elitedating

Beschik je over een hbo of wo diploma? Dan is EliteDating de datingsite voor jou! EliteDating is een datingsite die speciaal gericht is op hoger opgeleiden, het is één van de beste en populairste datingsites voor hoger opgeleiden. Elke week melden meer dan 1500 nieuwe leden zich aan op de datingsite om een relatie, date of vriendschap te vinden.

Door de matchingsformule van EliteDating ontmoet je leden die echt bij je passen. Op de datingsite word je gematcht met leden die passen bij je voorkeuren, persoonlijkheid en karakter. Zo ontmoet je snel leden die echt bij je passen en word je snel succesvol.

Je hebt op EliteDating meer kans om succesvol te worden dan op de meeste andere datingsites! Elke maand opnieuw worden 2500 leden succesvol in het vinden van de liefde. Het aanmelden op EliteDating is volledig gratis.

IK WIL EliteDating GRATIS PROBEREN!

Waarom daten bij EliteDating?

Er zijn veel redenen waarom je moet daten bij EliteDating, de belangrijkste redenen om lid te worden van de datingsite hebben we hieronder benoemd.

Beschik je over een hbo of wo diploma of ben je carrièregericht? Dan is EliteDating de datingsite voor jou. De datingsite is gericht op de doelgroep hoger opgeleiden, dit heeft veel voordelen wanneer je zelf hoogopgeleid bent. Zo ontmoet je snel andere hoger opgeleiden die goed bij je passen en ben dus sneller succesvol in het vinden van de liefde.

Op EliteDating ontmoet je niet zomaar iemand, je ontmoet leden die echt bij je passen. Wanneer je lid wordt van de datingsite vul je een uitgebreide persoonlijkheidstest in. Doordat je de persoonlijkheidstest invult weet de datingsite hoe je bent, hierdoor kan de datingsite je goed matchen met andere leden. Op basis van de persoonlijkheidstest word je gematcht met leden die passen bij je persoonlijkheid, karakter en voorkeuren. Zo vind je binnen de kortste keren leden die bij je passen.

Onder andere door het matchingsysteem van EliteDating heb je veel kans om succesvol te worden. De cijfers liegen er niet om, elke maand worden meer dan 2500 leden succesvol in de zoektocht naar liefde.

Hoe populair is EliteDating?

EliteDating is één van de populairste datingsites die alleen voor hoger opgeleiden zijn bedoeld. Per week schrijven meer dan 1500 nieuwe leden zich in op de datingsite. De datingsite is zelfs zo populair dat de populariteit niet onderdoet aan de datingsites Relatieplanet en Lexa.

De datingsite heeft een groot ledenbestand, duizenden mensen zijn lid van EliteDating. Je ontmoet dus veel singles die bij je passen. De datingsite adverteert actief op het internet om leden te werven.

EliteDating is niet alleen één van de populairste datingsites in Nederland, maar buiten Nederland is de datingsite ook erg populair. Naast Nederland is EliteDating actief in 25 andere landen, waaronder België waar de datingsite ook erg populair is.

Wat is de doelgroep van EliteDating?

De doelgroep van EliteDating zijn hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, date of vriendschap. Maar naast hoogopgeleide singles zijn carrièregerichte singles ook welkom. Ongeveer 70% van de leden op de datingsite heeft een universitaire opleiding afgerond en meer dan 90% van de leden is ouder dan 30 jaar.

EliteDating is een doelgroepgerichte datingsite, dit houdt in dat de datingsite gericht is op een specifieke doelgroep. De datingsite is gericht op de doelgroep hoogopgeleide singles. Tegenwoordig zijn er steeds meer datingsites voor verschillende doelgroepen, zo zijn er speciale datingsites voor 50-plussers, speciale datingsites voor alleenstaande ouders, speciale datingsites voor jongeren en gay datingsites.

EliteDating review

Pluspunten:

 • Goede matching
 • Overzichtelijk
 • Goede website en app
 • Speciaal voor hoger opgeleiden

Minpunten:

 • De persoonlijkheidstest is wat aan de lange kant

Populariteit score: 4,7/5

Elitedating behoort tot één van de populairste datingsites in Nederland, de datingsite verwelkomt wekelijks meer dan 1500 nieuwe leden. Duizenden hoger opgeleiden door heel Nederland zijn lid van de datingsite.

