ematch

EMatch is voor singles die op zoek zijn naar een date of een serieuze relatie. Je kan gemakkelijk contact leggen met leden op de datingsite, door de goed werkende chat op eMatch leg je snel contact. Overal in Nederland zijn mensen ingeschreven op eMatch. Je kan gemakkelijk leden vinden en bekijken die bij je passen, door uitgebreide functies vind je binnen enkele ogenblikken singles die bij je passen.

Op de datingsite vind je over iedere grote stad informatie, wat voor singles je in die steden kunt vinden en wat daar te doen valt tijdens een date, bijvoorbeeld in een stad als Amsterdam of Utrecht. Zo wil de datingsite dat jij je thuis voelt bij hun. EMatch is niet alleen actief in Nederland, maar is naast Nederland nog in 9 landen actief waaronder België en Engeland. Het aanmelden op eMatch is volledig gratis!

Probeer het nu gratis uit! ➟

Inschrijfproces bij eMatch

Je kunt je gemakkelijk inschrijven op eMatch, door een paar gegevens in te vullen ben je al ingeschreven. Je kiest een gebruikersnaam, geeft aan welk geslacht je bent en naar welk geslacht je op zoek bent, vervolgens geef je je geboortedatum en e-mailadres op en je kiest een wachtwoord. Door deze simpele gegevens op te geven ben je al ingeschreven op de datingsite. Als je bent aangemeld kan je direct de datingsite gaan gebruiken maar verstandig is om eerst je profiel verder in te vullen.

ematchJe vult je profiel verder in door algemene gegevens van jezelf op te geven, zoals haarkleur, lengte, beroep etc. Ook kan je een profielfoto toevoegen. Vervolgens vul je je persoonlijkheid in, je schrijft een tekst over je zelf. In de tekst vertel je hoe je bent op bepaalde vlakken. Bijvoorbeeld waar je nog aan wil werken in de toekomst of wat je normen en waarden zijn.

Het inschrijven en je profiel invullen duurt nog geen 10 minuten.

Wat voor singles kan ik vinden op eMatch?

EMatch is voor iedereen, iedereen is er welkom. De datingsite richt zich niet op een specifieke doelgroep. Bij de datingsite zijn veel verschillende soorten singles te bekennen. Bij de datingsite kan je onder andere deze soorten singles vinden: homoseksuele mannen en vrouwen, 50-plussers, alleenstaande ouders en christelijke singles.

De man-vrouw verhouding is gelijk. Op de datingsite zijn ongeveer evenveel vrouwen als mannen te vinden. De datingsite is pas recentelijk in Nederland actief, er zijn daarom niet meer gegevens bekend over de doelgroep van eMatch.

Daten via je smartphone

De datingsite is voor ieder apparaat bereikbaar. Het maakt niet uit op wat voor apparaat je de datingsite gebruikt, of het nou een computer, tablet of mobiel is, de datingsite werkt altijd goed. De website is mobielvriendelijk, je kan dus de datingsite gemakkelijk gebruiken via je smartphone.

Helaas is er geen dating app van eMatch, maar de website is goed toegankelijk voor mobiel verkeer.

Hoe bekend is de eMatch?

De datingsite is recentelijk in Nederland gestart, er zijn dus geen gegevens bekend van het ledenaantal dat de datingsite heeft. Maar de datingsite doet zijn best om zo veel mogelijk leden te krijgen. Ondanks dat de datingsite pas net bestaat in Nederland zijn er al veel leden op de datingsite te bekennen.

Naast Nederland is de eMatch in 9 andere landen actief waar de datingsite erg succesvol is. EMatch is in veel landen actief en kan je wel concluderen dat de datingsite veel ervaring heeft in het online daten. De datingsite is actief in België, Engeland, Amerika, Spanje, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Argentinië.

Kosten

Je kan de datingsite gratis uitproberen, zo kan je kijken of de datingsite wel echt iets voor je is en kan je gratis op zoek gaan naar leden die bij je passen. Als gratis lid heb je geen toegang tot bepaalde functies, zoals bijvoorbeeld chatten. Om toegang te hebben tot alle functies moet je een abonnement afsluiten, je kan een abonnement afsluiten voor verschillende periodes. Je kan een abonnement afsluiten voor 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Bij 3 en 6 maanden kan je van meer functies gebruik maken dan bij 1 maand. Hieronder vind je een handig overzicht van prijzen en functies daarbij.

Pakketen:

 1. Premium lite: 1 maand voor €39,95, toegang tot berichten verzenden en ontvangen en foto’s bekijken.
 2. Premium Platinum: 3 maanden voor €39,95 per maand. Je hebt toegang tot berichten verzenden en ontvangen, foto’s bekijken, anoniem profielen bekijken, zien wie er geïnteresseerd in je is en leesbevestigingen bij berichten.
 3. Premium Platinum plus: 6 maanden voor €39,95 per maand, dezelfde functies als Premium Platinum, je hebt alleen een langer abonnement.

Deze prijzen kunnen soms niet kloppen omdat eMatch geregeld (flinke) kortingen geeft op de abonnement prijzen.

Gratis aanmelden op e-Match! ➟

Uitgebreide functies

Er zijn veel uitgebreide functies waar je gebruik van kunt maken op eMatch. De functies gaan zeker helpen om de ware liefde te vinden en maken het online daten nog leuker. Hieronder lees je van wat voor soort uitgebreide functies je gebruik kunt maken op eMatch.

Speed Date

Eén van de uitgebreide functies is speed date. Dit is een functie waarmee je gemakkelijk leden kunt zien en aangeven of je ze leuk vindt of niet. Het werkt zo: Je ziet een foto van iemand, de naam en waar de persoon woont, vervolgens beoordeel je de persoon vlug. Nadat je de persoon vlug hebt beoordeeld geef je aan of je geïnteresseerd bent in de persoon of niet. Het is een soort gelijk systeem als het swipe systeem van Tinder.

