e-matchting

Op zoek naar een duurzame relatie? Dan moet is de datingsite e-Matching voor jou bedoeld! e-Matching is de datingsite voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een langdurige en duurzame relatie.

Vind je het spannend of moeilijk om lid te worden van een datingsite? Of weet je niet hoe je andere leden benaderd? Op e-Matching krijg je hulp van een persoonlijke datingcoach die je helpt bij het gebruik van de datingsite!

e-Matching is één van de veiligste datingsites in Nederland. Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd op echtheid en worden oude profielen automatisch verwijderd. Daarnaast is e-Matching nummer 1 geworden bij een privacytest door de consumentenbond.

e-Matching is de datingsite waarop jij de toekomstige partner gaat vinden! Het aanmelden is volledig gratis.

Gratis aanmelden op e-Matching!

Waarom daten bij e-Matching?

Er zijn veel redenen waarom je lid moet worden van de datingsite en moet gaan daten bij e-Matching. De belangrijkste redenen waarom je moet daten bij de datingsite hebben we hieronder benoemd.

e-Matching is de datingsite voor hoger opgeleiden die een duurzame relatie zoeken. Wanneer je hoogopgeleid bent, heeft een datingsite voor hoger opgeleiden veel voordelen. Zo ontmoet je sneller de liefde op de datingsite doordat je bij je doelgroep zit. Daarnaast maakt e-Matching gebruik van goede matching waardoor je snel leden ontmoet die bij je passen.

Een andere reden waarom je moet gaan daten bij e-Matching is dat je persoonlijke begeleiding kunt krijgen. Veel mensen vinden het aanmelden op een datingsite nog een beetje spannend of vreemd, hier houdt e-Matching extra rekening mee. Op de datingsite kun je gebruik maken van een persoonlijke datingcoach die je begeleidt bij het gebruiken van de datingsite.

De laatste reden waarom je moet daten bij e-Matching is dat het een erg populaire datingsite is. e-Matching behoort tot de beste en populairste datingsites in Nederland. Dagelijks melden ongeveer 100 nieuwe leden zich aan op de datingsite. Doordat e-Matching erg populair is, vind je veel leden op de datingsite die goed bij je passen.

Genoeg redenen gehoord waarom je lid moet worden van de datingsite, waar wacht je nog op? Het aanmelden op e-Matching is volledig gratis!

Hoe populair is e-Matching?

Zoals hierboven al staat beschreven, e-Matching behoort tot één van de populairste datingsites in Nederland. Daarnaast is e-Matching na EliteDating de populairste datingsite voor hoger opgeleiden. Dagelijks melden ongeveer 100 nieuwe leden zich aan op de datingsite.

Al sinds 1998 bestaat e-Matching, sindsdien zijn tienduizenden mensen (als het geen honderdduizenden mensen zijn) lid geweest van de datingsite. De datingsite adverteert actief op verschillende kanalen om leden te werven. Zo zie je regelmatig reclamespotjes op de televisie en advertenties op sociale media voorbij komen. Door de jaren heen heeft e-Matching veel naamsbekendheid opgebouwd, veel mensen weten wat de datingsite is en voor wie het bedoeld is.

Wat is de doelgroep van e-Matching?

e-Matching is een doelgroepgerichte datingsite, dit houdt in dat de datingsite gericht is op een specifieke doelgroep. Wat betekent dat niet iedereen welkom is op de datingsite, alleen hoogopgeleide singles zijn welkom op e-Matching. Tegenwoordig zijn er steeds meer doelgroepgerichte datingsites in Nederland, zo zijn er doelgroepgerichte datingsites voor 50-plussers, speciale datingsites voor alleenstaande ouders en speciale gay datingsites.

De doelgroep van e-Matching zijn hoogopgeleide singles die een serieuze relatie zoeken. De slogan van e-Matching luidt dan ook: ‘dating hoger opgeleiden’. Bij de datingsite kunnen alleen hbo’ers en academici zich aanmelden. Exacte cijfers zijn niet bekend maar de meeste leden op E-matching zijn tussen de 24 en 55 jaar. Er melden ongeveer 100 nieuwe leden per dag zich aan. Op E-matching is dus iedereen welkom die hoogopgeleid is en op zoek is naar een serieuzer relatie. Het maakt niet uit of je hetero of gay bent.

