gebruiksvriendelijke datingsites

Er zijn enorm veel datingsite waardoor je niet meer goed kunt weten welke datingsites goed en gebruiksvriendelijk zijn. Je bent misschien al lid geweest van een datingsite, maar die vond je niet gebruiksvriendelijk en ben je wellicht op zoek een gebruiksvriendelijke datingsite, alleen weet je niet welke datingsites gebruiksvriendelijk zijn. Dan ben je hier goed! In dit artikel lees je wat de meest gebruiksvriendelijke datingsites zijn!

Gebruiksvriendelijke datingsites

Er zijn enorm veel datingsites. Als je op Google op de term datingsites zoekt kom je honderden datingsites tegen. Echter zijn ze niet allemaal gebruiksvriendelijk. Bij de ene datingsite heb je geen dating app waarvan je gebruik kunt maken, en bij een andere datingsite zijn er weinig functies beschikbaar. Wij van Dedatingwijzer.nl hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar wat de meest gebruiksvriendelijke datingsites zijn. Tijdens het onderzoek hebben we op verschillende dingen gelet:

  • Van welke functies kun je gebruik maken die de datingsite gebruiksvriendelijk maakt?
  • Is er een gebruiksvriendelijke dating app beschikbaar?
  • Hoe groot is de kans dat je succesvol wordt op de datingsite?
  • Is een datingsite naast gebruiksvriendelijk ook veilig?

We hebben meer dan 60 datingsites getest en hebben op de bovenstaande criteria gelet. Dit zijn de meest gebruiksvriendelijke datingsites:

Parship – de meest gebruiksvriendelijke datingsite

parship

Uit ons onderzoek is gebleken dat Parship de meest gebruiksvriendelijke datingsite is. De datingsite Parship valt gemakkelijk te gebruiken en kun je van veel functies gebruik maken. Zo kun je bladeren door leden waarmee je gematcht bent, de dating app van Parship gebruiken, door een uitgebreide zoekfunctie leden zoeken, persoonlijkheidstest waarmee je wordt gematcht met andere leden en kun je binnen een muisklik berichten verzenden naar andere leden.

Wanneer je je aanmeldt op Parship, vul je eerst een uitgebreide persoonlijkheidstest in. Dit duurt een tijdje om in te vullen, maar wanneer de persoonlijkheidstest is ingevuld word je door een uitgebreid matchingssysteem gematcht met andere leden. Zo word je gematcht met leden die passen bij je persoonlijkheid, voorkeuren en levensstijl. Op deze manier hoef je niet lang te zoeken naar leden die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen.

Parship is één van de beste en populairste datingsites en het is de nummer 1 in serieuze relaties. Op Parship heb je veel kans om succesvol te worden, ruim 1 op de 3 leden vindt de liefde op de datingsite. Dit succespercentage is hoger dan op de meeste andere datingsites.

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke datingsite? Dan moet je je aanmelden op Parship! Het aanmelden is volledig gratis.

Lees meer informatie & review van Parship! >

Gratis aanmelden op Parship!

Relatieplanet – de populairste datingsite in Nederland

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite, meer dan 1.6 miljoen mensen uit Nederland en België zijn al ingeschreven geweest op de datingsite. Daarnaast is Relatieplanet al 11 jaar op een rij tot beste en populairste datingsite van het jaar uitgeroepen door consumentenorganisaties. Naast het feit dat Relatieplanet een erg populaire datingsite is, is Relatieplanet ook één van de meest gebruiksvriendelijke datingsites.

Je kunt van erg veel functies gebruik maken wanneer gebruik maakt van Relatieplanet: zo kun je door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten op zoek gaan naar andere leden, van de dating app gebruik maken, berichtjes naar andere leden sturen, kun je leden leuk vinden en maakt Relatieplanet gebruik van uitgebreide profielen die veel informatie bevatten.

Relatieplanet heeft een gewaardeerde klantenservice die altijd voor je klaarstaat. De klantenservice is elke dag bereikbaar van 09:00 tot 21:00. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd bij de klantenservice terecht.

Veiligheid is een belangrijke prioriteit van Relatieplanet en doet er daarom alles aan om de datingsite zo veilig mogelijk te maken. Zo worden alle profielen handmatig gecontroleerd op echtheid en is Relatieplanet lid van het Keurmerk Veilig Daten en van Thuiswinkel waarborg.

Relatieplanet is een datingsite voor iedereen, het maakt niet wie of hoe je bent. Het beste is om Relatieplanet zelf gratis uit te proberen, zo kom je erachter of de datingsite bij je past.

