datingsites voor weduwen en weduwnaars

Ben je een weduwe of weduwnaar en op zoek naar de liefde? Hier ben je dan op de juiste pagina, in dit artikel lees je wat de beste datingsites voor weduwen en weduwnaars zijn! Op deze datingsites vind je als weduwe of weduwnaar de nieuwe liefde.

De 8 beste datingsites voor weduwen en weduwnaars

Als weduwe of weduwnaar heb je een groot verdriet meegemaakt, maar op een gegeven moment realiseer je dat je door moet. Wellicht voel je je eenzaam en ben je op zoek naar een nieuwe partner of vriendschap. Op de onderstaande datingsites maak je de meeste kans om een nieuwe partner of vriendschap te vinden. Dit zijn de beste datingsites voor weduwen en weduwnaars:

1. Parship – de beste datingsite voor weduwen en weduwnaars

parship

Parship is de beste datingsite voor weduwen en weduwnaars, dit komt omdat Parship één van de beste en populairste datingsites in Nederland is. Je hebt veel kans om succesvol te worden op de datingsite, ruim 38% van de leden wordt succesvol! Dit slagingspercentage is hoger dan op andere datingsites. Parship is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie, het is namelijk de nummer 1 in serieuze relaties.

Op Parship word je geholpen door een uitgebreid matchingsysteem in het vinden van de liefde. Door het matchingsysteem van Parship vind je leden die echt bij je passen, zonder al te veel moeite. Zo word je door het matchingsysteem met leden gematcht die passen bij je voorkeuren, persoonlijkheid en levensstijl. Het aanmelden op Parship is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Parship! >

Gratis aanmelden op Parship! ➟

2. 50plusmatch – de beste datingsite voor 50-plussers

50plusmatch

Ben je een weduwe of weduwnaar en ouder dan 50 jaar? Dan is 50plusmatch de beste datingsite voor jou! 50plusmatch is de beste datingsite voor 50-plussers, dit is door verschillende consumentenorganisaties bevestigd. Zo is 50plusmatch als beste getest door het televisieprogramma Kassa, is 50plusmatch als beste datingsite aangewezen door Thuiswinkel Awards en is 50plusmatch als beste datingsite aangewezen voor ouderen door het consumentenprogramma Radar. Bovendien beoordelen leden van 50plusmatch de datingsite met een 8.4 en beveelt 96% van de leden de datingsite aan. Genoeg reden om je aan te melden op 50plusmatch toch?

Leden van de datingsite zijn erg actief op zoek naar een relatie, per jaar worden er meer dan 7 miljoen berichten verstuurd tussen de leden van de datingsite.

Lees meer informatie & review van 50plusmatch! >

Gratis aanmelden op 50plusmatch! ➟

3. Relatieplanet – de populairste datingsite in Nederland

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland, meer dan 1.6 miljoen mensen uit Nederland en België zijn al ingeschreven geweest op de datingsite. Al 11 jaar op rij is Relatieplanet uitgeroepen tot beste en populairste datingsite.

Op Relatieplanet vind je gemakkelijk mensen die bij je passen, door uitgebreide zoek- en filterfuncties vind je snel leden die bij je passen. Daarnaast maakt Relatieplanet gebruik van uitgebreide profielen die veel informatie bevatten, zo kom je er snel achter of iemand bij je past. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen. Zo heb je op Relatieplanet snel een relatie gevonden.

Relatieplanet is een datingsite voor iedereen, het maakt niet wie of hoe je bent. De meeste leden zijn tussen de 25 en 65 jaar.

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

4. EliteDating – voor hoogopgeleide mensen

elitedating

EliteDating is de beste datingsite voor hoger opgeleiden en carrièregerichte mensen, maar is ook een erg goede datingsite voor weduwen en weduwnaars. Het is een erg populaire datingsite in Nederland, wekelijks melden meer dan 1500 nieuwe leden zich aan op EliteDating. Bovendien heb je veel kans om succesvol te worden op Elitedating, maandelijks vinden meer dan 2500 leden de liefde!

