goedkoopste datingsites

Op zoek naar de liefde alleen heb je niet veel te besteden of wil je gewoon de liefde ontmoeten tegen een niet al te hoge prijs? In dit artikel lees je wat de goedkoopste datingsites in Nederland zijn. Op deze datingsites zijn de abonnementsprijzen niet duur en kun je zo op een goedkope manier de liefde ontmoeten.

De 5 goedkoopste datingsites in Nederland

Relatieplanet – de populairste en goedkoopste datingsite

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland, ruim 1.6 miljoen mensen hebben zich al ingeschreven op de datingsite. Bovendien heeft Relatieplanet al 11 jaar op rij een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite in Nederland.

De abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn niet duur. In vergelijking met de kwaliteit die je voor de goedkope prijs krijgt maakt het Relatieplanet tot de beste goedkoopste datingsite.

Prijzen:

1 maand voor €24,95.

3 maanden voor €14,95 per maand.

6 maanden voor €9,95 per maand.

De meeste leden op Relatieplanet zijn tussen de 30 en 65 jaar en zijn veelal op zoek naar een serieuze relatie. Het aanmelden op Relatieplanet is volledig gratis! Zo kun je de datingsite uitproberen en gratis op zoek gaan naar andere singles.

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

Gratis aanmelden op Relatieplanet!

Match4me – een goedkope datingsite voor hoger opgeleiden

match4me

Ben je hoogopgeleid en op zoek naar een niet al te dure datingsite? Dan is Match4me voor jou bedoeld! Match4me is een datingsite die alleen voor hoger opleiden bedoeld is. Het is een populaire ontmoetingsplek voor hoger opgeleiden, per jaar worden er meer dan 250.000 berichten verstuurd tussen de leden van Match4me.

Op Match4me kun je veilig daten. Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd, dit voorkomt dat er nepprofielen of inactieve profielen zijn op de datingsite.

Match4me is een goedkope datingsite voor hoger opgeleiden. De abonnementsprijzen zijn niet hoger dan die van Relatieplanet en Pepper.

Prijzen:

1 maand voor €24,95.

3 maanden voor €14,95 per maand.

6 maanden voor €9,95 per maand.

Je kunt eventueel ook een jaarabonnement afsluiten, dit kost dan €7,95 per maand. Bovendien kun je Match4me gratis uitproberen!

Lees meer informatie & review van Match4me! >

Gratis aanmelden op Match4me!

50plusmatch – goedkope datingsite voor 50-plussers

50plusmatch

50plusmatch is de beste datingsite voor 50-plussers, dit is bewezen door verschillende consumentenorganisaties. Het is een gewaardeerde en goede datingsite, 50plusmatch heeft al verschillende prijzen/awards weten te winnen. Zo is 50plusmatch als beste getest door het televisieprogramma Kassa, als beste datingsites aangewezen in de categorie datingsites voor ouderen door het consumentenprogramma Radar en werd 50plusmatch als beste datingsite aangewezen door Thuiswinkel Awards.

De prijzen van 50plusmatch zijn iets duurder dan de bovenstaande datingsites, maar daar krijg je een uitmuntende datingsite voor terug die de beste datingsite voor 50-plussers is.

Prijzen:

1 maand voor €29,95.

3 maanden voor €19,95 per maand.

6 maanden voor €14,95 per maand.

Op 50plusmatch kun je ook een jaarabonnement afsluiten, dit kost €9,95 per maand.

Ben je een 50-plusser en op zoek naar een niet al te dure datingsite? Dan moet je je aanmelden op 50plusmatch. Het aanmelden is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van 50plusmatch! >

Gratis aanmelden op 50plusmatch!

Lexa – populaire datingsite met niet al te hoge prijzen

lexa

Lexa is een erg populaire datingsite in Nederland, duizenden mensen in Nederland en België zijn lid van de datingsite. Op Lexa kun je gemakkelijk singles ontmoeten in je omgeving. Door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten vind je binnen een paar minuten singles in je omgeving die bij je passen.

Op Lexa kun je daten met een gerust hart. Alle profielen op de datingsite zijn geverifieerd en met speciale instellingen krijg je meer controle over je privacy. Zo kun je het dating profiel alleen zichtbaar maken voor mensen waarin je interesse hebt.

Lexa heeft schillende abonnementen waarbij verschillende opties beschikbaar zijn. Met het goedkoopste abonnement kun je maximaal 10 gesprekken per dag starten. Wanneer je meer gesprekken per dag wil starten kun je kiezen tussen andere abonnementen die een paar euro duurder zijn. Een abonnement waarmee je meer dan 10 gesprekken per dag kunt starten heb je waarschijnlijk niet nodig.

Prijzen:

1 maand voor €24,99.

3 maanden voor €50,97 totaal.

6 maanden voor €59,94 totaal.

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

Pepper – lage prijzen tegen hoge kwaliteit

pepper

Pepper is een datingsite die het anders aanpakt dan alle andere datingsites. Bij Pepper draait het om de kracht van foto’s, een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Op Pepper maak je geen uitgebreid, saai profiel van jezelf, maar je maakt een collage van jezelf. Je voegt aan de collage foto’s toe van jezelf en je interesses. Zo kunnen andere leden met één oogopslag zien hoe je bent. Een collage maken is erg leuk, je moet het echt uitproberen.

De kosten van Pepper zijn niet hoog, Pepper heeft ongeveer dezelfde abonnementsprijzen als Relatieplanet. Op Pepper heb je lage prijzen tegen een hoge kwaliteit, het is één van de goedkoopste datingsites.

