ematch

EMatch is voor singles die op zoek zijn naar een date of een serieuze relatie. Je kunt gemakkelijk contact leggen met leden op de datingsite, door de goed werkende chat op eMatch leg je snel contact. Overal in Nederland zijn mensen ingeschreven op eMatch. Je kunt gemakkelijk leden vinden en bekijken die bij je passen, door uitgebreide functies vind je binnen enkele ogenblikken singles die bij je passen.

Op de datingsite vind je over iedere grote stad informatie, wat voor singles in die steden te vinden zijn en wat daar te doen valt tijdens een date. Bijvoorbeeld in een stad als Amsterdam of Utrecht. Zo wil de datingsite dat jij je thuis voelt bij hun. EMatch is niet alleen actief in Nederland, maar is naast Nederland nog in 9 landen actief waaronder België en Engeland. Het aanmelden op eMatch is volledig gratis!

IK WIL EMATCH GRATIS PROBEREN!

Inschrijfproces bij eMatch

Je kunt je gemakkelijk inschrijven op eMatch, door een paar gegevens in te vullen ben je al ingeschreven. Je kiest een gebruikersnaam, geeft aan welk geslacht je bent en naar welk geslacht je op zoek bent, vervolgens geef je een geboortedatum en e-mailadres op en kiest een wachtwoord. Door deze simpele gegevens op te geven ben je al ingeschreven op de datingsite. Als je bent aangemeld kun je direct gebruik maken van de datingsite, maar slim is om eerst het dating profiel verder in te vullen.

ematch
Een screenshot van het inschrijfproces op eMatch

Je vult het dating profiel in door algemene gegevens van jezelf op te geven, zoals haarkleur, lengte, beroep etc. Ook kun je een profielfoto toevoegen. Vervolgens vul je je persoonlijkheid in en schrijft een profieltekst. In de tekst vertel je hoe je bent op bepaalde vlakken. Bijvoorbeeld waar je nog aan wilt werken in de toekomst en/of wat je normen en waarden zijn.

Het inschrijven en je profiel invullen duurt nog geen 10 minuten.

Wat voor singles kan ik vinden op eMatch?

EMatch is voor iedereen, iedereen is er welkom. De datingsite richt zich niet op een specifieke doelgroep. Op de datingsite zijn veel verschillende soorten singles te bekennen. Op de datingsite kun je onder andere deze soorten singles vinden: homoseksuele mannen en vrouwen, 50-plussers, alleenstaande ouders en christelijke singles.

De man-vrouw verhouding is gelijk, op de datingsite zijn ongeveer evenveel vrouwen als mannen te vinden. De datingsite is recentelijk in Nederland begonnen, daarom zijn er niet meer gegevens bekend over de doelgroep van eMatch.

Daten via je smartphone

De datingsite is voor ieder apparaat bereikbaar, zo kun je altijd gebruik maken van de datingsite. Het maakt niet uit op wat voor apparaat je de datingsite gebruikt. Of het nou een computer, tablet of mobiel is, de datingsite werkt altijd goed. De website is mobielvriendelijk, je kunt dus de datingsite gemakkelijk gebruiken via je smartphone.

Helaas is er geen dating app van eMatch beschikbaar, maar de website is goed toegankelijk voor mobiel verkeer.

Hoe bekend is eMatch?

De datingsite is recentelijk in Nederland begonnen, er zijn dus weinig gegevens bekend van het ledenaantal op de datingsite. Maar de datingsite doet zijn best om zo veel mogelijk leden te krijgen. Ondanks dat de datingsite pas net begonnen is in Nederland zijn er al veel leden op de datingsite te bekennen.

Naast Nederland is eMatch in 9 andere landen actief waar het erg succesvol is. EMatch is in veel landen actief en kun je wel concluderen dat de datingsite veel ervaring heeft in het online daten. De datingsite is actief in België, Engeland, Amerika, Spanje, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Argentinië.