Wanneer iemand anders je interessant hebt gevonden met de functie speed date kan je dit zien. Wanneer beide personen elkaar interessant hebben gevonden is er een match ontstaan.

Profiel een boost geven

Een andere functie die eMatch nog leuker maakt is de functie boost. Hiermee kan je je profiel een boost geven en zo krijg je meer aandacht. Door je profiel een boost te geven heb je sneller kans om de ware te vinden, je krijgt namelijk 6 keer meer bezoekers op je profiel, 3 keer meer geïnteresseerde en 2 keer meer berichten.

Bij de functie boost zie je een precieze grafiek van de hoeveelheid bezoekers, hoeveel mensen er geïnteresseerd in je zijn en berichten je hebt ontvangen. Dit is een erg handig overzicht.

Anoniem zoeken

Wanneer je een abonnement hebt afgesloten kan anoniem zoeken. Zo kan je iemands profiel bezoeken zonder dat die persoon het kan zien. Dit is een handige functie als je wil dat iemand anders je niet opmerkt en anoniem wil blijven.

ematch

Review eMatch

Pluspunten

 • Redelijk veel handige functies
 • Gratis uitproberen
 • Lay-out

Minpunten

 • Geen dating app

Populariteit score: 3.7/5

De datingsite is recentelijk begonnen in Nederland, het is nog geen populaire datingsite. Maar ondanks dat de datingsite recentelijk is begonnen zijn er al wel veel leden te bekennen op eMatch.

Gebruiksgemak score: 4.1/5

Je ervaart een hoop gebruiksgemak wanneer je de datingsite gebruikt. De website is overzichtelijk en alles is goed te vinden. Voor mobiel verkeer is de website ook goed toegankelijk, helaas is er geen dating app beschikbaar.

Functionaliteiten 4.5/5

Bij eMatch heb je veel functies waar je gebruik van kunt maken. Sommige functies zijn ook uniek, je komt sommige functies niet tegen op andere datingsites. De functies die de datingsite nog extra leuk maken zijn, de boost, speed date, anoniem zoeken.

Kosten score: 3.9/5

De standaardprijzen van abonnementen zijn redelijk hoog. €39,95 per maand, is redelijk hoog in vergelijking met andere datingsites. Daarvoor krijg je wel leuke functies en een goed werkende site voor terug. Er zijn regelmatig (flinke) kortingen op de abonnement prijzen.

Eindoordeel: De datingsite eMatch is een leuke datingsite, het is nog niet heel populair omdat het recentelijk in Nederland begonnen is. De datingsite is overzichtelijk en handig te bedienen echter er is geen app beschikbaar. Je kan van veel leuke functies gebruik maken, wat de datingsite extra leuk maakt. Alleen de prijzen zijn aan de hoge kant maar daar krijg je een goed werkende datingsite voor terug. De kwaliteit/prijs verhouding is wel oké. Maar ik zou eerder Relatieplanet aanraden. EMatch is een datingsite die goed in elkaar steekt en die je moet uitproberen, het aanmelden is volledig gratis!

Score:

Gratis aanmelden op eMatch! ➟

De beveiliging van eMatch

Veiligheid is een belangrijk onderwerp voor eMatch. De dienst doet er dan ook alles aan om de datingsite zo veilig mogelijk te maken. Hieronder lees je een paar dingen wat eMatch doet om de datingsite veilig te maken.

De profielen worden handmatig gecontroleerd door de datingsite, dit voorkomt dat er nepprofielen tussen de echte profielen komen. Ook wanneer je een profielfoto uploadt wordt dit handmatig gecontroleerd of het wel een echte afbeelding is. Zo kan je daten met een gerust hart.

De datingsite maakt gebruik van een beveiligde verbinding op de website. Dit doet eMatch door middel van https, https zorgt ervoor dat er geen onbekenden of derden mee kunnen lezen met jouw gegevens. Dit is wel zo veilig, zo kan jij veilig online daten. Dat de website beveiligd kan je zien aan het slotje in de zoekbalk.

ematch

Ook zijn er tips te lezen hoe je veilig kunt daten. Zo lees je allemaal tips hoe je een scammer kan herkennen. Kom je een verdacht profiel tegen? Dan bestaat er ook een mogelijk om een verdacht profiel anoniem door te geven aan de klantenservice. Dit doe je door op de meldknop te drukken of telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.

Uitschrijven

Als je niet meer van eMatch gebruik wilt maken is het verstandig om je uit te schrijven. Uitschrijven kan je gemakkelijk en snel doen als je de stappen hieronder leest.

 1. Login
 2. Klik rechtsboven in op het tandwieltje
 3. Ga naar profielinstellingen
 4. Scrol naar onderen totdat je account verwijderen ziet staan
 5. Geef vervolgens een reden op voor de uitschrijving en klik op account verwijderen.

Op deze manier verwijder je gemakkelijk en snel je account van de datingsite in nog een 1 minuut.

Klantenservice

De klantenservice van eMatch is gemakkelijk bereikbaar. Je kan aan de klantenservice vragen stellen, klachten indienen en verdachte profielen melden. Wanneer je een vraag hebt is het verstandig om eerst op de pagina te kijken met veel gestelde vragen, waarschijnlijk staat je vraag daarbij.

Je kan eMatch bereiken door middel van een contact formulier, email of telefonisch.

Email: info@ematch.online

Telefoon: +31 (0) 850653204 (alleen bereikbaar op woensdagen tussen 10:00 en 12:00)

Adres: Epic Internet B.V,

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

Probeer het nu gratis uit! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.