c-date

Op zoek naar een casual datingsite? Dan moet je zijn bij C-date. C-date, ook wel bekend onder de naam C-dating is wereldwijd een grote datingsite voor casual dating. Wereldwijd telt C-date meer dan 36 miljoen leden en dagelijks melden meer dan 25.000 nieuwe leden zich aan op de datingwebsite. Bovendien zijn leden op C-date erg actief op zoek naar een casual date, dit is af te leiden van het aantal berichten dat per dag verstuurd wordt op de datingsite. Dagelijks sturen leden meer dan 10.000 berichten naar elkaar.

In dit artikel ga je meer informatie lezen van C-date, zo kom je te weten hoe het inschrijven werkt, van welke functionaliteiten je gebruik kunt maken, wat de kosten zijn en lees je een uitgebreide review.

Gratis aanmelden op C-date!

Casual dating bij C-date

C-date is een website die voornamelijk op casual dating is gericht, dit wordt namelijk steeds populairder in Nederland. Voor degene die niet weet wat casual dating is: het is daten zonder dat er een volledig relatie ontstaat, bij het casual daten draait het meer spanning en avontuur. Het is de ideale manier om niet gebonden te zijn aan een persoon, maar wel regelmatig met dezelfde persoon af te spreken.

Het casual daten gaat op C-date erg gemakkelijk en snel, dankzij handige functies vind je snel leden die goed bij je passen en waarmee je snel een casual date mee hebt afgesproken. Door verschillende functies selecteert de datingsite bijvoorbeeld contactsuggesties, dit zijn mensen die bij jou in de omgeving wonen en dezelfde interesses hebben.

Het daten bij C-date is volledig veilig en anoniem, je kunt namelijk communiceren met bijnamen en op een veilige manier foto’s uitwisselen. Daarnaast maakt de datingsite gebruik van een beveiligde verbinding waardoor je kunt daten met een gerust hart.

Je hebt veel kans om een casual date bij C-date te vinden. Volgens de cijfers van de datingsite heb je ruim 72% kans om te slagen. Dit is een erg hoog percentage wat niet op andere datingsites voor casual dating voorkomt. Het aanmelden is bovendien volledig gratis!

Hoe werkt het inschrijven?

Wanneer je op zoek bent naar een casual date hoef je enkel maar lid te worden van C-date. Je bent binnen een paar minuten inschreven, waarna je direct gebruik kunt maken van de datingwebsite.

Om je in te schrijven geef je allereerst aan op de homepagina welk geslacht je bent en naar wie je op zoek bent, vervolgens klik je op de knop met de tekst “gratis lid worden”. Je komt nu bij het inschrijfproces op de datingsite, je moet hier enkele gegevens van jezelf opgeven en het neemt enkele minuten van je tijd in beslag. Je geeft als eerste aan naar wat voor een soort relatie je op zoek bent, daarna geef je aan of je een man of vrouw zoekt, woonplaats, relatiestatus, uiterlijk en geef je tenslotte een e-mailadres en wachtwoord op. Zodra je deze gegevens hebt opgegeven ben je lid van de datingsite, maar eerst moet je het opgegeven e-mailadres bevestigen.

Klik in de mail die je van C-date hebt ontvangen op e-mailadres bevestigen, zodra je het e-mailadres hebt bevestigd kun je gebruik maken van de datingsite.

Gratis aanmelden op C-date!

Functionaliteiten van C-date

Je kunt van een aantal handige functionaliteiten gebruik maken om een casual date te vinden op C-date. Zo krijg je bijvoorbeeld contactsuggesties te zien, elke 24 uur zoekt de datingsite nieuwe contactsuggesties die bij je passen. Zo passen de contactsuggesties bijvoorbeeld bij je wensen en wonen ze bij jou in de buurt.

Daarnaast heb je ook een functie om te zien welke mensen je profiel hebben bekeken. Vervolgens kun je hun profiel bekijken en een berichtje sturen.

Je hebt ook de mogelijkheden om leden aan favorieten toe te voegen. Zo kun je leden bewaren om bijvoorbeeld op een later tijdstip contact met hun te leggen.

c-date
Overzicht van de datingsite als je bent ingeschreven

Wat zijn de kosten?

Zoals op de meeste datingsites het geval is, is ook het aanmelden op C-date volledig gratis. Zo kun je rondkijken op de datingsite en kom je te weten of de datingsite bij je past. Echter kun je als gratis lid van weinig functies gebruik maken.

Om toegang te krijgen tot meer functies op de datingsite moet je Premiumlid worden. Als Premiumlid kun je bijvoorbeeld gebruik maken van functies om berichten te verzenden, profielen te bekijken, leden aan favorieten toe te voegen, profielbezoekers te bekijken en profielfoto’s van andere leden te bekijken.

Om een Premiumlid te worden moet je wel het nodige betalen, het is namelijk niet de goedkoopste datingsite. Maar voor de prijs krijg je wel een goed werkende datingsite waarop je gemakkelijk een casual date kunt vinden.