Kosten

Je kunt de datingsite gratis uitproberen, zo kun je kijken of de datingsite wel echt iets voor je is en kun je gratis op zoek gaan naar leden die bij je passen. Als gratis lid heb je geen toegang tot bepaalde functies, zoals chatten. Om toegang te krijgen tot alle functies moet je een abonnement afsluiten, je kunt een abonnement afsluiten voor verschillende periodes. Je kunt een abonnement afsluiten voor 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Bij 3 en 6 maanden kun je van meer functies gebruik maken dan bij 1 maand. Hieronder vind je een handig overzicht van prijzen en functies daarbij.

Pakketen:

 1. Premium lite: 1 maand voor €39,95, toegang tot chatten en foto’s bekijken.
 2. Premium Platinum: 3 maanden voor €39,95 per maand. Je hebt toegang tot berichten verzenden en ontvangen, foto’s bekijken, anoniem profielen bekijken, zien wie er geïnteresseerd in jou is en leesbevestigingen bij berichten.
 3. Premium Platinum plus: 6 maanden voor €39,95 per maand, dezelfde functies als Premium Platinum, je hebt alleen een langer abonnement.

Deze prijzen kunnen soms niet kloppen omdat eMatch geregeld kortingen geeft op de abonnement prijzen.

Gratis aanmelden op e-Match!

Uitgebreide functies

Er zijn veel uitgebreide functies waar je gebruik van kunt maken op eMatch. De functies gaan zeker helpen om de ware liefde te vinden en maken het online daten nog leuker. Hieronder lees je van wat voor soort uitgebreide functies je gebruik kunt maken op eMatch.

Speed Date

Eén van de uitgebreide functies is speed date. Dit is een functie waarmee je gemakkelijk leden kunt zien en kunt aangeven of je ze leuk vindt of niet. Het werkt zo: je ziet een foto van iemand, de naam en waar de persoon woont, vervolgens beoordeel je de persoon vlug. Nadat je de persoon vlug hebt beoordeeld geef je aan of je geïnteresseerd bent in de persoon of niet. Het is een soort gelijk systeem als het swipe systeem van Tinder.

Wanneer iemand anders je interessant heeft gevonden met de functie speed date kun je dit zien. Wanneer beide personen elkaar interessant hebben gevonden is er een match ontstaan.

Profiel een boost geven

Een andere functie die eMatch nog leuker maakt is de functie boost. Hiermee kun je je dating profiel een boost geven om meer aandacht te krijgen. Door je profiel een boost te geven heb je sneller kans om de liefde te vinden, je krijgt namelijk 6 keer meer bezoekers op je profiel, 3 keer meer geïnteresseerde en 2 keer meer berichten.

Bij de functie boost zie je een grafiek van de hoeveelheid bezoekers, hoeveel mensen er geïnteresseerd in jou zijn en de berichten die je hebt ontvangen. Dit is een erg handig overzicht.

Anoniem zoeken

Wanneer je een abonnement hebt afgesloten kun je anoniem zoeken. Zo kun je iemands profiel bezoeken zonder dat die persoon het kan zien. Dit is een handige functie wanneer je anoniem gebruik wilt maken van de datingsite.

ematch

Review eMatch

Pluspunten

 • Handige functies
 • Gratis uitproberen
 • Lay-out

Minpunten

 • Geen dating app

Populariteit score: 3.7/5

De datingsite is recentelijk in Nederland begonnen, het is nog geen populaire datingsite. Maar ondanks dat de datingsite recentelijk is begonnen zijn er al wel veel mensen lid van eMatch.

Gebruiksgemak score: 4.1/5

Je ervaart veel gebruiksgemak wanneer je gebruik maakt van de datingsite. De website is overzichtelijk en alles is goed te vinden. Voor mobiel verkeer is de website ook goed bereikbaar, helaas is er geen dating app beschikbaar.

