datingsites in friesland

Woon je in Friesland en ben je op zoek naar een datingsite in je provincie? In dit artikel lees je wat de beste datingsites in Friesland zijn. Deze datingsites zijn razend populair in Friesland en heb je op deze datingsites veel kans om succesvol te worden in de liefde. Daarnaast lees je in dit artikel wat de leukste dingen zijn om te doen tijdens een date in Friesland, zodat je een succesvolle date hebt!

Datingsites in Friesland

Online datingsites zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Steeds meer mensen schrijven zich in op online datingsites, zo ook in Friesland. Dedatingwijzer.nl heeft uitgezocht wat de beste datingsites zijn in Friesland, hiervoor hebben wij tientallen datingsites getest. Dit is het resultaat wat de beste datingsites in Friesland zijn:

WyTegearre – de datingsite in Friesland

wytegearre

WyTegearre is een datingsite die zich alleen richt op Friesland. De datingsite is speciaal ontwikkeld om Friezen samen te brengen. Je kunt op WyTegearre eenvoudig op zoek gaan naar leuke matches bij jou in de buurt. Voor de niet echte Friezen, WyTegearre betekent in het normaal Nederlands: Wij samen.

Op WyTegearre kun je veilig daten. De datingsite is fel tegen nepprofielen en vind je op de datingsite geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Fair play luid het motto van Wytegearre. Bovendien heeft de datingsite een goed bereikbare klantenservice, die zelfs in het weekend en ’s avonds bereikbaar is.

Wonend in Friesland en op zoek naar andere Friezen? Dan is Wytegearre voor jou bedoeld!

Lees meer informatie & review van Wytegearre! >

Gratis aanmelden Wytegearre!

Parship – voor wie een serieuze relatie zoekt

parship

Op zoek naar een serieuze relatie met iemand in Friesland? Dan moet je bij Parship zijn! Parship is de nummer 1 in serieuze relaties. Op Parship heb je veel kans om succesvol te worden, ruim 1 op de 3 leden wordt succesvol op de datingsite.

Je ontmoet niet zomaar iemand op Parship, je ontmoet mensen die echt bij je passen. Dit komt omdat je op Parship gematcht wordt met leden die passen bij je voorkeuren en karakter, dit gebeurd door een wetenschappelijk gebaseerd matchingsysteem. Door dit matchingsysteem heb je binnen een paar minuten andere Friezen gevonden die bij je passen.

Ongeveer 76% van de leden is ouder dan 30 jaar, de meeste leden op Parship zijn tussen de 30 en 50 jaar.

Je kunt je gratis aanmelden op Parship, zo kun je gratis andere Friezen ontmoeten!

Lees meer informatie & review van Parship! >

Gratis aanmelden op Parship!

Relatieplanet – de populairste datingsite in Nederland

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland, meer dan 1,6 miljoen mensen hebben zich al ingeschreven op de datingsite. Al 11 jaar op rij heeft Relatieplanet prijzen/awards gewonnen als beste en populairste datingsite. Doordat Relatieplanet erg populair is ontmoet je veel Friezen op de datingsite.

Op de datingsite vind je andere Friezen door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten. Zo vind je op een gemakkelijke manier Friezen die bij je passen. Heb je vragen of opmerkingen over de datingsite? Relatieplanet heeft een gewaardeerde klantenservice die goed bereikbaar is, de klantenservice is iedere dag 12 uur lang bereikbaar. Je kunt gerust contact opnemen met de klantenservice.

De meeste leden op Relatieplanet zijn tussen de 35 en 65 jaar en zijn veelal op zoek naar een serieuze relatie.

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

Gratis aanmelden op Relatieplanet!

50plusmatch – de beste datingsite voor 50-plussers in Friesland

50plusmatch

50plusmatch is de beste datingsite voor 50-plussers in Friesland. Het is een populaire en actieve datingsite voor 50-plussers, per jaar worden er meer dan 8 miljoen berichten verstuurd tussen de leden op 50plusmatch.

50plusmatch heeft al verschillende prijzen/awards gewonnen als beste datingsite. Zo is de datingsite als beste getest door het televisieprogramma Kassa, als winnaar aangewezen bij Thuiswinkel Awards en als beste datingsite aangewezen in de categorie datingsites voor ouderen door het consumentenprogramma Radar. Daarnaast beoordelen mensen de datingsite met een gemiddelde van een 8.4.

Op 50plusmatch kun je gemakkelijk in contact komen met mensen die in Friesland wonen. Je kunt snel en gemakkelijk chatten met leden en je kunt persoonlijke berichten versturen.

Ben je een 50-plusser en op zoek naar een datingsite in Friesland? Dan is 50plusmatch voor jou bedoeld! Het aanmelden is gratis!

Lees meer informatie & review van 50plusmatch! >

 Gratis aanmelden op 50plusmatch!

De leukste dingen om te doen tijdens een date in Friesland

Nadat je bent ingeschreven op een datingsite en al een tijdje contact hebt met iemand, wil je natuurlijk na verloop van tijd gaan afspreken. We hebben voor jou uitgezocht wat de leukste dingen zijn om te doen tijdens een date in Friesland.

Lees ook: De beste datelocaties in Leeuwarden!

Verken de wateren van Friesland

Friesland staat bekend om de vele meeren en waters waar je kunt varen. Overal in Friesland kun je bootjes huren. Wil een leuke en actieve date hebben? Dan is het een leuk idee om een boot te huren of een rondvaart te boeken. Zo kun je de wateren van Friesland verkennen en heb je een gezellige date.

Wadlopen

Om iets actiefs te doen tijdens een date is het erg leuk om wad te lopen. Het noorden van Friesland is gelegen aan de Waddenzee waar met eb veel plekken zijn waar je kunt wadlopen. Tijdens het wadlopen kun je een leuk gesprek voeren en leer je elkaar beter kennen.

Als je gaat wadlopen is het wellicht leuk om dit met een groep en gids te doen.

Optredens en concerten

Iedere dag vinden er meerdere optredens en concerten plaats in Friesland. Friesland kent een brede muziekagenda waarin alle soorten muziekgenres in voorkomen. Het is leuk om met een date naar een concert of optreden te gaan. Tijdens een optreden of concert kom je helemaal los en is het ijs tussen jullie snel gebroken.

Ga naar een gezellig café of restaurant

Wanneer je gaat daten in een gezellig café of restaurant gaat je date bijna niet meer mislukken. In Friesland zijn veel gezellige cafés en restaurants vinden.

Op zoek naar een gezellig café of restaurant voor een date? Zorg dat je een plek kiest die niet ver is van jou en die van je match. Bekijk van tevoren foto’s van het café of restaurant op het internet om te zien of het gezellig eruitziet en bekijk alvast de menukaart, zo ga je goed voorbereidt op date.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.