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

EliteDating – voor carrière mensen

elitedating

EliteDating is ook een erg goede datingsite die erg gebruiksvriendelijk is. De datingsite is voor hoger opgeleiden en carrière mensen bedoeld, het is de beste datingsite voor hoger opgeleiden en carrièregerichte mensen. Elke week melden meer dan 1500 nieuwe leden zich aan op de datingsite. Daarnaast heb je veel kans om succesvol te worden op EliteDating, elke maand worden meer dan 2500 leden succesvol.

Je kunt van veel functies gebruik maken wanneer je de datingsite gebruikt. Allereerst vul je een persoonlijkheidstest in, op basis hiervan word je gematcht met andere leden. Zo ontmoet je leden die echt bij je passen. Je kunt door een goed werkende chat in contact komen met andere leden. Daarnaast kun je partnervoorstellen bekijken door een gemakkelijk functie ‘kismet’ en krijg je gedetailleerde persoonlijkheidsprofielen te zien, zo weet je snel of iemand bij je past. Dit alles kun je ook met de dating app van EliteDating doen, de dating app van EliteDating is één van de beste en populairste dating apps. Met de app kun je altijd en overal berichten verzenden naar andere leden.

EliteDating is één van de veiligste datingsites. Al je gegevens worden versleuteld door een SSL-inscriptie, hierdoor blijven je gegevens veilig, zelfs als de datingsite gehackt zou worden. Daarnaast maakt de datingsite gebruik van geavanceerde fraudedetectors om de beste veiligheid te bieden.

Je kunt EliteDating volledig gratis uitproberen en op zoek gaan naar andere leden!

Lees meer informatie & review van EliteDating! >

Gratis aanmelden op EliteDating!

50plusmatch – een erg gebruiksvriendelijke datingsite voor 50-plussers

50plusmatch

50plusmatch is een datingsite die alleen voor de doelgroep 50-plussers is bedoeld. Als je een 50-plusser bent moet je je aanmelden op 50plusmatch. Het is één van de meest gebruiksvriendelijke datingsites en is door verschillende consumentenorganisaties als beste/meest gebruiksvriendelijke datingsite uitgeroepen. Zo is 50plusmatch als beste getest door het televisieprogramma Kassa, is het als beste datingsite aangewezen door Thuiswinkel Awards en is 50plusmatch als beste datingsite voor ouderen aangewezen door het consumentenprogramma Radar. Ruim 99% van de leden beveelt de datingsite aan en leden beoordelen de datingsite gemiddeld met een 8.4!

Op 50plusmatch kun je van ontelbaar veel functies gebruik maken, zo kun je gebruik maken van de functies Things2share (soort Facebook alleen dan binnen de datingsite), videowall, quizzen (speel quiz met andere leden) en blogs. Daarnaast is 50plusmatch één van de weinige datingsites die een dating app beschikbaar heeft voor 50-plussers.

50plusmatch is goed beveiligd, het is zelfs zo goed beveiligd dat het over verschillende keurmerken beschikt die staan voor betrouwbaarheid en veiligheid. Zo beschikt 50plusmatch over het Keurmerk Veilig Daten en het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg.

Leden op 50plusmatch zijn actief op zoek naar een relatie of vriendschap, per jaar worden er meer dan 8 miljoen berichten verzonden tussen de leden van de datingsite.

Lees meer informatie & review van 50plusmatch! >

Gratis aanmelden op 50plusmatch!

Lexa – ontmoet singles in je omgeving

lexa

De datingsite Lexa sluit de rij met de meest gebruiksvriendelijke datingsites, maar mag absoluut niet ontbreken aan dit lijstje met de meest gebruiksvriendelijke datingsites.

Lexa is een datingsite die bedoeld is voor degene die singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving. Door een uitgebreide zoekfilter vind je snel leden die bij je passen en in je omgeving wonen. In de zoekfilter kun je gemakkelijk aangeven wat voor iemand je zoekt, waarna je leden krijgt te zien die het beste bij je zoekopdracht passen. Een andere manier om leden te vinden die bij je passen is door de functie shuffle. Dit is een soortgelijke functie als Tinder, je beoordeelt leden snel waarna je aangeeft of je een persoon leuk vindt of wilt overslaan. Wanneer je een leuk iemand ziet kun je gemakkelijk een berichtje sturen. Wil je geen eerste berichtje sturen? Dan kun je met de functie flirt de aandacht van de ander trekken zodat de ander een eerste berichtje gaat sturen.

Op Lexa hoef je je geen enkele zorgen te maken over je veiligheid. Alle profielen op de datingsite zijn geverifieerd en met speciale instellingen krijg je meer controle over je privacy. Zo kun je onopgemerkt profielen bekijken en je profiel alleen zichtbaar maken voor leden waarin je interesse hebt. Daarnaast beschikt Lexa over het Keurmerk Veilig Daten en het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg.

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

Gratis aanmelden op Lexa!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.