bischierig

Bischierig wat is het? En wanneer merk je dat je bischierig bent? Dat lees je in dit artikel! In dit artikel lees je alles over bischierig, zo lees je wat het is, wanneer je merkt dat je het bent en wat de beste datingsites voor bischierigen zijn. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat niemand 100% hetero of homoseksueel is. Veel mensen zijn benieuwd hoe het geslacht is waar men niet op valt zonder direct biseksueel te zijn.

Wat is bischierig?

Bischierig wil zeggen dat je interesse hebt in het andere geslacht waar je niet op valt. Uit onderzoek is gebleken dat niemand 100% hetero- of homoseksueel is, iedereen is wel is benieuwd hoe het is om met het andere geslacht ‘het’ te doen waar je niet op valt. Dit betekent niet direct dat je biseksueel bent, je bent alleen benieuwd hoe het is om met het andere geslacht ‘het te doen’.

Bischierig wil zeggen dat je interesse hebt in het andere geslacht waar je niet op niet op valt.

Voorbeeld: Henk is een man en is hetero, hij heeft dus de voorkeur op vrouwen. Henk is benieuwd hoe het is om met mannen ‘het’ te doen. Hij zoekt een man op een datingsite en doet het is een keer met een man. Nu heeft Henk het ervaren maar valt nog steeds alleen op vrouwen en is dus nog steeds hetero. Henk heeft geen gevoelens, alleen interesse in het geslacht waar hij niet op valt, dit heet bischierig. Wanneer Henk gevoelens voor mannen zou hebben was hij biseksueel.

Wanneer merk je dat je bischierig bent?

Het verschilt per persoon wanneer je erachter komt dat je bischierig bent. Sommige mensen komen erachter wanneer ze tiener zijn maar andere mensen komen erachter als ze al meerdere relaties achter de rug hebben.

Aan bepaalde dingen kan je merken dat je bischierig bent. Je kan bijvoorbeeld veel denken hoe het is om met het geslacht te zoenen waar je niet op valt. Hieronder lees je een aantal kenmerken waaraan je kan herkennen dat je bischierig bent.

Wanneer ben je bischierig?

  • Je vraagt je af hoe het is om te zoenen met het geslacht waar je niet op valt
  • Je ervaart gevoelens voor iemand van het geslacht waar je niet op valt
  • Je fantaseert over hoe het is om op date te gaan met het geslacht waar je niet op valt

Wanneer je op één van de bovenstaande kenmerken herkent ben je mogelijk bischierig, omdat je nieuwsgierig bent hoe het is met iemand van het geslacht waar je niet op valt.

Wanneer je erachter komt dat je bischierig bent, moet je deze gevoelens de ruimte geven. Het beste is om je gevoelens te volgen. Je kan je bijvoorbeeld aanmelden op een datingsite voor bischierigen om zo iemand te ontmoeten en om zo je gevoelens de ruimte te geven.

Steeds meer mensen bischierig?

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bischierig. Wat niet raar is, er is tegenwoordig steeds meer begrip voor homo’s, lesbiennes en bischierigen dan vroeger. Je hoeft je er tegenwoordig niet meer te schamen, maar je kan er eerlijk en openlijk over zijn.

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van de vrouwen bischierig is. De Boise State University onderzocht ongeveer 500 vrouwen, van de groep heteroseksuele vrouwen bleek 60% gevoelens te hebben voor andere vrouwen. Niet elke vrouw laat zich leiden door de gevoelens maar ongeveer 45% bleek toch al eens gezoend te hebben met een andere vrouw.

De beste datingsites voor bischierigen

Ben je bischierig en op zoek naar iemand? Op datingsites maak je de meeste kans om iemand te ontmoeten. Je komt op een datingsite gemakkelijk in contact andere leden die misschien ook wel bischierig zijn. Wanneer je een leuk iemand ziet kan je gemakkelijk een berichtje sturen en binnen de kortste keren heb je een date.

