datingsites swingers

Op zoek naar een datingsite om met je partner te gaan swingen? Dan ben je hier goed! In dit artikel lees je wat de 5 beste datingsites voor swingers zijn! Op deze datingsites kun je mensen vinden die openstaan voor een partnerruil of voor georganiseerde swinger avonden.

In dit artikel lees je niet alleen wat de beste datingsites voor swingers zijn, maar lees je ook wat swingers zijn, wat de fases van swingen zijn en lees je of swingen vreemdgaan is.

Datingsites voor swingers

Novamora – de beste datingsite voor swingers

novamora

Novamora is de beste datingsite voor swingers, dit komt omdat je de meeste kans maakt op Novamora om andere swingers te ontmoeten. De datingsite Novamora is bedoeld voor singles en stellen die op zoek zijn naar een spannende date of een partnerruil. Je vindt op een gemakkelijke manier andere swingers op Novamora. Door een uitgebreide zoekfilter en een fotozapper vind je gemakkelijk andere leden die bij je passen. Zie je een leuk stel waarmee je een partnerruil wilt doen? Dan kun je direct een berichtje sturen om met hun in contact te komen. Kort om, Novamora is de ideale datingsite voor swingers.

Novamora adverteert op veel kanalen om leden te werven, het adverteert op radio, tv en reclameborden. Hierdoor is Novamora een erg populaire datingsite in Nederland geworden, dagelijks melden duizenden nieuwe leden zich aan. Het aanmelden is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Novamora! >

Gratis aanmelden op Novamora!

Ondeugend Daten – hier vind je altijd wat je zoekt

ondeugend daten

Op Ondeugend Daten heb je binnen de kortste keren andere swingers gevonden, je hoeft niet bang te zijn dat je onsuccesvol blijft. Door uitgebreide zoek- en filterfuncties vind je gemakkelijk swingers die bij je passen.

Ondeugend Daten is veilig, anoniem en discreet. Je e-mailadres en andere privégegevens blijven anoniem voor andere leden. Bovendien kun je zelf bepalen hoe anoniem je blijft op de datingsite, je kunt je eigen profielfoto’s beheren en je kunt je inschrijven met een zelfverzonnen profielnaam.  Op Ondeugend Daten zijn geen nepprofielen te bekennen en de datingsite maakt geen gebruik van chatoperators, alle profielen op de datingsite zijn echt. Het motto van Ondeugend Daten luidt dan ook: fair play.

In het kort: Ondeugend Daten is een erg veilige datingsite waarop je snel andere swingers vindt. Ondeugend Daten is echt een aanrader!

Lees meer informatie & review van Ondeugend Daten! >

Gratis aanmelden op Ondeugend Daten!

RegioSwingers – een datingsite die speciaal voor swingers is

regioswingers

RegioSwingers is een casual datingsite voor mannen, vrouwen en stellen die graag swingen. De datingsite RegioSwingers is speciaal gericht op swingers, en is daarom één van de beste datingsites voor swingers.

Je kunt snel swingers in jouw regio ontmoeten. Door een zoekfilter waarin je precies aan kunt geven hoe iemand moet zijn vind je snel swingers bij jou in de regio. Ook kun je snel leden vinden die bij je passen door de functie fotozapper, met deze functie beoordeel je snel leden waarna je aangeeft of je hem of haar leuk vindt, over wilt slaan of direct contact wilt hebben. Het is een soort gelijke functie als Tinder. Contact of flirten met andere swingers gaat gemakkelijk op RegioSwingers, door een goed werkende chat kom je in contact met andere swingers. Het aanmelden is gratis!

Lees meer informatie & review van RegioSwingers! >

Gratis aanmelden op RegioSwingers!

Mysecretdate – voor swingers die op zoek zijn naar een geheime date

mysecretdate

Mysecretdate is voor alles wat spannend en ondeugend is. Het maakt niet uit of je single bent of een relatie hebt, op Mysecretdate word je droom gegarandeerd werkelijkheid. Mysecretdate is een populaire datingsite voor swingers, dagelijks melden meer dan 100 nieuwe leden zich aan op de datingsite.

