man zoekt man

Op zoek naar andere singles van hetzelfde geslacht? Op gay dating apps vind je de partner van je leven. Gay dating apps worden steeds populairder, wat niet vreemd is. De wereld accepteert gay stellen steeds meer, en steeds meer mensen gaan op zoek naar singles van hetzelfde geslacht. Gay dating apps zijn erg gebruiksvriendelijk en je hebt een grote kans dat je succesvol wordt.

In dit artikel lees je wat de beste gay dating apps zijn. Maar dat is niet het enige, in dit artikel lees je ook waarom dit de beste gay apps zijn, wat de voordelen van gay dating apps zijn en lees je 5 tips om veilig te daten. Op deze dating apps word je gegarandeerd succesvol:

De beste gay dating apps

Gindr – de populairste dating app voor homoseksuele mannen

grindr

Gindr is de populairste dating app voor homoseksuele en biseksuele mannen. De dating app is opgericht in 2009 (het was één van de eerste dating apps voor homoseksuele mannen), en is snel uitgegroeid tot de populairste en beste gay dating app. Wereldwijd gebruiken meer dan 2 miljoen mensen dagelijks de dating app.

Met Gindr kan je tot wel 600 mannen in locatie gebonden zoekresultaten bekijken. Je kan de perfecte match vinden door de uitgebreide zoekresultaten te filteren. En je kan je locatie verzenden om zo elkaar eenvoudiger te ontmoeten.

Je kan een gepersonaliseerd profiel aanmaken met je Grindr-tribe, relatiestatus en types waar je op valt. Wanneer je je aanmeldt op de dating app kan je direct in contact komen met andere mannen.

Guys-Dating – één van de beste gay dating apps

guys-dating

Op zoek naar een gay dating app? Dan moet je je aanmelden bij Guys-Dating. Guys-Dating is een erg goede dating app en site. Op Guys-Dating vinden homoseksuele mannen een zeer ruim aanbod aan potentiële partners, dates of leuke vriendschappen.

Op Guys-Dating vind je gemakkelijk mannen die bij je passen. Door een uitgebreide zoekfilter vind je snel mannen die bij je passen. Zie je een leuke iemand? Dan kan je direct met hem in contact komen. Zo leer je jouw potentiële mannelijke partner beter kennen, nog voor dat je hem daadwerkelijk ontmoet hebt.

Guys-Dating is een webapp, wat erg handig is. Zo hoef je geen moeilijke app te downloaden maar kan je gemakkelijk gebruik van een online app. Het beste is om Guys-dating zelf uit te proberen, dit kan je gratis doen en de dating app zal je niet teleurstellen in het vinden van de mannen!

Gratis aanmelden op Guys-Dating! ➟

Romeo – het beste sociale netwerk voor homoseksuele

romeo dating

Romeo is de nummer 1 sociale netwerk voor homoseksuele, bi en transgenders. De dating app omschrijft zichzelf als een sociaal netwerk, het is een populaire plek waar mannen met elkaar in contact komen. Echter in praktijk wordt Romeo meer als dating app gebruikt.

Romeo is een overzichtelijke dating app, je kan gemakkelijk door de dating app navigeren. Je hebt getailleerde profielen, waarmee je in één oogopslag veel informatie over iemand leest. Je kan van geavanceerde filterresultaten gebruik maken om precies te vinden naar wie je op zoek bent. Je kan gemakkelijk mannen zien die in je buurt zijn/wonen en kan je degene zien die net online zijn gekomen.

Romeo is niet alleen een dating app, Romeo kan je ook de computer gebruiken.

Disco – een populaire en goed beoordeelde gay dating app

disco dating

Disco is een goed beoordeelde gay dating app, gebruikers beoordelen de dating app met een gemiddelde van een 4.5/5 in Google Play. Dit is een betere beoordeling dan de meeste andere gay dating apps. Wereldwijd telt de dating app meer dan 20 miljoen gebruikers en elke dag worden er ongeveer 100.000 mensen lid van de dating app.

In de dating app kan je andere mannen ontmoeten door middel van match-spel. Het match-spel werkt zo: Je ziet een foto van iemand, die persoon beoordeel je vlug. Vervolgens kan je aangeven of je die persoon leuk vindt of wilt overslaan. Als je een persoon erg leuk vindt kan je direct een berichtje sturen. Je kan ook andere mannen ontmoeten door in je omgeving te zoeken.

Disco is een leuke en moderne dating app, je kan op een leuke manier andere mannen ontmoeten.

Jack’d – een goede locatie gebaseerde gay dating app

jackd dating

Jack’d is een locatie gebaseerde dating app waarmee je gemakkelijk homoseksuele, biseksuele en transgenders in je omgeving kan ontmoeten. De mannen die lid zijn van de dating app zijn op zoek naar vriendschap, daten, langdurige relaties en intieme ontmoetingen. Op Jack’d zijn wereldwijd meer dan 5 miljoen mannen lid.

Je kan matchen met andere mannen door middel van een vlug beoordelingssysteem. Je ziet iemand, die persoon kan je vervolgens leuk vinden of overslaan. Wanneer beide personen elkaar leuk hebben gevonden is er een match ontstaan. Je hebt uitgebreide profielen op Jack’d die veel informatie verschaffen, zo zie op iemands profiel staan hoe groot de kans is dat hij reageert en zie wat het percentage is op welke leeftijdsgroep hij valt.

Lees ook: De beste lesbische dating apps!

