love sunday

Dating apps zijn de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen, en om zo een leuke man of vrouw te ontmoeten. Met een paar vegen en klikken op het scherm heb je al contact gelegd met iemand. Dating apps zijn razend populair in Nederland, honderdduizenden Nederlanders maken er gebruik van.

Er is één dag in het jaar waarop iedereen zich massaal aanmeldt op dating apps, dit is namelijk op Love Sunday. De zondag is binnenkort, dus wees opgelet!

Love Sunday: de dag waarop iedereen zich aanmeldt op dating apps

Je zou verwachten dat de meeste mensen rondom Valentijn of warme zomerdagen zich aanmelden op dating apps. Echter is dit niet het geval, de meeste mensen melden rondom de feestdagen zich aan op een dating app. Om precies te zijn: op 5 januari melden de meeste mensen zich aan op een dating app. Doordat op die datum de meeste mensen zich aanmelden op dating apps heeft de zondag de naam Love Sunday gekregen.

Op 5 januari melden de meeste mensen zich aan op een dating app

Volgens de datingsite Lexa meldden op 5 januari 2019 maar liefst 76% meer mensen zich aan op dating apps dan op andere dagen. Vooral ’s avonds was er een piek te zien, om 22:00 melden de meeste mensen zich aan.

Maar dat is niet het enige, op dating apps wordt op 5 januari ook veel meer gechat. Veel mensen zijn op Love Sunday online op dating apps, er wordt maar liefst 66% meer gechat dan normaal!

Lees ook: De 13 beste en populairste dating apps in Nederland!

Waarom op die dag?

Waarom de meeste mensen zich aanmelden op een dating app op 5 januari is niet helemaal duidelijk. Wellicht horen mensen bij het kerstdiner dat dating apps effectief zijn, of mensen gaan aan hun goede doelen van het nieuwe jaar werken.

Meld je snel aan op dating app

Op zondag 5 januari 2020 gaan mensen zich weer massaal aanmelden op dating apps. Zorg ervoor dat je er bij bent! Op 5 januari is er veel kans dat jij de liefde gaat vinden op een dating app. Meld je snel aan op een dating app en geniet van het daten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.