happn verwijderen

Wanneer je geen gebruik van Happn wilt maken kun je het beter verwijderen, want waarom zou je lid van de dating app blijven als je er geen gebruik van maakt. Je kunt Happn ter alle tijden verwijderen en om wat voor reden dan ook. Echter moet je Happn op de goede manier verwijderen, anders blijft je account actief op de app. Door alleen de dating app van je telefoon te verwijderen verwijder je niet je account op Happn. Als je account op Happn actief blijft kan dit onnodige gevolgen hebben die je niet wilt.

In dit artikel lees je hoe je Happn definitief verwijderd, zo blijft je account niet actief op de dating app. Daarnaast lees je ook hoe je je account tijdelijk kunt verbergen, waarom je het zou verwijderen en lees je alternatieven voor Happn.

Happn account definitief verwijderen

Door de app te verwijderen zeg je niet je account op, je moet eerst je account opzeggen om daarna de app te verwijderen. Gelukkig hoef je maar een paar handelingen te verrichten om je account op Happn te verwijderen.

Deze stappen moet je opvolgen om je account te verwijderen:

 1. Log in op Happn.
 2. Ga naar mijn account, dit is het icoontje rechtsonder in de app.
 3. Ga vervolgens naar App instellingen.
 4. Scrol iets naar onderen en klik op “mijn gegevens”.
 5. Klik vervolgens op mijn account verwijderen.
 6. In het volgende scherm bevestig je weer om mijn account te verwijderen.
 7. Vul een reden in voor het verwijderen en geef aan dat je het zeker weet.

Wanneer je account is verwijderd worden alle gegevens, inclusief je profiel, verzonden Hellos, Crushes en gesprekken verwijderd.

Nu je het profiel hebt verwijderd kun je de app verwijderen, dit is de laatste stap van het verwijderen. Druk het icoontje van de app een seconde in en druk op het X symbool (iPhone) of kies de optie verwijderen (Android).

Happn verwijderen met een Premium lidmaatschap

Wanneer je het account op Happn hebt verwijderd of gedeactiveerd houdt dit niet in dat je abonnement wordt opgezegd. Je moet zelf je Premium lidmaatschap opzeggen.

Je Premium lidmaatschap opzeggen doe je in Google Play Store (Android) of in de App Store (iOS). In beide gevallen (Android of iOS) moet je naar de store gaan en naar abonnementen. Hier kun je het Happn abonnement annuleren.

Wanneer je het abonnement opzegt en het is nog een aantal dagen/weken actief, kun je beter wachten met het verwijderen van je account. Je kunt namelijk nog een tijdje gebruik maken van Happn met een Premium lidmaatschap. Anders is het zonde van je geld.

Houd er rekening mee dat je een abonnement niet kunt overzetten naar een nieuw account.

Account op Happn deactiveren

Als je een tijdje geen gebruik wilt maken van Happn hoef je het niet te verwijderen. Je kunt ook je profiel deactiveren om op een later tijdstip er weer gebruik van te maken. Het is slim om je profiel te deactiveren als je er langer dan een maand geen gebruik van wilt maken, je hoeft slechts enkele handelingen uit te voeren om het account te deactiveren.

Deze stappen moet je opvolgen om het account te deactiveren:

 1. Log in op Happn.
 2. Ga naar mijn account, dit is het icoontje rechtsonder in de app.
 3. Vervolgens ga je naar App instellingen.
 4. Scrol helemaal naar onderen tot je account deactiveren ziet staan.
 5. Vervolgens klik je op de volgende pagina weer op account deactiveren.
 6. Tenslotte vul je een reden in voor het deactiveren en geef je aan dat je het zeker weet.

Bij het deactiveren van het account worden alle gegevens bewaard. Dit heeft verschillende voordelen, zo hoef je geen nieuw account aan te maken als je opnieuw gebruik van Happn wilt maken en blijven matches en foto’s wel bewaard.

happn

Happn account tijdelijk verbergen

Wanneer je slechts een kleine periode geen gebruik van Happn wilt maken kun je beter je profiel verbergen in plaats van deactiveren of verwijderen. De dating app heeft een aparte functie om je profiel tijdelijk te verbergen. Deze functie kan bijvoorbeeld handig van pas komen als je je baas of ex liever niet tegenkomt.

Als gratis lid kun je maximaal 8 uur lang je profiel verbergen, in die 8 uur word je niet gezien door andere leden en kun je daarna er weer gebruik van maken. Om als gratis lid je account tijdelijk te verbergen ga je naar mijn account (het icoontje helemaal rechtsonder), klik je app instellingen aan, scrol je naar onderen en klik je op “mijn profiel deactiveren”. Vervolgens krijg je de optie om onzichtbare modus in te schaken voor de komende 8 uur of je profiel te deactiveren.

Wanneer je een premium lidmaatschap hebt kun je zelf bepalen wanneer je het account tijdelijk verbergt, je kunt namelijk met een premium lidmaatschap gebruik maken van de functie onzichtbare modus. Met deze functie kun je precies instellen op welke dagen van de week en welke uren je profiel verborgen is. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de je account verborgen is wanneer je op het werk bent, zo kom je geen collega’s of de baas tegen op de dating app.

