bumble verwijderen

Als je geen gebruik meer maakt van Bumble kun je het beter verwijderen, want waarom zou je de app op je telefoon laten staan terwijl je er geen gebruik van maakt. Gelukkig kun je Bumble door een paar handelingen verwijderen en hoef je er geen zorgen meer om te maken.

Echter moet je Bumble op de juiste manier verwijderen, want alleen de app van je telefoon verwijderen verwijderd niet je account op de dating app. Hoe je een Bumble account definitief wilt verwijderen lees je in dit artikel. Ook lees je in dit artikel hoe je het verwijdert met een betaald lidmaatschap, lees je veelgestelde vragen bij het verwijderen en lees je een aantal alternatieven.

Bumble account definitief verwijderen

Zoals je al hierboven hebt gelezen verwijder je een account op Bumble niet door de app van je telefoon te verwijderen. Als je de app van je telefoon verwijderd blijft het account actief op de dating app en dit kan voor moeilijkheden gaan zorgen.

Als je de volgende handelingen opvolgt verwijder je een Bumble account definitief:

  1. Log in op de dating app.
  2. Ga naar instellingen.
  3. Scrol helemaal naar onderen en klik onderaan op ‘account’.
  4. Typ vervolgens “wissen” om de verwijdering te bevestigen.

Bij verwijdering van je account worden alle gegevens verwijderd en kun je er later geen gebruik meer van maken. Je raakt gegevens kwijt zoals profielinformatie, matches en verzonden berichten.

Nadat het account op Bumble definitief is verwijderd, kun je gerust de app verwijderen. De app van je telefoon verwijderen doe je door het icoon van de app een seconde lang in te drukken en op het X symbool (iPhone) of op verwijderen (Android) te klikken.

Bumble verwijderen met een betaald lidmaatschap

Je hebt misschien wel een betaald lidmaatschap afgesloten op Bumble om gebruik te maken van meer functies. Maar je wilt je account verwijderen terwijl je een lopend lidmaatschap hebt.

Voordat je je account op Bumble verwijderd is het eerst belangrijk dat je het automatisch verlengen uitzet. Je betalend lidmaatschap wordt namelijk elke maand verlengt en bij verwijdering van het account wordt het automatisch verlengen niet stopgezet.

Je moet naar Google Play of naar de App Store gaan om het automatisch verlengen uit te zetten en vervolgens kun je gerust je account op Bumble verwijderen op de methode die hierboven staat beschreven.

Bumble account tijdelijk niet gebruiken

Wanneer je alleen tijdelijk geen gebruik van Bumble wilt maken hoef je niet je account te verwijderen maar kun je het profiel ook tijdelijk onzichtbaar maken. Zo hoef je niet je account te verwijderen en kun je op een later tijdstip er weer gebruik van maken.

Je hebt op Bumble twee opties om je account tijdelijk te verbergen, de eerste is Date-modus en de tweede is Snooze-modus. Als je de Date-modus uitschakelt is je profiel niet meer zichtbaar op de dating app en verlies je al je connecties en chats. Je wordt weer op de dating app getoond als je de Date-modus weer inschakelt.

De tweede optie is om de Snooze-modus te activeren, met deze functie blijf je verborgen op Bumble zolang je wilt. Je matches blijven wel toegankelijk in deze modus. De Snooze-modus kun je voor 24 uur, 72 uur, een week of voor onbepaalde tijd inschakelen.

De functies om je account tijdelijk onzichtbaar te maken vind je bij instellingen in de app.

bumble

Waarom Bumble verwijderen?

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je Bumble zou verwijderen. Zo kan de dating app niet bij je passen omdat alleen vrouwen het recht hebben om een eerste berichtje te sturen of vind je andere dating apps beter dan Bumble. In dit geval moet je een alternatief voor Bumble gebruiken, wat goede alternatieven zijn voor de dating app lees je onderaan in dit artikel.

