft al veel prijzen gewonnen als beste datingsite in Noorwegen en Finland.

De datingsite is volledig gratis, HappyPancake is ervan overtuigd dat het vinden van de ware gratis moet zijn. Het design van de dating app en datingwebsite ziet er als nieuw uit, het navigeren door de datingsite is heel makkelijk en alles is overzichtelijk.

Waarom daten bij HappyPancake?

De datingsite heeft veel ervaring in het online daten, het is de nummer één datingsite van Scandinavië. Dagelijks komen duizenden leden met elkaar in contact door de datingsite. HappyPancake doet er alles aan om de grootste datingsite in Nederland te worden.

Ook beschikt de datingsite over een ervaren klantenservice, het beoordeelt profielen kritisch zodat er geen nep of inactieve profielen zijn op de datingsite. De klantenservice doet er alles aan om de datingsite zo veilige mogelijk te maken.

Je kan HappyPancake volledig gratis gebruiken, je komt later niet voor onverwachtse kosten te komen. Volgens de HappyPancke moet het vinden van de ware gratis zijn.

InschrijfprocesHappyPancake

Je schrijft je gemakkelijk in op HappyPancake door middel van een e-mail of telefoonnummer op te geven. Vervolgens vul je je woonplaats in, leeftijd, je eigen geslacht en op welk geslacht je valt. Nadat je dat hebt gedaan ben je ingeschreven en kan je de datingsite al direct gaan gebruiken.

Nadat je bent ingeschreven kan je je profiel nog verder invullen. In je profiel kan je nog verschillende dingen invullen en aangeven. Zo kan je foto’s toevoegen aan je profiel en een profieltekst schrijven. Verder kan je invullen wat voor uiterlijk je hebt, hoelang je bent, lichaamsbouw enzovoort. Op je profiel vermeld je ook persoonlijke informatie, zoals burgerlijke staat, opleiding, werk, wereldbeeld, geloof en politieke richting.

Met een volledig invult profiel heb je de meeste kans om succesvol te worden.

Doelgroep

Een specifieke doelgroep heeft HappyPancake niet, bij de datingsite is iedereen welkom. Alle leeftijden, hoogopgeleid, laagopgeleid. Echter moet je minimaal 18 jaar zijn om gebruik te kunnen maken van de datingsite.

Er zijn geen specifieke gegevens bekend over man/vrouw verhouding of aantal leden omdat de datingsite redelijk nieuw is in Nederland. Maar wie door de datingsite scrolt ziet dat de meeste leden onder de 50 jaar zijn. Op de datingsite kan je vooral veel leden vinden tussen de 20 en 50 jaar, het is geen datingsite voor 50-plussers.

Uitgebreide zoekfunctie

Om andere leden te vinden die bij je passen kan je gemakkelijk gebruik maken van een uitgebreide zoekfunctie. In de zoekfunctie kan je veel dingen aangeven waaraan iemand moet voldoen, zodat je snel iemand vind die bij je past. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven wat voor uiterlijk hij/zij moet hebben, in wat voor sector hij/zij werkt en wat voor normen en waarden hij/zij moet hebben.

Door de uitgebreide zoekfunctie kan je gemakkelijk leden vinden die bij je passen. Alles aan informatie wat je in je profiel kunt vermelden, kan je vinden in de zoekfunctie. Deze uitgebreide zoekfunctie is uniek, niet veel andere datingsites hebben zo’n uitgebreide zoekfunctie.

Zie je een leuke iemand? Dan kan je gemakkelijk een berichtje sturen. Durf je geen eerste berichtje naar iemand te sturen? Op de datingsite kan je een functie vinden waarmee je met iemand kan flirten. Je geeft iemand een flirt (knipoog) om iemands aandacht te trekken. Deze functie is leuk om te gebruiken wanneer je geen eerste berichtje durft te sturen.

Is HappyPancake volledig gratis?

HappyPancake is volledig gratis. Je komt later niet voor onverwachte kosten te staan. Er zit geen adder onder het gras. Van alle functies is gratis gebruik te maken, het is volledig gratis om je aan te melden, andere profielen op te zoeken, te bekijken en te chatten. Het succes van HappyPancake komt dan ook omdat ze de dienst gratis aanbieden, je hoeft geen maandelijks lidmaatschap af te sluiten om de datingsite te kunnen gebruiken.

Misschien vraag je je misschien wel af: hoe komt de datingsite aan hun inkomsten? De datingsite verdient geld met advertenties te laten te zien op de site. Wanneer je lid bent van HappyPancake zie je regelmatig advertenties, daar heb je gelukkig niet veel last van. De advertenties zijn nodig om de website en dating app te kunnen financieren.

De datingappHappyPancake

Je kan ook daten met de dating app van HappyPancake. De dating app is een variant van de datingwebsite, je hebt dus niet meer functies met de app. Met de app is alles wel overzichtelijker en makkelijker te bedienen. De app ziet er als nieuw uit, het design van de app ziet er perfect uit. Met de dating app kan je altijd en overal berichten naar singles versturen.