Op EliteDating ontmoet je leden die echt bij je passen. Wanneer je je aanmeldt op de datingsite vul je een uitgebreide persoonlijkheidstest in, op basis van de persoonlijkheidstest word je gematcht met leden. Hierdoor vind je leden die passen bij je karakter en levensstijl. Door dit matchingsysteem heb je erg veel kans om als weduwe of weduwnaar opnieuw de liefde te vinden. Het aanmelden is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van EliteDating! >

Gratis aanmelden op EliteDating! ➟

5. Alleenstaande-Mamas – voor weduwen met kinderen

alleenstaande-mamas

Ben je een weduwe en heb je nog kinderen thuis wonen? Op Alleenstaande-Mamas melden alleenstaande ouders zich aan om andere alleenstaande ouders te ontmoeten. De datingsite is bedoeld om een leuke partner of vriendschap te vinden.

Het aanmelden op Alleenstaande-Mamas heb je zo gedaan, met een paar gegevens ben je al ingeschreven en kun je direct de datingsite gaan gebruiken. Wanneer je bent aangemeld krijg je direct veel matches te zien. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen en wie weet ben jij binnenkort succesvol.

Op Alleenstaande-Mamas kun je veilig daten. Je komt geen nepprofielen of chatoperators tegen op de datingsite. Daarnaast heeft Alleenstaande-Mamas een goede klantenservice die zelfs ’s avonds en in het weekend bereikbaar is.

Lees meer informatie & review van Alleenstaande-Mamas! >

Gratis aanmelden op Alleenstaande-Mamas! ➟

Lees ook: De beste datingsites voor alleenstaande ouders!

6. Alleenstaande-Papas – voor weduwnaars met kinderen

alleenstaande papas

Ben je een weduwnaar en heb je nog kinderen thuis wonen? Dan is de datingsite Alleenstaande-Papas een aanrader! Alleenstaande-Papas is uitgegroeid tot één van de meest bezochte en gewaardeerde datingsites voor alleenstaande ouders en singles die willen daten met een alleenstaande ouder.

Op Alleenstaande-Papas vind je snel je droomdate, door een zoekfilter vind je gemakkelijk leden die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen. Op de datingsite heb je binnen enkele klikken contact met je droomdate.

Net zoals op Alleenstaande-Mamas kun je op Alleenstaande-Papas ook veilig daten. De datingsite is fel tegen nepprofielen en je komt geen chatoperators tegen die je aan het lijntje houden. Fair play luidt het motto van de datingsite.

Lees meer informatie & review van Alleenstaande-Papas! >

Gratis aanmelden op Alleenstaande-Papas! ➟

7. e-Matching – voor wie op zoek is naar een duurzame relatie

e-matchting

De datingsite e-Matching is ook een erg goede voor weduwen en weduwnaars, dit komt doordat de datingsite erg gebruiksvriendelijk is, veel opties heeft en dat het voor een wat oudere doelgroep bedoeld is. e-Matching is voornamelijk bedoeld voor hbo’s en academici die op zoek zijn naar een vaste relatie, voor One-Night-Stands ben je niet welkom op de datingsite.

Op e-Matching kun je gebruik maken van enkele handige functies waarmee je andere alleenstaanden vindt die bij je passen. Wanneer je een leuk iemand ziet kun je direct contact met hem of haar opnemen door één van de vele contactmogelijkheden.

Het daten is volledig veilig en betrouwbaar op e-Matching. Alle profielen en foto’s worden handmatig gecontroleerd op echtheid en worden inactieve profielen automatisch verwijderd.

Lees meer informatie & review van e-Matching! >

Gratis aanmelden op e-Matching! ➟

8. be2 – een erg populaire datingsite in Nederland

be2

Al meer dan 750.000 mensen in Nederland hebben al gebruik gemaakt van de datingsite Be2 en dit maakt Be2 een erg populaire datingsite. Maar de datingsite is niet alleen in Nederland populair, het is in meer dan 40 landen actief waar het een succes is. Het is een snel groeiende internationale datingsite met meer dan 21 miljoen leden.

Op verschillende vlakken onderscheidt Be2 zich van andere datingsites, zo onderscheidt de datingsite zich met een liefdestest. Je wordt met andere leden gematcht op basis van de Be2’s wetenschappelijke liefdestest. Deze liefdestest is volledig gratis in te vullen en ontmoet je al snel leden die bij je passen, zo ontmoet je al snel de nieuwe liefde.

Eveneens op Be2 is het daten veilig. Andere personen hebben geen toegang tot je persoonlijke gegevens of contactsuggesties, bovendien bepaal je zelf wie jouw foto’s kunnen zien.

