Lees hier wat de 20 beste en populairste dating apps in Nederland zijn! Op deze apps word je gegarandeerd succesvol! Bekijk hier welke dating app bij je past!

Dating apps zijn wereldwijd populair, de ene na de andere ontwikkelt een dating app. Inmiddels zijn er zoveel dating apps dat je niet meer goed kunt weten welke app je moet kiezen. Het is verstandig om een goede en populaire dating app te kiezen. Op deze pagina lees je daarom de 20 beste en populairste dating apps in Nederland.

1. Tinder – wereldwijd de populairste dating app

tinder

Tinder is de absolute wereldleider op het gebied van dating apps, met meer dan 26 miljoen matches iedere dag mag je Tinder ook wel wereldleider noemen. Totaal heeft Tinder al voor meer dan 20 miljard potentiële matches gezorgd. Tinder is in veel landen actief, waaronder Nederland. In Nederland is het één van de populairste dating apps.

Tinder maakt gebruikt van vlug beoordelingssysteem. Het werkt zo: je ziet foto’s van een persoon, je kunt naar rechts swipen om die persoon leuk te vinden en je kunt naar links swipen om die persoon over te slaan. Er is een match ontstaan wanneer beide personen elkaar leuk hebben gevonden. Dit slimme systeem is snel populair geworden, verschillende dating apps hebben dit vlug beoordelingssysteem dan ook toegevoegd aan hun app.

Echter zijn er veel nadelen van Tinder, zo heb je oppervlakkig contact met andere leden en is uit onderzoek gebleken dat 40% van de Tinder gebruikers al een relatie heeft!

Tinder is vooral voor de jongere generatie bedoeld, de meeste Tinder gebruikers zijn tussen 18 en 25 jaar.

Lees meer informatie & review van Tinder! >

2. Lexa – ontmoet op een snelle manier singles

lexa app

Lexa is een erg goede dating app met veel ervaring. Lexa bestaat al sinds 2002 en heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met online daten. Daardoor is Lexa één van de beste en populairste dating apps.

Op Lexa vind je snel leden die bij je passen. Zo kun je op Lexa gebruik maken van een soort gelijk swipe-systeem als op Tinder. Je beoordeelt iemand vlug waarna je die persoon leuk kunt vinden of kunt overslaan. Daarnaast vind je snel singles die bij je passen door een uitgebreide zoekfilter. In de zoekfilter geef je aan wat voor iemand je zoekt, en krijg je gebruikers te zien die het beste bij je passen. Op deze manier vind je snel singles die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen.

De dating app van Lexa is één van de beste dating apps waar je lid van moet worden. Op Lexa word je gegarandeerd succesvol! Neem gerust een kijkje op Lexa.

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Probeer Lexa gratis!

3. Elitedating – voor singles met niveau

elitedating app

Elitedating is de beste dating app voor singles die hoogopgeleid of carrièregericht zijn. 70% van de leden op Elitedating is in bezit van een HBO of een WO diploma. Het is een erg populaire dating app, dagelijks melden meer dan 200 nieuwe mensen zich aan op EliteDating.

Op Elitedating word je gematcht met andere leden op basis van een uitgebreide persoonlijkheidstest, wat ongeveer 10 minuten duurt om deze in te vullen. Door de uitgebreide persoonlijkheidstest word je gematcht met singles die aansluiten bij je persoonlijkheid, voorkeuren en karakter. Zo heb je binnen enkele minuten singles gevonden die bij je passen en kun je direct een berichtje sturen. Dagelijks heb je nieuwe matches met andere leden en word je snel succesvol.

Elitedating is de beste en populairste dating app voor hoogopgeleide en carrièregerichte singles. Ben je zelf hoogopgeleid of carrière gericht? Dan is Elitedating voor jou bedoeld!

Lees meer informatie & review van EliteDating! >

Probeer EliteDating gratis!

4. Happn – de app waar je mensen ontmoet die je bent tegengekomen

happn

Happn is een andere dating app dan alle andere dating apps. Op Happn kom je mensen tegen die in het echt ergens bent tegengekomen. De app herkent automatisch wanneer je paden hebt gekruist met andere Happn gebruikers.

