herr

Als je op zoek bent naar een dating app die speciaal bedoeld is voor lesbische en biseksuele vrouwen moet zijn bij de dating app Her. De dating app Her is wereldwijd een populaire lesbische dating app, al meer dan 4 miljoen vrouwen maken er gebruik van.

Het is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijk app waarmee je snel een leuke vrouw hebt gevonden. Bovendien werkt het op een eenvoudige manier. In dit artikel ga je meer informatie lezen over Her, zo lees hoe het werkt, wat de kosten zijn en lees je een aantal belangrijke dating tips voor de app.

Bekijk de 10 beste lesbische dating apps! ➟

Her downloaden en aanmelden

De dating app Her is beschikbaar voor Android en iOS apparaten en is beschikbaar om te downloaden in Google Play en in de App Store. Ga naar Google Play of de App Store toe en download de dating app. Het downloaden zal een paar minuten in beslag nemen, waarna je er direct gebruik van kunt maken.

Na het downloaden kun je de app openen en moet je eerst een account aanmaken, dit kan op verschillende manieren. Zo kun je een account aanmaken met je telefoonnummer, Facebook account of Instagram account.

Door een account aan te maken met je telefoonnummer dien je eerst een telefoonnummer op te geven en het telefoonnummer te bevestigen. Vervolgens dien je een naam op te geven en een geboortedatum. Tenslotte voeg je een aantal foto’s toe aan je profiel en geef je de app toegang om je locatie te gebruiken. Zodra je deze dingen hebt gedaan ben je lid van de dating app en kun er direct gebruik van maken.

Hoe werkt Her?

Her is een erg overzichtelijk en eenvoudige dating app die op een gemakkelijk manier werkt. Je kunt de werking van Her vergelijken met de populaire dating app Tinder. De hoofdzakelijk werking van de dating app is het beoordelen van profielen. Je krijgt een aantal foto’s van iemand te zien met wat achtergrondinformatie, op deze criteria beoordeel je iemand. Als je iemand leuk vindt swipe je naar rechts en als je iemand wilt overslaan swipe je naar links.

Wanneer beide personen elkaar leuk hebben gevonden is er een match ontstaan en kun je berichten naar elkaar versturen. Maar je kunt ook vrienden met elkaar worden, dit doe je door in het profiel van iemand te klikken op ‘add friend’. Vervolgens moet de ander het vriendschapsverzoek accepteren en kun je ook contact met elkaar leggen.

Zoals je leest werkt Her op een eenvoudige manier waardoor je snel leuke vrouwen ontmoet. Met het vlug beoordelingssysteem heb je al snel leuke gebruikers gevonden en bij een match kun je berichten versturen. Door deze eenvoudige manier is Her een populaire dating app geworden.

her aanmelden

Voor wie is het bedoeld?

Zoals je al in dit artikel hebt gelezen is Her een lesbische dating app. Op de dating app zijn dus alleen lesbische en biseksuele vrouwen welkom. Het maakt op de dating app niet uit hoe je bent, wat je uiterlijk is of welke intentie je hebt; je kunt Her altijd installeren en er gebruik van maken. Bovendien kun je van de app gebruik maken als je op zoek bent naar vriendschap, enkel een flirt of een serieuze relatie.

Je ontmoet op Her altijd wel iemand die bij je past, door het handige beoordelingssysteem heb je door een aantal swipes leuke vrouwen ontmoet. Bovendien kun je aan dit beoordelingssysteem je wensen en voorkeuren doorgeven, waarna je vrouwen krijgt te zien die goed aan die voorkeuren voldoen.

Lesbische en biseksuele vrouwen zijn een grote doelgroep in Nederland, ongeveer 1,4% van de vrouwen boven de 16 jaar voelt zich aantrokken tot andere vrouwen en ongeveer 16% van de vrouwen is biseksueel. Doordat dit een grote doelgroep in Nederland is zijn er veel vrouwen op Her te vinden.

Bekijk de 10 beste lesbische dating apps! ➟

Functionaliteiten van de dating app

Als je gebruik maakt van de dating app kun je van veel handige functionaliteiten gebruik maken om vrouwen te vinden die bij je passen en om daarmee in contact te komen. Zo kun je door een handig systeem andere vrouwen beoordelen en bij wederzijdse interesse ontstaat een match en kun je berichten naar elkaar versturen. Maar er zijn nog veel meer andere handige functionaliteiten waarvan je gebruik kunt maken:

 • Profiel aanmaken, bekijken en wijzigen.
 • Profielen bekijken en swipen.
 • Vrienden maken.
 • Contact leggen met een match.
 • Zien wie jou leuk heeft gevonden.
 • Gebruikers bekijken die online zijn en daarmee een chat beginnen.
 • Beoordeling over iemand bij het swipen ongedaan maken.
 • Je profiel een boost geven, zo krijg je meer matches.
 • Feed bekijken.
 • Deelnemen aan communities en evenementen.