Wanneer je zelf hoogopgeleid bent, heeft het veel voordelen om je bij een datingsite aan te melden die special voor hoger opgeleiden is. Zo krijg je bijvoorbeeld betere matches te zien omdat er veel van je ‘soortgenoten’ zijn en weet je zeker dat andere leden ook hoogopgeleid zijn.

Gratis aanmelden op e-Matching!

e-Matching review

Pluspunten:

  • Lage kosten
  • Goede matching
  • Gericht op hoger opgeleiden
  • Veilige datingsite

Minpunten:

  • De datingsite heeft een verouderde uitstraling

Populariteit score: 4.6/5

Het is een erg populaire datingsite, e-Matching is één van de populairste datingsites in Nederland. Het maakt veel reclame op het internet en de televisie om leden te werven. Per dag melden ongeveer 100 nieuwe leden zich aan op de datingsite.

Gebruiksgemak score: 4.2/5

Je ervaart veel gebruiksgemak wanneer je gebruik maakt van de datingsite. De datingsite valt gemakkelijk te gebruiken, je ontmoet op een gemakkelijk manier andere leden en je komt snel met andere leden in contact. Echter heeft de datingsite soms een verouderde uitstraling, maar je ervaart daardoor geen hinder.

Functionaliteiten score: 4.5/5

Je kunt van erg veel functionaliteiten gebruik maken wanneer lid bent van de datingsite. Zo kun je chatten met andere leden, uitgebreide dating profielen bekijken, foto’s van andere leden zien en nog veel meer functies. Daarnaast heeft e-Matching een uitstekend matchingsysteem waardoor je leden krijgt te zien die echt bij je passen.

Kosten score: 4.7/5

In vergelijking met andere datingsites zijn de kosten van e-Matching relatief laag. Daarnaast is de prijs-kwaliteitsverhouding erg goed, je kunt van veel functies gebruik maken tegen lage kosten. Een maandabonnement kost slechts €20.

Eindoordeel: e-Matching is één van de beste datingsites voor hoger opgeleiden, de datingsite is een absolute aanrader. Je ontmoet snel leden die bij je passen en je komt gemakkelijk met ze in contact. Je ervaart veel gebruiksgemak en kun je van erg veel functionaliteiten gebruik maken. e-Matching is de datingsite waar jij je toekomstige partner gaat vinden! Ben je hoogopgeleid? Dan is e-Matching voor jou bedoeld.

Score:

Dating app van e-Matching

e-matching app

Maak je liever gebruik van een datingsite door middel van je smartphone? Dan kun je gebruik maken van de dating app van e-Matching. e-Matching heeft een dating app ontwikkeld waarmee je gemakkelijk gebruik maakt van de datingsite, zo kun je altijd en overal van e-Matching gebruik maken. De dating app van e-Matching is één van de beste dating apps voor hoger opgeleiden.

Wanneer je gebruik maakt van de dating app heb je met een paar tikken en vegen op het scherm al leden gevonden die bij je passen en stuur je direct een berichtje. Met de app kun je berichten lezen en versturen, matches bekijken, uitgebreide profielen bekijken en nog veel meer.

De dating app is ontwikkeld voor Android en iOS toestellen, de app valt gratis te downloaden in Google Play en in de App Store.

e-Matching kosten

Het aanmelden op e-Matching is volledig gratis, zo kun je de datingsite uitproberen en kun je gratis op zoek gaan naar de liefde. Echter als gratis lid kun je niet van alle functies gebruik maken. Als gratis lid heb je dezelfde functionaliteiten als een betaald lid maar kun je geen contact leggen met andere leden. Je kunt wel reageren op berichten van een andere leden (maximaal 5 per dag). Om een gesprek te beginnen met iemand en om de datingsite volledig te kunnen gebruiken moet je een abonnement afsluiten.