Het werkt zo: elke keer als jij in de buurt bent geweest van iemand die de dating app Happn heeft krijg je zijn of haar profiel op de tijdlijn te zien. Je kunt zien waar je hem of haar bent tegengekomen, alleen nooit de exacte locatie. Vervolgens kun je de personen die je hebt ontmoet of in de buurt bent geweest beoordelen, je geeft aan of je iemand leuk vindt. Wanneer beide personen elkaar leuk hebben gevonden is er een match en kun je berichten naar elkaar versturen.

Happn is niet zo populair in dorpen of kleine steden, maar wanneer je in een wat grotere stad woont zoals Amsterdam of Utrecht is Happn een aanrader.

Lees meer informatie van Happn! >

5. Bumble – de app waar vrouwen het recht hebben

bumble

Bumble lijkt erg op Tinder, je ziet een foto, je veegt naar rechts om iemand leuk te vinden en je veegt naar links om iemand over te slaan. Dit is bijna identiek aan Tinder, maar veel mensen vinden Bumble veel beter dan Tinder, dit komt door 1 groot verschil.

Het grote verschil is dat dames de eerste stap zetten om in contact te komen met een man op Bumble. Bij heteroseksuele matches moet de vrouw de eerste stap zetten om in contact te komen, waarna de man 24 uur heeft om te reageren op de vrouw. De man kan dus niet de eerste stap zetten om in contact te komen met de vrouw, het recht is volledig aan de vrouw. Bij gay-matches hebben beide personen 24 uur de tijd op te reageren op elkaar. Als er geen contact wordt opgenomen binnen 24 uur verlies je de match.

Dit verschil maakt Bumble uniek en maakt de dating app extra leuk. Bumble is door het verschil een erg populaire dating app geworden, al ruim 21 miljoen mensen hebben zich al aangemeld bij de dating app.

Lees meer informatie van Bumble! >

6. Parship – de nummer 1 in serieuze relaties

parship app

In tegenstelling tot Tinder of Bumble, is Parship voor singles die een serieuze relatie zoeken en is geen app om mensen snel te beoordelen. Daarnaast is Parship niet voor de jongere generatie bedoeld zoals Tinder, de meeste Parship gebruikers zijn ouder dan 25 jaar. Parship is een populaire dating app in Nederland. Daarnaast is de dating app Parship de nummer 1 in serieuze relaties!

Je vindt niet zomaar iemand op Parship, je vindt de juiste partner. Je komt op Parship alleen mensen tegen die bij je passen, je wordt namelijk gematcht met andere gebruikers door een wetenschappelijk gebaseerd matchingsproces. Zo vind je mensen die passen bij je voorkeuren, levensstijl en karakter. Binnen de kortste keren heb je iemand gevonden die bij je past en kun je gemakkelijk een berichtje sturen. Je hebt veel kans om te slagen op Parship, ruim 1 op de 3 gebruikers vindt de liefde van hun leven. Dit slagingspercentage is een stuk hoger dan bij de meeste andere dating apps.

Ben je op zoek naar een serieuze relatie? Dan is Parship de beste dating app voor jou.

Lees meer informatie & review van Parship! >

Probeer Parship gratis!

7. Badoo – snel en gemakkelijk een date scoren

badoo

Badoo is opgericht in 2006 en is 10 jaar later uitgegroeid tot 1 van de grootste dating apps wereldwijd. Het is misschien wel het beste alternatief voor Tinder. Ongeveer 400 miljoen leden hebben zich al aangemeld bij Badoo en het telt wereldwijd 60 miljoen gebruikers per maand. De dating app is ook actief in Nederland, en is één van de grootste in Nederland.

Een date is gemakkelijk te scoren via Badoo, je kunt namelijk snel en gratis berichten naar elkaar verzenden. Net zoals bij andere dating apps heb je een swipe systeem. Het werkt op een simpele manier, ongeveer hetzelfde als bij andere dating apps. Anders dan Tinder kun je bij Badoo door profielen scrollen van mensen in je omgeving.

Badoo is een goede dating app waar je snel en gemakkelijk een date kunt scoren.

Lees meer informatie van Badoo! >

8. Relatieplanet – één van de populairste dating app in Nederland

relatieplanet app

Relatieplanet is de populairste dating app in Nederland, meer dan 1,6 miljoen mensen in Nederland en België hebben Relatieplanet al gebruikt! Al jaren is Relatieplanet actief op de Nederlandse datingmarkt en heeft een tal van singles bij elkaar gebracht. Waar Relatieplanet eerst een datingsite was, heeft het tegenwoordig een dating app. Met de app kom je binnen enkele minuten in contact met andere singles.

