gay dating apps

Op zoek naar andere singles van hetzelfde geslacht? Op gay dating apps vind je de partner van je leven. Gay dating apps worden steeds populairder, wat niet vreemd is. Gay dating apps zijn namelijk erg gebruiksvriendelijk en heb je een grote kans om succesvol te worden. Daarnaast accepteert de wereld gay stellen steeds meer en steeds meer mensen gaan op zoek naar singles van hetzelfde geslacht.

In dit artikel lees je wat de 9 beste gay dating apps zijn. Ook lees je in dit artikel waarom dit de beste gay apps zijn, wat de voordelen ervan zijn en lees je 5 tips om veilig te daten op een gay dating app. Op deze dating apps word je gegarandeerd succesvol:

De 9 beste gay dating apps

1. GayParship – de beste gay dating app

gayparship app

GayParship is de beste dating app voor gay singles, dit komt doordat de app erg gebruiksvriendelijk en populair is. Daarnaast heb je op gayParship veel kans om succesvol te worden, ruim 1 op de 3 leden wordt succesvol! Dit slagingspercentage is hoger dan op andere gay dating apps.

Op gayParship vind je niet zomaar iemand, je ontmoet leden die echt bij je passen. Dit komt doordat gayParship gebruik maakt van een wetenschappelijk gebaseerd matchingsprincipe. Door dit matchingsprincipe word je gematcht met andere gay singles die passen bij je voorkeuren, persoonlijkheid en levensstijl. Je hoeft zo niet lang te zoeken naar gay singles die bij je passen.

Wanneer je op zoek bent naar een gay dating app is gayParship voor jou bedoeld! Je kunt volledig gratis gebruik maken van de dating app.

Lees meer informatie & review van gayParship! >

Probeer gayParship gratis!

2. Guys-Dating – ontmoet snel gay mannen in je omgeving

guys-dating app

Op zoek naar een gay dating app? Dan moet je je aanmelden bij Guys-Dating. Guys-Dating is een erg goede dating app en site. Op Guys-Dating vinden homoseksuele mannen een zeer ruim aanbod aan potentiële partners, dates of leuke vriendschappen.

Op Guys-Dating ontmoet je door een uitgebreide zoekfilter snel mannen die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct met hem in contact komen. Zo leer je jouw potentiële mannelijke partner beter kennen, nog voordat je hem daadwerkelijk ontmoet hebt.

Guys-Dating is een webapp, wat erg handig is. Zo hoef je geen moeilijke app te downloaden en maak je gemakkelijk gebruik van een online app. Het beste is om Guys-dating zelf uit te proberen, dit kun je gratis doen en de dating app zal je niet teleurstellen in het vinden van mannen!

Lees meer informatie & review van Guys-dating! >

Probeer Guys-dating gratis!

Lees ook: Dit zijn de 20 beste & populairste dating apps!

3. Gindr – een populaire dating app voor homoseksuele mannen

grindr

Gindr is wereldwijd een populaire dating app voor homoseksuele en biseksuele mannen. De dating app is opgericht in 2009 (het was één van de eerste dating apps voor homoseksuele mannen), en is snel uitgegroeid tot een populaire gay dating app. Wereldwijd gebruiken meer dan 2 miljoen mensen dagelijks de dating app.

Door handige functionaliteiten bekijk je tot wel 600 mannen in locatie gebonden zoekresultaten en ontmoet je de perfecte match door zoekfilters. Ook is er een functie om locaties te verzenden, zo ontmoet je elkaar eenvoudiger.

Je kunt een gepersonaliseerd profiel aanmaken met Grindr-tribe, relatiestatus en types waar je op valt. Wanneer je je aanmeldt op de dating app kun je direct in contact komen met andere mannen.

Lees meer informatie van Grindr! >

4. Lexa – ontmoet snel gay mannen in je omgeving

lexa app

Lexa is een erg goede dating app voor homoseksuele mannen. De dating app Lexa behoort tot de populairste dating apps in Nederland, honderdduizenden singles maken gebruik van de app. Lexa is voor iedereen bedoeld, de app is dus niet alleen voor gay mannen bedoeld. Maar doordat Lexa erg populair is ontmoet je duizenden gay mannen op de dating app.

Op Lexa ontmoet je op een gemakkelijke manier homoseksuele mannen die bij je passen. Zo kun je gebruik maken van een functie om snel leden te beoordelen en kun je gebruik maken van een handige zoekfilter. In de zoekfilter geef je precies aan wat voor iemand je zoekt, waarna je singles krijgt te zien die het beste bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen.

