girls-dating

Ben je een vrouw en op zoek naar je wederhelft? Dan is de datingsite Girls-Dating een aanrader! Girls-Dating is een datingsite voor lesbiennes, zoals de naam misschien al zegt. Op de datingsite kom je veel leuke vrouwen tegen waarmee je gemakkelijk contact kunt leggen.

Girls-Dating is een populaire datingsite die alleen voor lesbiennes is bedoeld, het ledenbestand telt naar onze schatting duizenden leden en dagelijks komen daar vele nieuwe leden bij.

In dit artikel lees je meer informatie over de datingsite Girls-Dating, zo lees je waarom je moet kiezen voor de datingsite, lees je een uitgebreide review en kom je te weten wat de kosten zijn.

Gratis aanmelden op Girls-Dating!

Waarom Girls-Dating?

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je moet kiezen voor Girls-Dating, enkele redenen heb je al in de inleiding gelezen. Zo is het een populaire datingsite waardoor je de keuze hebt uit veel andere lesbiennes, maar er zijn nog meer redenen.

Een belangrijke reden is dat je snel iemand hebt gevonden die goed bij je past en daar snel een date mee hebt afgesproken. Door handige functionaliteiten, zoals een uitgebreide zoekfilter en de functie Fotozapper kom je snel vrouwen tegen die goed bij je passen. Zodra je een leuke vrouw ziet, hoef je niet te wachten met het leggen van contact. Je kunt namelijk snel en gemakkelijk berichten sturen naar andere leden.

Een andere reden is dat Girls-Dating een veilige datingomgeving is waar lesbiennes elkaar ontmoeten. Medewerkers van de datingsite doen er alles aan om voor een veilige datingsite te zorgen. Zo maakt de datingsite gebruik van een beveiligde verbinding om gegevens te beveiligen en is de datingsite fel tegen nepprofielen. Het motto van de datingsite is fair play, je zult dan ook geen nepprofielen of chatoperators tegenkomen op de datingwebsite.

Tenslotte de laatste reden die benoemd wordt is dat Girls-Dating een goede klantenservice heeft. Medewerkers van de datingsite staan altijd voor je klaar om vragen, klachten of opmerkingen te beantwoorden. De klantenservice van de datingsite is gemakkelijk bereikbaar door een contactformulier.

Dit zijn enkele reden waarom je lid moet worden van Girls-Dating. Het aanmelden is volledig gratis, waar wacht je nog op?

Lees ook: de 10 beste lesbische dating apps!

Voor wie is Girls-Dating bedoeld?

Zoals je al hierboven hebt gelezen is Girls-Dating speciaal voor lesbiennes bedoeld. Je ontmoet veel andere vrouwen op de datingsite die ook op zoek zijn naar hun wederhelft. Het is één van de grootste community ’s voor gay singles.

Het maakt op de datingsite niet uit hoe je bent, wat voor opleidingsniveau je hebt gedaan, wat je leeftijd is of wat je intentie is; je bent altijd welkom op Girls-Dating. Door een handige zoekfilter vind je altijd leden die erg goed met je matchen, of je nou op zoek bent naar een jonge dame van 25 jaar, een vrouw van 40 jaar of een oudere dame van 50 jaar.

Er zijn veel lesbische vrouwen in Nederland te vinden. Ongeveer 1,2% tot 1,8% van de vrouwen in Nederland is lesbisch en ongeveer 2,1 tot 3,3% is biseksueel. In totaal voelt ongeveer 1 op de 20 vrouwen zich aangetrokken tot andere vrouwen, dit is een erg grote doelgroep. Om die reden zijn er ook verschillende datingsites voor lesbiennes om de liefde te ontmoeten.

Gratis aanmelden op Girls-Dating!

Review Girls-Dating

Pluspunten

 • Alleen voor lesbiennes
 • Veilig
 • Goede klantenservice

Minpunten

 • Verouderde layout
 • Je komt ook hetero vrouwen tegen

Populariteit score: 4/5

Voor een datingsite die alleen op lesbiennes is gericht is Girls-Dating een erg populaire datingsite. Naar onze schatting zijn er enkele duizenden mensen lid van de datingsite en komen daar dagelijks vele bij. Bovendien zijn er dagelijks veel vrouwen online op de datingsite.

Gebruiksgemak score: 3.8/5

Je ervaart oké gebruiksgemak van de datingsite, het is een eenvoudige en overzichtelijke datingsite. Echter is de layout veroudert waardoor je geen optimale gebruikservaring ervaart.

Functionaliteiten score: 4.2/5

Wanneer je gebruik maakt van de datingsite kun je van een aantal handige functionaliteiten gebruik maken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een uitgebreide zoekfilter, profielbezoekers bekijken, fotozapper gebruiken (een soort Tinder) en knipogen sturen naar andere leden.

Kosten score: 4.4/5

De kosten zijn in vergelijking met andere datingsites redelijk laag, het is een redelijk goedkope datingsite. Je kunt van veel leuke functies gebruik maken en is het volledig veilig voor een niet al te hoge prijs. Bovendien is het aanmelden en deels gebruiken van de datingsite volledig gratis.

Eindoordeel:

Wij van Dedatingwijzer.nl hebben Girls-Dating uitgebreid getest en zijn erachter gekomen dat het een absolute aanrader is wanneer je op zoek bent naar andere vrouwen. Het is een redelijk populaire datingsite voor lesbiennes, je ervaart oké gebruiksgemak en de kosten zijn niet al te hoog. Bovendien kun je van een aantal handige functionaliteiten gebruik maken waarmee je snel vrouwen vindt die bij je passen.

