datingsites

Ben je hoogopgeleid en op zoek naar een datingsite? In dit artikel lees je de top 5 beste datingsites voor hoger opgeleiden. Je leest in dit artikel wat de beste datingsites voor hoger opgeleiden zijn, wanneer je welkom bent op een datingsite voor hoger opgeleiden en je leest wat de voordelen zijn van datingsites voor hoger opgeleiden. Aan het einde van dit artikel lees je ook 3 korte tips voor je dating profiel.

Top 5 beste datingsites voor hoger opgeleiden

Hoogopgeleide singles hebben vaak veel eisen waaraan iemand moet voldoen, zo moet bijvoorbeeld degene die ze zoeken ook hoogopgeleid zijn. Daarom zijn er datingsites die zich special richten op de doelgroep hoger opgeleiden. Er zijn veel datingsites die zich richten op hoger opgeleiden waardoor je wellicht niet meer goed weet welke je moet kiezen. Daarom lees je hier de 5 beste datingsites voor hoger opgeleiden.

1. EliteDating – de beste datingsite voor hoger opgeleiden

elitedating

Ben je hoogopgeleid? Dan moet je je aanmelden op EliteDating. EliteDating is de beste datingsite voor hoger opgeleiden. Het is een erg populair datingsite, wekelijks schrijven meer dan 1500 nieuwe leden zich in op de datingsite.

Op EliteDating word je niet zomaar gematcht met iemand, de datingsite beschikt over een goed matching systeem. Je wordt met andere leden gematcht op basis van je voorkeuren, intenties en interesses.  Je hebt veel kans om succesvol te worden op EliteDating, maandelijks vinden meer dan 2500 singles de liefde via EliteDating. 70% van de leden heeft een universitaire opleiding afgerond en 90% van de leden is 30 jaar of ouder.

EliteDating is ook een erg ervaren datingsite, het is één van de grootste datingsites van Europa. In Europa telt EliteDating meer dan 13 miljoen leden.

Gratis aanmelden op EliteDating! ➟

2. Parship – voor wie een serieuze relatie zoekt

parship

Ben je op zoek naar een serieuze relatie? Dan moet je op Parship zijn, Parship is de nummer 1 in serieuze relaties. Je hebt veel kans om succesvol te worden, ruim 1 op de 3 leden wordt succesvol! Dit succes aantal is hoger dan op andere datingsites.

De reden dat veel leden succesvol worden op Parship is door het goede matchingsysteem. Op Parship word je met andere leden gematcht op basis van je voorkeuren, levensstijl en karakter. Zo hoef je niet lang te zoeken naar leden die bij je passen.

Op Parship kan je veel leden vinden die hoogopgeleid zijn, een groot gedeelte van de leden beschikt over een HBO of WO diploma. De meeste leden op de datingsite zijn tussen de 30 en 50 jaar.

Gratis aanmelden op Parship! ➟

3. e-Matching – voor wie op zoek is naar een duurzame relatie

e-matching

Op zoek naar een duurzame relatie? Dan is e-Matching iets voor je. Op e-Matching vinden hbo’ers en academici een duurzame relatie. De meeste leden op e-Matching zijn tussen de 24 en 50 jaar.

Vind je inschrijven op een datingsite spannend en weet je niet zo goed hoe alles werkt? Op e-Matching krijg je een persoonlijke datingcoach die je begeleidt wanneer je de datingsite gebruikt.

Je kan op e-Matching veilig daten, alle profielen en foto’s worden handmatig gecontroleerd op echtheid. Oude profielen worden automatisch van de site verwijderd. Alleen hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een vaste relatie zijn welkom op de datingsite.

Gratis aanmelden op e-Matching! ➟

4. Match4me – alleen voor mensen HBO of WO diploma hebben

match4me

Match4me is één van de beste datingsites van Nederland, dit komt door het frisse design van de datingsite. De datingsite is alleen voor mensen die een HBO of WO diploma hebben. Leden op Match4me zijn actief op zoek naar een relatie, jaarlijks worden er meer dan 250.000 berichten verstuurd tussen de leden van Match4me. 47% van de leden is man en 53% van de leden is vrouw.

Op Match4me kan je persoonlijke berichten versturen, chatten met online leden en kan je quizzen spelen. Je kan ook van de datingsite gebruiken op je smartphone en tablet, je kan gratis de dating app downloaden van de Match4me.

Wil je andere hoger opgeleiden ontmoeten? Dan moet je je aanmelden op Match4me. Het aanmelden is volledig gratis!

Gratis aanmelden op Match4me! ➟

5. Relatieplanet – de populairste datingsite in Nederland

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland, meer dan 1.6 miljoen Nederlanders zijn al ingeschreven geweest. Al 10 jaar op een rij heeft Relatieplanet een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite.

Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Maar doordat de datingsite erg populair is vind je veel hoger opgeleiden op Relatieplanet. Door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten vind je binnen de kortste keren andere hoogopgeleide singles die bij je passen.

Relatieplanet maakt gebruikt van uitgebreide profielen die veel informatie over iemand bevatten, zo kan je snel uit een dating profiel lezen of iemand bij je past.