Lees meer informatie & review van Be2! >

Gratis aanmelden op Be2! ➟

Waarom zijn dit de beste datingsites voor weduwen en weduwnaars?

Dedatingwijzer.nl heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar wat de beste datingsites voor weduwen en weduwnaars zijn. Hiervoor hebben wij tientallen datingsites getest en gekeken welke datingsites populair zijn en waarop veel weduwen en weduwnaars te vinden waren. Dit was lastig om te achterhalen maar weduwen en weduwnaars melden zich vooral aan op populaire datingsites om de liefde te vinden. Om die reden zijn op deze pagina veel populaire datingsites genoemd.

De bovenstaande datingsites zijn de beste datingsites voor weduwen en weduwnaars omdat ze erg gebruiksvriendelijk en populair zijn. Daarnaast zijn op de bovenstaande datingsites veel andere weduwen en weduwnaars te vinden.

Het aanmelden op deze datingsites is volledig gratis. Zo kun je kijken of de datingsite iets voor je is en kun je alvast uitgebreid op zoek gaan naar leden die bij je passen.

Datingsites voor weduwen en weduwnaars vergelijken

Je hebt in dit artikel gelezen wat de 8 beste datingsites voor weduwen en weduwnaars zijn, maar het is lastig om hier een keuze uit te maken. Er zijn veel goede datingsites die ongeveer dezelfde functies aanbieden en voor dezelfde doelgroep bedoeld zijn, hierdoor kun je niet meer weten welke je moet kiezen. Om een datingsite te kiezen die het beste bij jou past is het slim om datingsites te vergelijken. Door datingsites te vergelijken kom je er precies achter welke datingsite bij jouw intentie en doel past, zo word je extra snel succesvol in het vinden van de nieuwe liefde.

We hebben hieronder een vergelijker neergezet om de datingsites te vergelijken. Je kunt precies aangeven naar wat voor iemand je op zoek bent en aan welke eisen een datingsite moet voldoen, waarna je datingsites te zien krijgt die het beste bij je passen.

Datingtips voor weduwen en weduwnaars

Tenslotte lees je aan het einde van dit artikel enkele datingtips voor weduwen en weduwnaars. Dit zijn belangrijke tips die de moeite waard zijn om even te lezen.

Tip 1 denk niet aan het verleden

Veel weduwen en weduwnaars denken aan het verleden wanneer ze gaan daten of zich inschrijven op één van de datingsites voor weduwen en weduwnaars. Het is logisch en begrijpelijk dat weduwen en weduwnaars aan het verleden denken, ze hebben namelijk een groot verdriet meegemaakt. Als ze gaan daten moeten ze terugdenken aan hun vorige partner die overleden is. Wanneer je aan het verleden denkt kan er verdriet bovenkomen, waardoor je minder gaat genieten van het daten.

Het beste is om als weduwe of weduwnaar niet aan het verleden te denken maar te genieten van het daten. Er gaat namelijk een geheel nieuwe wereld voor je open tijdens het daten, ervaar het als een nieuw avontuur en denk niet meer terug aan het verleden als je aan het daten bent.

Tip 2 ga actief op zoek naar iemand die bij je past

Om de nieuwe liefde te vinden op een online datingsite is het belangrijk dat je actief op zoek gaat, zo heb je de meeste kans om succesvol te worden. Log een paar keer per week in op de datingsite of gebruik de dating app en maak gebruik van een zoekfilter of matchingsysteem om leden te vinden die bij je passen. Zodra je een leuk iemand hebt gevonden moet je direct een berichtje sturen, zo heb je kans om snel succesvol te worden op een datingsite.

Veel mensen die lid worden van een datingsite gebruiken de datingsite hooguit een paar keer. Zo vind je natuurlijk niet de liefde. Om succesvol te worden op een datingsite is het beste om zo veel mogelijk online te zijn.

Tip 3 wacht niet te lang met daten

Zodra je iemand hebt gevonden die bij je past en je hebt al een tijdje contact met die persoon ga je na verloop van tijd daten. In zo’n geval is het slim om niet te lang te wachten met het daten. Er moeten geen maanden vooraf gaan voordat jullie is een keer afspreken, je kunt beter na een aantal gesprekken online direct afspreken met elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.