elitedating

EliteDating is een datingsite voor hoogopgeleiden. Het is één van de grootste datingsites van Europa, naast Nederland is EliteDating actief in 25 andere landen. De datingsite heeft op dit moment meer dan 13 miljoen leden in Europa. We kunnen wel zeggen dat EliteDating zeer actief is en veel ervaring heeft.

Wekelijks melden meer dan 1500 nieuwe leden zich aan op de datingsite, waarvan 52% man is en 48% vrouw. Meer dan 70% van de leden heeft een universitaire opleiding afgerond. De datingsite is er voor gemaakt om hoogopgeleide mannen en vrouwen bij elkaar te brengen. Grote kans dat jij bij EliteDating je toekomstige partner gaat vinden!

Ben je hoogopgeleid en op zoek naar een datingsite? Dan is EliteDating voor jou bedoeld! EliteDating is de perfecte plek waar hoger opgeleiden elkaar ontmoeten. Het aanmelden is volledig gratis!

Probeer het nu gratis uit! ➟

Hoe werkt het aanmelden bij EliteDating?

Je kunt je snel en gemakkelijk aanmelden op Elitedating door een paar gegevens op te geven. Deze gegevens vul je in wanneer je je inschrijft: welk geslacht je bent en welk geslacht je zoekt, je vult je email in en kiest een wachtwoord. Nadat je deze gegevens hebt opgegeven ben je ingeschreven op de datingsite, vervolgens vul je een uitgebreide persoonlijkheidstest in.

De persoonlijkheidstest bestaat uit verschillende stappen: allereerst begint de persoonlijkheidstest over je zelf,persoonlijkheid test EliteDating hoe je jezelf vindt en wat je interesses zijn. Het tweede deel van de persoonlijkheidstest bestaat uit wat voor iemand je zoekt. Er wordt uitgebreid stilgestaan waar je toekomstige partner aan moet voldoen, zo zijn er bijvoorbeeld vragen: vindt je het belangrijk dat je partner hetzelfde opleidingsniveau heeft? Of accepteer dat je partner kinderen onder de 18 heeft thuis wonen?

De persoonlijkheid test bestaat uit 10 onderdelen en duurt ongeveer 20 minuten om in te vullen. De persoonlijkheid test is wat aan de lange kant maar daardoor ontstaat is er een goede matching.

De matching bij EliteDating

EliteDating matcht profielen goed bij elkaar, dit komt mede door de uitgebreide persoonlijkheidstest. De datingsite stelt je zeker niet teleur als het gaat om matching. Door het uitgebreide matchingsproces van EliteDating vind je leden die echt bij je passen. Binnen een paar minuten vind je al iemand die bij je past en kan je direct een berichtje sturen.

Er zijn verschillende manieren waarop je leden krijgt te zien die bij je passen. Er is een pagina met matching voorstellen, hier kan je gemakkelijk door scrollen en kan je zien met wie je matcht bent en als je een ander leuk vindt kan je snel een berichtje sturen. Een andere manier om leden te zien die bij je passen is door middel van de functie ‘kismet’. Kismet werkt zo: Je een foto van een persoon, vervolgens kan je die persoon leuk vinden, overslaan of direct een berichtje sturen. Het is een soort gelijk swipe systeem als Tinder maar EliteDating heeft zijn eigen draai eraan gegeven.  Zo kan je in het swipe systeem van Elitedating direct een berichtje versturen en hoef je niet eerst elkaar leuk te vinden om berichten naar elkaar te verzenden zoals bij Tinder.

Wat is de doelgroep?

De doelgroep van Elitedating is hoogopgeleide singles die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Meer dan 90% van de leden is 30 jaar of ouder, ook heeft 70% van de leden een universitair opleiding afgerond.

De datingsite verwelkomt wekelijks meer dan 1500 nieuwe leden, waarvan 52% vrouwen en 48% mannen. Elke maand vinden 2500 leden de liefde via EliteDating. Je hebt dus veel kans om op EliteDating sucesvol te worden!

EliteDating gelooft dat het vinden van geschikte partner die past bij u keuzes en achtergrond cruciaal is voor een langdurige relatie. Daarom doet de datingsite er alles aan om voor jou een partner te vinden die bij je past.

Gratis aanmelden op EliteDating! ➟

De dating appEliteDating app

EliteDating heeft een ook een app ontwikkeld voor zijn gebruikers. De app is in 2016 uitgebracht en is razend populair in Nederland, daarbij behoort het tot één van de beste en grootste dating apps van Nederland.

De datingapp kan je gratis downloaden in de App Store en in Google Play. Met de app kan je altijd en overal van de datingsite gebruik maken. Je kan ook gemakkelijk foto’s toevoegen aan je profiel vanaf je mobiel.

Kosten

Je kan je volledig gratis aanmelden op EliteDating, zo kan je de datingsite volledig gratis uitproberen en kan je op zoek gaan naar de grote liefde. Echter om berichten te kunnen sturen en om profielen helemaal te bekijken heb je een abonnement nodig. Je kan verschillende abonnementen kiezen.

