franse datingsites

Ben je op zoek naar singles in Frankrijk? Dan ben je hier goed! In dit artikel lees je wat de beste Franse datingsites zijn. Er zijn veel datingsites in Frankrijk waardoor je misschien niet weet welke Franse datingsite je moet kiezen. Gelukkig lees je in dit artikel wat de beste Franse datingsites zijn, ongetwijfeld past één van deze datingsites bij jou.

Franse datingsites

1. Meetic – de beste Franse datingsite

meetic

Meetic is de beste Franse datingsite waarop je ongetwijfeld succesvol wordt. Het is een erg populaire datingsite in Frankrijk, meer dan 8 miljoen Fransen zijn al lid geweest van de datingsite. Uit onderzoek is gebleken dat singles in Frankrijk Meetic als favoriete datingsite aanwijzen.

Door een uitgebreide zoekfilter vind je gemakkelijk singles die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen en heb je al snel een date met een Fransman of vrouw. Meetic organiseert evenementen voor de leden, deze evenementen bieden de ideale kans om in het echt andere singles te ontmoet waarmee je kunt daten. Elke maand vinden er meerdere evenementen plaats. Het aanmelden op Meetic is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Meetic! >

Gratis aanmelden op Meetic!

2. Parship – voor wie een serieuze relatie zoekt

parship

Zoek je een serieuze relatie? Dan moet je op Parship zijn! Parship is één van de beste datingsites in Frankrijk en is de nummer 1 in serieuze relaties. Op Parship heb je veel kans om succesvol te worden, ruim 38% van de leden wordt succesvol!

Op Parship word je een handje geholpen door een matchingsysteem bij het vinden van de liefde. Door het matchingsysteem van Parship word je gematcht met leden die passen bij je voorkeuren en persoonlijkheid. Zo hoef je niet lang te zoeken naar leden die bij je passen.

Het overgrote deel van de leden op Parship is ouder dan 30 jaar, om precies te zijn is ruim 90% van de leden ouder dan 30 jaar.

Lees meer informatie & review van Parship! >

Gratis aanmelden op Parship!

3. EliteDating – voor hoogopgeleide en carrièregerichte singles

elitedating

Ben je hoogopgeleid of carrière gericht? Dan is EliteDating de beste datingsite voor jou. EliteDating is alleen bedoeld voor hoogopgeleide en carrièregerichte singles. Het is een erg populaire datingsite in Nederland, maar de datingsite is ook in Frankrijk populair. De datingsite is in meer dan 25 landen actief en verwelkomt internationaal meer dan 13 miljoen leden. Bovendien verwelkomt EliteDating meer dan 150.000 nieuwe leden per week.

Op Elitedating vind je niet zomaar iemand, je vindt leden die echt bij je passen. Je wordt gematcht met leden die bij je passen op basis van je karakter en levensstijl, dit gebeurt door een uitgebreid matchingsysteem. Het aanmelden is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van EliteDating! >

Gratis aanmelden op EliteDating!

4. Victoria Milan – voor wie een spannende date zoekt

victoria milan

Op zoek naar een spannende date? Dan moet je op de datingsite Victoria Milan zijn. Victoria Milan is een populaire datingsite in Frankrijk, meer dan 5,8 miljoen Fransen zijn lid van de datingsite. De datingsite is voor gehuwden en singles bedoeld die op zoek zijn naar een spannende date. De slogan van Victoria Milan luidt dan ook: herleef de passie, begin een affaire.

Je kunt op Victoria Milan veilig daten, veiligheid en anonimiteit zijn belangrijke prioriteiten van de datingsite. De datingsite gegarandeerd privacy, discretie en maakt op top-level gebruik van een beveiligde verbinding. Je kunt van tools gebruik maken om volledig anoniem te blijven op de datingsite, zo hoef je absoluut geen zorgen te maken over je privacy.

