Ben je op zoek naar andere singles in België? Dan zit je hier goed! In dit artikel lees je wat de top 5 beste datingsites in België zijn. Er zijn tegenwoordig zoveel datingsites in België dat je niet meer goed kan weten welke je moet kiezen. Voor iedereen is er een datingsite gekomen, er zijn datingsites die alleen voor ouderen zijn, hoger opgeleiden, serieuze relatie of een spannende date. Gelukkig lees je in dit artikel wat de 5 beste datingsites in België zijn die ongetwijfeld bij je passen en lees je aan het einde van het artikel 3 tips om een goede datingsite te kiezen.

Meetic – ontmoet singles in jouw regio

meetic

Op zoek naar singles in je omgeving? Dan moet je bij Meetic zijn! Meetic is voor degene die singles in zijn of haar omgeving wil ontmoeten. Meetic is één van de beste en populairste datingsites in België. Uit onderzoek is gebleken dat singles Meetic als favoriete datingsite aanwijzen.

Op Meetic kan je gemakkelijk andere singles vinden in je omgeving. Met uitgebreide filter- en zoekfunctionaliteiten kan je zonder al te veel moeite de grote liefde vinden. Ook organiseert de datingsite evenementen, elke maand vinden er meerdere evenementen plaats. Op een evenement kom je in contact met andere singles waarmee je een activiteit uitvoert. De evenementen verschillen, de ene keer ga je gezellig dineren en een andere keer doe je een workshop.

Je kan je gratis aan melden op Meetic! Zo kan je gratis op zoek gaan naar de grote liefde.

Gratis aanmelden op Meetic! ➟

EliteDating – de datingsite voor hoger opgeleiden

elitedating

Ben je hoog opgeleid en wonend in België? Dan moet je je aanmelden op EliteDating. EliteDating is de perfecte plaats waar hoog opgeleide singles elkaar ontmoeten. EliteDating is erg populair in België, elke week melden meer dan 2500 nieuwe leden zich aan op de datingsite. En elke maand vinden opnieuw meer dan 2500 singles de liefde via de datingsite.

Op EliteDating vind je niet zomaar iemand, je vindt mensen die echt bij je passen. Op de datingsite word je gematcht met leden die bij je passen op basis van je levensstijl en voorkeuren, dit gebeurd door een uitgebreid matchingsysteem. Zo hoef je niet lang te zoeken naar iemand die bij je past.

Meer dan 90% van de leden is 30 jaar of ouder en meer dan 70% van de leden heeft een universitaire opleiding afgerond.

Ben je hoog opgeleid en 30 jaar of ouder? Dan moet je je aanmelden op EliteDating!

Gratis aanmelden op EliteDating! ➟

Relatieplanet – een erg populaire datingsite in België

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland en België. Ruim 1.6 miljoen mensen hebben zich al ingeschreven op de datingsite en telt veel actieve leden.

Op Relatieplanet vind je andere leden die bij je passen door middel van uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten. Zo vind je gemakkelijk leden die bij je passen en kan je direct een berichtje sturen. Relatieplanet beschikt over een gewaardeerde klantenservice die elke dag 12 lang bereikbaar is. Je kan altijd bij de klantenservice terecht met je vragen, opmerking of klachten.

De meeste leden op Relatieplanet zijn tussen de 35 en 65 jaar oud en leden zijn veelal op zoek naar een serieuze relatie.

Het aanmelden op Relatieplanet is volledig gratis!

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

50liefde – de beste datingsite voor 50-plussers

50liefde

Ben je een 50-plusser en op zoek naar de liefde? Dan moet je bij 50liefde zijn. 50-plussers hebben het vaak nog moeilijk op het internet, en vinden het lastig om zich ergens op aan te melden. 50liefde is speciaal ontworpen voor 50-plussers, het design van de datingsite is extra makkelijk en overzichtelijk gemaakt. Zo is het aanmeldingsproces een stuk eenvoudiger dan op andere datingsites.

Op 50liefde heb je veel kans om succesvol te worden, 1 op de 3 leden vindt de liefde op de datingsite. Dit is een erg hoog aantal wat niet op iedere datingsite voorkomt.

Wanneer je gebruik maakt van 50liefde, kan je dit met een gerust hart doen. De datingsite is veilig, betrouwbaar en anoniem. Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd, dit voorkomt dat je in contact komt met nepprofielen.

Ben je een 50-plusser en wonend in België? Meld je dan gratis aan op 50liefde!

Gratis aanmelden op 50liefde! ➟

Be2 – ontmoet singles die serieus op zoek zijn

be2

Be2 is een populaire datingsite, meer dan 750.000 mensen zijn al ingeschreven geweest op de datingsite. Op Be2 ontmoet je singles die serieus op zoek zijn.

Op Be2 kan je daten met een gerust hart. Derden hebben geen toegang tot je persoonlijke gegevens en geen toegang tot je contact suggesties. Bovendien kan je zelf bepalen wie jouw foto’s te zien krijgt.

Het is ook een ervaren datingsite, waarop je een grote kans hebt om succesvol te worden. Be2 is in meer dan 40 landen actief en verwelkomt internationaal 17 miljoen leden.

Leden op de datingsite zijn veelal op zoek naar een serieuze relatie. 57% van de leden is vrouw en 43% van de leden is man.

Gratis aanmelden op Be2! ➟

3 tips om een goede datingsite te kiezen

Er zijn zoveel datingsites in België actief dat je niet meer goed kan weten welke je moet kiezen. Misschien ben je wel aan het twijfelen tussen een aantal datingsites en kom je er niet uit. Daarom geven we je 3 tips om een goede datingsite te kiezen.

Tip 1 kies een datingsite die bij je doelgroep hoort

Het beste is om een datingsite uit te kiezen die bij je doelgroep hoort. Dit heeft namelijk veel voordelen, zo word je beter gematcht met andere leden en heb je meer kans dat je succesvol wordt.

Ben je bijvoorbeeld een 50-plusser, meld je dan aan op 50liefde. 50liefde is de ontmoetingsplaats voor 50-plussers in België.

Ben je hoog opgeleid? Dan is het slim om je aan te melden op EliteDating. EliteDating is de plaats waar hoger opgeleiden in België elkaar ontmoeten.

Zoek je een serieuze relatie? Dan kan je het beste je aanmelden op Meetic.

Tip 2 zoek uit welke opties een datingsite heeft

Voor dat je je aanmeldt op een datingsite, is het slim om uit te zoeken welke opties een datingsite heeft. Zo weet je wat je van de datingsite kan verwachten. Het is slim om uit te zoeken of de datingsite een dating app beschikbaar heeft en/of evenementen organiseert.

Tip 3 kies een datingsite waar je voor moet betalen

Ben je serieus opzoek en wens je een goed werkende datingsite waarop je geen nepprofielen of inactieve profielen tegenkomt? Dan is het slim om te kiezen voor een datingsite waar je voor moet betalen. Op een datingsite waar voor je moet betalen kom je leden tegen die actief op zoek zijn naar de liefde en word je gematcht met leden die bij je passen.

Op de meeste datingsites waar je voor moet betalen kan je eerst een gratis profiel aanmaken. Zo kan je kijken of de datingsite iets voor je is en kan het alvast uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.