dating apps voor hoger opgeleiden

Dating apps zijn wereldwijd populair, er komen steeds meer dating apps op de markt. Ook bestaande datingsites brengen dating apps uit voor hun gebruikers. Er komen steeds meer dating apps op de markt die voor specifieke doelgroep zijn, zo zijn er special dating apps voor 50-plussers en voor hoger opgeleiden. Op deze dating apps kom je in contact met andere gelijkstemde singles, dit biedt grote voordelen. Zo vind je bijvoorbeeld veel sneller de ware. In dit artikel lees je wat de beste dating apps voor hoger opgeleiden zijn.

De beste dating apps voor hoger opgeleiden

EliteDating – voor singles met niveau

elitedating app

EliteDating is één van de beste dating apps voor hoger opgeleiden. Het is een datingsite en app waarop je veel hoogopgeleide singles vindt. Het is de perfecte ontmoetingsplaats voor hoger opgeleiden.

Het grootste deel van de leden op EliteDating zijn boven de 30 jaar en 70% van de leden is in bezit van een HBO of een WO diploma.

Op EliteDating word je niet zomaar gematcht met andere leden, je wordt gematcht met leden die echt bij je passen. Wanneer je je aanmeldt bij EliteDating vul je een uitgebreide persoonlijkheidstest in. Op basis van de persoonlijkheidstest word je gematcht met leden die echt bij je passen. Elke dag heb je nieuwe matches met leden die bij je passen.

Ben je hoog opgeleid? Dan is EliteDating de beste dating app voor jou! Je kan de app gratis installeren en gebruiken!

Gratis aanmelden op EliteDating!

e-Matching – voor degene die een duurzame relatie zoekt

e-matching app

e-Matching is een dating app en site die gericht is op hoog opgeleiden die een duurzame en langdurige relatie zoeken. De leden op e-Matching zijn ongeveer tussen de 30 en 60 jaar en zijn op zoek naar een serieuze relatie.

Met de dating app van e-Matching heb je veel functies, zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk en snel contact leggen met andere leden. De dating app is voor mensen die niet op hun uiterlijk gematcht willen worden. Op de dating app word je gematcht met andere leden die passen bij je karakter.

Vind je het spannend om je daten? Dan moet je bij e-Matching zijn, met de dating app kan je in contact komen met professionele datingcoaches.

Gratis aanmelden op e-Matching!

Match4me – één van de beste dating apps voor hoger opgeleiden

match4me app

Match4me is een erg populaire dating app voor hoger opgeleiden. Leden versturen meer dan 250.000 berichten naar elkaar per jaar.

Match4me is een frisse dating app, dat nodigt direct uit om je er op aan te melden. Je kan gebruik maken van leuke functies binnen de app, zo kan je eigen blogs schrijven, quizzen spelen en evenementen organiseren. Het zijn allemaal leuke manieren om kennis te maken met andere hoogopgeleide singles.

Ben je hoog opgeleid en op zoek naar andere hoogopgeleide singles? Dan moet je bij Match4me zijn.

Gratis aanmelden op Match4me!

Parship – de nummer 1 in serieuze relaties

parship app

Op zoek naar een serieuze en langdurige relatie? Parship is de nummer 1 in serieuze relaties. Grote kans dat je succesvol wordt op Parship, ruim 1 op de 3 leden vindt een relatie op de dating app. Parship is ook een populaire dating app, de app telt meer dan miljoenen installaties.

Parship is niet specifiek gericht op hoogopgeleide singles, iedereen is welkom op de app. Maar je kan op Parship wel veel andere hoog opgeleiden vinden. De meeste leden op Parship zijn tussen de 30 en 50 jaar.

Op Parship word je gematcht met andere singles door een wetenschappelijk gebaseerd matchingproces. Zo kom je op de dating app alleen maar mensen tegen die bij je passen.

Gratis aanmelden op Parship!