Tinder – de nummer 1 in dating apps

tinder

Tinder kan je wel de wereldleider in dating apps noemen. De app heeft al voor meer dan 20 miljard potentiële matches gezorgd en elke dag ontstaan er 26 miljoen nieuwe matches. In tegenstelling tot de dating apps hierboven, is Tinder voor iedereen. Op Tinder zijn heteroseksuele, homoseksuele en biseksuele singles te vinden. Je kan instellen dat je alleen andere mannen tegenkomt met dezelfde seksuele geaardheid.

Tinder is de populairste dating app, op de app kan je veel homoseksuele mannen ontmoeten. Je vindt op Tinder misschien nog wel meer homoseksuele mannen dan op de bovenstaande dating apps.

Het systeem van Tinder werkt erg simpel. Je ziet iemand, die beoordeel je vlug. Je kan die persoon leuk of niet leuk vinden. Wanneer beide personen elkaar leuk hebben gevonden is er een match ontstaan, en kan je berichten naar elkaar versturen.

Waarom zijn dit de beste gay dating apps?

Dedatingwijzer.nl heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar wat de beste gay dating apps zijn. We hebben veel dating apps gedownload en uitgeprobeerd. Wat wij de beste gay dating apps vonden hebben wij hierboven vermeldt.

De bovenstaande apps zijn de beste gay dating apps omdat ze erg populair zijn, zijn (bijna) gratis te gebruiken en je ervaart een goede gebruikerservaring wanneer je de app gebruikt.

Op de bovenstaande apps ontmoet je snel en gemakkelijk een man. Je hoeft enkel maar een gay app te downloaden, je meld je er op aan, zoekt naar mannen die bij je passen, je zoekt contact met mannen en heb je binnen de kortste keren een date.

Je kan de bovenstaande apps gratis downloaden in Google Play en App Store.

Voordelen van gay dating apps

Gay apps zijn enorm populair onder homoseksuele mannen, dit komt doordat er veel voordelen aan gay apps zijn. Tegenwoordig gebruikt bijna iedere homoseksuele man die op zoek is naar de liefde een app die speciaal voor homoseksuele mannen is bedoeld. Een voordeel van een gay app is dat je snel mannen vindt die bij je passen, je kan gemakkelijk berichten sturen en je hebt binnen de kortste keren een date.

Dit zijn de voordelen van gay apps:

  • Op de app zijn alleen homoseksuele of biseksuele mannen te bekennen
  • Je komt snel in contact met mannen
  • Ieder moment van de dag kan je de app gebruiken
  • De apps zijn radend populair
  • Je kan met meerdere mannen tegelijkertijd contact hebben
  • Mannen zijn op zoek naar sekscontacten en relaties

5 korte tips om veilig te daten

De gay dating apps die je hierboven vindt zijn uiteraard erg veilig en heb je een erg kleine kans op oplichting of nepprofielen. Maar veiligheid moet een erg belangrijke prioriteit zijn, daarom lees je hier 5 korte tips om veilig te daten. Met deze korte tips word je geen slachtoffer van oplichting of van andere praktijken.

Tip 1 Kies een veilige (gay) dating app

Veilig daten begint bij het kiezen van een veilige dating app. Als je een veilige dating app kiest heb je de minste kans om een slachtoffer te worden en kan je daten met een gerust hart.

De meest veilige gay dating apps zijn hierboven te vinden. Deze gay dating apps zijn erg veilig omdat je op de apps in contact komt met echt bestaande mensen en met bepaalde instellingen meer controle over je privacy kan krijgen.

Tip 2 deel niet te veel (persoonlijke) informatie

Een andere tip om veilig te daten is om niet te veel informatie te delen als je net iemand hebt ontmoet via een dating app. Deel geen persoonlijke gegevens tot dat je die persoon beter hebt leren kennen. Spreek eerst een paar keer met die persoon af, en dan pas kan je hem in vertrouwen nemen; dan kan je met hem vertrouwde informatie delen.

Deel nooit persoonlijke gegevens zoals je bankrekeningnummer, foto van je ID, pikante foto’s of andere gevoelige informatie. Totdat je die persoon echt vertrouwd.

Tip 3 blijf een tijdje chatten via de dating app

Als je veilig wilt daten is het verstandig om een tijdje te blijven chatten via de dating app. Als je net iemand hebt ontmoet via een app, kan je gerust blijven chatten met hem via de dating app en kan je hem zo beter leren kennen. Je hoeft namelijk niet direct je telefoonnummer te delen om met hem contact te hebben via Whatsapp. Om veilig te daten kan je hem gerust beter leren kennen door te chatten via de app.

De meeste dating apps bieden een goed werkende chat aan waarmee je gemakkelijk kunt communiceren.

Tip 4 neem de tijd

Neem de tijd als je iemand ontmoet hebt. Je kan gerust de tijd nemen om iemand beter te leren kennen. Je hoeft niet direct met hem af te spreken, maar je kan hem eerst beter leren kennen door met hem te chatten.

Tip 5 rapporteer ongewenst gedrag

De laatste tip, maar zeker niet de onbelangrijkste. Als je te maken krijgt met ongewenst gedrag op een dating app, rapporteer dit dan direct. Je kan te maken krijgen met ongewenste racistische opmerkingen, ongewenste seksuele opmerkingen, spamberichten of nepprofielen. Met een paar swipes en klikken kan je een profiel rapporteren op een dating app.

Gratis aanmelden op Guys-Dating! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.