Dit zijn de kosten om Premiumlid te worden op C-date:

 • 3 maanden voor €39,90 per maand.
 • 6 maanden voor €29,90 per maand.
 • 12 maanden voor €19,90 per maand.

Je kunt betalen in een veilige betaalomgeving met PayPal en creditcards.

Tips om succesvol te worden op de datingsite

Wij van Dedatingwijzer.nl hebben C-date uitgebreid getest om de juiste informatie op deze pagina te kunnen vermelden en om te kijken of je lid moet worden van deze datingsite. Tijdens het gebruik van de datingwebsite zijn wij een aantal belangrijke criteria tegengekomen die je gaan helpen om een casual date te vinden.

 • Wordt Premiumlid om de datingsite goed te kunnen gebruiken en om contact te leggen met andere leden.
 • Open een gesprek met een goede openingszin, zo heb je de meeste kans om een reactie te krijgen en om zo een gesprek op te bouwen.
 • Maak regelmatig gebruik van de datingsite om in contact te komen met contactsuggesties.
 • Download de dating app van C-date om gemakkelijk van de datingsite gebruik te kunnen maken.

Gratis aanmelden op C-date!

C-date review

Pluspunten

 • Gericht op casual dating
 • Overzichtelijke datingsite
 • Erg populair

Minpunten

 • Weinig mogelijkheden als gratis lid
 • Weinig handige functies

Populariteit score: 4.5/5

C-date is een erg populaire datingsite in casual dating. Volgens cijfers telt de datingsite meer dan 36 miljoen leden en daar komen dagelijks meer dan 25.000 leden bij. Bovendien komen singles actief met elkaar in contact op de datingsite, elke dag worden er meer dan 10.000 berichten gestuurd.

Gebruiksgemak score: 4/5

Het is een overzichtelijk en eenvoudige datingsite waardoor je veel gebruiksgemak ervaart. Je kunt gemakkelijk functies vinden waarvan je gebruik kunt maken en het navigeren gaat heel gemakkelijk.

Functionaliteiten score: 3.5/5

Je kunt van handige basisfunctionaliteiten gebruik maken op C-date, zo krijg je contactsuggesties te zien, kun je profielbezoekers bekijken en kun je gemakkelijk berichten verzenden. Echter mist de datingsite een aantal extra functionaliteiten, het beschikt slechts over een aantal standaard functies.

Kosten score: 3.6/5

Het aanmelden is volledig gratis, echter kun je als gratis lid bijna geen gebruik maken van de datingsite. Voor bijna alle functies moet je toegang krijgen met een premium lidmaatschap. Bovendien zijn de kosten aan de hoge kant en is de prijs-kwaliteitsverhouding niet heel goed.

Eindoordeel:

Wanneer je op zoek bent naar een casual date is C-date een aanrader. De datingsite is speciaal bedoeld voor casual dating, het is daarom ook erg populair. Je vindt veel leden die bij je passen en waarmee je contact kunt leggen. Het is een redelijk gebruiksvriendelijke datingsite, je kunt van een aantal standaard functies gebruik maken en is het aanmelden volledig gratis.

Score:

c-date

C-date opzeggen

Mocht je geen gebruik meer willen maken van C-date, kun je het beter opzeggen. De datingsite opzeggen heb je door een paar klikken gedaan en kun je ter alle tijden doen.

Om je uit te schrijven moet je allereerst op je profielklikken in het menu. Ga dan naar instellingen, dit is te vinden in het bovenstaande menu. Scrol vervolgens naar onderen tot je “uw lidmaatschap” ziet staan. Klik daar op profiel deactiveren. Klik onderaan de pagina vervolgens weer op deactiveren, het is een klein linkje waarop je moet klikken. Tenslotte bevestig je de uitschrijving.

Mocht je een betaald lidmaatschap hebben kun je 14 dagen voor het einde van de abonnementsduur je abonnement opzeggen. Dit kun je doorgeven op de website van C-date of door een schriftelijke opzegging.

Over C-date

Vroeger was C-date alleen gericht op casual dating, het was destijds ook één van de grootste datingsites voor die doelgroep. Maar tegenwoordig trekt de datingsite een bredere doelgroep aan dan alleen mensen die op zoek zijn naar een casual date, je kunt voor allerlei soorten avonturen terecht op C-date.

In 2008 is C-date opgericht en is sindsdien al snel een populaire datingsite geworden. Inmiddels telt het wereldwijd meer dan 36 miljoen leden. Door de jaren heen heeft datingsite veel ervaring opgedaan in het online daten waardoor het de perfecte datingsite voor jou is geworden.

Alternatieven

Misschien twijfel je wel of C-date bij je past en je bent op zoek naar een alternatief die beter bij je past. C-date is niet de enige datingsite die voor casual dating bedoeld is, er zijn in Nederland tientallen datingsites waarop je bijvoorbeeld een casual date kunt vinden.

Dit zijn de alternatieven voor C-date:

Gratis aanmelden op C-date!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.