casual dating

Casual dating, spanning en plezier hebben in het daten maar geen verantwoording en verplichting hebben aan de ander. Dit willen veel mensen en het klinkt misschien voor jou ook wel uitdagend. De term casual dating hoor je steeds meer in Nederland, maar wat is het precies en welke datingsites zijn voor casual dating bedoeld? In dit artikel lees je wat casual dating is, lees je welke datingsites voor casual dating bedoeld zijn, wat de voordelen er van zijn, veelgemaakte fouten en lees je de verschillen met andere soorten relaties.

Wat is casual dating?

Wellicht zijn er een paar lezers die geen idee hebben wat casual daten is. Daarom lees je hier eerst een uitleg wat casual dating is.

Casual dating is daten zonder dat er een volledige relatie ontstaat, bij casual daten is het meer gericht op spanning en avontuur. Als we het over casual daten hebben is alles minder serieus dan bij een relatie, de personen die een casual relatie hebben hoeven zich niet aan regels te houden. Met een casual relatie leef je een eigen leven en hoef je geen zorgen te maken over de ander. Je hoeft niet iedere dag of week contact te hebben met de degene waarmee je een casual relatie hebt. Je kunt helemaal zelf bepalen wanneer jullie contact hebben en elkaar zien.

Casual dating is de ideale weg wanneer je niet gebonden wilt zijn aan een persoon maar wel regelmatig wilt afspreken met dezelfde persoon.

Casual dating is anders dan seksdating. Bij seksdating gaat het puur om de seks, het draait volledig om het fysieke aspect. Met seksdating spreek je af, je doet de daad en je gaat weer weg. Dit is anders dan bij casual daten, bij casual daten ga je gewoon op date maar de bedoeling is anders. Je hebt niet veel verwachtingen voor de toekomst omdat er geen regels zijn, je ziet elkaar en je ziet wel waar het op uitdraait.

Lees ook: Wat is cougar dating?

Welke datingsites zijn voor casual dating?

Wil je casual daten? Op de onderstaande datingsites maak je de meeste kans om een casual date te vinden. De onderstaande datingsites zijn speciaal voor personen bedoeld die op zoek zijn naar een casual date.

Novamora – beste datingsite voor casual dating

novamora

Op zoek naar een casual date? Dan maak je op Novamora de meeste kans! Novamora is de beste datingsite voor casual dating. Door een uitgebreide zoekfilter vind je snel leden die bij je passen en waarmee je een casual date kunt hebben. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen.

Novamora is een populaire datingsite in Nederland, dagelijks melden duizenden nieuwe leden zich aan op de datingsite. De datingsite Novamora adverteert veel op radio, tv en reclameborden waardoor de datingsite erg populair is geworden.

Je kunt daten met een gerust hart op de datingsite. Novamora is een erg veilig datingsite, zo kun je je inschrijven met een zelfgekozen profielnaam en blijft het e-mailadres geheim voor andere leden.

Lees meer informatie & review van Novamora! >

Gratis aanmelden op Novamora!

Ondeugend daten – gemakkelijk casual dates vinden

ondeugend daten

Ondeugend Daten maakt het veel gemakkelijker om casual dates contacten te leggen met andere mensen. Wanneer je op zoek bent naar een casual date heb je veel kans om die op Ondeugend Daten te vinden, dit komt omdat je op Ondeugend Daten altijd vindt wat je zoekt. Op Ondeugend Daten vind je binnen de kortste keren een casual relatie.

Ondeugend Daten is veilig, anoniem en discreet. Je kunt anoniem gebruik maken van de datingsite zolang je wilt. Je e-mailadres blijft altijd geheim voor andere leden. Net zoals Novamora en C-date maakt Ondeugend Daten geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Alle profielen op de datingsite zijn echt. Fair play is het motto van Ondeugend Daten.

Lees meer informatie & review van Ondeugend Daten! >

Gratis aanmelden op Ondeugend Daten!

C-date – de grootste datingsite in casual dating

c-date

C-date is de grootste datingsite in casual dating. Dagelijks melden meer dan 25.000 nieuwe leden zich aan op de datingsite en telt C-date wereldwijd meer dan 36 miljoen leden.

Op C-date vind je snel leden waarmee een casual relatie kunt beginnen. Daarnaast heb je veel kans om daadwerkelijk een casual date te vinden, je hebt ruim 72% kans om te slagen.

C-date is een erg veilige datingsite waarop je anoniem kunt communiceren. Zo kun je gebruik maken van bijnamen en kun je op een veilig manier foto’s uitwisselen. Daarnaast maakt C-date gebruik van een beveiligde verbinding waardoor je kunt daten met een gerust hart.

Lees meer informatie & review van C-date! >

Gratis aanmelden op C-date!

Victoria Milan – gemakkelijk een casual date vinden

victoria milan

Wanneer je op zoek bent naar een casual date is de datingsite Victoria Milan een aanrader. Victoria Milan is de nummer 1 Nederlandse datingsite die bedoeld is om buitenechtelijke affaires of spannende dates te vinden. Naast deze twee hoofdzakelijk intenties waar de datingsite voor bedoeld is kun je ook gemakkelijk een casual date vinden.

Je vindt op een veilig en anonieme manier een casual date op Victoria Milan, de datingsite doet namelijk veel dingen op het gebied van veiligheid en anonimiteit. Zo maakt Victoria Milan bijvoorbeeld gebruik van een beveiligde verbinding en heeft het speciale tools ontwikkeld om anoniem te blijven.

