vriendin gezocht

Opzoek naar een datingsite maar heb je geen zin of tijd om je aan te melden op een datingsite? In dit artikel lees je wat de beste datingsites zonder aanmelden zijn. Op datingsites waar je je niet hoeft aan te melden kan je direct opzoek gaan naar andere singles.

Veel mensen vinden het bezwaarlijk om zich aan te melden op een datingsite. Je geeft namelijk gevoelige informatie vrij die niet voor iedereen bestemd is. Wat gebeurt er met jouw gegevens? Dat weet je nooit. Dit kan een andere reden zijn dat je opzoek bent naar een datingsites zonder aanmelden.

Datingsites zonder aanmelden

Wat verstaan we onder datingsites zonder aanmelden?

Op datingsites zonder je aan te melden kan je andere leden zien zonder je te registeren. Op verschillende datingsites kan zonder je te registeren andere leden zien. Echter is het niet mogelijk om met leden contact te leggen, hiervoor heb je een account nodig.

Helaas bestaan er geen datingsites zonder inschrijving waar je in contact kan komen met andere leden.

Relatieplanet – de beste datingsite zonder aanmelden

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland. Ruim 1.6 miljoen mensen hebben zich al ingeschreven op Relatieplanet. Ruim 10 jaar op een rij heeft Relatieplanet een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite.

Op Relatieplanet kan je gemakkelijk andere leden zien zonder je aan te melden. Wanneer je op Relatieplanet.nl komt kan je aangeven wat voor iemand je zoekt en krijg je direct leden te zien zonder dat je je hoeft aan te melden. Wanneer je leden zoekt zonder je aan te melden kan je altijd je zoekopdracht wijzigen. Je kan leden op deze criteria filteren: leeftijd, land, provincie en opleidingsniveau.

Mocht Relatieplanet bevallen kan je volledig gratis een account aanmaken.

Ga naar Relatieplanet! ➟

Lexa – zonder aanmelding singles zien in je omgeving

lexa

Wil je singles ontmoeten in je omgeving zonder je aan te melden? Dan moet je bij Lexa zijn. Lexa is voor degene die andere singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving.

Op Lexa hoef je je niet aan te melden om profielen te zien. Wanneer je op Lexa komt hoef je enkel maar te klikken op singles bij mij in de buurt en moet je een stad aan te klikken. Vervolgens kan je leden zien die in de omgeving wonen waar je op zoekt. Zo kan je gemakkelijk opzoek naar andere singles gaan zonder je aan te melden.

Lexa heeft één van de beste dating apps in Nederland. De dating app van Lexa is erg uitgebreid, zo kan je met een paar swipes andere singles zien in je omgeving en kan je een bericht sturen. Echter om de dating app te gebruiken moet je je wel aanmelden.

Ga naar Lexa! ➟

Badoo – gemakkelijk leden zien zonder aanmelding

badoo

Badoo is in 2006 opgericht en is snel uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van de wereld. Wereldwijd hebben ongeveer 400 miljoen leden zich al ingeschreven op Badoo en telt 60 miljoen maandelijkse gebruikers. Ook in Nederland zijn veel mensen ingeschreven op Badoo.

Op Badoo kan je gemakkelijk andere profielen in je omgeving bekijken. Wanneer je op de site van Badoo terecht komt, moet je rechts bovenin klikken op leden in de buurt. Vervolgens kan je invullen naar wat voor iemand je opzoek bent en je krijgt profielen te zien die bij je voorkeuren passen. Op Badoo kan je binnen een paar klikken al profielen zien zonder dat je je hoeft aan te melden.

Badoo is een erg goede datingsite, waar je moet zijn als je opzoek bent naar datingsites zonder aanmelden.

Parship – snel en gratis profiel aanmaken

parship

Opzoek naar een serieuze relatie? Dan moet je bij Parship zijn. Parship is de nummer 1 in serieuze relaties. Op Parship heb je grote kans dat je succesvol wordt, ruim 1 op de 3 leden vindt een relatie op de datingsite.

Op Parship vind je alleen leden die opzoek zijn naar een serieuze relatie. 76% van de leden is ouder dan 30 jaar en de meeste leden zijn tussen de 30 en 50 jaar.

Jammer genoeg moet je je aanmelden om Parship te kunnen gebruiken. Maar dat neemt niet de moeite weg om Parship uit te proberen. Parship is één van de beste datingsites die je moet uitproberen. Je kan eventueel eerste een gratis profiel aanmaken zonder je echte gegevens te gebruiken. Zo kan je kijken of de datingsite betrouwbaar is en of de datingsite wel iets voor je is.

Gratis aanmelden op Parship! ➟

De voordelen van geen inschrijving

Wanneer je gebruik maakt van een datingsites waar je je niet hoeft aan te melden heeft dit veel voordelen. Op datingsites zonder aanmelden kan je anoniem blijven, heb je geen gedoe met gegevens en het bespaart tijd.

Bespaart tijd

Het grootste voordeel is dat je tijd bespaart. Je hoeft geen profiel aan te maken op een datingsite maar je kan direct van de datingsite gebruik maken. Wanneer je geen tijd hebt om je in te schrijven op een datingsite en een profiel aan te maken, bieden datingsites zonder aanmelden een perfecte uitkomst.

Je blijft anoniem

Het tweede voordeel en ook een belangrijke reden waarvoor mensen voor een datingsite kiezen zonder inschrijving, is dat je anoniem blijft. Je kan anoniem opzoek gaan naar andere singles, en kunnen mensen niet zien dat je hun profiel hebt bekeken. Je hoeft geen gegevens op te geven aan de datingsite om er gebruik van te kunnen maken. Maar je kan direct zonder registratie van de datingsite gebruik maken.

Geen gedoe

Je hebt ook geen gedoe met gegevens. Wanneer je van een datingsite gebruik maakt zonder registratie word je niet vol gespamd met mailtjes van de datingsite en hoef je je geen enkele zorgen te maken over je gegevens.

Lees ook: De beste datingsites in Nederland!

De nadelen van geen inschrijving

Echter zijn er niet alleen maar voordelen aan datingsites zonder inschrijving, er zitten ook veel nadelen aan. Zo kan je niet in contact komen met andere singles en heb je geen controle over de profielen op de datingsite.

Je kan niet in contact komen met leden

Een erg groot nadeel is dat je niet in contact kan komen met andere leden op een datingsite. Om met andere leden in contact te komen moet je je inschrijven op de datingsite. Gelukkig kan inschrijven op een datingsite met een paar gegevens en kan je direct daarna in contact komen met andere leden.

Geen controle over profielen

Een ander nadeel is dat je geen controle hebt over de profielen die je tegenkomt. Je weet niet of de profielen echt zijn en iedereen kan lid worden van de datingsite. Wil je controle over profielen? Dan kan je je beter inschrijven op een betrouwbare datingsite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.