Gebruiksgemak score: 4,8/5

De datingsite valt gemakkelijk te gebruiken, het design van de website is helemaal bij de tijd. Ook de app valt gemakkelijk te downloaden en te gebruiken. Door de app is gemakkelijk te navigeren en het levert geen hindernissen op. Je ervaart veel gebruiksgemak wanneer je gebruik maakt van EliteDating.

Functionaliteiten score: 4,8/5

Je kunt van veel functies gebruik maken wanneer je lid bent van de datingsite. Zo kun je gebruik maken van de functies kismet, partner voorstellen, persoonlijkheidstest, uitgebreide profielen bekijken en gebruik maken van het uitgebreide matchingsysteem op EliteDating.

Kosten score: 4,5/5

In vergelijking met andere datingsites zijn de kosten van EliteDating iets aan de hoge kant. Daarentegen is de prijs-kwaliteitsverhouding op de datingsite wel erg goed. Je betaalt er misschien iets meer voor, maar je krijgt een uitmuntende datingsite ervoor terug waarop je snel succesvol wordt.

Eindoordeel: EliteDating is één van de beste en populairste datingsites in Nederland en is een absolute aanrader. Door het matchmaking van de datingsite ontmoet je snel leden die bij je passen en word je snel succesvol. Je ervaart veel gebruiksgemak wanneer gebruik maakt van de datingsite en je hebt veel functionaliteiten waarvan je gebruik kunt maken. Meer dan 2500 leden worden per maand succesvol op de datingsite. Ben je hoogopgeleid of carrièregericht? Dan is EliteDating voor jou bedoeld!

Gratis aanmelden op EliteDating!

De dating app van EliteDating

elitedating app

Maak je liever gebruik van een dating app dan een datingsite? EliteDating heeft een dating app ontwikkeld waarvan je gemakkelijk gebruik kunt maken. Zo kun je ook met je telefoon gebruik maken van de datingsite. De dating app van EliteDating behoort tot één van de beste en populairste dating apps.

Wanneer je van de app gebruik maakt heb je snel leden gevonden die bij je passen en kom je snel met ze in contact. Door een paar swipes en tikken op het scherm kom je al een leuk iemand tegen. Met de app verstuur en ontvang je berichten, bekijk je matches, wijzig je de zoekcriteria, bekijk je uitgebreide profielen, vind je snel leden met kismet en nog veel meer.

De dating app van EliteDating is beschikbaar in Play Store en in de App Store.

EliteDating kosten

Je kunt volledig gratis gebruik maken van EliteDating, zo kun je de datingsite volledig gratis uitproberen en kun je op zoek gaan naar de grote liefde. Echter om berichten te kunnen versturen en om profielen volledig te kunnen bekijken heb je een abonnement nodig. Je kunt verschillende abonnementen kiezen.

Gratis basisaccount

Wanneer je je inschrijft op EliteDating kun je ervoor kiezen om een gratis basisaccount te kiezen of een betaald account. Met een gratis basisaccount heb je toegang tot minder functies dan een betaald account.

Deze dingen kun je met een gratis basisaccount:

 • Gedeeltelijk profielen bekijken.
 • Partnervoorstellen bekijken.
 • Eigen profiel aanpassen.
 • Zoekcriteria aanpassen.

Pakketten

Om goed van de datingsite gebruik te kunnen maken moet je een abonnement afsluiten. Met een abonnement heb je toegang tot meer functies waardoor je nog beter gebruik kunt maken van de datingsite. Je kunt uit verschillende abonnementen met de bijkomende kosten kiezen:

12 maanden voor €19,90 per maand (Premium Comfort)

6 maanden nu voor €24,90 per maand (Premium Classic)

3 maanden voor €49,90 per maand (Premium Basic)

Alle prijzen zijn inclusief btw. De prijzen die hier vermeldt staan kunnen soms niet overeenkomen met de actuele prijzen van de datingsite. Dit komt doordat datingsites soms aan het experimenteren zijn met de prijzen van de abonnementen.

Je kunt betalen met: Visa, PayPal, iDEAL, Mastercard en American Express.

Gratis aanmelden op EliteDating!

Wat kun je met een betaald account?

Wanneer je een pakket hebt gekozen kun je van alle functies gebruik maken op de datingsite, van deze functies kun je gebruik maken met een betaald account:

 • Alle foto’s bekijken.
 • Profielbezoekers bekijken.
 • Leesbevestigingen voor verzonden berichten.
 • Onbegrensd communiceren.
 • Toegang tot alle functies van de app.
 • Gedetailleerd persoonlijkheidsprofiel bekijken.
 • Meer partnervoorstellen met de functie ‘kismet’.