Gratis basisaccount

Wanneer je je inschrijft bij EliteDating kan je ervoor kiezen om een gratis basisaccount te kiezen of een betaald account. Met een gratis basisaccount heb je mindere functies dan een betaald account.

Deze dingen kan je met een gratis basisaccount:

 • Gedeeltelijk profielen bekijken
 • Partnervoorstellen bekijken
 • Eigen profiel aanpassen
 • Zoekcriteria aanpassen

Pakketten

Om EliteDating goed te kunnen gebruiken zal je echter wel moeten betalen, je kan verschillende pakketten kiezen:kosten EliteDating

12 maanden voor €19,90 per maand (Premium Comfort)

6 maanden nu voor €24,90 per maand (Premium Classic)

3 maanden voor €49,90 per maand (Premium Basic)

Alle prijzen zijn inclusief btw

Je kunt betalen met: Visa, PayPal, iDEAL, Mastercard en American Express.

Gratis aanmelden op EliteDating! ➟

Wat kun je met een betaald account?

Wanneer je een pakket hebt gekozen kan je alle functies gebruiken van de datingsite, van deze functies kan je gebruikmaken met een betaald account:

 • Alle foto’s bekijken
 • Profielbezoekers bekijken
 • Leesbevestigingen voor verzonden berichten
 • Onbegrensd communiceren
 • Toegang tot alle functies van de app
 • Gedetailleerd persoonlijkheidsprofiel bekijken
 • Meer partnervoorstellen met de functie ‘kismet’

Een betaald account is het absoluut waard. EliteDating bied de beste kwaliteit aan tegen de laagste prijs.

EliteDating review

Pluspunten:

 • Goede matching
 • Overzichtelijk
 • Goed werkende website en app

Minpunten:

 • De persoonlijkheidstest is wat aan de lange kant

Populariteit   score: 4,5/5

Elitedating behoort tot één van de populairste datingsites van Nederland, de datingsite verwelkomt wekelijks meer dan 1500 leden. Daarbij vinden elke maand 2500 leden hun liefde via EliteDating.

Gebruiksgemak  score: 4,8/5

De datingsite valt gemakkelijk te gebruiken, het design van de website hoort bij deze tijd. Ook de app valt makkelijk te downloaden en te gebruiken. Door de app is makkelijk te navigeren en levert geen hindernissen op.

Functionaliteiten  score: 4,6/5

Het matchingsysteem van EliteDating is uitmuntend, je ziet matches die passen met jouw achtergrond, de goede matching komt mede door de uitgebreide persoonlijkheidstest.

Kosten  score: 3,9/5

De kosten van EliteDating zijn vrij hoog in vergelijking met andere datingsites. Maar voor de prijs  heb je een goed werkende site en app en kan je gemakkelijk contact hebben met andere serieuze singles. De prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed op de datingsite.

Eindoordeel: EliteDating is een absolute aanrader. Je ontmoet gegarandeerd singles die bij je passen en daarmee kan je gemakkelijk contact leggen. Daarnaast heb je veel kans om succesvol te worden, maandelijks vinden meer dan 2500 singles de liefde door de datingsite!

Score:

Gegevens veilig bij EliteDatingBeveiliging EliteDating

Elitedating vindt het belangrijk dat jouw gegevens veilig zijn, daarom maakt de datingsite gebruik van een SSL-encryptie. Die encryptie zorgt ervoor dat je gegevens versleuteld verzonden worden van punt A naar punt B, zo kan een derde partij niet bij jouw gegevens. Zo kan je daten met een gerust hart en hoef je niet bang te zijn dat je gegevens onveilig zijn.

Account opzeggen en verwijderen

Als je een relatie hebt gevonden of je hebt geen behoeften meer om te daten op EliteDating, is het verstandig om je uit te schrijven. Wanneer je deze stappen volgt ben je binnen een minuut al uitgeschreven!verwijder EliteDating

 1. Als je bent ingelogd ga naar het icoontje met je profielfoto.
 2. Ga naar instellingen
 3. scrol naar beneden tot dat je bij account komt.
 4. Bij account vindt je ‘verwijder mijn account’ en klik op ‘hier’.

verwijder EliteDating

als je deze stappen en aanwijzingen opvolgt hebt je je account verwijderd.

Klantenservice

Op de website van EliteDating kun je een uitgebreide pagina vinden met veel voorkomende vragen en problemen. Grootte kans dat je je vraag of probleem daar tegenkomt. Kan je er alsnog niet uitkomen dan kan je contact opnemen met de klantenservice van EliteDating.

De klantenservice kan je bereiken met een contactformulier op de site maar je kan ook rechtstreeks contact opnemen, je kan dit doen met de onderstaande gegevens.

Adres:

Spark Networks Services GmbH
– Klantenservice –
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlijn
Duitsland

Email: support@elitedating.nl

Tel: 0900 5500033

Probeer het nu gratis uit! ➟