Een andere reden kan zijn dat je een relatie hebt gekregen dankzij Bumble, dit is natuurlijk erg mooi en heb je de app niet meer nodig. In dit geval is het belangrijk dat je de dating app op de correcte manier verwijderd. Als je alleen de app van je telefoon verwijderd wordt niet het account op Bumble verwijderd en kunnen andere gebruikers van de app nog steeds je profiel zien. Dit kan in een toekomstige relatie onnodige rare blikken en moeilijkheden opleveren.

Veelgestelde vragen met het verwijderen van Bumble

De verwijdering van de dating app Bumble kunnen veel vragen met zich meebrengen. Want zo kun je vragen hebben over welke gegevens worden verwijderd en of je er later nog gebruik van kunt maken. De veelgestelde vragen hebben wij verzamelt en geven we antwoordt op de vragen.

Welke gegevens worden verwijderd als ik mijn account verwijder?

Als je je account verwijderd van de dating app worden alle gegevens verwijderd. Gegevens zoals geswipte profielen, foto’s, berichten en matches worden verwijderd.

Kan ik na de verwijdering mijn gegevens terug krijgen?

Na de verwijdering van je account kun je niet meer je gegevens terug krijgen, dit komt omdat alle gegevens zijn verwijderd.

Je kunt wel je gegevens terugkrijgen als je alleen je account tijdelijk hebt verborgen. In zo’n geval blijven alle gegevens bewaard en hoef je het account alleen weer zichtbaar te maken om weer van Bumble gebruik te maken.

Kan ik later weer een nieuw account op Bumble aanmaken?

Als je je account hebt verwijderd kun je later wel weer een nieuw account aanmaken op de dating app. Je kunt een nieuw account aanmaken met dezelfde gegevens als waarmee je het vorige account hebt aangemaakt.

Alternatieven voor Bumble

Je hebt Bumble misschien wel verwijderd alleen je bent nog niet succesvol geworden in het vinden van de liefde. In dit geval moet je een alternatief voor Bumble proberen. De alternatieven voor Bumble zijn op verschillende vlakken beter dan Bumble en ontmoet je snel de liefde op de alternatieve dating apps.

Lexa – een erg goed alternatief voor Bumble

lexa app

Een erg goed alternatief voor Bumble is Lexa, dit komt omdat de dating app Lexa beter werkt en het populairder is. Bij de dating app Lexa draait het niet alleen maar om het beoordelen van profielen, je kunt namelijk van veel meer functionaliteiten gebruik maken om leuke singles in je omgeving te vinden.

Lexa is razend populair in Nederland, honderdduizenden singles zijn te vinden op de dating app. Sommige zeggen zelfs dat na Tinder Lexa de populairste dating app in Nederland is.

Je vindt door handige functionaliteiten snel leuke singles die bij jou in de omgeving wonen. Zo kun je profielen beoordelen door een swipe-systeem, leden zoeken door een uitgebreide zoekfilter en profielen bekijken die met je matchen. Als je een leuk iemand ziet kun je direct een berichtje sturen en hoef je niet eerst te wachten op een match.

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Maak direct gebruik van Lexa!

EliteDating – voor mensen die naar iets serieus op zoek zijn

elitedating app

Als je op zoek bent naar een serieuze relatie moet je bij de dating app EliteDating zijn. EliteDating is een populaire dating app en datingsite voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar iets serieus. Dagelijks melden ongeveer 200 nieuwe mensen zich aan bij de dating app.

In tegenstelling tot Bumble hoef je op EliteDating niet lang te swipen om een leuk iemand te vinden die bij je past. Je wordt namelijk op EliteDating gematcht door een uitgebreid matchingssysteem. Door het matchingsysteem word je met personen gematcht die passen bij je voorkeuren, levensstijl en persoonlijkheid. Zodra je iemand in een paar minuten hebt gevonden die bij je past kun je direct een berichtje sturen.

EliteDating is zeker het proberen waard, je kunt volledig gratis van de dating app gebruik maken.

Lees meer informatie & review van EliteDating! >

Maak direct gebruik van EliteDating!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.