datingsites voor moslims

Ben je single en op zoek naar een moslim of moslima? Dan zit je hier goed! In dit artikel lees je wat de beste datingsites voor moslims zijn! Op deze datingsite ontmoet je gemakkelijk een moslim of moslima. Door de uitgebreide matchingsystemen van de datingsites vind je in een paar minuten andere moslims die bij je passen.

Online datingsites zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Tegenwoordig is iedereen online aan het daten, zo ook moslims. Moslims vinden elkaar steeds vaker op een online datingsite.

De beste datingsites voor moslims

Parship – voor wie een serieuze relatie zoekt

parship

Zoek je een serieuze relatie? Dan moet je bij Parship zijn. Parship is de nummer 1 in serieuze relaties en heb je op Parship veel kans om succesvol te worden, ruim 1 op de 3 leden wordt succesvol op de datingsite.

Andere moslims kan je gemakkelijk vinden op Parship. Op de datingsite word je gematcht met mensen die echt bij je passen en passen bij je geloofsovertuiging. Dit gebeurt door een geavanceerd matchingsysteem waardoor je snel mensen vindt die echt bij je passen. Zo hoef je niet lang te zoeken naar moslims die bij je passen.

De meeste leden op Parship zijn tussen de 30 en 50 jaar, ruim 76% van de leden is ouder dan 30 jaar. Er is een gelijke verdeling tussen het aantal mannen en vrouwen op de datingsite.

Je kan je gratis aanmelden op Parship! Zo kan je de datingsite uitproberen en kan je gratis op zoek gaan naar andere moslims.

Lees meer informatie & review van Parship! >

Gratis aanmelden op Parship! ➟

Relatieplanet – de populairste datingsite in Nederland

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland, ruim 1.6 miljoen mensen hebben zich al ingeschreven op de datingsite. Al 10 jaar op een rij heeft Relatieplanet een prijs/award gewonnen als beste en populairste datingsite. Doordat Relatieplanet erg populair is kan je er veel moslims vinden, het kan haast niet anders dat je hier geen leuke moslim mannen en vrouwen gaat tegenkomen.

Op Relatieplanet vind je andere moslims gemakkelijk, je vindt andere leden op de datingsite door middel van uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten. Zo vind je zonder al te veel moeite andere moslims die bij je passen.

De meeste leden op Relatieplanet zijn tussen de 35 en 65 jaar, echter zijn er ook genoeg leden te vinden die jonger zijn dan 35 jaar. De meeste leden zijn op zoek naar een serieuze relatie.

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

Lexa – ontmoet moslims in je omgeving

lexa

Wil je moslim mannen of vrouwen ontmoeten in je omgeving? Dan moet je bij Lexa zijn! Lexa is voor degene die andere singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving. Lexa is één van de beste datingsites voor moslims. Het is ook een populaire datingsite waardoor je veel moslims kan vinden in je omgeving.

Op Lexa kan je erg veilig daten. De datingsite mag 3 keurmerken op de site tonen die voor betrouwbaarheid en veiligheid staan. Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd, zo kom je niet in contact met nepprofielen. Met speciale instellingen kan je meer controle krijgen over je privacy.

Lexa heeft een erg populaire dating app, hiermee kan je nog gemakkelijker moslims ontmoeten. Met de app kan je altijd en overal daten.

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa! ➟

Pepper – een datingsite die het anders aanpakt

pepper

Pepper is een datingsite die het anders aanpakt dan alle andere datingsites. Bij Pepper hoef je geen uitgebreid profiel over jezelf te maken maar bij Pepper draait het om de kracht van foto’s. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Op Pepper maak je een collage over jezelf. Aan de collage voeg je foto’s toe van je interesses en van jezelf. Zo kunnen anders singles met 1 oogopslag zien hoe je bent.

Pepper is vooral bedoeld voor wat jongere singles, 80% van de leden is tussen de 25 en 45 jaar. Het leden aantal van Pepper is niet minder dan de andere bovenstaande datingsites.

Pepper is een erg leuke datingsite waarop je gemakkelijk op zoek kan gaan naar leuke moslim mannen of vrouwen. Het aanmelden op Pepper is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Pepper! >

Gratis aanmelden op Pepper! ➟

Moslims en online daten

In Nederland kan je veel moslims vinden: Turken, Marokkanen, Iraniërs en ga zo maar door. Een heel groot gedeelte van de Nederlandse bevolking bestaat uit moslims. Nederland is een vrij land waar het geloof niet uit maakt.

Steeds meer mensen vinden elkaar op online datingsites. Alle soorten singles vinden elkaar op het internet, zo ook moslims. Online daten begint steeds gewoner te worden bij moslims. Op datingsites vind je gemakkelijk moslim mannen of vrouwen die bij je passen. Dit komt door uitgebreide matchingsysteem van de datingsites, hierdoor vindt je gemakkelijk singles die bij je passen.

Lees ook: De beste datingsites in Nederland!

Offline – waar kan ik moslims ontmoeten?

Online datingsites zijn niet de enige plaats waar je moslims kan ontmoeten. Er zijn genoeg andere plaatsen waar je moslims kan ontmoeten om een relatie of vriendschap te zoeken.

Bijvoorbeeld in een eetgelegenheid special moslims kan je moslims ontmoeten. In iedere grote stad vind je eetgelegenheid voor moslims. Bij zo’n eetgelegenheid kan je genieten van gerechten van je eigen cultuur.

Of denk bijvoorbeeld aan evenementen die speciaal voor moslims zijn georganiseerd. In grote steden worden geregeld evenementen georganiseerd die voor moslims zijn. Ook zijn er geregeld avonden waar je een cursus kan volgen over de ramadan. Zulke avonden zijn de perfecte plek om andere moslims te ontmoeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.