Dit zijn enkele voorbeelden van functionaliteiten die de lesbische dating app te bieden heeft. Wanneer je zelf gebruik maakt van Her zul je nog meer functionaliteiten tegenkomen waar je gebruik van kunt maken.

Tips voor Her

Als je de dating app Her hebt geïnstalleerd zul je nog niet direct matches krijgen met andere vrouwen en helemaal geen date. Het duurt vaak een tijdje voordat je een match hebt wat een date wordt. Om sneller succesvol op de dating app te worden hebben wij een aantal tips voor jou:

 • Voeg minimaal 3 foto’s toe aan je profiel waar je duidelijk opstaat, je wordt namelijk beoordeeld op je foto’s door andere leden. Als je goede foto’s op je profiel hebt staan van jezelf zul je meer likes en matches krijgen met andere vrouwen, zo heb je automatisch ook meer kans op een leuke date.
 • Maak dagelijks even gebruik van de dating app, zo mis je niks en heb je meer kans om succesvol te worden.
 • Stel de zoekfilters goed in, zo krijg je meer leuke vrouwen te zien die je kunt swipen in het beoordelingssysteem.
 • Open een gesprek op Her met een originele openingszin, dit vergroot de kans dat je een reactie krijgt.
 • Als je een interessant gesprek hebt, wacht niet te lang met het vragen van andere contactgegevens, zoals telefoonnummer.

her

Her kosten

Zoals op andere dating apps ook het geval is, is het gebruik van Her volledig gratis. Je kunt van veel functionaliteiten gratis gebruik maken, maar je hebt als gratis lid ook beperkingen. Zo kun je van bepaalde functies geen gebruik maken of kun je functies maar gedeeltelijk gebruiken.

Om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken moet je een betaald lidmaatschap afsluiten, wat ook wel Her Premium wordt genoemd. Met Her Premium krijg je geen advertenties te zien in de app, kun je onbeperkt swipen, uitgebreide zoekfilters instellen, zien wie jou leuk heeft gevonden, andere gebruikers opnieuw beoordelen, zien welke leden online zijn, locatie over de wereld veranderen en kun je incognito gebruik maken van Her.

Zoals je leest heb je met Her Premium veel voordelen, om deze reden moet je ook het nodige ervoor betalen.

Dit zijn de kosten van Her Premium:

 • 1 maand voor €16,99
 • 6 maanden voor €12,49 per maand, totaal €74,99
 • 12 maanden voor €7,91 per maand, totaal €94,99

Met Her Premium heb je toegang tot bijna alle functionaliteiten binnen de app, behalve de functie boost, hiervoor moet je apart betalen. Met de functie boost wordt je profiel als eerste getoond wanneer andere gebruikers de app openen. Een boost kost €6,49 voor 60 minuten.

Her downloaden of niet?

Als je op zoek bent naar een goede dating app die voor lesbische en biseksuele vrouwen is bedoeld is Her een aanrader en moet je het downloaden. Her is een populaire dating app waar wereldwijd meer dan 4 miljoen vrouwen van gebruik maken. Na het downloaden hoef je enkel een account aan te maken en kun je direct al op zoek gaan naar leuk vrouwen. Je ontmoet snel leuke vrouwen door het handige beoordelingssysteem en je legt gemakkelijk contact. De dating app is te downloaden in Google Play en in de App Store.

Echter moet je de dating app Her niet downloaden als je op zoek bent naar een serieuzere connectie met een vrouw, want hiervoor passen andere dating apps en sites veel beter bij jou. Op Her heb je vaak oppervlakkig contact met andere vrouwen en ontstaat er niet zomaar een serieuze band tussen jou en de andere vrouw. Maar op andere dating apps is dit niet zo, bijvoorbeeld bij gayParship, Bi Love en Girls-Dating vind je sneller een serieuzere relatie. Daarnaast zijn de genoemde datingsites en apps goede alternatieven voor Her.

Bekijk de 10 beste lesbische dating apps! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.