datingsites voor 60-plussers

Veel 60-plussers voelen zich eenzaam, ze hebben vaak weinig sociale contacten en hebben de zoektocht naar de liefde opgegeven. Maar steeds meer oudere mensen vinden elkaar op datingsites. Datingsites die voor oudere mensen bestemd zijn, zijn erg populair. Veel 50- en 60-plussers vinden elkaar online. Je bent immers nooit te oud om te daten. In dit artikel lees je wat de beste datingsites voor 60-plussers zijn.

Dit zijn de beste datingsites voor 60-plussers

50plusmatch – de beste datingsite voor 60-plussers

50plusmatch

50plusmatch is één van de beste datingsites voor ouderen, dit is bewezen door verschillende consumentenorganisaties. De datingsite is uitsluitend bedoeld voor mensen die ouder zijn dan 50 jaar, je ontmoet dus veel leden die rond de 60 jaar zijn. Leden op 50plusmatch komen actief met elkaar in contact, per jaar worden er meer dan 8 miljoen berichten verstuurd tussen de leden van 50plusmatch.

50plusmatch is al een paar keer uitgeroepen tot beste datingsite en heeft verschillende awards gewonnen. Door het televisieprogramma Kassa is 50plusmatch als beste getest. En dat is niet het enige, 50plusmatch is als winnaar aangewezen bij de Thuiswinkel Awards en is 50plusmatch door het consumentenprogramma Radar als beste datingsite aangewezen in de categorie datingsites voor ouderen. Daarnaast beveelt 99% van de leden de datingsite aan. Genoeg reden om je gratis aan te melden op 50plusmatch toch?

Ben je een 60-plusser en op zoek naar een datingsite? Dan is 50plusmatch de beste datingsite voor jou! Het aanmelden is volledig gratis, zo kun je kijken of 50plusmatch bij je past.

Lees meer informatie & review van 50plusmatch! >

Gratis aanmelden op 50plusmatch!

50liefde – speciaal ontwikkeld voor ouderen

50liefde

Op zoek naar een eenvoudige datingsite waarop veel 60-plussers zijn te vinden? Dan moet je bij 50liefde zijn! 50liefde is special ontworpen voor ouderen, dit komt doordat veel ouderen moeite hebben op het internet. De datingsite is veel duidelijker en gebruiksvriendelijker dan andere datingsites voor 60-plussers en is het inschrijfproces een stuk eenvoudiger gemaakt.

Veel ouderen vinden hun liefde op 50liefde. Ruim 1 op de 3 leden vindt een relatie op 50liefde, dit is een hoger slagingspercentage dan andere datingsites. Daarnaast is 50liefde een veilige datingsite, alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd op echtheid. Zo kun je daten met een gerust hart.

Op zoek naar gemakkelijke en overzichtelijke datingsite? Dan moet je bij 50liefde zijn!

Lees meer informatie & review van 50liefde! >

Gratis aanmelden op 50liefde!

Ourtime – ontmoet 60-plussers met dezelfde interesses en intenties

ourtime

Ourtime is een datingsite waarop actieve ouderen met dezelfde interesses en intenties elkaar ontmoeten. Je ontmoet op de datingsite gemakkelijk 60-plussers die bij je passen. Je geeft in een uitgebreide zoekfilter aan welke mensen je zoekt, waarna je leden te zien krijgt die het beste bij je passen. Wanneer je een leuk iemand ziet, kun je direct een gesprek beginnen.

Ourtime organiseert verschillende activiteiten voor de leden. Tijdens deze activiteiten kom je in het echt in contact met andere ouderen, die ook op zoek zijn naar een relatie of contacten. Het is erg leuk om met zo’n activiteit mee te doen. De activiteiten zijn elke keer verschillend, de ene keer maak je een wandeling langs het strand en een andere keer ga je dineren.

Wanneer je een actieve 60-plusser bent is Ourtime een aanrader!

Lees meer informatie & review van Ourtime! >

Gratis aanmelden op Ourtime!

Seniorengeluk – een overzichtelijk datingsite voor 60-plussers

seniorengeluk

Het is voor 60-plussers vaak moeilijk om op het internet in contact te komen met andere mensen om een relatie of contacten te vinden. Seniorengeluk houdt daar extra rekening mee. Het inschrijfproces op de datingsite is daarom een stuk eenvoudiger gemaakt, met een paar gegevens ben je ingeschreven op Seniorengeluk. Ook werkt de datingsite gemakkelijk, het is overzichtelijk en je kunt functionaliteiten gemakkelijk vinden. Om die reden is Seniorengeluk erg geschikt voor 60-plussers.

Seniorengeluk heeft een klantenservice die goed bereikbaar is, je kunt de klantenservice zelfs in het weekend en ’s avonds bereiken. Dit is erg fijn, zo kun je altijd terecht bij de klantenservice voor vragen.

Lees meer informatie & review van Seniorengeluk! >

Gratis aanmelden op Seniorengeluk!

Vijftigplusdating – een populaire datingsite voor 60-plussers

vijftigplusdating

Vijftigplusdating is een ervaren datingsite voor ouderen, al sinds 2009 brengt de datingsite ouderen samen. Het is een populaire datingsite voor ouderen, wekelijks schrijven meer dan 1000 nieuwe leden zich in op de datingsite. Als je je inschrijft op Vijftigplusdating heb je een grote kans om succesvol te worden, ruim 1 op de 3 leden wordt succesvol op de datingsite.

