Een datingsite kiezen is erg lastig omdat je tegenwoordig de keuze hebt uit erg veel datingsites. Op zoek naar een datingsite maar weet je niet welke je moet kiezen? Dan ben je hier aan het goede adres! Op deze pagina is een handige tool om te kijken welke datingsite bij jou past en kun je snel datingsites vergelijken.

Hieronder kan je datingsites vergelijken en zo weet je direct welke datingsites het beste bij jou passen. Je kan onder andere aangeven wat je voorkeuren zijn en welke leeftijdscategorie je zoekt waarna je de beste datingsites krijgt te zien die bij jou passen.

 

Waarom datingsites vergelijken?

Om er zeker van te zijn dat je lid wordt van een goede datingsite en een datingsite die bij je past is het erg belangrijk dat je datingsites vergelijkt. Wanneer je datingsites vergelijkt, weet je precies welke datingsites bij je passen en welke datingsites niet. Door datingsites vergelijken hoef je niet bang te zijn dat je lid wordt van een datingsite die niet bij je past.

In de vergelijker hierboven kan je precies aangeven waaraan een datingsite moet voldoen, wat je leeftijdsvoorkeur is, welke intentie je hebt en welke opties een datingsite moet hebben. Wanneer je deze dingen aangeeft in de vergelijker krijg je automatisch datingsites te zien die bij je passen.

Welke datingsite past bij mij?

Voor iedere persoon is het verschillend welke datingsite bij hem of haar past. Het verschillend per persoon welke intenties en voorkeuren hij of zij heeft. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld de intentie om een serieuze relatie te zoeken, maar andere mensen kunnen de intentie hebben om een spannende date te zoeken. Het is dus voornamelijk afhankelijk van je intenties en voorkeuren om een datingsite te kiezen die bij je past.

Om een datingsite te kiezen moet die bij je past en waarop je succesvol wordt is het slim om een aantal vragen aan jezelf te stellen. Met deze vragen krijg je veel duidelijkheid in welke datingsite bij je past:

  • Wat zijn mijn intenties en voorkeuren?
  • In welke doelgroep zoek ik?
  • Welke datingsites zijn er in de doelgroep?

Nu is het duidelijker welke datingsite je moet kiezen. Als je de doelgroep hebt bepaald waarin je zoekt, kan je dat in de vergelijker hierboven gemakkelijk aangeven. De datingsite vergelijker hierboven zoekt automatisch datingsites die bij je doelgroep passen en waarop je succesvol wordt.

Opties van een datingsite

Iedere datingsite biedt andere opties en functies aan. Bij de ene datingsite heb je een dating app beschikbaar, maar bij een andere datingsite word je gematcht met leden die bij je passen waardoor je meer kans hebt om succesvol te worden. Datingsites bieden verschillende opties aan, zo kunnen datingsites een dating app aanbieden, een videochat, een persoonlijkheidstest, profielverificatie, evenementen organiseren en keurmerken hebben waaraan je kan zien dat een datingsite veilig is.

Als je wenst dat je van een bepaalde optie of functie wilt gebruik maken en een datingsite moet die optie of functie hebben, kan je dit gemakkelijk aangeven in de datingsite vergelijker hierboven. Wanneer je de optie aangeeft krijg je automatisch datingsites te zien die de optie hebben.

datingsites vergelijken

Algemene, doelgroepgerichte en gratis datingsites

Er zijn enorm veel datingsites actief in Nederland en België, er bestaan meer dan 100 datingsites. Eerst waren er alleen algemene datingsites en gratis datingsites, deze datingsites zijn voor iedereen. Later kwamen doelgroepgerichte datingsites op de markt, deze datingsites zijn voor verschillende doelgroepen. Datingsites kunnen we als het ware in drie verschillende groepen delen.

Algemene datingsites

Op algemene datingsites is iedereen welkom, het maakt niet uit wat voor intentie je hebt of wie je bent. Algemene datingsites zijn erg populair in Nederland, op een algemene datingsite vind je vaak meer dan 50.000 actieve leden. Als je niet specifiek naar iemand op zoek bent zijn algemene datingsites de ideale datingsites.

Dit zijn de populairste algemene datingsites:

Doelgroepgerichte datingsites

Hoor je bij een doelgroep? Dan is het slim om je aan te melden op een doelgroepgerichte datingsite. Je kan bijvoorbeeld een 50-plusser of hoogopgeleid zijn, dan is het verstandig om je op een datingsite aan te melden die bij je doelgroep hoort. Op doelgroepgerichte datingsites heb je meer kans om succesvol te worden dan op algemene datingsites, dit komt doordat je bij je doelgroep zit waardoor je sneller leden vindt die bij je passen.

Doelgroepgerichte datingsites worden verdeeld in deze hoofdzakelijke categorieën:

Gratis datingsites

Op een gratis datingsite kan je gratis op zoek gaan naar leden die bij je passen en gratis in contact komen met andere leden. Zo kan je volledig gratis de liefde op het internet vinden. Echter zijn er veel nadelen van gratis datingsites, zo krijg je advertenties te zien en zijn een groot deel van de leden inactief. Dit is op algemene datingsites en doelgroepgerichte datingsites niet zo, daar kom je alleen actieve leden tegen. Maar misschien wil je toch gratis op zoek gaan naar de liefde, dan kan je je aanmelden op een gratis datingsite.

Populaire gratis datingsites:

Lees de reviews van de datingsite

Wanneer je datingsites vergelijkt weet je welke datingsites bij je passen, echter om zeker te weten of een datingsite bij je past kan je de reviews lezen van de desbetreffende datingsite. Wanneer je een review leest van een datingsite kom je erachter wat de doelgroep van de datingsite, hoe populair de datingsite is, lees je gebruikerservaringen en weet je voor welke intentie de datingsite is. Kortom, je komt erachter of de datingsite bij je past of niet.

Reviews van datingsites kan je gemakkelijk op deze site lezen. Op deze website lees je uitgebreide reviews waardoor je weet of een datingsite bij je past.