Score:

girls-dating app

Kosten en mogelijkheden van een VIP-account

Het aanmelden en het deels gebruiken van de datingsite is volledig gratis, zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je op zoek gaan naar leuke vrouwen die bij je passen. Als gratis lid heb je beperkte mogelijkheden op de datingwebsite, zo kun je bijvoorbeeld je profiel wijzigen, op zoek gaan naar vrouwen die bij je passen, profielen bekijken en nog meer leuke functies. Je hebt als gratis lid toegang tot net genoeg functies om de datingsite uit te kunnen proberen, maar je kunt niet met andere leden in contact komen.

Om in contact te komen met andere vrouwen en om bijvoorbeeld profielbezoekers te bekijken moet je een abonnement afsluiten. Een abonnement wordt op Girls-Dating een VIP-account genoemd, het heet zo omdat je toegang krijgt tot functies waar gratis leden geen toegang tot hebben.

Kosten van een VIP-account per maand:

 • 1 maand voor €19,99.
 • 2 maanden voor €15,99 per maand.
 • 4 maanden voor €11,99 per maand.

Gratis aanmelden op Girls-Dating!

Hoe werkt het inschrijven?

Het inschrijven is niet lastig op Girls-Dating, je bent binnen een paar minuten ingeschreven om direct daarna op zoek te kunnen gaan naar leuke vrouwen. Om je in te schrijven hoef je enkel op de grote knop inschrijven te klikken op de homepagina van de datingwebsite.

Om je in te schrijven geef je allereerst een profielnaam op, dit mag een zelfverzonnen naam zijn. Vervolgens geef je een wachtwoord en een e-mailadres op. Je vult daarna in wat voor geslacht je bent, je seksuele voorkeur, postuur, leeftijd, woonplaats en je kunt een profielfoto toevoegen. Door deze simpele gegevens op te geven ben je ingeschreven op de datingwebsite en kun je de datingsite gebruiken.

Girls-dating inschrijven
Een screenshot van het inschrijven op de datingsite

Zodra je bent ingeschreven op de datingsite is het slim om je profiel in te vullen, maar dit kan ook op een later tijdstip. Je dating profiel is namelijk na de inschrijving nog leeg en die moet gevuld worden met informatie van jezelf. In het dating profiel kun je namelijk nog meer algemene informatie van jezelf vertellen en vertellen naar wat voor vrouw je op zoek bent. Met een ingevuld profiel heb je de meeste kans om succesvol te worden omdat je veel aandacht van andere leden krijgt.

Girls-Dating opzeggen

Zo snel het inschrijven gaat op de datingsite, zo snel kun je jezelf ook weer uitschrijven. Je hoeft slechts een paar handelingen te doen om Girls-Dating op te zeggen. Als je de volgende stappen opvolgt ben je binnen een paar minuten uitgeschreven.

Op deze manier zeg je het op:

 1. Log in op de datingsite.
 2. Ga naar je profielfoto rechtsboven in de hoek en klik op het tabje “account” in het menu dat dan verschijnt.
 3. Ga vervolgens naar uitschrijven.

Eventuele abonnementen worden met het uitschrijven per direct opgezegd, je moet hier dus even op letten. Stel dat je een VIP-account hebt die nog een maand geldig is, kun je beter even wachten met het opzeggen.

Wil je alleen tijdelijk geen gebruik maken van Girls-Dating? Dan kun je er beter voor kiezen om je profiel te deactiveren. Zo is je profiel niet zichtbaar op de datingsite en kun je er op een later ogenblik weer gebruik van maken.

Andere datingsites goede gay datingsites

Girls-Dating is niet de enige datingsite in Nederland die voor lesbiennes en gay singles is bedoeld. Er zijn in Nederland een tiental datingsites actief waarop gay singles welkom zijn. Op deze datingsites zijn veel homoseksuele mannen en lesbische vrouwen te vinden die actief naar elkaar op zoek zijn. Mocht Girls-Dating niet bij je passen, dan moet je een kijkje nemen bij één van andere datingsites.

Andere datingsites voor gay singles:

Meer informatie van Girls-Dating

Samen met Guys-dating vormt Girls-Dating een online datingsite die gericht is op gay singles. Het zijn in zekere zin dezelfde datingsites alleen zijn ze gericht op een andere doelgroep. Guys-Dating spreekt vooral homoseksuele mannen aan en Girls-Dating spreekt vooral lesbische vrouwen aan. Beide datingsites zijn erg populair, duizenden gay singles zijn lid van deze datingsites.

Girls-Dating is onderdeel van een groot netwerk, namelijk het netwerk van Safe Dating Networks. Er vallen honderden datingsites in Nederland en België onder dit netwerk en zijn de datingsites allemaal voor een aparte doelgroep bedoeld. Al vele jaren is dit netwerk actief op de datingmarkt en heeft al meer dan 2 miljoen leden verwelkomt. De grote voordelen van Safe Dating Networks is dat alle datingsites aan elkaar gekoppeld zijn waardoor je de keuze hebt uit veel meer leden. Hierdoor heb je automatisch ook meer kans om succesvol te worden aangezien je de keuze hebt uit meer vrouwen.

Gratis aanmelden op Girls-Dating!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.