Functionaliteiten 4.5/5

Op eMatch heb je veel functies waar je gebruik van kunt maken. Sommige functies zijn ook uniek, je komt sommige functies niet tegen op andere datingsites. De functies die de datingsite extra leuk maken zijn: boost, speed date en anoniem zoeken.

Kosten score: 3.9/5

De standaardprijzen van abonnementen zijn redelijk hoog. €39,95 per maand, is redelijk hoog in vergelijking met andere datingsites. Daarvoor krijg je wel leuke functies en een goed werkende datingsite voor terug. Er zijn regelmatig (flinke) kortingen op de abonnementsprijzen.

Eindoordeel: De datingsite eMatch is een leuke datingsite, het is een nog niet erg populaire datingsite omdat het recentelijk in Nederland is begonnen. De datingsite is overzichtelijk en handig te bedienen, echter is er geen dating app beschikbaar. Je kunt van veel handige functies gebruik maken, wat de datingsite extra leuk maakt. Alleen de abonnementsprijzen zijn aan de hoge, maar daar krijg je een goed werkende datingsite voor terug. De prijs-kwaliteitverhouding is wel oké. De datingsite Relatieplanet is betere aanrader dan eMatch. EMatch is een datingsite die goed in elkaar steekt en die je moet uitproberen, het aanmelden is volledig gratis!

Score:

Gratis aanmelden op eMatch!

De beveiliging van eMatch

Veiligheid is een belangrijk onderwerp voor eMatch. De dienst doet er dan ook alles aan om de datingsite zo veilig mogelijk te maken. Hieronder lees je een paar dingen wat eMatch doet om de datingsite veilig te maken.

Alle profielen worden handmatig gecontroleerd door de datingsite, dit voorkomt dat er nepprofielen tussen de echte profielen komen. Ook wanneer je een profielfoto uploadt wordt dit handmatig gecontroleerd of het wel een echte afbeelding is. Zo kun je daten met een gerust hart.

De datingsite maakt gebruik van een beveiligde verbinding op de website. Dit doet eMatch door middel van https, https zorgt ervoor dat er geen onbekenden of derden mee kunnen lezen met jouw gegevens. Dit is wel zo veilig, zo kun jij veilig daten. Dat de website beveiligd is kun je zien aan het slotje in de zoekbalk.

ematch

Ook zijn er tips te lezen hoe je veilig kunt daten. Zo lees je tips hoe je een scammer kunt herkennen. Kom je een verdacht profiel tegen? Dan bestaat er ook een mogelijk om een verdacht profiel anoniem door te geven aan de klantenservice. Dit doe je door op de meldknop te drukken of telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.

Uitschrijven

Als je niet meer van eMatch gebruik wilt maken is het verstandig om je uit te schrijven. Uitschrijven kun je gemakkelijk en snel doen als je de stappen hieronder leest.

 1. Login
 2. Klik rechts bovenin op het tandwieltje
 3. Ga naar profielinstellingen
 4. Scrol naar onderen tot je account verwijderen ziet staan
 5. Geef vervolgens een reden op voor de uitschrijving en klik op account verwijderen.

Op deze manier verwijder je gemakkelijk en snel je profiel van de datingsite.

Klantenservice

De klantenservice van eMatch is gemakkelijk bereikbaar. Je kunt aan de klantenservice vragen stellen, klachten indienen en verdachte profielen rapporteren. Wanneer je een vraag hebt is het verstandig om eerst op de pagina te kijken met veelgestelde vragen, waarschijnlijk staat je vraag daarbij.

Je kunt eMatch bereiken door middel van een contact formulier, e-mail of telefonisch.

Email: info@ematch.online

Telefoon: +31 (0) 850653204 (alleen bereikbaar op woensdagen tussen 10:00 en 12:00)

Adres: Epic Internet B.V,

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

IK WIL EMATCH GRATIS PROBEREN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.