e-matching

E-Matching is een datingsite die zich vooral richt op hoogopgeleiden die ‘duurzame’ relatie willen. Heb je een hbo of een academisch diploma? Dan heb je grote kans dat je je toekomstige partner tegenkomt op E-matching.

Het is een complete datingsite met veel functies, zo kan je snel contact leggen met andere leden. E-Matching zelf geeft je dating tips en je kan in contact komen met professionele datingcoaches. E-Matching is de perfecte plek waar hoger opgeleiden elkaar ontmoeten. Het aanmelden is volledig gratis! 

Probeer het nu gratis uit! ➟

Inschrijven bij e-Matching

Je kan je gemakkelijk inschrijven op de datingsite, met een paar gegevens ben je al ingeschreven. Direct na het inschrijven kom je op een pagina waar je aangeeft naar wat voor singles je op zoek bent. Zo kan e-Matching je met leden matchen die bij je passen. Nadat je dat hebt gedaan ga je je eigen profiel invullen, je geeft E-matching inschrijvendaarin aan wat je normen en waarden zijn en je interesses zijn. Door je eigen profiel in te vullen weet E-matching hoe je bent zodat ze de beste matches voor je kunnen klaarzetten.

De datingsite is voor hoogopgeleiden, dit valt duidelijk terug te vinden in het aanmeldingsproces. Er worden vragen gesteld over je opleidingsniveau en je baan.

Het aanmelden duurt het niet lang, je kunt je snel en gemakkelijk aanmelden. Het kost ongeveer maar 5 minuten om je aan te melden. Na het aanmelden kan je direct van de datingsite gebruik maken.

Doelgroep

De doelgroep van e-Matching is hoogopgeleiden die een serieuze relatie willen, dit laat de datingsite duidelijk weten. De slogan van e-Matching is dan ook: ‘dating hoger opgeleiden’. Bij de datingsite kunnen alleen hbo’ers en academici zich aanmelden. Exacte cijfers zijn niet bekend maar de meeste leden op E-matching zijn tussen de 24 en 50 jaar oud. Er melden ongeveer 100 nieuwe leden per dag zich aan. Bij E-matching zijn niet alleen hetero’s welkom maar homo’s en lesbiennes zijn ook van harte welkom.

Wanneer je zelf hoogopgeleid bent, heeft het veel voordelen om je bij een datingsite aan te melden die special voor hoogopgeleiden is. Zo krijg je bijvoorbeeld betere matches te zien omdat er veel van je ‘soortgenoten’ zijn en weet je zeker dat andere singles ook hoogopgeleid zijn.

E-Matching datingapp

e-matchingDe datingsite heeft net als vele andere datingsites een app variant uitgebracht. De dating app van E-matching is er populair onder hoog opgeleiden.

Er zijn veel voordelen om de app te gebruiken van e-Matching. Met de app kan je altijd en overal gebruiken en zo kan je gemakkelijk in contact blijven met andere singles. De app biedt alleen niet meer functies dan de website, maar de app is gemakkelijker te gebruiken.

De app is beschikbaar voor Android en iOS toestellen, je kunt de app gemakkelijk in Google Play of in App store downloaden.

Benieuwd wat de beste dating apps zijn? Check dan snel de pagina dating apps.

Kosten

Bij e-Matching kun je je volledig gratis aanmelden, zo je de datingsite uitproberen en kan je gratis op zoek gaan naar de liefde. Echter als gratis lid kan je niet van alle functies gebruik maken. Als gratis lid kan je hetzelfde als een betaald lid maar je kan geen contact leggen met andere leden. Je kan wel reageren op berichten van een ander (maximaal 5 per dag). Om een gesprek te beginnen met iemand en om de datingsite volledig te kunnen gebruiken moet je een abonnement afsluiten.

Abonnementen op e-Matching zijn beschikbaar voor verschillende periodes. Je kan kiezen uit lidmaatschappen van 1 maand, 3, 6 of 9 maanden. Wanneer je voor een wat lange periode een abonnement afsluit, is dit per maand direct stukken goedkoper.

Tarieven

1 maand             €19,95 (doorlopend tot opzegging)

3 maanden        €49,95 (eenmalig) 16% korting

6 maanden         €79,95 (eenmalig) 33% korting

9 maanden        €99,95 (eenmalig) 44% korting

Wanneer je per maand betaald blijft dit doorlopen totdat je het opzegt, het gaat automatisch incasso van je bankrekening af. Wanneer je voor 3, 6 of 9 maanden een abonnement afsluit betaal je een eenmalig bedrag.

E-Matching biedt de optie om met Ideal te betalen maar je kan ook met creditcard betalen.