Victoria Milan telt meer dan 300.000 leden in Nederland die op zoek zijn naar spannende avonturen en casual dates. Meld je volledig gratis aan op Victoria Milan!

Lees meer informatie & review van Victoria Milan! >

Gratis aanmelden op Victoria Milan!

Mysecretdate – voor alles wat spannend en ondeugend is

mysecretdate

De datingsite Mysecretdate staat voor alles wat spannend en ondeugend is, je zult op Mysecretdate dus ongetwijfeld een casual date vinden. Of je nu single bent of een relatie hebt, Mysecretdate zegt dat op de datingsite jouw droom werkelijkheid wordt.

Het duurt niet lang voordat je op Mysecretdate een casual date hebt gevonden. Binnen drie stappen ben je lid van de datingsite en heb je al een spannend avontuur afgesproken. Bij de eerste stap maak je een profiel aan, dit kan volledig anoniem en wordt niet weergegeven in zoekmachines. Bij de tweede stap ga je op zoek naar leden die bij je passen en bij de derde stap zoek je contact met andere leden om een spannende date af te spreken. Zo word je gemakkelijk succesvol in casual dating of andere spannende avonturen.

Lees meer informatie & review van Mysecretdate! >

Gratis aanmelden op Mysecretdate!

Voordelen van casual dating

Wanneer je niet op zoek bent naar een relatie maar wel regelmatig wilt afspreken met dezelfde persoon is casual daten de perfect uitkomst. Het grootste voordeel van casual dating is dat er geen regels zijn. Zo hoef je geen zorgen te maken over de persoon waarmee je een casual relatie hebt en je kunt zelf bepalen wanneer jullie gaan afspreken. Bovendien hoef je niet elke dag of week contact te hebben met je casual date en hoef je geen verantwoording af te leggen aan iemand

Een ander voordeel is dat je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst. Tijdens casual daten zie je wel wat het wordt en waar het op uitloopt.

Meest gemaakte fouten met casual dating

Casual dating wordt steeds populairder in Nederland, dit is te merken aan het aantal nieuwe leden op datingsites voor casual dating. Maar hoe populairder casual dating wordt, hoe meer fouten er worden gemaakt. We hebben uitgezocht wat de meest gemaakte fouten zijn met casual dating om jou voor deze fouten te bewaren.

Een veel gemaakte fout met casual dating is dat je gevoelens krijgt voor de andere persoon, vooral vrouwen hebben snel de neiging om een emotionele band te vormen en gevoelens voor iemand te krijgen. Wanneer je gevoelens voor iemand krijgt ligt al snel een serieuze relatie op de loer in plaats van een casual relatie. Maar het kan ook voorkomen dat jij gevoelens voor iemand hebt, maar die persoon heeft geen gevoelens voor jou. Dit is natuurlijk erg pijnlijk en om deze fout te overkomen is het beste om geen gevoelens voor iemand te krijgen.

Een andere veel gemaakte fout met casual dating is dat je met een seksueel getinte openingszin een gesprek start op bijvoorbeeld een casual datingwebsite. Dit moet je dus absoluut niet doen, casual dating lijkt op seksdating, maar dat is het zeker niet.

Tenslotte de laatste veel gemaakte fout is dat je direct wilt afspreken. Dit is ook niet de bedoeling met casual dating, een blinddate kan natuurlijk leuk zijn, maar dat is niet de bedoeling van casual dating. Het is beter om eerst een tijdje online contact te hebben voordat je een casual date hebt.

Verschil tussen casual dating en open relatie

Casual dating en open relatie lijken erg op elkaar en veel mensen weten niet wat het verschil is tussen deze twee relaties. Casual daten is niet hetzelfde als een open relatie. Bij een open relatie is er sprake van een verbondenheid tussen personen en is er sprake van een liefdesrelatie. Daarnaast heb je in een open relatie regels waaraan je moet houden en spreek je elkaar regelmatig. Van dit alles is geen sprake bij casual dating. Met casual daten is er geen sprake van een verbondenheid en heb je geen regels waaraan je moet houden.

Verschil met friends with benefits

Friends with benefits en een casual date worden soms door elkaar heen gehaald, maar tussen deze soorten relaties zijn ook grote verschillen. Friends with benefits is voor de langere termijn en mensen kunnen bijvoorbeeld al een paar jaar vrienden zijn voordat er een seksuele relatie ontstaat als vrienden. Bovendien eindigt friends with benefits vaak als de ene een relatie krijgt of als er een relatie ontstaat tussen de personen.

Daarnaast is casual dating bedoeld voor één of hooguit een aantal spannende dates, dit is niet zo bij friends with benefits.

Is casual dating iets voor mij?

Voordat je begint met casual dating is het slim om goed erover na te denken of het iets voor jou is. Want een casual date is leuk als jullie beide dezelfde intentie hebben en het is niet de bedoeling dat je gevoelens voor elkaar krijgt.

Als je meer op zoek bent naar iets serieus, is casual dating niet voor jou bedoeld. Je kunt dan beter op zoek gaan naar een open relatie. Maar als je op zoek bent naar iets wat niet heel serieus is, waar je niet aan een persoon gebonden bent maar waar je wel regelmatig afspreekt met een persoon is casual dating iets voor jou.

Is casual dating iets voor jou? Ga dan op zoek naar een casual date op één van de bovengenoemde datingsites. Op de 5 bovenstaande datingsites vind je snel en gemakkelijk een casual date en ga je veel plezier beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.