casual dating

Casual dating, spanning en plezier hebben in het daten maar geen verantwoordingen en verplichtingen hebben aan de ander. De term casual dating hoor je steeds meer in Nederland, maar wat is het precies en welke datingsites zijn voor casual dating bedoeld? In dit artikel lees je wat casual dating is, lees je welke datingsites voor casual dating zijn, wat de voordelen er van zijn en wat het verschil is met een open relatie.

Wat is casual dating?

Wellicht zijn er een paar lezers die geen idee hebben wat casual daten is. Daarom lees je hier eerst een uitleg wat casual dating is.

Casual dating is daten zonder dat er een volledige relatie ontstaat, bij casual daten is het meer gericht op spanning en avontuur. Als we het over casual daten hebben is alles minder serieus dan bij een relatie, de personen die een casual relatie hebben hoeven zich niet aan regels te houden. Met een casual relatie leef je je eigen leven en hoef je je geen zorgen te maken over de ander. Je hoeft niet iedere dag of week contact te hebben met de degene waarmee je een casual relatie hebt. Je kan zelf bepalen wanneer je elkaar weer ziet.

Casual dating is de ideale weg wanneer je niet gebonden wilt zijn aan een persoon maar wel regelmatig wilt afspreken met dezelfde persoon.

Casual dating is anders dan seksdating. Bij seksdating gaat het puur om de seks, het draait volledig om het fysieke aspect. Met seksdating spreek je af, je doet de daad en je gaat weer weg. Dit is anders bij casual daten, bij casual daten ga je gewoon op date maar je bedoeling is anders. Je hebt niet veel verwachtingen voor de toekomst omdat er geen regels zijn, je ziet elkaar en je ziet wel waar het op uit draait.

Lees ook: Wat is cougar dating?

Welke datingsites zijn voor casual dating?

Wil je casual daten? Op de onderstaande datingsites maak je de meeste kans om een casual relatie te vinden. De onderstaande datingsites zijn speciaal voor personen die op zoek zijn naar een casual date.

Novamora

novamora

Op zoek naar een casual date? Dan maak je op Novamora de meeste kans! Novamora is de beste datingsite voor casual dating. Door een uitgebreide zoekfilter vind je snel leden waarmee je een casual relatie kan beginnen. Zie je een leuk iemand? Dan kan je direct een berichtje sturen.

Novamora is een populaire datingsite in Nederland, dagelijks melden duizenden nieuwe leden zich aan op de datingsite. De datingsite Novamora adverteert veel op radio, tv en reclameborden, waardoor de datingsite erg populair is.

Je kan daten met een gerust hart op de datingsite. Novamora is een erg veilig datingsite, zo kan je je inschrijven met een zelfgekozen profielnaam en blijft je e-mailadres geheim voor andere leden.

Gratis aanmelden op Novamora! ➟

Ondeugend daten

ondeugend daten

Ondeugend daten maakt het veel gemakkelijker om casual dates contacten te leggen met andere mensen. Op zoek naar een casual relatie? Op Ondeugend daten vind je altijd wat je zoekt! Op Ondeugend daten vind je binnen de kortste keren een casual relatie.

Ondeugend daten is veilig, anoniem en discreet. Je kan anoniem gebruik maken van de datingsite zolang je wilt. Je e-mailadres blijft altijd geheim voor andere leden. Net zoals Novamora en C-date maakt Ondeugend daten geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Alle profielen op de datingsite zijn echt. Fair play is het motto van Ondeugend daten.

Gratis aanmelden op ondeugend daten! ➟

C-date

c-date

C-date is de grootste datingsite in casual dating. Dagelijks melden meer dan 25.000 nieuwe leden zich aan op de datingsite. C-date telt wereldwijd meer dan 36 miljoen leden.

Op C-date vind je snel leden waarmee een casual relatie kan beginnen. Daarnaast heb je veel kans dat je daadwerkelijk een casual relatie vindt, je hebt ruim 72% kans om te slagen.

C-date is een erg veilige datingsite waarop je anoniem kan communiceren. Zo kan je gebruik maken van bijnamen en kan je op een veilig manier foto’s uitwisselen. Daarnaast maakt C-date gebruik van een beveiligde verbinding waardoor je kan daten met een gerust hart.

Gratis aanmelden op C-date! ➟

Voordelen van casual dating

Wanneer je niet op zoek bent naar een relatie maar wel regelmatig wilt afspreken met dezelfde persoon is casual daten de perfect weg. Het grootste voordeel aan casual dating is dat er geen regels zijn. Zo hoef je geen zorgen je maken over de persoon waarmee je een casual relatie hebt en je kan zelf bepalen wanneer jullie gaan afspreken. Bovendien hoef je niet elke dag of week contact te hebben met je casual date en je hoeft geen verantwoording af te leggen aan iemand

Een ander voordeel is dat je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst. Tijden casual daten zie je wel wat het wordt, je ziet elkaar en je ziet wel waar het op uit loopt.

Verschil tussen casual dating en open relatie

Casual daten is niet hetzelfde als een open relatie. Bij een open relatie is er sprake van een verbondenheid tussen personen en is er sprake van een liefdesrelatie. Daarnaast heb je in een open relatie regels waaraan je moet houden en spreek je elkaar elke dag. Van dit alles is geen sprake bij casual dating. Met casual daten is er geen sprake van een verbondenheid en heb je geen regels waaraan je moet houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.