chisple

Het leven kan soms wel eenzaam aanvoelen, je hebt steeds dezelfde collega’s en vrienden waarmee je omgaat en die afzeggen als jij iets wilt doen. Je zou wel nieuwe vrienden willen, maar je weet niet hoe je dat kunt doen. Daarom is de website Chisple in het leven geroepen. De website Chisple is een ontmoetingsplaats om op een simpele en snelle wijze nieuwe mensen te leren kennen. De website telt al meer dan 10.000 mensen die op zoek zijn naar nieuwe vrienden.

In dit artikel lees je meer informatie over de website Chisple, zo lees je wat de mogelijkheden zijn, wat de kosten zijn en lees je een uitgebreide review.

Gratis aanmelden op Chisple! ➟

Nieuwe vrienden maken bij Chisple

Zoals je al in de hier bovenstaande inleiding hebt gelezen kan het moeilijk zijn om nieuwe vrienden te maken. Je kunt bijvoorbeeld verhuisd zijn waardoor je weinig mensen in je omgeving kent. Dit is natuurlijk niet fijn, je gaat je namelijk eenzaam voelen. Maar gelukkig zijn er verschillende manieren om nieuwe sociale contacten te vinden. Een manier is bijvoorbeeld om lid te worden van de website Chisple. Deze website is speciaal ontwikkeld om nieuwe mensen te ontmoeten.

Je ontmoet op Chisple gemakkelijk nieuwe vrienden, zo kun je door een zoekfilter mensen zoeken die bij je passen en ontmoet je op de evenementen die de website organiseert nieuwe mensen. Dit laatste is erg goed van de ontmoetingssite, wekelijks worden er evenementen georganiseerd waar je nieuwe mensen in het echt ontmoet en kun je gemakkelijk vrienden maken.

Bovendien kom je op een gemakkelijke wijze in contact met andere leden van de website. Je kunt namelijk altijd en overal berichten naar andere leden versturen.

Lees ook: 30 beste manieren om nieuwe mensen te ontmoeten!

Inschrijven op Chisple

Wanneer je op de homepagina komt van Chisple zie je weinig informatie staan, je ziet enkel de tekst ‘je vriendenkring uitbreiden doe je hier’ en een paar knoppen om in te schrijven. Dit nodigt direct al om lid te worden van de website. Om je in te schrijven moet je enkele gegevens van jezelf opgeven en dit heb je in een paar minuten gedaan.

Je schrijft jezelf in door op de knop met inschrijven te klikken. Om je in te schrijven geef je allereerst een nickname en een e-mailadres op en geef je aan wat je bent. Vervolgens voeg je een foto toe, vul je een woonplaats in en geboortedatum. Tenslotte geef je aan wat je interesses zijn en schrijf je een profieltekst over jezelf.

chisple inschrijven

Je bevestigt vervolgens het opgegeven e-mailadres, dit doe je door in de mail die je van Chisple hebt ontvangen op profiel bevestigen te klikken en je kunt nu gebruik maken van de ontmoetingswebsite.

Gratis aanmelden op Chisple! ➟

Functionaliteiten van de website

Direct na het inschrijven kun je van veel handige functionaliteiten gebruik maken om nieuwe vrienden te zoeken en te maken. Als je bent ingeschreven krijg je een dashboard te zien, vanuit dit dasboard kun je door de website navigeren en kun je gemakkelijk naar functies gaan om er gebruik van te maken.

Een aantal handige functionaliteiten waarvan je gebruik gaat maken om nieuwe leden te ontmoeten zijn matches bekijken, nieuwe leden zien, filteren op leden en profielbezoekers bekijken. Zodra je door de handige functionaliteiten iemand hebt gevonden die jou leuk lijkt kun je vrienden worden of direct een berichtje sturen.

Andere handige functionaliteiten zijn activiteiten. Door de website en door leden worden wekelijks leuke evenementen georganiseerd, op deze evenementen ontmoet je andere leden en maak je een gezellig gesprek met elkaar. Zo kan er een klik ontstaan en heb je binnenkort misschien wel een aantal vrienden erbij.

Chisple kosten

Het aanmelden en het gedeeltelijk gebruiken van de ontmoetingssite is volledig gratis, zo kun je een kijkje nemen op de website om te kijken of het bij je past. Ook kun je alvast op zoek gaan naar leden die bij je passen en profielen bekijken.

Echter kun je als gratis lid geen contact leggen met andere leden en heb je geen toegang tot andere functionaliteiten. Zo kun je bijvoorbeeld niet chatten met leden, meer foto’s uploaden, eigen activiteiten aanmaken en privé berichten verzenden. Om tot deze functionaliteiten toegang te krijgen moet je een betaald lidmaatschap afsluiten.

Een betaald lidmaatschap op Chisple is niet heel duur, het kost ongeveer €5 per maand. Daarnaast kan een betaald lidmaatschap voor verschillende periodes worden afgesloten, je hebt de keuze uit 1 maand, 6 maanden en een jaar.