Abonnementen op e-Matching zijn beschikbaar voor verschillende periodes. Je kunt kiezen uit lidmaatschappen van 1 maand, 3, 6 of 9 maanden. Wanneer je voor een wat langere periode een abonnement afsluit, is dit per maand een stuk goedkoper.

Kosten van e-Matching

1 maand             €19,95 (doorlopend tot opzegging)

3 maanden        €49,95 (eenmalige betaling), 16% korting in totaal.

6 maanden         €79,95 (eenmalige betaling), 33% korting in totaal.

9 maanden        €99,95 (eenmalige betaling), 44% korting in totaal.

Wanneer je per maand betaald blijft dit doorlopen tot het opzegt wordt, het gaat automatisch incasso van je bankrekening af. Wanneer je voor 3, 6 of 9 maanden een abonnement afsluit betaal je een eenmalig bedrag.

e-Matching biedt de optie aan om met iDEAL of creditcard te betalen.

Gratis aanmelden op e-Matching!

Datingcoaches, tips en speeddaten bij e-Matching

e-Matching geeft handige tips om het succes te vergroten om de liefde te vinden. De tips die je krijgt zijn waardevol en helpen goed bij het vinden van de liefde. Zo krijg je bijvoorbeeld tips hoe je een dating profiel moet instellen, hoe je contact moet leggen met een andere singles en hoe je het best een date kunt hebben met iemand. Ook lees je fototips en kun je ervaringen lezen van andere gebruikers. Dit alles vind je op de site onder het kopje ‘handig en leuk’.

Als je extra hulp nodig hebt met het online daten, kun je hulp krijgen van dating coaches. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een coach, je kunt hem of haar alles vragen. De coach helpt je bij het instellen van je profiel tot aan een date met iemand. Je kunt dating coaches vinden onder het kopje ‘second opinion’.

e-Matching biedt ook de mogelijkheid speeddating aan, dit is een ideale manier om andere singles te ontmoeten en om daarmee in gesprek te komen. Je praat ongeveer 3 minuten met iemand en in die 3 minuten merk je of het klikt. Wanneer het klikt tijdens het speeddaten wissel je contactgegevens uit. e-Matching organiseert wekelijks speeddates in door het hele land.

Hoe veilig is de datingsite?

e-Matching een erg veilige datingsite waarop je kunt daten met een gerust hart. De datingsite doet er alles aan om voor een zo’n veilig mogelijke datingomgeving te zorgen, zo maakt het gebruik van een beveiligde verbinding en worden inactieve profielen verwijderd. e-Matching gaat uiterst voorzichtig om met gegevens van leden, zo is e-Matching nummer 1 geworden bij een privacytest door de consumentenbond.

De datingsite maakt gebruik van een https protocol, dit zorgt ervoor dat de site veilig is voor bezoekers en gebruikers. Een https protocol zorgt ervoor dat gegevens versleuteld worden verzonden zodat een derde partij niet mee kan lezen met jouw gegevens. Wel zo veilig dus.

Wanneer je 16 weken niet meer inlogt op de datingsite en je bent gratis lid, word je profiel automatisch verwijderd. Voordat je profiel wordt verwijderd krijg je meerdere e-mails, maar als daar geen reactie op komt word je profiel verwijderd. Zo zorgt e-Matching ervoor dat er geen inactieve leden zijn op de datingsite. Je gegevens worden helemaal verwijderd van de datingsite, zo hoef je je geen zorgen te maken over je gegevens. Op deze manier kun je daten met een gerust hart.

Inschrijven op de datingsite

Je kunt je gemakkelijk inschrijven op de datingsite, met een paar gegevens ben je al ingeschreven. Door je geslacht, seksuele geaardheid, naam en e-mailadres op te geven ben je ingeschreven op de datingsite. Direct na het inschrijven kom je op een pagina waar je aangeeft naar wat voor singles je op zoek bent. Zo kan e-Matching je met leden matchen die bij je passen, waardoor je veel kans hebt om succesvol te worden. Nadat je dat hebt aangegeven ga je het dating profiel invullen, je geeft daarin aan wat je normen, waarden en interesses zijn. Door je eigen dating profiel in te vullen weet e-Matching hoe je bent, zodat de datingsite de beste matches voor jou kan klaarzetten.