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

Wanneer ben je welkom op een datingsite voor hoger opgeleiden?

Je bent welkom op een datingsite die voor hoger opgeleiden is bedoeld als je beschikt over een HBO of een WO diploma. Bijna bij alle datingsites die voor hoger opgeleiden zijn heb je minimaal een hbo-diploma nodig.

Maar datingsites kunnen niet controleren of je wel beschikt over een HBO of een WO hebt. Op datingsites voor hoger opgeleiden zijn vaak niet alle leden hoogopgeleid. Bijvoorbeeld op EliteDating zijn 7 op de 10 leden hoogopgeleid, niet alle leden zijn hoogopgeleid. Je kan je dus ook gerust aanmelden op een datingsite voor hoger opgeleiden als je niet beschikt over een HBO of WO diploma. Echter als je niet beschikt over een HBO of hoger diploma kan je je beter aanmelden op een algemene datingsite.

Veel Nederlanders zijn hoogopgeleid, 3 op de 10 Nederlanders tussen de 15 en 75 jaar zijn hoogopgeleid. Vooral in grote steden kan je hoogopgeleide mensen vinden. In Utrecht is meer dan de helft van de mensen tussen de 15 en 75 jaar hoogopgeleid.

Voordelen van datingsites voor hoger opgeleiden

Wanneer je zelf hoogopgeleid bent heeft het veel voordelen om je aan te melden op een datingsite die special voor hoger opgeleiden is. Zo weet je zeker dat je in contact komt met gelijkstemmige singles waarmee je hetzelfde gespreksniveau kan hebben.

Het belangrijkste voordeel aan datingsites voor hoger opgeleiden is dat je al bij je doelgroep zit en daardoor veel sneller een match hebt met iemand. Je ontmoet veel sneller andere singles met dezelfde levensstijl en interesses. Als je je aanmeldt bij een datingsite voor hoger opgeleiden heb je veel meer kans om de liefde te vinden dan bijvoorbeeld op een algemene datingsite.

Een ander voordeel is dat er op datingsites voor hoger opgeleiden minder oplichting of ongewenst contact plaats vindt. Dit komt omdat oplichters deze datingsites niet laagdrempelig genoeg vinden en oplichters zijn niet op zoek naar de doelgroep hoger opgeleiden. Daarnaast zijn datingsites voor hoger opgeleiden goed beveiligd tegen oplichting, zo worden alle profielen op de datingsite handmatig gecontroleerd en gebruiken datingsites voor hoger opgeleiden een goede website beveiliging.

3 korte tips voor je dating profiel

Aan het einde van dit artikel lees je nog 3 korte tips voor je dating profiel die je moet gelezen hebben voordat je je aanmeldt op een datingsite. Met deze tips leer je hoe je een goed profiel kan maken waarmee je succesvol wordt.

Tip 1: zorg voor goede profielfoto’s

Het is belangrijk dat je voor goede profielfoto’s zorgt omdat dit vaak het eerste is wat andere leden van je zien, en je wilt natuurlijk wel een goede indruk maken. Andere singles beoordelen je vaak alleen op je profielfoto’s en kijken minder naar de rest van je profiel, je begrijpt nu wel dat je profielfoto’s goed moeten zijn.

Als je zulk soort profielfoto’s hebt, heb je profielfoto’s waarmee je succesvol wordt:

  • Foto’s waarop je iets interessants aan het doen bent
  • Foto’s met een (huis)dier erop
  • Foto’s waar je een filter gebruikt om zo beter uit de verf te komen.

Het is goed om meer dan 4 foto’s aan je profiel toe te voegen om het meeste succes te hebben.

Lees ook: 8 ultieme tips voor je dating profiel!

Tip 2: geen grote profielbeschrijving

Om een goede indruk te maken op andere leden moet je een korte maar krachtige profielbeschrijving hebben. Andere singles moeten kunnen lezen in de profielbeschrijving waar je van houdt en wat je interesses zijn, maar het moet niet te lang zijn want dan haken andere leden af.

Je moet in je profielbeschrijving zetten hoe je bent, wat je interesses en je hobby’s zijn. Voor een goede profielbeschrijving zijn maar een paar zinnen nodig. Het is niet slim om in je profielbeschrijving te zetten naar wat voor iemand je op zoek bent, omdat dit niet nodig is; je hebt namelijk al doorgegeven aan de datingsite naar wie je op zoek bent en hier word je al automatisch mee gematcht.

Tip 3: zorg voor een volledig profiel

Wanneer je je aanmeldt op een datingsite moet je ervoor zorgen dat je een volledig ingevuld profiel hebt. Dit zorgt voor het meest succes. Met een volledig ingevuld profiel kunnen andere singles precies lezen hoe je bent en wat je hobby’s zijn. Wanneer je helemaal geen informatie toevoegt aan je profiel zal je niet veel berichten krijgen van andere leden op een datingsite.

Je moet ervoor zorgen dat je je profiel helemaal invult. Het is verstandig dat je na het aanmelden bij de een datingsite direct naar je profiel gaat en de informatie op je profiel aanvult. Omdat bepaalde informatie handmatig nog moet ingevuld worden op je profiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.