Veelgestelde vragen bij de verwijdering van Happn

Het verwijderen van Happn kan vragen met zich meebrengen, want er kan wat onduidelijkheid over ontstaan. Je kunt namelijk je profiel definitief verwijderen, deactiveren en tijdelijk verbergen.

Wordt mijn Happn account verwijderd als ik de app verwijder?

Als je de app van Happn van je telefoon verwijderd wordt niet je account verwijderd. De app staat weliswaar niet meer op je mobiel maar je account is nog wel actief op Happn en kunnen andere leden nog steeds je profiel zien.

Het is belangrijk om eerst je account te verwijderen voordat je de app verwijdert, dit voorkomt namelijk onnodige moeilijkheden. Hierboven staat beschreven hoe je je account helemaal verwijdert zodat je profiel niet meer te zien is op de dating app.

Worden alle gegevens verwijderd bij verwijdering van mijn account?

Bij verwijdering van je account worden alle gegevens verwijderd en raak je het voorgoed kwijt. Je raakt bijvoorbeeld gegevens kwijt zoals Hellos, Crushes, berichten en profielen die je bent tegengekomen.

Echter wanneer je het account deactiveert worden je gegevens bewaard. Zo blijven de foto’s op je profiel staan en blijven de matches in stand.

Kan ik opnieuw van Happn gebruik maken?

Na het verwijderen van je account kun je niet meer met dat account gebruik maken van de dating app. Je moet een nieuw account aanmaken om opnieuw gebruik te maken van Happn, dit kan wel met dezelfde gegevens waarmee je het vorige account hebt aangemaakt.

Waarom Happn verwijderen?

Gelukkig maakt het niet uit om wat voor reden je de dating app verwijderd, maar er zijn veel redenen te bedenken waarom je Happn zou verwijderen. Zo kun je er genoeg van gehad hebben, je kunt de dating app al een lange tijd gebruikt hebben maar je bent nog steeds niet succesvol geworden. In dit geval moet je een alternatief voor Happn proberen. Op alternatieven heb je namelijk meer kans om succesvol in de liefde te worden.

Een andere reden om de dating app te verwijderen is dat je een relatie hebt gevonden. In dit geval hoef je geen gebruik meer te maken van Happn en is het belangrijk om het op de goede manier te verwijderen. Zo kun je geen moeilijkheden krijgen in de toekomst van je relatie, omdat bijvoorbeeld je partner erachter komt dat je nog steeds gebruik maakt van de dating app, terwijl je de dating app hebt verwijderd van je telefoon.

Alternatieven voor Happn

Niet voor iedereen is Happn weggelegd, sommige mensen blijven onsuccesvol. Daarom moet je een alternatief voor de dating app proberen. Op alternatieven voor Happn vind je gemakkelijk singles die bij jou in de omgeving wonen en heb je al snel een date afgesproken. Bovendien zijn de alternatieven op verschillende vlakken beter dan Happn.

Lexa – één van de beste dating apps in Nederland

lexa app

Wanneer je genoeg hebt gehad van Happn en je wilt succesvol worden in de liefde moet je Lexa proberen. Lexa is na Tinder de populairste dating app in Nederland, je vindt honderdduizenden singles op de dating app.

Op Lexa ben je niet afhankelijk van de locatie waar je bent, je kunt namelijk gebruik maken van een handige zoekfilter. In de zoekfilter geef je precies aan naar wat voor iemand je op zoek bent, waarna je singles krijgt te zien die erg goed bij je passen. Bovendien hoef je niet te wachten op een match om berichten te verzenden, je kunt op Lexa altijd met andere leden contact leggen.

Lexa is absoluut het proberen waard, de app zal je niet teleurstellen. Het aanmelden is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Maak direct gebruik van Lexa!

Parship – voor wie iets serieus zoekt

parship app

Ben je op zoek naar iets serieus? Dan is de dating app van Parship een aanrader. De dating app Parship is heel anders dan Happn, Parship werkt namelijk niet met een locatie maar met een uitgebreid matchingssysteem. Door handige functionaliteiten word je met leden gematcht die passen bij je persoonlijkheid en voorkeuren. Zo hoef je niet lang te zoek naar leden die goed bij je passen, wat bijvoorbeeld op Happn wel het geval is.

Parship wordt ook wel de nummer 1 in serieuze relaties genoemd, je moet de dating app dus installeren als je op zoek bent naar iets serieus. De meeste gebruikers van Parship zijn wel wat ouder dan die van Happn, het grootste gedeelte van de gebruikers van Parship is boven de 25 jaar.

Lees meer informatie & review van Parship! >

Maak direct gebruik van Parship!

EliteDating – voor singles met niveau

elitedating app

Ben je niet de domste? Dan is de dating app EliteDating een aanrader. Op EliteDating ontmoet je singles die hoogopgeleid of carrièregericht zijn. Het is een populaire dating app voor hoger opgeleiden, dagelijks melden er meer dan 200 nieuwe singles zich aan.

Je hoeft niet eindeloos door profielen te swipen om een leuk iemand te vinden op EliteDating, je wordt op basis van een uitgebreide persoonlijkheidstest gematcht met andere leden. Zo zie je dagelijks nieuwe matchingsvoorstellen van singles die passen bij jouw karakter, levensstijl en voorkeuren. Zodra je een leuk iemand ziet kun je direct een berichtje sturen.

Lees meer informatie & review van EliteDating! >

Direct gebruik maken van EliteDating!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.