Relatieplanet is volledig gefocust op de Nederlandse datingmarkt, wat veel voordelen biedt in vergelijking met bijvoorbeeld Tinder of Badoo. Relatieplanet weet precies hoe Nederlanders op zoek zijn naar een date en speelt hier op in met de app. Met de app kun je gemakkelijk singles vinden door een uitgebreide zoekfilter, hierdoor heb je binnen de kortste keren iemand gevonden die bij je past.

Op zoek naar een populaire dating app waarop je gegarandeerd succesvol wordt? Meld je dan gratis aan op Relatieplanet!

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

9. Grindr – de populairste dating app voor homoseksuele mannen

grindr

Grindr is de populairste dating app voor gay en biseksuele mannen. Als gay dating app heeft Grindr gezorgd voor het samenbrengen van miljoenen mannen. Je mag Grindr gerust de populairste gay dating app noemen met meer dan 2 miljoen gebruikers die dagelijks inloggen.

Grindr is opgericht in 2009 (eerder dan de meeste andere dating apps), en is al snel uitgegroeid tot de absolute marktleider van gay dating apps. Met de app kun je tot wel 600 mannen bekijken in locatie gebonden zoekresultaten en kun je gemakkelijk bladeren door profielen met duidelijk foto’s.

Je kunt Grindr volledig gratis gebruiken, wie weet wordt je succesvol op de dating app.

Lees meer informatie van Grindr! >

10. Be2 – voor serieuze singles

be2 app

Be2 is de snelst groeiende matchmakingdienst ter wereld. Meer dan 21 miljoen mensen gebruiken Be2, en dagelijks melden tot 20.000 nieuwe gebruikers zich aan bij Be2. Be2 is bedoeld voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Je hoeft op Be2 niet eindeloos te swipen om een match te krijgen, maar de dating app maakt gebruik van een slim matchingssysteem. Door dit matchingssysteem word je op een professionele manier gematcht met andere leden op Be2. Dit scheelt veel tijd en moeite, je hebt binnen de kortste keren leden gevonden die bij je passen. Zo wordt je snel succesvol op de dating app Be2!

Bij Be2 staat veiligheid voorop, je kunt met een gerust hart daten met de dating app. Alle profielen zijn 100% echt en je kunt zelf het dating profiel beheren.

Lees meer informatie & review van Be2! >

Probeer Be2 gratis!

11. Victoria Milan – de beste dating app voor spannende dates

victoria milan app

Op zoek naar een spannende date? Dan moet je de dating app van Victoria Milan downloaden! Victoria Milan is de nummer 1 vreemdgaan app en spannende avonturen app. Victoria Milan telt in Nederland meer dan 300.000 gebruikers die spannende avonturen zoeken of vreemd willen gaan. De app van Victoria Milan is niet alleen in Nederland populair, wereldwijd verwelkomt de dienst meer dan 6 miljoen leden!

Veiligheid en anonimiteit zijn belangrijke prioriteiten van Victoria Milan, je kunt volledig anoniem daten met de dating app. Victoria Milan is discreter dan de meeste andere dating apps, je kunt je profielfoto’s wazig maken en je kunt zelf kiezen voor wie je het profiel zichtbaar maakt.

Meld je gratis aan op Victoria Milan en wordt snel succesvol in het vinden van spannende dates!

Lees meer informatie & review van Victoria Milan! >

Probeer Victoria Milan gratis!

12. Once – marktleider is ‘slow dating’

once

Once is de marktleider is slow dating, de dating app focust zich meer op kwaliteit dan op kwantiteit. De dating app is speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie en wellicht te druk zijn om tientallen profielen te beoordelen, zoals bijvoorbeeld op veel andere dating apps het geval is.

Once heeft een totaal andere aanpak dan alle andere dating apps, het werkt zo: elke dag rond het middag uur word je gematcht met 1 persoon, je hebt 24 uur lang de tijd om te beslissen om een gesprek aan te gaan met de match. Mocht je geen interesse hebben in de match of mocht het niet klikken ontvang je de volgende dag rond het middaguur een nieuwe match. Het blijft elke dag spannend met wie je een match krijgt.

Once vertraagt het online daten, het bespaart veel tijd.

