guys-dating

Ben je een homoseksuele man en op zoek naar de liefde? Dan is de datingsite Guys-Dating een absolute aanrader. Guys-Dating is een datingwebsite die speciaal voor homoseksuele mannen is, zoals de naam van de datingsite misschien al zegt. Je komt veel leuke mannen tegen op Guys-Dating en daar heb je al snel een date mee afgesproken. Bovendien is het een populaire datingsite voor homo’s, het ledenbestand telt duizenden leden en daar komen dagelijks veel mannen bij.

In dit artikel ga je meer informatie lezen van Guys-Dating, zo kom je bijvoorbeeld te weten welke functionaliteiten de datingsite heeft, wat de kosten zijn en lees je een uitgebreide review van de datingsite.

Gratis aanmelden op Guys-Dating!

Dating voor homoseksuele mannen op Guys-Dating

Er zijn weinig datingsites in Nederland die alleen voor homoseksuele mannen zijn bedoeld, dit maakt Guys-Dating dan ook uniek. De datingsite is speciaal gericht op homo’s om een leuke partner te vinden. En dit laatste is dan ook niet moeilijk, je ontmoet snel en gemakkelijk leuke mannen die bij je passen.

Je kunt van veel functionaliteiten gebruik maken om mannen te vinden die met je matchen, dit kun je bijvoorbeeld doen door de functies fotozapper en zoekfilter. Zodra je een leuke man tegenkomt op de datingsite hoef je niet te wachten met het sturen van een berichtje, je stuurt gemakkelijk een berichtje via de handige dating chat.

De dating is op Guys-Dating betrouwbaar en veilig, de datingsite is fel tegen nepprofielen en chatoperators. Je zult deze dan ook niet tegenkomen op de datingwebsite, het motto van de datingsite is fair play.

Lees ook: de 10 beste en populairste gay datingsites!

Inschrijven op Guys-Dating

Het inschrijven op de datingwebsite voor homoseksuele mannen is niet moeilijk, je hoeft slechts enkele gegevens op te geven om direct daarna gebruik te kunnen maken van de datingsite. Wanneer je op de homepagina van Guys-Dating komt wordt de aandacht direct getrokken door twee grote knoppen, namelijk de knoppen inschrijven en inloggen. Je schrijft jezelf in door op de knop inschrijven te klikken.

Bij het inschrijfproces krijg je alle gegevens die je moet invullen één voor één te zien. Zo kun je het inschrijfproces vlug voltooien en is het overzichtelijk. Allereerst vul je een profielnaam in, dit mag een zelfverzonnen naam zijn. Vervolgens geef je een wachtwoord en e-mailadres op. Je vult daarna in wat voor geslacht je bent, seksuele voorkeur, postuur, leeftijd, woonplaats en kun je nog een profielfoto toevoegen.

guys-dating inschrijven
Screenshot van het inschrijven op Guys-Dating

Zodra je deze simpele gegevens hebt opgegeven ben je ingeschreven op de datingwebsite en kun je direct op zoek gaan naar leuke mannen, maar het is eerst slim om het dating profiel in te vullen. Met een ingevuld profiel heb je namelijk meer kans om succesvol te worden op de datingsite. Je kunt in het dating profiel veel informatie van jezelf vermelden, denk aan algemene informatie, naar wat voor iemand je op zoek bent en kun je nog extra foto’s toevoegen.

Gratis aanmelden op Guys-Dating!

Functionaliteiten van Guys-Dating

Je kunt op Guys-Dating van handige functionaliteiten gebruik maken, de functionaliteiten maken het gebruik van de datingsite extra leuk en makkelijk. Zo kun je gebruik maken van een uitgebreide zoekfilter, een fotozapper (vergelijkbaar met Tinder), profielbezoekers bekijken, knipogen naar andere leden sturen en ga zo maar door.

Je kunt heel nauwkeurig naar mannen in je omgeving zoeken die met je matchen. Je kunt namelijk precies aan de datingsite doorgeven wat voor iemand je zoekt en hoever die van je vandaan mag zijn, zo kun je bijvoorbeeld een zoekradius van 10 of 25 kilometer instellen.

Als gratis lid heb je ook toegang tot veel functies, zo kun je goed gebruik maken van de datingsite zonder geld uit te geven. Om meer functies te krijgen en om daadwerkelijk contact te hebben met andere mannen op de datingsite moet je een abonnement afsluiten.

Kosten van Guys-Dating

Er zijn veel redenen om een abonnement af te sluiten, de hoofdzakelijke reden is dat je toegang krijgt tot meer functionaliteiten. Zo krijg je toegang om berichten te verzenden en ontvangen, profielbezoekers te bekijkers, fotozapper helemaal te gebruiken en meerdere foto’s van andere mannen te bekijken.

Een abonnement wordt op Guys-Dating ook wel een VIP-account genoemd, dit wordt VIP genoemd omdat je toegang krijgt tot functies waar gratis leden geen toegang tot hebben.