Lees meer informatie & review van Victoria Milan! >

Gratis aanmelden op Victoria Milan!

5. Be2 – een populaire datingsite in Frankrijk

be2

Net zoals de bovenstaande datingsites is de datingwebsite Be2 ook een populaire datingsite in Frankrijk. Volgens cijfers zijn er in Frankrijk al meer dan 750.000 mensen lid geweest van de datingsite. Maar de datingsite is niet alleen in Frankrijk een succes, Be2 is een internationale datingsite die in meer dan 40 landen actief is en verwelkomt in totaal meer dan 21 miljoen leden. Be2 is onder andere in Nederland actief waar het ook populair is.

Op Be2 ontmoet je gemakkelijk de Franse liefde door een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Bij het aanmelden op de datingsite vul je een persoonlijkheidstest in, dit neemt ongeveer 10 minuten in beslag, waarna je gematcht wordt met leden die echt bij je passen.

Lees meer informatie & review van Be2! >

Gratis aanmelden op Be2!

6. DisonsDemain – dating voor 50-plussers in Frankrijk

ourtime

DisonsDemain is in Frankrijk een goede datingsite die speciaal voor 50-plussers is bedoeld. Wanneer je een 50-plusser bent en op zoek bent naar de Franse liefde is DisonsDemain een aanrader. De datingsite telt meer dan 1 miljoen leden die op zoek zijn naar de liefde. DisonsDemain is dezelfde datingsite als de datingwebsite Ourtime die we in Nederland kennen, het heeft alleen een andere naam in Frankrijk.

DisonsDemain is een bekende datingsite in Frankrijk, dit komt mede doordat er veel aandacht naar de datingsite gaat vanuit de pers. Het is van verschillende nieuwsprogramma’s bekend, zo is het bekend van Le Figaro, Le Parisien en Le Monde.

Hier te vinden: DisonsDemain.fr

Daten in Frankrijk

Frans staat bekend als de taal van de liefde, dit komt omdat Frankrijk het ideale land is om de grote liefde te vinden. Je bent misschien wel een Nederlander en op zoek naar de grote liefde in Frankrijk. Je hoeft tegenwoordig niet meer naar Frankrijk te reizen om de liefde te ontmoeten, via het internet vind je gemakkelijk de Franse liefde. Het is verleden tijd dat je tickets moet kopen voor de Thalys om in contact te komen met iemand in Frankrijk, je kunt dit tegenwoordig gemakkelijk doen via de snelwegen van het internet.

Op Franse datingsites vind je gemakkelijk de liefde. Op een datingsite vind je leden die bij je passen door zoek- en filterfunctionaliteiten of door een matchingsysteem. Zo vind je gemakkelijk leden die bij je passen en wanneer je een leuk iemand ziet kun je direct een berichtje sturen. Zo heb je binnen de kortste keren een date met iemand uit Frankrijk.

Franse datingsites vergelijken

Je hebt in dit artikel gelezen wat de 6 beste Franse datingsites zijn. Maar het kan lastig zijn om hier een datingsite uit te kiezen, want de ene datingsite past bijvoorbeeld beter bij je wensen en een andere datingsite sluit beter aan bij je intenties. Om een datingsite te kiezen die goed bij je past is het slim om datingsites te vergelijken. In de hier onderstaande vergelijker kun je gemakkelijk je wensen en intenties aangeven, waarna je Franse datingsites krijgt te zien die het beste bij je passen.

Voor- en nadelen van Franse datingsites

Datingsites in Frankrijk zijn iets anders dan in Nederland, dit komt omdat Fransen op een andere manier op zoek zijn naar de liefde dan Nederlanders. Doordat datingsites anders zijn heeft het voor- en nadelen. We hebben de belangrijkste voor- en nadelen uitgezocht en hieronder benoemd.

