gratis dating apps

Op zoek naar een gratis dating app? Dan zit je hier goed, hier lees je de beste gratis dating apps. Misschien heb je al even gezocht naar een dating app maar je ben je er achter gekomen dat er enorm veel dating apps zijn die gratis zijn. Er zijn enorm veel dating apps dat je niet meer weet welke je moet kiezen. Geen nood! In dit artikel lees je wat de beste gratis dating apps zijn.

De beste gratis dating apps

Dedatingwijzer.nl heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar welke dating apps het beste en gratis zijn. We hebben veel dating apps getest, en de beste gratis dating apps hebben hier voor je klaargezet.

Tinder – wereldwijd de populairste dating app

tinder

Tinder is wereldwijd de populairste dating app, het is de absolute wereldleider op het gebied van dating apps. Elke dag zijn ontstaan er 26 miljoen matches en Tinder heeft voor meer dan 20 miljard potentiële matches gezorgd.

Tinder is populair geworden door een zogenaamd vlug beoordelingssysteem. Het werkt ongeveer zo: je ziet een paar foto’s van iemand, je kan naar rechts swipen om iemand leuk te vinden en naar links swipen om iemand over te slaan. Als twee personen elkaar leuk hebben gevonden is er een match ontstaan en kan je berichten naar elkaar verzenden. Dit systeem is wereldwijd snel populair geworden en het is een leuke manier om andere mensen te ontmoeten.

Op Tinder zitten vooral jonge mensen. De meeste Tinder gebruikers zijn tussen de 18 en 30 jaar.

Lexa – ontmoet singles in jouw regio

lexa app

Op Lexa kan je gemakkelijk andere singles ontmoeten in jouw regio. Je kan je gratis aanmelden bij je dating app, en je kan volledig gratis andere singles ontmoeten.

Met de dating app van Lexa kan je op verschillende manieren andere singles ontmoeten. Je kan zoeken in je omgeving naar singles die bij je passen en je kan gebruik maken van een vlug beoordelingssysteem net zoals Tinder. De dating app Lexa is één van de beste dating apps, je hebt een goede gebruik ervaring en je hebt een grote kans dat je een leuk iemand ontmoet.

Lexa is ook een erg veilige dating app, alle profielen op Lexa zijn geverifieerde profielen. Je kan dus geen nepprofielen vinden op de dating app, zo kan je daten met een gerust hart. De meeste leden op Lexa zijn ouder dan 30 jaar.

Lexa is één van de beste dating apps die je moet uitproberen!

Gratis aanmelden op Lexa! ➟

Happn – de dating app die anders werkt

happn

Happn is een dating app die een andere aanpak heeft dan alle andere dating apps. Op Happn kom je mensen tegen die je in het echt ook ergens bent tegengekomen. De app herkent automatisch als je in de buurt bent geweest van een andere Happn gebruiker.

Wanneer de dating app herkent dat je in de buurt bent geweest van een andere Happn gebruiker, zie je dit op je tijdlijn. Vervolgens kan je de persoon leuk vinden of niet leuk vinden. Als beide personen elkaar leuk hebben gevonden is er een match ontstaan en kan je berichten naar elkaar verzenden.

Dit is een erg leuke manier om te daten. Dit maakt Happn een originele dating app die je gratis kan gebruiken. Maar je moet wel in een grote stad wonen om Happn goed te kunnen gebruiken, omdat je in een grote stad veel mensen tegenkomt die ook Happn gebruiken.

Op Happn kan je vooral gebruikers vinden van tussen de 18 en 30 jaar.

Relatieplanet – populairste datingsite in Nederland

relatieplanet app

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland. Al 10 jaar op een rij is Relatieplanet uitgeroepen tot de beste en populairste datingsite is in Nederland. Relatieplanet heeft naast de website ook een app uitgebracht voor haar gebruikers, en die is erg populair.

Relatieplanet is een erg veilige datingsite en app. Alle profielen zijn handmatig gecontroleerd. En Relatieplanet beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en over het keurmerk van Thuiswinkelwaarborg. Deze keurmerken staan voor betrouwbaarheid en veiligheid. Met de dating app van Relatieplanet kan je daten met een gerust hart.

De meeste leden op Relatieplanet zijn tussen de 35 en 65 jaar. Leden op Relatieplanet zijn op zoek naar een serieuze relatie, en de dating app is minder geschikt als je een spannende date zoekt.

Je kan de dating app van Relatieplanet volledig gratis downloaden in Google Play en App Store. De dating app is een echte aanrader.

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

Bumble – de dating app waar vrouwen het recht hebben

bumble

Bumble is bijna identiek aan Tinder, Bumble heeft hetzelfde soort vlug beoordelings systeem als Tinder. Maar Bumble verschilt op een paar punten met Tinder, wat Bumble veel leuker maakt.

Bumble beschikt bijna hetzelfde vlug beoordelings systeem als Tinder, je swipet naar rechts als je iemand leuk vindt, en naar links om iemand over te slaan. Er ontstaat een match als beide personen elkaar leuk vinden. Wanneer er een heteroseksuele match ontstaat, kan alleen de vrouw het eerste berichtje sturen. Waarna de man 24 uur heeft om te reageren op de vrouw. De man kan dus niet de eerste stap nemen om contact te krijgen met de vrouw, het volledige recht is aan de vrouw. Bij gay-matches hebben beide personen 24 uur te tijd om een eerste berichte je sturen, anders verlies je de match.

Lees ook: de beste en populairste dating apps!

Zijn deze dating apps volledig gratis?

De bovenstaande dating apps kan je gratis gebruiken. Je kan je gratis inschrijven op de bovenstaande dating apps, gratis andere singles zoeken en je kan volledig gratis berichten verzenden.

Maar veel gratis dating apps kan je niet volledig gratis gebruiken, dating apps hebben ook het oog om geld te verdienen. Dating apps hanteren verschillende verdienmodellen, bij de één zie je advertenties in de app, en bij de ander moet betalen voor extra functies in de app. Zonder die extra functies kan je alsnog de dating app goed gebruiken.

Bijvoorbeeld Tinder, je kan Tinder volledig gratis gebruiken. Maar je hebt beperkte functies, zo heb je een beperkt aantal likes. Om meer functies op Tinder te krijgen kan je verschillende pakketten afsluiten, je kan kiezen voor Tinder plus of Tinder gold. Met deze pakketten krijg je meer functies in de app, zo kan je bijvoorbeeld zien wie je geliked heeft. Maar zonder die pakketten kan je Tinder ook goed gebruiken.

Voordelen van gratis dating apps

Er zijn veel voordelen aan gratis dating apps. Het grootste voordeel is natuurlijk dat het kosteloos is. Je kan kosteloos met andere singles in contact komen, en kan kosteloos berichten naar elkaar versturen.

Een ander voordeel is dat gratis dating apps gebruik maken van een slim matching systeem. De meeste dating apps maken gebruik van een zogenaamd vlug beoordelingssysteem. Je ziet iemand, die kan je vervolgens naar rechts swipen om hem of haar leuk te vinden en naar links swipen om hem of haar over te slaan. En je hebt een match als beide personen elkaar leuk hebben gevonden. Zo krijg je alleen maar matches met personen die leuk vindt.

Gratis dating apps zijn ook erg gebruiksvriendelijk. Met een paar swipen heb je al een match te pakken en kan je berichten sturen. De apps zijn erg overzichtelijk wat voor een hoge gebruiksvriendelijkheid zorgt.

Lees ook: de beste gratis datingsites!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.