Dit kan je doen met de dating app:

 • Nieuwe profielen bekijken met één scrol
 • Diepgaande profielen bekijken
 • Snel en gemakkelijk chatten
 • Flirt sturen
 • Mensen vinden met een uitgebreide zoekfunctie
 • Gemakkelijk foto’s toevoegen vanaf je mobiel

De app is beschikbaar voor Android en iOs toestellen, de app kan gemakkelijk in Google Play en App Store downloaden.

Hoe populair is HappyPancake?

In februari 2018 is HappyPancake gestart in Nederland. Waarschijnlijk heb je nog nooit over de datingsite gehoord, omdat HappyPancake niet heel bekend is in Nederland.

In Noorwegen en Zweden is HappyPancake de grootste datingsite. In Zweden staan meer dan 700.000 leden geregisterd, het is dus een succesvolle en ervaren datingsite. HappyPancake heeft het oog op Nederland laten vallen en wil het hier tot een groot succes maken.

Hoe veilig is HappyPancake?

HappyPancake wil je veilig bij kan daten op de datingsite. Daarom doet de klantenservice van HappyPancake er alles aan om jouw online dateavontuur zo veilig mogelijk te maken.

Zo maakt de website gebruik van een beveiligde verbinding. Door middel van een https-verbinding, dit zorgt ervoor dat derden niet mee kunnen lezen met jouw gegevens. Dat de website beveiligd is kan je zien aan het slotje in de zoekbalk.

Ondanks dat de datingsite wemelt van lieve mensen (aldus HappyPancake) geven ze toch allemaal tips hoe je veilig kunt daten. Zo geven ze je tips hoe je oplichting en chantage kan herkennen. Vertrouw je iemand niet? Dat raad ik je aan om de tips even door te lezen. Hieruit blijkt dat de datingsite de veiligheid erg belangrijk vindt.

Lees ook: Op deze manier gaat datingfraude in zijn werk!

Review HappyPancake

Pluspunten

 • 100% gratis
 • Lay-out lijkt als nieuw

Minpunten

 • Advertenties tussen profielen

Populariteit score: 3.1/5

De datingsite is nog niet heel populair, dit komt omdat HappyPancake redelijk nieuw is in Nederland. Er zijn genoeg leden te vinden waarmee je kan chatten maar er zijn niet veel leden van boven de 50 jaar. De datingsite doet er alles aan om zo populair mogelijk te worden in Nederland.

Gebruiksvriendelijkheid score: 4.3/5

De website is zeer gebruiksvriendelijk, er valt gemakkelijk door te navigeren en alle functies kan je gemakkelijk vinden. Het design van de website lijkt als nieuw. Het design van de website van HappyPancake doet niet onder aan andere datingsites.

De app is is ook erg goed, het is zeer overzicht en gebruiksvriendelijk. Het concept van de app is beter dan de meeste ander dating apps.

Functionaliteiten score: 3.9/5

Bij HappyPancake heb je wat minder functies dan op andere datingsites. Andere datingsites hebben functies dat het  online daten nog leuker maakt maar zonder die functies kan je HappyPancake alsnog goed gebruiken. De datingsite heeft een zeer uitgebreide zoekfunctie wat uniek is.

Kosten score: 4.6/5

De datingsite is volledig gratis, je komt later niet voor onverwachtse kosten te staan. Echter worden er wel advertenties getoond op de datingsite, maar de advertenties zijn nodig om de onkosten van HappyPancake te financieren.

Eindoordeel: HappyPancake is een leuke en goede datingsite. Het design van de website en app is goed en overzichtelijk. Het is 100% gratis te gebruiken. Echter is de dienst niet heel populair, wel doet de datingsite er alles aan om populair te worden. HappyPancake is een datingsite die je echt is moet proberen.

Score:

Lees ook: De beste datingsites in Nederland!

Uitschrijven

Wanneer je de ware liefde hebt gevonden via HappyPancake of je wilt stoppen met online daten is het verstandig om je uit te schrijven. Het uitschrijven is heel gemakkelijk en gaat snel als je de stappen hieronder volgt. Op deze manier schrijf je je uit:

 1. Klik op de profielfoto recht in de hoek
 2. Ga naar accountinstellingen
 3. Scrol naar onder, daar zie je staan account verwijderen
 4. Vul je gebruiksnaam in en klik op account verwijderen

Op deze manier verwijder je snel een profiel van happyPancake.

Klantenservice van HappyPancake

De klantenservice van de datingsite is een ervaren dienst die altijd voor je klaarstaat. Ook luistert de datingsite naar feedback, zo reageert de klantenservice actief op feedback van leden op de dating app. De datingsite luistert naar de feedback van leden, en probeert hun datingdienst te verbeteren als leden iets missen. Het team staat open voor vragen, klachten en feedback.

Wanneer je een vraag hebt kan je het beste eerst kijken op de pagina met meest gestelde vragen, hoogstwaarschijnlijk staat je vraag daarbij.

Contactinformatie

E-mail: support@happypancake.nl

Postadres: Happy pancake AB

Box 38137

10064 Stockholm

Duitsland

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.