Binnen 3 stappen heb je al andere swingers gevonden op de datingsite. De eerste stap is samen een profiel aanmaken, het profiel kan volledig anoniem blijven en wordt niet weergegeven in zoekmachines. De tweede stap bestaat uit een stel zoeken die bij jullie past, dit doe je snel door zoekfilters te gebruiken. En tenslotte de laatste stap is een berichtje sturen en af te spreken. Met deze simpele stappen heb je al andere swingers gevonden waarmee je kunt daten.

Lees meer informatie & review van Mysecretdate! >

Gratis aanmelden op Mysecretdate!

C-date – voor wie op zoek is naar intieme contacten

c-date

C-date is een erg populaire datingsite voor mensen die op zoek zijn naar intieme contacten. Dagelijks melden meer dan 25.000 nieuwe leden zich aan op de datingsite en wereldwijd telt C-date meer dan 36 miljoen leden. De datingsite is niet specifiek bedoeld voor swingers, maar is voor iedereen bedoeld die een spannende date zoekt.

Op C-date kun je veilig op zoek gaan naar andere swingers. Je kunt anoniem communiceren op de datingsite, zo kun je gebruik maken van bijnamen en kun je op een veilige manier foto’s uitwisselen. Daarnaast maakt C-date gebruik van beveiligde verbinding waardoor je veilig kunt daten.

Lees meer informatie & review van C-date! >

Gratis aanmelden op C-date!

Wat zijn swingers?

Je bent wellicht benieuwd wat de beste datingsites voor swingers zijn, echter weet je niet precies wat de term swingers betekent. De term swingers hoor je niet dagelijks, daarom een korte uitleg wat swingers zijn.

Swingers zijn mensen die een vaste/serieuze relatie hebben met elkaar, maar openstaan om met andere koppels of personen een seksuele ervaring op te doen. Het wordt ook wel een intieme vriendschap of partnerruil genoemd. Op afgesproken tijden komen koppels samen om een seksuele ervaring met elkaar op te doen. Het kan groepsgewijs gebeuren maar er is vaker sprake van het wisselen van partners. Zo heeft je partner de gelegenheid om een seksuele ervaring op te doen met iemand anders en heb jij tegelijkertijd ook die gelegenheid.

Fases swingen

Je hebt verschillende fases in het swingen, je hebt soft swingen, soft swapping en full swapping. De eerste fase is soft swingen en laatste fase is vaak full swapping. Hoe snel deze fases in elkaar overgaan verschilt per koppel. De fases kunnen in elkaar overgaan op één avond, maar kunnen ook enkele weken duren.

Wanneer swingers afspreken begint het bij soft swingen, het is oriënteren en rondkijken zonder dat je tot actie overgaat. Weten jullie niet of het wat wordt tussen jij, je partner en een ander koppel? Dan kun je het dus bij soft swingen houden.

De volgende fase in swingen is soft swapping. Je gaat met je eigen partner naar bed maar in het bijzijn van een ander koppel. Het andere koppel kan toekijken of zelf ook met elkaar naar bed gaan, in de buurt van jullie.

Dan heb je de laatste fase in het swingen: full swapping. Bij full swapping is er spraken dat jij, je partner of beide met een ander naar bed gaan. Deze fase zullen veel swingers onder swingen verstaan, maar de eerdere fases gaan er vaak eerst aan vooraf voordat er sprake is van full swapping.

Is swingen vreemdgaan?

Sommige mensen denken dat swingen een vorm van vreemdgaan is, je doet het namelijk met iemand anders terwijl je vaste relatie hebt. Echter is er met swingen geen sprake van vreemdgaan. Beide partners zijn op de hoogte van seksuele handelingen bij iemand anders en daarnaast heb je toestemming van je partner. Jij doet een seksuele ervaring met iemand anders op, maar je partner doet dat ook.

Bij vreemdgaan is er sprake van een seksuele ervaring met iemand terwijl je partner dit niet weet. Als je vreemdgaat, meld je je aan op een vreemdgaan datingsite, kom je in contact met mensen die ook willen vreemdgaan, spreek je af en ga je vreemd of begin je een buitenechtelijke affaire.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.