elitedating of parship

Op zoek naar een datingsite maar weet je niet welke je moet kiezen? Wellicht ben je aan het twijfelen tussen de datingsites EliteDating en Parship. Beide datingsites zijn erg populair in Nederland en bieden bijna dezelfde opties aan. Dit maakt het erg lastig om te kiezen tussen de datingsites.

In dit artikel lees je welke datingsite bij je past, wat de verschillen zijn tussen de datingsites en voor wie de datingsites bedoeld zijn. Aan het eind van het artikel weet je of je EliteDating of Parship moet kiezen! Het is verschillend per persoon welke datingsite hij of zij moet kiezen, wij helpen je een keuze te maken tussen de datingsites.

EliteDating of Parship

EliteDating en Parship zijn twee soortgelijke datingsites. Op beide datingsites kun je terecht wanneer je een serieuze relatie zoekt en zijn beide datingsites erg populair, daarnaast werken beide datingsites met een goed matchingsysteem. Op deze vlakken lijken de datingsites erg op elkaar en maakt het kiezen tussen de datingsites erg lastig.

Ondanks dat er veel overeenkomsten zijn tussen de datingsites, zijn er ook veel verschillen tussen de twee datingsites. Zo is EliteDating voor hoogopgeleide singles bedoeld die een serieuze relatie zoeken. En is Parship voor iedereen bedoeld die een serieuze relatie zoekt.

Om te weten te komen welke datingsite beter bij je past, lees je eerst waarom je moet kiezen voor EliteDating of Parship.

Gratis aanmelden op Parship!

Gratis aanmelden op EliteDating!

Waarom kiezen voor Parship?

parship

Er zijn veel redenen waarom je moet kiezen voor de datingsite Parship. Parship is één van de beste en populairste datingsites in Nederland en is de nummer 1 in serieuze relaties. Wanneer je een serieuze relatie zoekt, ontmoet je op Parship gegarandeerd de liefde! Ruim 1 op de 3 leden vindt een partner op de datingsite. Het slagingspercentage op Parship is hoger dan op de meeste andere datingsites.

Het is niet zonder reden dat veel leden succesvol worden op de datingsite, Parship maakt gebruik van een goede matchingsformule waardoor veel leden succesvol worden. Door de matchingsformule van Parship word je met leden gematcht die passen bij je voorkeuren, karakter en levensstijl. Zo vind je snel en gemakkelijk leden die bij je passen. Zie je een leuk iemand die bij je past? Dan kun je direct een berichtje sturen om met hem of haar in contact te komen.

Het aanmelden op Parship is volledig gratis. Zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je alvast op zoek gaan naar leden die goed met je matches.

Lees een uitgebreide review van Parship!

Gratis aanmelden op Parship!

Waarom kiezen voor EliteDating?

elitedating

Er zijn ook veel redenen waarom je moet kiezen voor de datingsite EliteDating. EliteDating is de beste en populairste datingsite voor hoger opgeleiden. Wekelijks melden meer dan 1500 nieuwe leden zich aan op de datingsite. Net zoals op Parship, heb je ook op EliteDating veel kans om succesvol te worden, elke maand worden meer dan 2500 leden succesvol!

Op EliteDating ontmoet je niet zomaar iemand, je ontmoet leden die echt bij je passen. Wanneer je lid wordt van de datingsite, vul je eerst een uitgebreide persoonlijkheidstest in. Op basis van de persoonlijkheidstest kan datingsite je goed matchen met andere leden. Hierdoor ontmoet je leden die goed passen bij je voorkeuren, karakter en levensstijl. Door de matchingsformule van EliteDating heb je net zoals Parship veel kans om succesvol te worden.

EliteDating is een ervaren datingsite in het vinden van de liefde. Het is één van de grootste datingsites van Europa, het telt internationaal meer dan 13 miljoen leden. Door de jaren heen heeft de datingsite honderdduizenden mensen bij elkaar gebracht.

Op EliteDating ontmoet je gegarandeerd de liefde! Het aanmelden is volledig gratis.

Lees een uitgebreide review van EliteDating!

Gratis aanmelden op EliteDating!

Voor wie zijn de datingsites bedoeld?

In Nederland en België zijn veel doelgroepgerichte datingsites actief, de datingsites zijn voor een speciale doelgroep bedoeld. Zo zijn er speciale datingsites voor 50-plussers, speciale datingsites voor alleenstaande ouders en speciale gay datingsites.

EliteDating is een doelgroepgerichte datingsite, de doelgroep van de datingsite zijn hoger opgeleiden. Alleen mensen met een hbo of wo diploma die op zoek zijn naar de liefde zijn welkom op EliteDating. Ongeveer 70% van de leden op EliteDating heeft een universitaire opleiding afgerond en 90% van de leden is ouder dan 30 jaar.

In tegenstelling tot EliteDating, is Parship niet voor een specifieke doelgroep bedoeld. Iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie is welkom op Parship. Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoogopgeleid of een laag opleidingsniveau, gay of hetero; iedereen die op zoek is naar een partner is welkom op de datingsite. Ongeveer 76% van de leden op Parship is ouder dan 30 jaar, het merendeel van de leden zijn tussen de 30 en 55 jaar.

Wat zijn de verschillen tussen de datingsites?

Ondanks dat er veel overeenkomsten zijn tussen de datingsites, zijn er ook veel verschillen tussen de datingsites. Zo is de doelgroep van de datingsites verschillend, EliteDating is voor hoger opgeleiden bedoeld en Parship is voor iedereen die een relatie zoekt bedoeld.

Een ander verschil tussen de datingsites is dat je als gratis lid van verschillende opties/functies kunt gebruik maken. Op EliteDating kun als gratis lid beperkt gebruik maken van functies, zo kun je geen profielfoto’s bekijken van andere leden en kun je gedeeltelijke dating profielen bekijken. Dit is niet op Parship het geval, op Parship kun je uitgebreide dating profielen met profielfoto’s bekijken als gratis lid. Zo kun je Parship goed uitproberen, om erachter te komen of de datingsite bij je past.

Het laatste verschil zijn de kosten van de datingsites. Op beide datingsites is het volledig gratis om je aan te melden, echter kun je van beperkte functies gebruik maken. Om toegang te krijgen tot meer functies om de liefde te ontmoeten, moet je een abonnement afsluiten. Parship en EliteDating zijn verschillend in de prijzen van abonnementen. EliteDating is een iets goedkopere datingsite dan Parship, maar krijg je op Parship er meer kwaliteit voor terug.

EliteDating of Parship kiezen?

De keuze is verschillend per persoon, het is afhankelijk van jou of je EliteDating of Parship moet kiezen.

Ben je hoogopgeleid? Dan is EliteDating de beste datingsite die bij je past. Dit komt doordat EliteDating speciaal gericht is op hoger opgeleiden, hierdoor heb je als hoogopgeleide single meer kans om succesvol te worden.

Wanneer je niet hoogopgeleid bent is Parship de beste datingsite voor je! Parship is de nummer 1 in serieuze relaties en heb je veel kans om succesvol te worden.

Het is dus afhankelijk van jou welke datingsite je moet kiezen. In dit artikel heb je gelezen waarom je voor EliteDating of Parship moet kiezen, voor wie de datingsites bedoeld zijn en wat de verschillen zijn tussen de datingsites. Meld je gratis aan op één van de datingsites en ga genieten van het daten!

Gratis aanmelden op Parship!

Gratis aanmelden op EliteDating!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.