Lees meer informatie van Once! >

13. Her – de dating app voor lesbische vrouwen

herr

Ben je een vrouw en op zoek naar een vrouw? Dan maak je de meeste kans op de dating app Her. Her is één van de beste lesbische dating apps. Wanneer je de dating app hebt gedownload kun je je aanmelden met een Instagram of Facebook account. Her gebruikt de foto’s die je op je Instagram of Facebook profiel hebt staan, zo hoef je geen foto’s meer toe te voegen aan je profiel.

Je kunt op een leuke en snelle manier andere vrouwen vinden. Door een handig systeem vind je snel vrouwen die bij je passen. Wanneer je een leuk iemand ziet, swipe je naar rechts en als je iemand wilt overslaan swipe je naar links.

Lees meer informatie van Her! >

14. 50plusmatch – de beste dating app voor 50-plussers

50plusmatch app

50plusmatch is de beste dating app voor 50-plussers. De dating app is alleen voor 50-plussers bedoeld, hierdoor ontmoet je snel en gemakkelijk leeftijdgenoten. Het is een erg gebruiksvriendelijke dating app voor 50-plussers, door een paar vegen en tikken op het scherm kom je al in contact met andere 50-plussers.

Mensen die 50plusmatch gebruiken zijn actief op zoek naar een relatie of vriendschap, per jaar worden er meer dan 7 miljoen berichten verstuurd op 50plusmatch.

Door verschillende consumentenorganisaties is 50plusmatch tot beste datingsite en dating app uitgeroepen. Zo is 50plusmatch als beste getest door het televisieprogramma Kassa en is het als beste datingsite/app uitgeroepen door Thuiswinkel Awards.

Ben je een 50-plusser en op zoek naar een dating app? Dan is 50plusmatch voor jou bedoeld!

Lees meer informatie & review van 50plusmatch! >

Probeer 50plusmatch gratis!

15. LOVOO – leer elkaar kennen door een live video

lovoo

LOVOO is een goed alternatief als je andere dating apps al hebt geprobeerd. De dating app LOVOO heeft hetzelfde swipe-systeem als Tinder en Badoo, alleen op LOVOO kun je nog op andere manieren andere singles ontmoeten.

Zo kun je bijvoorbeeld op LOVOO een live video starten en kun je mensen in je omgeving vinden zonder dat je hoeft te swipen. Ook hoef je niet per se een match te hebben om te chatten met iemand en kun je op LOVOO precies zien wie jou leuk vindt. Deze functies maken LOVOO extra leuk. De dating app LOVOO is erg populair, maandelijks ontstaan er 35 miljoen matches en versturen leden 250 miljoen berichten naar elkaar.

16. e-Matching – een leuke dating app voor hoger opgeleiden

e-matching app

e-Matching is een datingplatform voor hoger opgeleiden, op de dating app kom je alleen leden tegen die beschikken over een hbo of wo diploma. De dating app is bedoeld voor degene die een duurzame en langdurige relatie zoeken.

De dating app van e-Matching is anders dan de meeste andere dating apps. Op e-Matching vind je geen vlug beoordelingssysteem, maar vind je leden die bij je passen door een handige zoekfilter. Daarnaast organiseert e-Matching speeddates in je eigen omgeving.

Wanneer je het moeilijk vindt om lid te worden of contact te zoeken met andere leden op een dating app, kun je hulp krijgen van een professionele datingcoach. De datingcoach helpt je met het hele proces op het datingplatform. Maar je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van e-Matching, de klantenservice is dagelijks bereikbaar.

Lees meer informatie & review van e-Matching! >

Probeer e-Matching gratis!

17. Zoosk – gemakkelijk singles vinden

zoosk

Zoosk is een dating app die ongeveer hetzelfde is als Tinder, Bumble en Badoo, echter ontmoet je op Zoosk singles op een leukere manier. Op Zoosk kun je singles vinden op verschillende manieren, zo kun je gebruik maken van geavanceerde zoekopties, een vlug beoordelingssysteem en singles vinden door SmartPick.

Het is een internationale dating app, wereldwijd telt Zoosk meer dan 40 miljoen leden en er worden meer dan 3 miljoen berichten per dag verstuurt. Onlangs dat Zoosk een internationale dating app is, vind je eenvoudig singles in je eigen omgeving.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar liefde, een relatie of vriendschap, Zoosk helpt jou altijd om meer singles te vinden die bij jou passen.