Kosten van een betaald lidmaatschap:

  • 2 maanden voor €5 per maand (tijdelijke actie)
  • 6 maanden voor €6,25 per maand, totaal €37,50
  • 1 jaar voor €5 per maand, totaal €60

Je kunt betalen met iDEAL, Visa, AmEX en Mastercard.

Gratis aanmelden op Chisple! ➟

Chisple review

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Nieuwe mensen ontmoeten
  • Veel activiteiten die georganiseerd worden

Minpunten

  • Je mist bepaalde functionaliteiten
  • Laden van de website is soms traag

Populariteit score: 4/5

Het is een redelijk populaire ontmoetingssite, volgens de site zelf telt het meer dan 10.000 leden. Je kunt veel leden vinden die bij je passen in je omgeving wonen.

Gebruiksgemak score: 3.7/5

Je ervaart oké gebruiksgemak als je de website gebruikt, echter soms laadt de website traag en je weet soms niet zo goed waar je functies kunt vinden. Gelukkig is er wel een handig dashboard waar je snel naar functies toe kunt gaan.

Functionaliteiten score: 4.1/5

Je kunt van een aantal handige functionaliteiten gebruik maken, met de functionaliteiten ontmoet je snel leden die bij je passen en maak je gemakkelijk contact met die leden. Zo kun je uitgebreide profielen bezoeken, chatten, profielbezoekers bekijken en gebruik maken van een handige zoekfilter.

Kosten score: 4/5

De kosten van de ontmoetingssite zijn niet hoog, in vergelijking met de kwaliteit die je ervoor krijgt zijn de kosten in evenwicht. Je kunt al een betaald lidmaatschap afsluiten vanaf €5 per maand. Bovendien is het aanmelden volledig gratis.

Eindoordeel:

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe vrienden raden wij Chisple aan, het is namelijk een eenvoudige ontmoetingssite met veel leden. Je ontmoet gemakkelijk leden die bij je passen en in je omgeving wonen waarmee je snel contact legt. Bovendien kun je nieuwe vrienden ontmoeten op evenementen die de website wekelijks organiseert. Het beste is om de ontmoetingssite zelf uit te proberen, het aanmelden is immers volledig gratis.

Score:

 

chisple

Opzeggen

Als je geen gebruik meer wilt maken van de ontmoetingssite kun je het beter opzeggen. Je hebt er namelijk niks aan om van de website lid te blijven als je er geen gebruik van maakt. Wanneer je een betaald lidmaatschap hebt, wordt bij betaling met een creditcard dezelfde periode iedere keer automatisch verlengd. Wanneer je met iDEAL betaald wordt het niet automatisch verlengd en wordt het lidmaatschap op de vervaldatum omgezet naar een gratis lidmaatschap. Als je een betaald lidmaatschap hebt is het belangrijk dat je dit op tijd stopzet. Een betaald lidmaatschap kun je stopzetten tot maximaal 48 uur voor de verlening, dit kun je per mail doorgeven aan Chisple.

Betaalde lidmaatschappen kunnen niet halverwege worden stopgezet en krijg je geen geld terug als je eerder wilt stoppen.

Helaas kun je zelf niet je lidmaatschap opzeggen op Chisple, hiervoor moet je contact opnemen met de website zelf, dit kan op het e-mailadres info@chisple.com. Het is hierbij belangrijk dat je je gebruikersnaam en e-mailadres van je profiel vermeldt. Na de opzegging krijg je een bevestigingsmail.

Over Chisple

De ontmoetingssite Chisple is redelijk nieuw, ondanks dat is het al een redelijk populaire website. Volgens de website zelf telt het al meer dan 10.000 leden. Als je lid wordt van de website zul je al snel veel mensen in je omgeving ontmoeten waarmee je in contact kunt komen.

Wat erg goed is van de ontmoetingssite is dat het evenementen organiseert. Zo kun je in het echt in contact komen met andere leden, dit is erg leuk om te doen. Bovendien kun je zelf ook evenementen organiseren, zo kun je bijvoorbeeld organiseren dat je met een aantal leden gaat wandelen.

De klantenservice van Chisple is 7 dagen per week bereikbaar per mail. Op werkdagen wordt tussen 9 en 18 uur binnen 24 uur gereageerd op e-mails. Je kunt met al je vragen, opmerkingen en klachten terecht bij de klantenservice. De klantenservice kun je bereiken op info@chisple.com.

Gratis aanmelden op Chisple! ➟

Andere websites om nieuwe vrienden te maken

Chisple is niet de enige ontmoetingssite in Nederland, er zijn veel websites in Nederland actief om je vriendenkring te verbreden. Nieuwe mensen ontmoeten kan namelijk ook op datingsites, en daar zijn er honderden van in Nederland en België.

Wanneer je twijfelt of Chisple bij je past of je bent op zoek naar een alternatief moet je een kijkje nemen bij één van de andere websites om nieuwe mensen te leren kennen.

Andere websites om nieuwe mensen te ontmoeten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.