De datingsite is voor hoger opgeleiden, dit valt duidelijk terug te vinden in het aanmeldingsproces. Er worden vragen gesteld in het aanmeldingsproces over je opleidingsniveau en baan.

Het aanmelden duurt het niet lang, je schrijft je snel en gemakkelijk in op de datingsite. Het kost ongeveer 5 minuten om je aan te melden. Na het aanmelden kun je direct gebruik maken van de datingsite.

Gratis aanmelden op e-Matching!

e-Matching opzeggen

Misschien ben je momenteel lid van e-Matching, maar wil je het opzeggen. Zo kun je de liefde ontmoet hebben op de datingsite of heb je een andere reden om te stoppen met het online daten. Gelukkig maakt het niet uit wat voor reden je hebt voor de uitschrijving. Je kunt ter alle tijden e-Matching opzeggen. Wanneer je de onderstaande stappen opvolgt verwijder je gemakkelijk je profiel van de datingsite.

Op deze manier verwijder je een profiel van de datingsite:

  1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op de datingsite.
  2. Ga naar mijn profiel.
  3. Scrol naar beneden tot dat je uitschrijven ziet en klik hier op.
  4. Geef een reden op voor de uitschrijving.
  5. En klik verder om de uitschrijving te voltooien.

Op deze manier verwijder je gemakkelijk een profiel van de datingsite. Al de gegevens die je hebt opgegeven aan de datingsite worden verwijderd. Wanneer je gratis lid bent en 16 weken niet inlogt, wordt je profiel automatisch verwijderd.

Wil je even niet zichtbaar zijn op de datingsite? Dan kun je er ook voor kiezen om je profiel onzichtbaar te maken. Zo verwijder je niet je profiel, maar is het dating profiel onzichtbaar op de datingsite.

Klantenservice van e-Matching

e-Matching beschikt over een goede en gewaardeerde klantenservice die bijna altijd bereikbaar is. De klantenservice van e-Matching is bereikbaar per telefoon, per mail en per post.

Heb je vragen over iets? Dan is het slim om eerst op de pagina met veelgestelde vragen te kijken voordat je contact opneemt met de klantenservice. Wanneer je vraag niet bij de veelgestelde vragen staat, kun je gerust contact opnemen met de klantenservice.

Mail:

info@e-matching.nl

7 dagen per week bereikbaar

Telefoon:

024-3789706

Op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 16:00 en dagelijks bereikbaar tussen 19:00 en 21:00.

Adres:

Postbus 611

6500 AP Nijmegen

Andere datingsites voor hoger opgeleiden

e-Matching is niet de enige datingsite die alleen voor hoger opgeleiden is bedoeld. Er zijn nog meer datingsites in Nederland die als hoofddoelgroep hoogopgeleide singles hebben. Naast e-Matching zijn er nog 5 andere datingsites voor hoger opgeleiden.

Deze datingsites zijn er voor hoger opgeleiden:

Meer informatie van de datingsite

Al lange tijd is e-Matching actief op de Nederlandse datingmarkt. De datingsite bestaat al sinds 1998, het was één van de eerste datingsites in Nederland. Inmiddels is de datingsite al ruim 20 jaar actief en heeft veel ervaring in het samenbrengen van mensen. Veel mensen zijn succesvol geworden in het vinden van de liefde op e-Matching.

De datingsite mag het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg tonen op de website. Dit houdt in dat de datingsite voldoet aan de voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg. Wanneer een consument het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg op een website ziet staan, weet de consument dat het een veilige en betrouwbare webshop of datingsite is. Door dit keurmerk weten consumenten dat de datingsite ten minste aan 10 zekerheden voldoet. Een paar voorbeelden van deze zekerheden zijn: een veilige betaalomgeving, een echt bestaand bedrijf, een bedenktijd van 14 dagen en duidelijke prijzen.

e-Matching is een handelsnaam van Focus Internet BV, wat gevestigd is in Nijmegen.

Gratis aanmelden op e-Matching!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.