Speciaal voor jou hebben we uitgezocht wat de beste datingsites voor bischierigen zijn:

GayParship – de beste datingsite voor bischierigen

gayparship

GayParship is de beste datingsite voor bischierigen. De datingsite is gericht op homo’s, lesbiennes en biseksuelen. Op gayParship heb je veel kans om succesvol te worden, ruim 1 op de 3 leden op de datingsite wordt succesvol.

Op gayParship worden niet zomaar veel leden succesvol, dat veel leden succesvol worden komt door het uitgebreide matchingsysteem van de datingsite. Door dit matchingsysteem word je gematcht met leden die passen bij je voorkeuren, persoonlijkheid en levensstijl. Zo hoef je niet lang te zoeken naar leden die bij je passen, maar vind je binnen enkele ogenblikken al leden die bij je passen.

GayParship is een erg veilige datingsite, veiligheid en anonimiteit zijn belangrijke prioriteiten van de datingsite. Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd en is gayParship lid van Thuiswinkel Waarborg.

Ben je bischierig? Dan is gayParship de beste datingsite voor! Het aanmelden is volledig gratis.

Gratis aanmelden op gayParship! ➟

Relatieplanet – de populairste datingsite in Nederland

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland, meer dan 1.6 miljoen mensen in Nederland en België zijn al ingeschreven geweest op de datingsite. Al 10 jaar op een rij heeft Relatieplanet een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite.

Relatieplanet is een datingsite voor iedereen, het is een erg goede datingsite voor bischierigen. Door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten vind je gemakkelijk leden waar je naar op zoek bent. Zie je een leuk iemand? Dan kan je gemakkelijk een berichtje sturen en binnen de kortste keren heb je een date met iemand.

De datingsite heeft een goede klantenservice die altijd voor je klaarstaat. Elke dag is de klantenservice van Relatieplanet 12 uur lang bereikbaar.

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

Gaybuddy – de datingsite voor man zoekt man

gaybuddyBen je een heteroseksuele man en bischierig? Dan is Gaybuddy voor jou bedoeld! Gaybuddy is de meest spannende online ontmoetingsplaats voor homo’s. Op Gaybuddy kan je terecht voor een spannende date, flirt of relatie.

Op Gaybuddy kan je gemakkelijk contact leggen met andere mannen. Door de goedwerkende chat kom je snel in contact met mannen door het hele land.

Maak je liever gebruik van een datingsite met je mobiel? Gaybuddy is geschikt voor alle mobiele apparaten. Zo kan je Gaybuddy altijd en overal gebruiken.

Op Gaybuddy kan je veilig daten. Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd en kan je 100% veilig erotisch chatten.

Gratis aanmelden op Gaybuddy! ➟

Bi Love – de datingsite voor vrouw zoekt vrouw

bi love

Ben je heteroseksuele vrouw en ben je bischierig? Dan is de datingsite Bi Love voor jou bedoeld. Bi Love is een datingsite voor vrouwen die op zoek zijn naar leuke vrouwen. Bi Love is een erg populaire datingsite voor vrouwen, al meer dan 60.000 vrouwen zijn al ingeschreven geweest op Bi Love.

Alleen serieuze vrouwen worden opgenomen in het ledenbestand van Bi Love. Alle profielen op de datingsite worden beoordeeld op echtheid. Dit voorkomt dat er nepprofielen zijn op de datingsite, en kan je daten met een gerust hart.

Je komt gemakkelijk met andere vrouwen in contact. Door de goedwerkende chat op Bi Love leg je snel contact met andere leden.

Gratis aanmelden op Bi Love! ➟

Een relatie hebben en er achter komen dat je bischierig bent

Het kan zomaar gebeuren, je hebt al jarenlang een relatie met iemand en je komt er achter dat je bischierig bent. Dit is een lastige situatie, want je kan aan (bijna) niemand vertellen dat je bischierig bent. Bovendien zal je partner het hoogverraad vinden dat hij of zij wordt ingeruild voor iemand van het andere geslacht.

Je moet dus oppassen wat je doet als je er achter komt dat je bischierig bent terwijl je een relatie hebt. Het kan grote gevolgen hebben voor je privé situatie. Je kan je huidige partner dan inruilen, maar dat zal je omgeving hoogverraad vinden. Dit is een keuze die je zelf moet maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.