Een betaald account is het absoluut waard. EliteDating biedt de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Voordelen van EliteDating

Wanneer je lid bent van EliteDating heeft veel dit veel voordelen. Het heeft niet alleen het voordeel dat de datingsite alleen voor hoger opgeleiden is bedoeld waardoor je als hoger opgeleide veel kans hebt om succesvol te worden, maar het heeft nog veel meer voordelen.

Voordeel 1 de matching op de datingsite

Een groot voordeel van de datingsite is dat het gebruik maakt van een uitstekende matchmaking. EliteDating gelooft er in dat het vinden van een geschikte partner die past bij je levensstijl en voorkeuren, erg belangrijk is voor een relatie. Daarom maakt de datingsite gebruik van een goed matchingsysteem. Wanneer je lid wordt van de datingsite vul je een uitgebreide persoonlijkheidstest in, op basis van je persoonlijkheidstest word je gematcht met andere leden. Zo hoef je niet lang te zoeken naar leden die bij je passen.

De matchmaking op EliteDating is uniek, op bijna geen één andere datingsite kom je het tegen. Enkel de datingsite Parship werkt met vergelijkbaar matchingsysteem.

Voordeel 2 Je hebt veel kans om succesvol te worden

Een ander voordeel van de datingsite is dat je veel kans hebt om succesvol te worden. Dit komt mede door de matchmaking van de datingsite dat je veel kans hebt om de liefde te vinden. Door de matchmaking ontmoet je snel leden die bij je passen en hoef je niet lang te zoeken naar leden die misschien bij je kunnen passen.

Elke maand vinden meer dan 2500 leden de liefde op de datingsite. Dit is een erg hoog slagingspercentage wat niet op iedere datingsite voorkomt.

Voordeel 3 je kunt van veel functies gebruik maken

Op EliteDating kun je van erg veel functies gebruik maken. De functies waarvan je gebruik kunt maken helpen je bij het vinden van de liefde en het contact leggen met andere leden. Zo kun je gebruik maken van de functie kismet, met de functie bekijk je snel partnervoorstellen. Een paar voorbeelden van andere functies waarvan je gebruik kunt maken zijn onbegrensd communiceren, profielbezoekers bekijken, uitgebreide profielen bekijken en leesbevestigingen op berichten.

Voordeel 4 het is een ervaren datingsite

EliteDating is een ervaren datingsite in het samenbrengen van mensen. Doordat de datingsite erg ervaren is in het samenbrengen van mensen ontmoet jij ook de liefde op EliteDating. Al sinds 2010 brengt de datingsite in Nederland mensen samen. Naast Nederland is de datingsite in meer dan 25 andere landen actief, het dus een ervaren internationale datingsite.

Hoe veilig is EliteDating

EliteDating is een erg veilige datingsite waarop je kunt daten met een gerust hart. De datingsite doet er alles aan om voor een veilige datingomgeving te zorgen, zo maakt de datingsite gebruik van een beveiligde verbinding en worden alle profielen handmatig gecontroleerd.

Beveiligde verbinding

De datingsite vindt het belangrijk dat jouw gegevens veilig zijn, daarom maakt het gebruik van een beveiligde verbinding. De beveiligde verbinding zorgt ervoor dat je gegevens versleuteld verzonden worden van punt A naar punt B, zo kan een derde partij niet bij jouw gegevens. Zo kun je daten met een gerust hart en hoef je niet bang te zijn dat je gegevens onveilig zijn.

Handmatige controle op profielen

Om jouw veiligheid de waarborgen maakt de datingsite gebruik zogenaamde fraudedetectors. Daarbij worden alle profielen op de datingsite handmatig controleert op echtheid. Dit voorkomt dat er nepprofielen op de datingsite zijn.

Om extra zekerheid te hebben biedt de datingsite een ID-verificatie aan. Aan de hand van een identiteitsbewijs controleert de datingsite of iemand daadwerkelijk is zoals hij of zij zich voordoet. Wanneer iemand een ID-verificatie heeft gedaan, krijgt hij of zij een embleem op zijn profiel ter bewijs dat de persoon echt is.

Inschrijven op EliteDating

Inschrijven op de datingsite niet moeilijk, binnen een paar minuten ben je al ingeschreven op de datingsite. Door een paar gegevens van jezelf op te geven ben je al lid van de datingsite en kun je er direct gebruik van maken. Om je in te schrijven op de datingsite geef je allereerst je geaardheid op, vervolgens vul je jouw seksuele geaardheid, e-mailadres en wachtwoord in. Dit is de eerste stap van het inschrijfproces op EliteDating.