Prijzen van Pepper:

1 maand voor €25.

3 maanden voor €15 per maand.

6 maanden voor €9,95 per maand.

Lees meer informatie & review van Pepper! >

Gratis aanmelden op Pepper!

De prijzen die op deze pagina staan vermeldt kunnen soms niet overeenkomen met de actuele prijzen. Dit komt omdat datingsites soms met de abonnementsprijzen aan het experimenteren zijn.

Veilig en betrouwbaar daten op een goedkope datingsite

Op de bovenstaande goedkoopste datingsites kun je uiteraard veilig en betrouwbaar daten. De datingsites doen er alles aan om voor een veilige datingomgeving te zorgen tegen natuurlijk een lage prijs.

Je gaat op een goedkope datingsite gemakkelijk op zoek naar iemand die bij je past. Maar eerst moet je je aanmelden op een datingsite, dit heb je al snel gedaan door een paar gegevens van jezelf op te geven. Vervolgens ga je op zoek naar iemand die bij je past, dit kun je doen door een zoekfilter of een matchingsysteem te gebruiken, door deze functies ontmoet je binnen enkele minuten singles die bij je passen. Wanneer je iemand ziet waar je meer over wilt weten kun je direct een berichtje sturen. Op deze manier komt er snel een gesprek op gang en misschien heb je binnenkort wel een date dankzij een goedkope datingsites.

Dit is het hele proces van het aanmelden tot een date op een datingsite, uiteraard is het volledig veilig. De meeste van de bovenstaande goedkoopste datingsites beschikken over meerdere keurmerken, zo beschikken de datingsites over het Keurmerk Veilig Daten en het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg.

Kiezen voor een goedkope datingsite of een gratis datingsite?

Om geld te besparen met het daten kun je natuurlijk ook kiezen voor een gratis datingsite in plaats van een datingsite waarvoor je moet betalen. Op gratis datingsites is het daten uiteraard kosteloos, zo bespaar je een hoop geld. Maar gratis datingsites hebben veel nadelen, zo kom je bijvoorbeeld veel inactieve profielen tegen en is de veiligheid niet gegarandeerd.

Lees ook: de 10 beste gratis datingsites!

Inactieve profielen

Op gratis datingsites kom je veel inactieve profielen tegen, dit komt doordat veel mensen zich aanmelden op een gratis datingsite maar er later niks mee doen. Ze kijken hooguit een paar keer rond op de datingsite om vervolgens geen aandacht aan de datingsite te besteden. Hierdoor moet je lang zoeken voordat je iemand vindt die regelmatig actief is op de datingsite.

Op de goedkoopste datingsites die hierboven zijn benoemd zijn bijna geen inactieve profielen te vinden, dit komt doordat mensen ervoor moeten betalen en om die reden regelmatig van de datingsite gebruik maken. Bovendien controleren datingsites waarvoor je moet betalen alle profielen handmatig op echtheid en inactieve profielen worden vaak automatisch verwijderd.

Veiligheid

Goedkope datingsites zijn erg veilig, ze doen alles om voor een zo’n veilig mogelijke datingsite te zorgen. Zo worden alle profielen handmatig op echtheid gecontroleerd en maken datingsites gebruik van een beveiligde verbinding. Bovendien hebben verschillende van de goedkoopste datingsites die hierboven staan verschillende keurmerken die staan voor veiligheid en zekerheid. Op deze goedkope datingsites hoef je geen enkele zorgen te maken over de veiligheid.

Dit alles is niet te zeggen van gratis datingsites. Bij veel gratis datingsites is het onduidelijk hoe zij omgaan met de gegevens en privacy van de leden.

Reclame

Gratis datingsites moeten natuurlijk ook iets verdienen om de onkosten te kunnen vergoeden. Daarom kiezen veel gratis datingsites ervoor dat er advertenties op de datingwebsite worden getoond om iets geld te verdienen. Dat je advertenties krijgt te zien is erg irritant, het hindert in het gebruiksgemak van een datingsite die gratis is.

Op datingsites waarvoor je moet betalen is hier geen sprake van, deze datingsites hebben namelijk een ander verdienmodel. Je moet namelijk maandelijks betalen om gebruik te maken van de datingsite, dit is veelal een klein bedrag per maand waar je een goed werkende datingsite voor terugkrijgt zonder reclame.

Geld besparen tijdens het daten

Je zit misschien wel krap bij kas en je wilt niet te veel geld uitgeven om de liefde te ontmoeten. Want waarom zou je ook veel geld uitgeven als er goedkope datingsites zijn waar je gemakkelijk de liefde op kunt ontmoeten. Door een goedkope datingsite te kiezen bespaar je al een hoop geld.

Wanneer je een leuk iemand hebt ontmoet op een datingsite en je gaat daten kost dit natuurlijk ook geld. Wanneer een man en een vrouw op eerste date gaan is het heel gebruikelijk dat de man de rekening betaalt. Op een eerste date ga je vaak naar een restaurant of café, de rekening kan daardoor al snel oplopen.

Als je geld wilt besparen op een eerste date kun je bijvoorbeeld naar een goedkoop terrasje gaan of een activiteit doen waarvoor je niet hoeft te betalen, denk aan een wandeling of bij elkaar thuis komen. Met deze activiteiten op een date bespaar je niet alleen geld maar het is ook ontzettend gezellig, je leert elkaar kennen en wie weet groeit er wel iets tussen jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.