Een VIP-account kan voor verschillende periodes worden afgesloten, zo kun je kiezen uit 1 maand, 2 en 4 maanden. Wanneer je voor een langere periode een abonnement afsluit is het een stuk goedkoper per maand en heb je extra veel kans om een date te scoren met een leuke man.

Kosten van een VIP-account:

 • 1 maand VIP kost €24,99 €19,99.
 • 2 maanden VIP kost €19,99 €15,99 per maand.
 • 4 maanden VIP kost €14,99 €11,99 per maand.

Gratis aanmelden op Guys-Dating!

Review Guys-Dating

Pluspunten

 • Speciaal gericht op homoseksuele mannen
 • Handige functionaliteiten
 • Veilig daten

Minpunten

 • Verouderde layout
 • Je komt ook hetero mannen tegen

Populariteit score: 4.1/5

Guys-Dating is een populaire datingsite die alleen op homoseksuele mannen is gericht. Naar onze schatting zijn er enkele duizenden mannen lid van de datingsite en komen daar dagelijks tientallen bij. Bovendien zijn er dagelijks vele mannen actief op zoek naar een leuke man.

Gebruiksgemak score: 4/5

Het is een redelijk gebruiksvriendelijk datingsite, dit komt voornamelijk door de eenvoudige en overzichtelijk layout. Wel is de layout verouderd waardoor je toch geen optimale gebruikservaring ervaart.

Functionaliteiten score: 4.3/5

Je kunt van veel functionaliteiten gebruik maken wanneer je lid bent van de datingsite, de functies maken het gebruik van Guys-Dating niet alleen makkelijker maar ook leuker. Je hebt niet alleen als betalend lid toegang tot veel functies, ook gratis leden kunnen van veel functies gebruik maken.

Kosten score: 4.4/5

De kosten zijn aan de lage kant als je het vergelijkt met andere datingsites, helemaal als je de kwaliteit die je ervoor krijgt ermee vergelijkt. Je kunt gebruik maken van een veilig en goede datingomgeving tegen lage kosten. Bovendien kun je ook helemaal gratis gebruik maken van de datingwebsite.

Eindoordeel:

Dedatingwijzer.nl heeft Guys-Dating uitgebreid getest om te kijken of de datingsite een aanrader is, en dat is het absoluut ook. Vele mannen zijn op Guys-Dating op zoek naar een partner, date of vriendschap. Je kunt van veel handige functionaliteiten gebruik maken en je ervaart veel gebruiksgemak, en dat tegen lage kosten. Meld je gerust gratis aan op de datingsite.

Score:

guys-dating app

Opzeggen

Het opzeggen van je account is niet moeilijk, je schrijft je bijna net zo snel uit van de datingsite als je bent ingeschreven. Guys-Dating opzeggen kan ter alle tijden en het maakt niet uit wat voor reden je hebt.

Op deze manier zeg je Guys-Dating op:

 1. Log in op de datingsite.
 2. Klik op je profielfoto rechtsboven in de hoek.
 3. In het menu dat dan verschijnt klik je op “account”.
 4. Klik op uitschrijven in de bovenste balk.
 5. Vul een reden in voor de opzegging.
 6. Om de uitschrijving te bevestigen moet je je wachtwoord invullen.
 7. Klik tenslotte op “doorgaan” om het uitschrijfproces te bevestigen.

Lopende abonnementen worden met de opzeggen ook verwijderd, je kunt hier later niet meer op terugkomen. Wanneer je nog een abonnement van een maand geldigheid hebt, kun je beter wachten met het opzeggen. Het kan anders zonde van je geld zijn.

Safe Dating Networks

Guys-Dating is een datingsite dat onderdeel is van het netwerk van Safe Dating Networks. Honderden datingsites in Nederland en België vallen onder dit netwerk, veel van deze datingsites zijn voor een specifieke doelgroep bedoeld. De grote voordelen van dit netwerk zijn dat alle datingsites aan elkaar gekoppeld zijn, zodat alle leden met elkaar in contact kunnen komen. Bovendien kan dit netwerk het daten veiliger aanbieden omdat het op een grote schaal wordt uitgevoerd.

Rond 2007 is dit netwerk ontstaan en het heeft sindsdien meer dan 2 miljoen leden verwelkomt. Hieraan kun je wel zien dat het een groot netwerk is.

Enkele datingsites die onder dit netwerk vallen:

Wat zijn soortgelijke datingsites voor gay singles?

Guys-Dating is natuurlijk niet de enige datingsite voor homoseksuele mannen. Er zijn in Nederland enkele datingsites die alleen voor gay singles zijn. Op deze datingsites ontmoet je ook veel leuke mannen en heb je ook snel een date gescoord. Wanneer je twijfelt of Guys-dating bij je past kun je het beste even een kijkje nemen bij één van de andere datingsites.

Dit zijn andere datingsites voor gay singles:

Gratis aanmelden op Guys-Dating!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.