goedkoopste datingsites

Op zoek naar de liefde alleen je hebt het niet veel te besteden of je wilt gewoon de liefde ontmoeten tegen een niet al te hogen prijs? In dit artikel lees je wat de goedkoopste datingsites zijn. Op deze datingsites zijn de abonnementsprijzen niet duur en kan je zo op een goedkope manier de liefde ontmoeten.

De goedkoopste datingsites

Relatieplanet – de populairste en goedkoopste datingsite

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland, ruim 1.6 miljoen mensen hebben zich al ingeschreven op de datingsite. Al 10 jaar op een rij heeft Relatieplanet een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite.

De abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn niet duur. In vergelijking met de kwaliteit die je voor de goedkope prijs krijgt maakt het Relatieplanat tot de beste goedkoopste datingsite.

Prijzen:

1 maand voor €24,95.

3 maanden voor €14,95 per maand.

6 maanden voor €9,95 per maand.

De meeste leden op Relatieplanet zijn tussen de 30 en 65 jaar en zijn veelal op zoek naar een serieuze relatie. Het aanmelden op Relatieplanet is volledig gratis! Zo kan je de datingsite uitproberen en gratis op zoek gaan naar andere singles.

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

Match4me – een goedkope datingsite voor hoger opgeleiden

match4me

Ben je hoog opgeleid en op zoek naar een niet al te dure datingsite? Dan is Match4me voor jou bedoeld! Match4me is een datingsite die alleen voor hoger opleiden is. Het is een populaire ontmoetingsplek voor hoger opgeleiden, per jaar worden er meer dan 250.000 berichten verstuurd tussen de leden van Match4me.

Op Match4me kan je veilig daten. Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd, dit voorkomt nepprofielen of inactieve profielen op de datingsite.

Match4me is een goedkope datingsite voor hoger opgeleiden. De abonnementsprijzen zijn niet hoger dan die van Relatieplanet en Pepper.

Prijzen:

1 maand voor €24,95.

3 maanden voor €14,95 per maand.

6 maanden voor €9,95 per maand.

Je kan eventueel ook een jaar abonnement afsluiten, dit kost dan €7,95 per maand. Je kan Match4me gratis uitproberen!

Gratis aanmelden op Match4me! ➟

Lees ook: De beste gratis datingsites!

50plusmatch – goedkope datingsite voor 50-plussers

50plusmatch

50plusmatch is de beste datingsite voor 50-plussers. Het is een gewaardeerde en goede datingsite, 50plusmatch heeft al verschillende prijzen/awards weten te winnen. Zo is 50plusmatch als beste getest door het televisieprogramma Radar, als beste datingsites aangewezen in de categorie datingsites voor ouderen door het consumentenprogramma Radar en werd 50plusmatch als beste datingsite aangewezen door Thuiswinkel Awards.

De prijzen van 50plusmatch zijn iets duurder dan de bovenstaande datingsites, daarentegen krijg je wel een goed werkende datingsite en één van de beste datingsite voor terug.

Prijzen:

1 maand voor €29,95.

3 maanden voor €19,95 per maand.

6 maanden voor €14,95 per maand.

Op 50plusmatch kan je ook een jaar abonnement afsluiten, dit kost €9,95 per maand.

Ben je een 50-plusser en op zoek naar een niet al te dure datingsite? Dan moet je je aanmelden op 50plusmatch. Het aanmelden is volledig gratis!

Gratis aanmelden op 50plusmatch! ➟

Lexa – populaire datingsite met niet al te hoge prijzen

lexa

Lexa is een erg populaire datingsite in Nederland, de datingsite heeft een groot ledenbestand. Op Lexa kan je gemakkelijk singles ontmoeten in je omgeving. Door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten vind je binnen een paar minuten singles in je omgeving die bij je passen.

Op Lexa kan je daten met een gerust hart. Alle profielen op de datingsite zijn geverifieerd en met speciale instellingen kan je meer controle krijgen over je privacy. Zo kan je je profiel alleen zichtbaar maken voor mensen waarin je interesse hebt.

Lexa heeft schillende abonnementen waarbij je verschillende opties hebt. Met het goedkoopste abonnement kan je maximaal 10 gesprekken per dag starten. Wil je meer gespreken starten per dag, dan kan je kiezen tussen andere abonnementen die een paar euro duurder zijn. Een abonnement waarmee je meer dan 10 gesprekken per dag kan starten heb je waarschijnlijk niet nodig.

Prijzen:

1 maand voor €24,99.

3 maanden voor €50,97 totaal.

6 maanden voor €59,94 totaal.

Gratis aanmelden op Lexa! ➟

Pepper – lage prijzen tegen hoge kwaliteit

pepper

Pepper is een datingsite die het anders aanpakt dan alle andere datingsites. Bij Pepper draait het om de kracht van foto’s, een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Op Pepper maak je geen uitgebreid, saai profiel van jezelf, maar je maakt een collage van jezelf. Je voegt toe aan de collage foto’s van jezelf en je interesses. Zo kunnen andere leden met één oogopslag zien hoe je bent. Een collage maken is erg leuk, je moet het echt uitproberen.

De kosten van Pepper zijn niet hoog, Pepper heeft ongeveer dezelfde abonnementsprijzen als Relatieplanet. Op Pepper heb je lage prijzen tegen een hoge kwaliteit. Pepper is één van de goedkoopste datingsites. Prijzen van Pepper:

1 maand voor €25.

3 maanden voor €15 per maand.

6 maanden voor €9,95 per maand.

De prijzen die op deze pagina staan vermeldt kunnen soms niet overeenkomen met de actuele prijzen. Omdat datingsites met abonnementsprijzen af en toe aan het experimenteren zijn.

Gratis aanmelden op Pepper! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.