bullchat

Bullchat is een anonieme gay-chat waar je in contact komt met andere homoseksuele mannen over de wereld. Je hoeft geen moeilijke apps te installeren, je kunt direct gebruik maken van Bullchat op de computer en op je mobiel. De focus van Bullchat is voornamelijk het spreken en bekijken van andere mannen die ook homoseksueel zijn. Je komt heel gemakkelijk in contact komen met andere mannen, je hoeft enkel een profiel aan te maken en je kunt direct beginnen met chatten.

In dit artikel ga je meer lezen van Bullchat, zo kom je te weten hoe je er gebruik van maakt, of het echt volledig gratis is en lees je reviews van de sexchat website.

Ga naar Bullchat.com!

Gebruik maken van Bullchat

Het grote voordeel van Bullchat is dat je zonder account ervan gebruik kunt maken. Om van de sexchat website gebruik te maken hoef enkel een nickname en omschrijving te geven. Daarnaast kun je nog enkele foto’s toevoegen. Vervolgens moet je bevestigen dat je geen robot bent om direct daarna in contact te komen met andere mannen.

Na het snelle aanmelden kom je in een chatroom, hierin kun je gebruikers aanklikken om mee te chatten. Je krijgt gebruikers te zien die net nieuw zijn in de chatroom en zie je gebruikers die in de buurt van je zijn. Als je een gebruiker aanklikt kun je een chat starten.

Je hebt ook een inbox waar je berichten met andere leden kunt delen. Daarnaast kun je je webcam delen met gebruikers en heb je nog andere functionaliteiten.

Lees ook: De 10 beste gay datingsites!

Is Bullchat volledig gratis?

Bullchat is volledig gratis te gebruiken. Zo kun je je gratis aanmelden en met andere mannen volledig gratis in contact komen. De sexchat website heeft geen verborgen kosten.

Maar je zult je misschien afvragen hoe Bullchat dan aan hun inkomsten komt. Dit doet de website door advertenties te tonen. Als je gebruik maakt van de sexchat website kom je veel advertenties tegen die met homoseksuele dingen te maken hebben.

Hoe betrouwbaar is het?

Bullchat is een sexchat website waarop je met andere gebruikers in contact komt die echt bestaan. Volgens onze ervaring met Bullchat kom je niet in contact met robots die automatisch berichten verzenden.

Bij de chatwebsite is het privacy first. Sterker nog, Bullchat slaat helemaal geen persoonlijke informatie van je op de server. Je profiel wordt lokaal bewaard bij jou en niet op de server. Dit is in tegenstelling tot veel andere websites die een uitgebreide tekst hebben hoe ze omgaan met jouw gegevens.

Naast het feit dat ze geen gegevens van jou op de server opslaan maakt het ook geen gebruik van cookies. De sexchat website zegt zelf dat ze namelijk helemaal niet nodig zijn.

Ga naar Bullchat.com!

Over Bullchat

De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat je graag online wilt doen met andere homoseksuele mannen. Om die reden hebben ze de sexchat website opgericht. Hiermee hebben ze het aanzienlijker gemakkelijker gemaakt om met andere mannen een spannend gesprek te hebben.

Het heeft veel voordelen om van Bullchat gebruik te maken dan van een andere website die hier ook voor bedoeld is. Zo is bijvoorbeeld een belangrijk voordeel dat je volledig anoniem blijft, je maakt een anoniem account aan en de website onthoudt geen gegevens van je. Een ander voordeel is dat het populair is, zodra je er gebruik van maakt kun je met honderden andere mannen in contact komen en krijg je direct al veel berichten.

Reviews Bullchat

Wil je ervaringen lezen van Bullchat? Kijk dan onder dit artikel in de reacties, daar zie je ervaringen van mannen staan die al gebruik hebben gemaakt van de sexchat website.

Heb je zelf een ervaring van Bullchat? Laat het dan zeker weten. Geef aan wat je van de sexchat website vindt en help andere gebruikers van de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.