Op Vijftigplusdating is de man/vrouw balans bijna gelijk, 46% van de leden is man en 54% is vrouw.  Je kunt op Vijftigplusdating terecht als je een serieuze en langdurige relatie zoekt.

Je kunt je volledig gratis aanmelden op de datingsite! Zo kun je kijken of Vijftigplusdating iets voor je is en kun je gratis op zoek gaan naar andere 60-plussers.

Lees meer informatie & review van Vijftigplusdating! >

Gratis aanmelden op Vijftigplusdating!

50plusrelatie – voor mensen bedoeld die ouder zijn dan 50 jaar

50plusrelatie

50plusrelatie is een redelijk populaire datingsite voor 60-plussers , ruim 85.000 mensen zijn al ingeschreven geweest op de datingsite. De datingsite 50plusrelatie is zowel actief in Nederland als België en is bedoeld voor mensen die ouder zijn dan 50 jaar.

Op 50plusrelatie kun je van veel functies gebruik maken. Zo kun je bijvoorbeeld van functies gebruik maken om iemand aan je favorieten toe te voegen, kun je zien wie jouw profiel heeft bezocht, profielfoto’s bekijken op een fotomuur, flirts sturen en berichten naar leden sturen.

50plusrelatie is een veilig datingsite, je komt alleen profielen tegen die gecontroleerd zijn. Zo weet je zeker dat er geen nepprofielen zijn op de datingsite.

Lees meer informatie & review van 50plusrelatie! >

Gratis aanmelden op 50plusrelatie!

Andere 60-plussers online ontmoeten

Als 60-plussers heb je het nodige meegemaakt in het leven, en heb je misschien de zoektocht naar de (nieuwe) liefde al lang opgegeven. Maar datingsites voor 60-plussers bieden de uitkomst. Veel 60-plussers die op zoek zijn naar de liefde of nieuwe contacten doen dit op datingsites die speciaal voor ouderen bedoeld zijn.

Online kun je gemakkelijk in contact komen met andere 60-plussers. Met een paar gegevens ben je al ingeschreven op een datingsite, en kun je direct op zoek gaan naar andere 60-plussers. Als je een leuk iemand ziet kun je hem of haar gemakkelijk een berichtje sturen via de datingsite.

Welke datingsite moet ik kiezen om andere 60-plussers te ontmoeten?

Er zijn veel datingsites voor 60-plussers, hierdoor kun je misschien niet meer weten welke datingsite je moet kiezen. Het beste is om een datingsite te kiezen die goed bij je past en aan je wensen voldoet.

Ben je bijvoorbeeld een actieve 60-plusser? Dan is het slim om je in te schrijven op 50plusmatch of Ourtime. Deze datingsites zijn voor actieve ouderen bedoeld. Zo kom je in contact met andere 60-plussers die ook actief zijn.

Maar veel 60-plussers voelen zich niet thuis op het internet en vinden het moeilijk om lid te worden bij een datingsite. Als je zo’n iemand bent, dan moet je je aanmelden op 50liefde of op Seniorengeluk. Deze datingsites zijn speciaal ontwikkeld voor 60-plussers, zo is het gebruik van deze datingsites extra overzichtelijk en gebruiksvriendelijk gemaakt voor ouderen. Daarnaast is het inschrijfproces op deze datingsites een stuk eenvoudiger dan op andere datingsites, met een paar gegevens ben je al ingeschreven.

3 tips voor datingsites voor 60-plussers

Als je een datingsite hebt uitgekozen en je bent ingeschreven, ga je op zoek naar andere 60-plussers. Je wilt natuurlijk wel succesvol worden, daarom lees je hier 3 tips voor datingsites voor 60-plussers.

Tip 1 ga actief op zoek naar andere 60-plussers

Veel mensen schrijven zich in op een datingsite, maar doen er vervolgens niks mee of gaan niet actief op zoek. Op deze manier heb je natuurlijk weinig kans om de liefde te vinden.

Om succesvol te worden op een datingsite moet je actief op zoek gaan naar andere 60-plussers. Wanneer je bent ingeschreven op een datingsite, is het slim om direct op zoek te gaan. Log een paar keer per week in op de datingsite, en ga op zoek naar andere 60-plussers. Zie je een leuk iemand? Twijfel niet maar stuur een berichtje, zo heb je de meeste kans om succesvol te worden.

Tip 2 denk aan je veiligheid

Wanneer je op zoek gaat naar de liefde moet je tegelijkertijd ook denken aan de veiligheid. De bovenstaande datingsites zijn uiteraard veilig, maar je weet maar nooit. Andere leden op een datingsite kunnen een kwade bedoeling hebben.

Om veilig te daten begint dit bij het kiezen van een veilige datingsite. Deel niet te veel persoonlijke informatie over jezelf. Deel nooit gegevens zoals je bankrekeningnummer en maak nooit geld over naar een vreemd iemand.

Lees ook: hoe herken je datingfraude?

Tip 3 blijf niet te lang chatten

De laatste tip, maar zeker niet de onbelangrijkste tip. Als je iemand ontmoet hebt via een datingsite en je hebt contact gezocht, hebben veel ouderen de neiging om lange tijd te chatten met de ander, in plaats van af te spreken. Mijn advies is: blijf niet te lang chatten via de datingsite, maar wissel nummers uit zodat je kunt chatten via Whatsapp. Probeer snel is af te spreken, zo leer je elkaar in het echt beter kennen.

Total
1
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.