De dating app Lexa is een aanrader, je ontmoet snel leuke mannen die bij je passen!

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Probeer Lexa gratis!

5. Romeo – een sociale netwerk voor homoseksuele

romeo

Romeo is de nummer 1 sociale netwerk voor homoseksuele, bi en transgenders. De dating app omschrijft zichzelf als een sociaal netwerk, echter wordt Romeo in praktijk meer als dating app gebruikt. Romeo is een populaire plek waar mannen met elkaar in contact komen.

Romeo is een overzichtelijke dating app, het navigeren door de app is erg gemakkelijk. Je hebt getailleerde profielen, waarmee je in één oogopslag veel informatie over iemand leest. Je kunt van geavanceerde filterresultaten gebruik maken om precies te vinden naar wie je op zoek bent. Daarnaast kun je gemakkelijk mannen zien die in je buurt zijn en kun je degene zien die net online zijn gekomen.

Romeo is niet alleen een dating app, Romeo is ook de computer te gebruiken.

6. Relatieplanet – één van de populairste dating apps

relatieplanet app

Relatieplanet is de populairste dating app in Nederland, meer dan 1.6 miljoen mensen hebben al gebruik gemaakt van Relatieplanet. Het is een dating app voor iedereen, hierdoor ontmoet je veel gay mannen die bij je passen.

Door handige zoekfuncties ontmoet je met de app snel homoseksuele mannen die bij je passen. Ook maakt Relatieplanet gebruik van uitgebreide profielen, zo zie je al snel of iemand bij je past of niet. Zodra je een leuke man hebt gevonden kun je direct een berichtje sturen.

Relatieplanet is volledig gefocust op de Nederlandse datingmarkt, dit biedt veel voordelen. Zo weet de dating app precies hoe Nederlandse mannen een gay partner zoeken, en speelt hier op in met de app.

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

7. Jack’d – een goede locatie gebaseerde gay dating app

jack'd

Jack’d is een locatie gebaseerde dating app, waarmee je gemakkelijk homoseksuele, biseksuele en transgenders in je omgeving ontmoet. De mannen die lid zijn van de dating app zijn op zoek naar vriendschap, daten, langdurige relaties en intieme ontmoetingen. Op Jack’d zijn wereldwijd meer dan 5 miljoen mannen lid.

Je kunt matchen met andere mannen door middel van een vlug beoordelingssysteem. Je ziet iemand, die persoon kun je vervolgens leuk vinden of overslaan. Wanneer beide personen elkaar leuk hebben gevonden is er een match ontstaan. Je hebt uitgebreide profielen op Jack’d die veel informatie verschaffen, zo zie op iemands profiel staan hoe groot de kans is dat hij reageert en zie je precies naar welke leeftijdsgroep hij op zoek is.

8. Tinder – wereldleider in dating apps

tinder

Je hebt vast al wel van Tinder gehoord, Tinder is namelijk de wereldleider op het gebied van dating apps. De app heeft al voor meer dan 20 miljard potentiële matches gezorgd en elke dag ontstaan er 26 miljoen nieuwe matches. In tegenstelling tot de dating apps hierboven, is Tinder voor iedereen. Op Tinder zijn heteroseksuele, homoseksuele en biseksuele singles te vinden. Gelukkig kun je instellen dat je alleen mannen tegenkomt met dezelfde seksuele geaardheid.

Het systeem van Tinder werkt erg simpel. Je krijgt foto’s van iemand te zien, vervolgens beoordeel je die persoon vlug. Waarna je die persoon leuk of niet leuk kunt vinden. Wanneer beide personen elkaar leuk hebben gevonden is er een match ontstaan, en kun je berichten naar elkaar versturen.

Lees meer informatie van Tinder! >

9. Disco – een populaire en goed beoordeelde gay dating app

disco

Disco is een goed beoordeelde gay dating app, gebruikers beoordelen de dating app met een gemiddelde van een 4.3/5 in Google Play. Dit is een betere beoordeling dan de meeste andere gay dating apps. Wereldwijd telt de dating app meer dan 20 miljoen gebruikers en elke dag worden er ongeveer 100.000 nieuwe mensen lid van de dating app.

Met de dating app ontmoet je andere mannen door middel van match-spel. Het match-spel werkt zo: je krijgt een foto van iemand te zien, die persoon beoordeel je vlug. Vervolgens geef je aan of je die persoon leuk vindt of wilt overslaan. Als je een persoon erg leuk vindt is er een mogelijkheid om direct een berichtje te sturen. Niet alles om de app draait om het match-spel, je kunt bijvoorbeeld ook andere mannen ontmoeten door in je omgeving te zoeken.