Gratis aanmelden op e-Matching! ➟

Datingcoaches, tips en speeddaten bij e-Matching

E-Matching geeft je handige tips om je succes te vergroten om de liefde te vinden. De tips die ze geven zijn waardevol en helpen goed bij het vinden van de liefde. Zo krijg je bijvoorbeeld tips hoe je je profiel moet instellen, hoe je contact moet leggen met een andere singles en hoe je het best een date kan hebben met iemand. Ook vind je fototips en je kan ervaringen lezen van andere gebruikers. Dit alles vind je op de site onder het kopje ‘handig en leuk’.

Als je extra hulp nodig hebt met online dating, dan kan je hulp krijgen van dating coaches. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een coach, je kan hem of haar alles vragen. De coach helpt je bij het instellen van je profiel tot aan een date met iemand. Je kan dating coaches vinden onder het kopje ‘second opinion’.

E-Matching bied ook de mogelijkheid speeddating aan, dit is een ideale manier om andere singles te ontmoeten en om daarmee in gesprek te komen. Je praat ongeveer 3 minuten met iemand en in die 3 minuten merk je of je een klik met iemand hebt. Wanneer je een klik met iemand hebt kan je contactgegevens delen. E-Matching organiseert wekelijks speeddates in verschillende provincies.

E-Matching Review

Pluspunten:

  • Lage kosten
  • Goede matching

Minpunten:

  • De site ziet er niet als nieuw uit

Populariteit  score: 4.2/5

De datingsite is redelijk populair bij hoogopgeleiden, het bestaat namelijk als meer dan 20 jaar! Elke dag komen er ongeveer 100 nieuwe leden bij. Het is één van de populairste datingsites voor hoger opgeleiden.

Gebruiksgemak  score: 4.0/5

Het design van de datingsite is niet het nieuwste maar ondanks dat is het gemakkelijk te gebruiken. De app is ook handig te downloaden en te gebruiken.

Functionaliteiten  score: 4.4/5

Het matchingsysteem van e-Matching werkt uitstekend, je krijgt leden te zien die echt bij je passen en je kan direct een berichtje sturen. Je kan van veel functies gebruik maken op de datingsite. Daarnaast kan je gebruik maken van dating coaches die je helpen bij het vinden van de liefde.

Kosten  score: 4.7/5

De kosten zijn relatief laag in vergelijking met andere datingsites. Voor lage kosten heb je een goed werkende site en app. Een maandabonnement kost slechts €20.

Eindoordeel: e-Matching is een leuke datingsite voor hoger opgeleiden. Je kan gemakkelijk in contact komen met anderen leden. Door de datingsite is makkelijk te navigeren en alles komt helder en duidelijk over. E-Matching is de datingsite waar jij je toekomstige partner kan vinden. De datingsite is echt een aanrader wanneer je hoogopgeleid bent!

Score:

Gratis aanmelden op e-Matching! ➟

Gegevens veilig bij e-Matching

E-Matching gaat zorgvuldig om met gegevens van leden. Zo gebruikt de datingsite een https protocol, dit zorgt ervoor dat de site veilig is voor bezoekers en gebruikers. Een https protocol zorgt er voor dat gegevens versleuteld worden verzonden zodat een derde partij niet mee kan lezen.

Wanneer je 16 weken niet meer inlogt op de datingsite wordt je profiel automatisch verwijderd, voordat je profiel wordt verwijderd krijg je e-mails maar als daar geen reactie op komt word je profiel verwijderd. Zo zorgt e-Matching ervoor dat er geen inactieve leden zijn. Je gegevens worden helemaal verwijderd zo hoef je je geen zorgen te maken over je gegevens. Op deze manier kan je daten met een gerust hart.

Uitschrijven

Wanneer je de liefde hebt gevonden of je stopt met online daten, wil je je natuurlijk uitschrijven. Bij e-Matching is uitschrijven heel gemakkelijk, met een paar klikken ben je uitgeschreven.

Zo verwijder je je profiel:

  1. Als je bent ingelogd, ga naar mijn profiel
  2. Klik onderaan de pagina op uitschijven
  3. Geef een reden voor de uitschrijving
  4. En zo hebt je je profiel verwijderd.

Wanneer je 16 weken niet bent ingelogd word je profiel automatisch verwijderd.

Wil je even niet zichtbaar zijn op de datingsite? Dan kan je je profiel op onzichtbaar zetten in plaats van uitschrijven. Wanneer je je profiel op onzichtbaar zet kunnen andere leden je profiel niet meer zien op de datingsite.

Klantenservice

Als je een vraag hebt kan je dat gerust vragen aan de klantenservice van e-Matching. Je kan ook een pagina vinden met veel gestelde vragen, grote kans dat je vraag daar tussen staat, kom je er nog niet uit? Dan kan je contact opnemen met e-Matching zelf.

Mail: Info@e-matching.nl

Telefoon: 024 3789 706 op werkdagen 10:00 tot 16:00, maar op avonden en weekenden bereikbaar van 19:00 tot 21:00.

Adres:

Postbus 611

6500 Ap Nijmegen

Probeer het nu gratis uit! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.