Lees meer informatie van Zoosk! >

18. Ourtime – voor actieve 50-plussers

ourtime app

Ben je een actieve 50-plusser? Dan is Ourtime een goede dating app voor jou. De dating app Ourtime is speciaal voor singles boven de 50 jaar bedoeld. Met de app ontmoet je singles met dezelfde interesses als jou.

Ourtime organiseert actief activiteiten voor haar leden. Op de georganiseerde activiteiten ontmoet je andere leeftijdsgenoten in het echt, zo kom je op een gemakkelijk manier in contact met andere 50-plussers. De activiteiten die Ourtime organiseert zijn heel divers, de ene keer maak je een wandeling en een andere keer een rondvaart. Het is erg leuk om deel te nemen aan de evenementen van Ourtime.

De dating app werkt heel simpel. Je maakt eenvoudig een gratis profiel aan op de app door een naam, zoekcriteria en interesses in te vullen. Vervolgens kun je direct gebruik maken van de dating app en in contact komen met singles met dezelfde interesses.

Lees meer informatie & review van Ourtime! >

Probeer Ourtime gratis!

19. The Inner Circle – ontmoet matches in het echt

the inner circle

The Inner Circle is een dating app die ambitieuze mensen aanmoedigt om te gaan daten. De dating app helpt je om in het echt met elkaar af te spreken, in plaats van online te chatten. Maandelijks organiseert The Inner Circle feesten en evenementen om ervoor te zorgen dat leden elkaar in het echt ontmoeten. Dagelijks brengt de dating app 20.000 mensen samen door middel van evenementen en activiteiten.

De app is een goed alternatief wanneer je geen mensen vlug wilt beoordelen op hun uiterlijk. Bij de dating app heb je uitgebreide profielen en beoordeel je mensen niet vlug op hun uiterlijk, bij The Inner Circle draait het meer om wie je bent.

Lees meer informatie van The Inner Circle! >

20. Hot or Not – een leuk dating spel

hot or not

Hot or Not is een beetje hetzelfde als Tinder, alleen is er een dating spel van gemaakt. Het dating spel is dat je iemand beoordeeld met hot or not. Met hot geeft je aan dat je een persoon leuk vindt en met not geef je aan dat je een persoon wilt overslaan. Als beide personen elkaar hot hebben gevonden is er een match ontstaan.

De dating app laat zien hoe populair je bent, wie je vrienden zijn en laat waar je maar bent zien wie de hotste personen in je omgeving zijn. Het werkt op een eenvoudige manier: je meldt je aan met Facebook, upload je beste foto’s naar de app, vervolgens speel je het spel en je krijgt fans.

Lees meer informatie van Hot or Not! >

Wat zijn de voordelen van dating apps?

Er zijn veel voordelen van dating apps. Zo kom je bijvoorbeeld alleen personen tegen die ook op zoek zijn naar iemand, je hoeft niet bang te zijn dat iemand al bezet is. Een ander voordeel is dat dating apps enorm populair zijn, er zijn genoeg mensen waaruit je kunt kiezen en hoef je niet bang te zijn dat je single blijft.

Het swipe-systeem is ook makkelijk in apps, zo hoef je maar met 1 veeg te bepalen of je iemand leuk vindt of wilt overslaan. Het gaat supersnel en je ontmoet dus snel een leuk iemand.

Slimme matching bij dating apps

Dating apps hebben een slimme matching methode om ervoor te zorgen dat jij een leuk iemand ontmoet. De apps selecteren eventuele matches met woonplaats, leeftijd en interesses. Waarna de apps de eventuele matches in het swipe-systeem verwerken. Je kunt naar rechts swipen als je iemand leuk vindt en naar links swipen als je iemand wilt overslaan. Dit handige matching systeem zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk iemand vindt die bij je past.

Gebruiksvriendelijkheid

Dating apps zijn zeer gebruiksvriendelijk, ze zijn snel en gemakkelijk te downloaden. Het maakt niet uit of je iOS, Android of een ander besturingssysteem gebruikt, er zijn altijd dating apps voor je. Zo kun je altijd in contact komen met andere singles. De apps werken ook snel en gemakkelijk, en dat heeft zeker invloed op de gebruiksvriendelijkheid.

Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen een dating app, dating apps zijn er in overvloed. Door de gebruiksvriendelijkheid zijn de apps ook zo populair.

Kosten

Dating apps zijn vaak volledig gratis te gebruiken, mede daardoor zijn dating apps erg populair in Nederland.

Bij sommige dating apps moet je nog in de app aankopen doen om toegang te krijgen tot meer functies. Om een voorbeeld te noemen, bij Tinder kun je verschillende pakketten aankopen in de app, Tinder plus en Tinder Gold. De pakketten geven je meer functies binnen de app maar je hebt ze niet per se nodig, zonder die pakketten kun je Tinder gewoon gratis gebruiken.

dating apps

4 tips die voor een groot succes gaan zorgen op dating apps

Wanneer je een dating app hebt gedownload wil je natuurlijk wel succesvol worden. Je leest hier 4 tips waardoor je gegarandeerd succesvol wordt op dating apps.

Tip 1 zorg voor goede profielfoto’s (dit is bepalend)

Dat je goede profielfoto’s gebruikt op het dating profiel is bepalend of je succesvol wordt of niet. Andere gebruikers van een dating app beoordelen je vaak op je profielfoto’s. Wanneer de profielfoto’s interessant zijn gaan andere gebruikers naar de rest van je profiel kijken.

Zulk soort profielfoto’s zorgen voor het meeste succes:

 • Foto’s waarop je iets interessants aan het doen bent
 • Foto’s waar je met een dier op staat
 • Minstens 1 foto waar het hele lichaam op staat
 • En gebruik foto’s met een filter, om zo beter uit de verf te komen.

En zulk soort foto’s moet je absoluut niet gebruiken:

 • Foto’s waarop met veel drank
 • Foto’s waar je aparte of rare kleding aan hebt
 • Groepsfoto’s, omdat je dan verstoppertje aan het spelen bent
 • Geen officiële pasfoto’s.

Het beste is om 3 tot 6 foto’s toe te voegen aan het dating profiel. Zo kunnen andere gebruikers van een dating app genoeg foto’s van je zien.

Tip 2 zorg een aantrekkelijke profieltekst

Om succesvol te worden op een dating app is het tevens ook van belang om een goede profieltekst te hebben. Je profieltekst moet kort maar krachtig zijn. Je profieltekst moet geen lang verhaal zijn, wat niemand gaat lezen. Andere gebruikers van een dating app moeten in een paar zinnen kunnen lezen wie je bent.

Het beste is om een humoristische of uitdagende profieltekst te hebben. Met een humoristische of uitdagende profieltekst trek je de meeste aandacht en daardoor zul je ook veel berichten van andere singles krijgen.

Deze dingen moet je in je profieltekst vermelden:

 • Een korte intro wie je bent
 • Humoristische of uitdagende tekst
 • Vermeldt eventueel je lengte.

Tip 3 open een gesprek met een goede openingszin

Om een gesprek te beginnen met een leuk iemand die je hebt gevonden op een dating app, moet je gebruik maken van een goede openingszin. Wanneer je een gesprek opent met een goede openingszin heb je de aandacht van de ander direct te pakken en kun je een gesprek opbouwen.

Om een gesprek te beginnen kun je het gesprek openen door hem of haar een compliment te geven, hiermee gaat de ander zich vereert voelen en heb je zijn of haar aandacht. Een andere manier om een gesprek te beginnen is door een quizvraag te stellen.

Voorbeelden van goede openingszinnen:

 • 2 vreemden die elkaar ontmoeten op een dating app, leuk je te ontmoeten *naam*.
 • Wat is zwaarder, 5 kilo staal of 5 kilo veren?
 • Vertel, wat is je favoriete maaltijd?
 • Doen, durven of de waarheid?

Lees ook: 100 beste openingszinnen voor Tinder!

Tip 4 spreek snel af

Om snel succesvol te worden doe je er goed aan om snel een voorstel van een date te doen. Wanneer je al een tijdje contact hebt met iemand, is het slim om dit al te doen. Dit bespaart namelijk veel tijd en frustraties.

Een gesprek kan op de duur saai worden, waardoor je niet succesvol wordt. Het beste is dus om niet te lang te wachten met daten. Nadat je een aantal gesprekken hebt gehad, doe gerust een voorstel van een date.

Ga daten op een gezellige locatie. Zo is bijvoorbeeld een gezellig café of restaurant een geschikte plek.