Disco is een leuke en moderne dating app, waar je op een handige manier andere mannen ontmoeten.

Waarom zijn dit de beste gay dating apps?

Dedatingwijzer.nl heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar wat de beste gay dating apps zijn. We hebben hiervoor veel dating apps gedownload en uitgeprobeerd. Wat wij de beste gay dating apps vonden hebben wij hierboven vermeldt.

De bovenstaande apps zijn de beste gay dating apps omdat ze erg populair zijn, zijn (bijna) gratis te gebruiken en je ervaart een goede gebruikerservaring wanneer je een app gebruikt.

Op de bovenstaande apps ontmoet je snel en gemakkelijk een man. Je hoeft enkel maar een gay app te downloaden, je er op aan te melden, te zoeken naar mannen die bij je passen, contact te leggen met mannen en heb je binnen de kortste keren een date.

De bovenstaande gay dating apps zijn gratis te downloaden in Google Play en App Store.

Voordelen van gay dating apps

Gay apps zijn enorm populair onder homoseksuele mannen, dit komt doordat er veel voordelen van gay apps zijn. Tegenwoordig gebruikt bijna iedere homoseksuele man die op zoek is naar de liefde een app die speciaal voor gay mannen is bedoeld. Een voordeel van een gay app is dat je snel mannen ontmoet die bij je passen, je kunt gemakkelijk berichten sturen en je hebt binnen de kortste keren een date.

Dit zijn de voordelen van gay apps:

  • Op de app zijn alleen homoseksuele of biseksuele mannen te bekennen
  • Je komt snel in contact met mannen
  • Ieder moment van de dag kun je de app gebruiken
  • De apps zijn radend populair
  • Je kunt met meerdere mannen tegelijkertijd contact hebben
  • Mannen zijn op zoek naar sekscontacten en relaties

5 korte tips om veilig te daten op een gay dating app

De gay dating apps die je hierboven vindt zijn uiteraard veilig en betrouwbaar. Op de bovenstaande dating apps gebeurd dan ook nauwelijks datingfraude of andere soorten van oplichting. Maar je moet altijd wel op de veiligheid letten, daarom lees je hier 5 korte tips om veilig te daten op een gay dating app. Met deze korte tips word je geen slachtoffer van oplichting of van andere praktijken.

Tip 1 Kies een veilige (gay) dating app

Veilig daten begint bij het kiezen van een veilige dating app. Als je een veilige dating app kiest heb je de minste kans om opgelicht te worden en kun je daten met een gerust hart.

De meest veilige gay dating apps zijn hierboven te vinden. Deze gay dating apps zijn erg veilig omdat je op de apps in contact komt met echt bestaande mensen en met bepaalde instellingen meer controle over je privacy kunt krijgen.

Tip 2 deel niet te veel (persoonlijke) informatie

Een andere tip om veilig te daten is om niet te veel informatie met iemand te delen op een dating app. Deel geen persoonlijke gegevens totdat je die persoon beter hebt leren kennen. Spreek eerst een paar keer af met die persoon, en dan pas kun je hem in vertrouwen nemen.

Deel nooit persoonlijke gegevens zoals je bankrekeningnummer, foto van je ID, pikante foto’s of andere gevoelige informatie op een dating app.

Tip 3 blijf een tijdje chatten via de dating app

Als je veilig wilt daten is het verstandig om een tijdje te blijven chatten via de dating app. Als je net iemand hebt ontmoet via een app, kun je gerust met hem blijven chatten en kun je hem op de manier beter leren kennen. Je hoeft namelijk niet direct je telefoonnummer te delen om met hem contact te hebben via Whatsapp. Om veilig te daten kun je hem gerust beter leren kennen door te chatten via de app.

De meeste dating apps bieden een goedwerkende chat aan waarmee je gemakkelijk kunt communiceren.

Tip 4 neem de tijd

Neem de tijd als je iemand ontmoet hebt via een dating app. Je kunt gerust de tijd nemen om iemand beter te leren kennen. Je hoeft niet direct met hem te gaan daten, maar je kunt hem eerst beter leren kennen door met hem te chatten.

Tip 5 rapporteer ongewenst gedrag

De laatste tip, maar zeker niet de onbelangrijkste. Als je te maken krijgt met ongewenst gedrag op een dating app, rapporteer dit dan direct. Je kunt te maken krijgen met ongewenste racistische opmerkingen, ongewenste seksuele opmerkingen, spamberichten of nepprofielen. Met een paar swipes en klikken heb je een profiel gerapporteerd op een dating app.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.