Voordelen

Een groot voordeel van Franse datingsites is dat ze populairder zijn ten opzichte van Nederlandse datingsites. Dit komt doordat Frankrijk meer inwoners heeft, waardoor er automatisch ook meer singles op de markt zijn. Frankrijk telt ongeveer 67 miljoen inwoners, wat ruim 4 keer meer inwoners zijn dan in Nederland. Doordat er veel singles zijn op de Franse datingmarkt zijn datingsites erg populair. Populaire datingsites in Frankrijk tellen soms meer dan 1 miljoen actieve leden. Door de hoeveelheid leden heb je veel meer kans om iemand te vinden die goed bij je past en waarmee je kunt daten.

Een ander voordeel van datingsites in Frankrijk is dat je serieuzere singles ontmoet, dit komt doordat datingsites in Frankrijk hogere abonnementsprijzen hebben. Hierdoor kom je singles tegen die veel investeren om de liefde te vinden.

Tenslotte het laatste voordeel is dat vreemdgaan in Frankrijk wettelijk strenger is geregeld dan in Nederland. Zo zijn bijvoorbeeld vreemdgaan datingsites verboden. Hierdoor is de kans kleiner dat bijvoorbeeld je toekomstige partner vreemdgaat door het internet.

Nadelen

Een voordeel wat ook een nadeel is dat de prijzen van Franse datingsites erg hoog zijn. De datingsites in Frankrijk zijn net een slag duurder dan in Nederland waardoor je meer moet investeren om te liefde te vinden.

Een ander nadeel is dat Franse vrouwen minder goed bereikbaar zijn op datingsites dan vrouwen uit andere landen. Dit is gebleken uit een onderzoek van de datingsite Badoo. Zo moeten mannen bijvoorbeeld het eerste berichtje sturen en moeten meer moeite doen om vrouwen online te versieren.

3 tips voor een Franse datingsite om succesvol te worden

Aan het einde van dit artikel lees je nog 3 tips voor een Franse datingsite om daarop de liefde te vinden. Wanneer je graag de liefde wil vinden op een Franse datingsite moet je deze tips even lezen.

Tip 1 kies een datingsite die bij je past (zo word je sneller succesvol)

Om succesvol te worden in het vinden van de Franse liefde is het van belang dat je een datingsite kiest die bij je past. Als je een datingsite kiest die bij je past heb je veel meer kans om de liefde te vinden omdat je bij je doelgroep zit. Als je bij je doelgroep zit kom je sneller in contact met gelijkgestemde singles.

Een aantal voorbeelden bij welke intentie welke datingsite past: ben je op zoek naar een relatie, vriendschap of een date? Dan is Meetic de beste datingsite die bij je past. Ben je op zoek naar een serieuze relatie? Dan is Parship de beste Franse datingsite die bij je past. Op zoek naar een spannende date? Dan moet je je aanmelden bij Victoria Milan.

Tip 2 gebruik correcte spelling op een Franse datingsite

Als Nederlander kun je nog wel eens spellingsfouten maken als in de Franse taal, Frans is eenmaal een lastige taal. Wanneer je bent aangemeld op een Franse datingsite is het belangrijk dat je correcte spelling gebruikt in het dating profiel of wanneer je contact zoekt met andere leden. Als je spellingfouten maakt maak je geen goede indruk op andere leden van de datingsite.

Lees daarom altijd de tekst na die je in het dating profiel hebt staan, of laat het eventueel door iemand anders lezen om te controleren op spellingfouten.

Gebruik correcte spelling op een Franse datingsite, des te grote de kans dat je succesvol wordt.

Tip 3 ga actief op zoek en trek de stoute schoenen aan

Om succesvol te worden in het vinden van de Franse liefde is het belangrijk dat je actief op zoek gaat. Log een paar keer per week in op de datingsite en ga actief op zoek naar leden die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Trek de stoute schoenen aan en stuur een berichtje. Zo heb je de meeste kans om succesvol te worden op een Franse datingsite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.