Happn – de dating app die anders werkt

happn

Happn is een dating app die anders werkt dan alle andere dating apps voor hoger opgeleiden. Op Happn kom je mensen tegen die je in het echt ook tegen bent gekomen. Dit is een erg leuke manier om mensen te ontmoeten. De app herkent automatisch als je in het echt in de buurt bent geweest van een andere Happn gebruiker.

Nadat je in de buurt bent gekomen van een andere Happn gebruiker, krijg je zijn of haar profiel te zien op je tijdlijn. Vervolgens kan je op je tijdlijn hem of haar beoordelen. Je kan de persoon leuk of niet leuk vinden, wanneer beide personen elkaar leuk hebben gevonden is er een match ontstaan. Happn werkt voor hoog opgeleiden vooral goed in steden, in steden wonen namelijk veel hoog opgeleiden en zijn veel Happn gebruikers.

Happn is vooral voor de wat jongere singles bedoeld. Het is geen aanrader al je ouder dan 30 bent.

Andere hoger opgeleiden ontmoeten op een dating app

Je beschikt wellicht wel over een HBO of een WO diploma en je wil andere hoog opgeleiden ontmoeten, die ook op zoek zijn naar een relatie of vriendschap. Dan maak je de meeste kans op een datingsite of app die speciaal voor hoog opgeleiden is. Zo heb je veel sneller een match met iemand omdat je al bij je doelgroep zit. Op dating apps kan je veel hoog opgeleiden vinden.

Er zijn een paar datingsites die voor hoog opgeleiden zijn maar die een ook een app variant hebben uitgebracht. De app kan je gemakkelijk installeren op je mobiel en kan je andere hoog opgeleiden ontmoeten. Met een paar vegen op het scherm kan je andere leden zien en een berichtje sturen.

Nederland telt veel hoog opgeleiden, ongeveer 30% van de Nederlanders zijn hoog opgeleid. Een deel van de hoog opgeleiden zijn single en op zoek naar een relatie of vriendschap. Voor al in grote steden zijn veel hoog opgeleiden te vinden, bijvoorbeeld in Utrecht is ongeveer de helft van de bevolking hoog opgeleid.

3 date tips voor hoger opgeleiden

Tip 1 besteed genoeg tijd om een partner te vinden

Hoog opgeleiden hebben het vaak erg druk. En daardoor komt daten vaak op een lager pitje te staan. Je maakt bijvoorbeeld een profiel aan op een datingsite, maar je hebt er geen tijd voor om naar een partner te zoek op de datingsite. Zo krijg je natuurlijk niet snel een relatie.

Ben je echt op zoek naar een relatie is het van belang dat je genoeg tijd spendeert om een partner te vinden. Maak bijvoorbeeld elke week even wat tijd vrij om de dating app te gebruiken. Zo heb je een veel grotere kans om een partner te vinden.

Tip 2 stel niet te veel eisen

Hoog opgeleiden hebben vaak veel eisen waaraan iemand moet voldoen. Zo moet iemand dit figuur, karakter en opleidingsniveau hebben. Maar wanneer je lid wordt van een dating app moet je niet al te veel eisen stellen. Want als je te veel eisen stelt kan misschien niemand op de dating app aan die eisen voldoen.

Iemand kan heel anders zijn dan hij of zij er op foto’s eruit ziet. Als je met iemand in contact komt kan die persoon misschien niet helemaal aan je eisen voldoen maar kan heel goed bij je passen.

Tip 3 kies een goede dating app

Om een goede partner te vinden begint dit bij het kiezen van een goede dating app. Kies een dating app die aan je wensen en eisen voldoet. Ben je hoog opgeleid? Kies dan voor een dating app die voor hoog opgeleiden is.

Om te kijken welke datingsite of app het beste bij je past kan je deze vergelijken. Je kan precies instellen aan welke eisen een app of site moet voldoen. En kan je de beste datingsite kiezen die bij je past. Klik hier om datingsites te vergelijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.