Wanneer je bent in ingeschreven op de datingsite ga je direct een persoonlijkheidstest invullen. Doordat je de persoonlijkheidstest invult, weet de datingsite hoe je bent en kan de datingsite leden voor je zoeken die goed bij je passen. Hierdoor ben je sneller succesvol.

Een screenshot van de persoonlijkheidstest op EliteDating

De persoonlijkheidstest bestaat uit verschillende stappen. Het eerste deel van de persoonlijkheidstest gaat over jezelf, wat je van jezelf vindt en wat je interesses zijn. Het tweede deel van de persoonlijkheidstest bestaat uit wat voor iemand je zoekt, hierbij wordt uitgebreid stilgestaan. Je krijgt bijvoorbeeld vragen waaraan je toekomstige partner moet voldoen. De persoonlijkheidstest bestaat uit 10 onderdelen, ik zal het je besparen om alle onderdelen te benoemen. Je moet wel even de tijd nemen om de persoonlijkheidstest in te vullen, het duurt ongeveer 20 minuten om het in te vullen. De test is misschien iets aan de lange kant maar daardoor ontstaat een goede matching.

Gratis aanmelden op EliteDating!

EliteDating opzeggen

Je bent misschien momenteel lid van de datingsite Elitedating maar je wilt het opzeggen. Je hebt bijvoorbeeld de liefde gevonden of je wilt stoppen met het online daten om een andere reden. Gelukkig maakt het niet uit wat voor reden je hebt voor de uitschrijving, je kunt je ter alle tijden uitschrijven van EliteDating. Met de onderstaande stappen verwijder je gemakkelijk je profiel van de datingsite.

Op deze manier verwijder je een account van Elitedating:

 1. Log in op de datingsite.
 2. Klik op je profielfoto rechtsboven in de hoek.
 3. Ga naar instellingen.
 4. Scrol naar beneden tot het kopje account.
 5. Bij account vind je ‘verwijder mijn account’ en klik op ‘hier’.

De datingsite verwijdert zo snel mogelijk je profiel van de datingsite. Wanneer een profiel verwijderd is, zijn alle gegevens onherroepelijk verwijderd. Gegevens worden dus niet langer bewaard.

EliteDating klantenservice

EliteDating heeft een goede klantenservice die gemakkelijk bereikbaar is. De klantenservice kun je gemakkelijk bereiken via een contactformulier of per mail. Helaas is de klantenservice niet telefonisch bereikbaar.

Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Dan kun je de klantenservice van EliteDating altijd bereiken. Wanneer je een vraag hebt over iets, kun je het beste kijken op de pagina help. Op de pagina help staan veelgestelde vragen, grote kans dat je vraag daarbij staat. Zo niet? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice.

E-mail: support@elitedating.nl

Adres:

Spark Networks Services GmbH
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlijn
Duitsland

Andere datingsites

EliteDating is niet de enige datingsite die alleen voor de doelgroep hoger opgeleiden is bedoeld. In Nederland zijn nog meer datingsites actief die als hoofddoelgroep hoger opgeleiden hebben. Naast EliteDating zijn er nog 5 andere datingsites voor hoger opgeleiden.

Deze datingsites zijn er nog meer voor hoger opgeleiden:

Meer informatie over EliteDating

Al sinds 2010 is EliteDating actief op de Nederlandse datingmarkt, de datingsite heeft veel mensen bij elkaar gebracht. EliteDating valt onder het netwerk Spark Networks Services GmbH wat gevestigd is in Berlijn. Sprak Networks beheert vele datingsites in Europa en is één van de marktleiders in de datingbranche. In totaal telt Spark Networks meer dan 13 miljoen leden uit 25 verschillende landen. Het netwerk is naast Nederland zowel actief in België, Engeland, Amerika, Australië, Denemarken en Finland. Je kunt wel zeggen dat dit netwerk veel ervaring heeft in het online samenbrengen van mensen.

De basis van het concept van de datingsite is de matchmakingmethode. Dit principe maakt de datingsite uniek en maakt het mogelijk om de juiste persoon voor jou te vinden. De matchmaking van de datingsite is gebaseerd op een erkend wetenschappelijk onderzoek naar relaties en de comptabiliteit tussen personen. Het matchingsysteem is in staat om je dagelijks met leden te matchen die erg goed bij je passen.

IK WIL EliteDating GRATIS PROBEREN!