betrouwbare datingsites

Op zoek naar de liefde maar wil je gratis op zoek gaan naar de liefde? Dan zijn gratis datingsites een goede keuze. Ben je op zoek naar een gratis datingsite? Dan ben je hier goed! In dit artikel lees je wat de top 5 beste gratis datingsites zijn. Op de gratis datingsites kan je kosteloos in contact komen met andere leden.

Top 5 beste gratis datingsites

De onderstaande datingsites zijn de beste gratis datingsites. Op deze datingsites kan je gratis op zoek gaan naar andere leden en kom je gratis in contact met andere leden. Je kan je volledig gratis aanmelden op de onderstaande datingsites om een relatie of nieuwe vrienden te zoeken.

Relatieplanet – de populairste datingsite in Nederland

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland, meer dan 1.6 miljoen mensen zijn al ingeschreven geweest. Al 10 jaar op een rij heeft Relatieplanet een prijs gewonnen als beste en populairste datingsite.

Relatieplanet is niet voor niets de populairste datingsite in Nederland, je kan Relatieplanet volledig gratis gebruiken! Sterker nog, je hoeft je niet aan te melden om gebruik maken van de datingsite. Wanneer je op Relatieplanet.nl komt kan je eerst profielen bekijken die bij je passen zonder dat je je aanmeldt. Wanneer Relatieplanet bevalt kan je gratis een profiel aanmaken.

Met een gratis profiel op Relatieplanet kan je van erg veel functies gebruik maken. Zo heb je onbeperkt toegang tot alle profielen, ontvang je berichten van andere leden en kan je interesse tonen in leuke leden.

Gratis daten op Relatieplanet! ➟

Lexa – gratis singles in je omgeving zoeken

lexa

Op zoek naar singles in je omgeving? Dan moet je op Lexa zijn. Lexa is voor degene die singles gratis wil ontmoeten in zijn of haar omgeving. Je kan je volledig gratis inschrijven op Lexa en op zoek gaan naar andere leden die bij je passen.

Op Lexa kan je daten met een gerust hart. Alle profielen zijn geverifieerd en met speciale instellingen kan je meer controle krijgen over je privacy.

Lexa is niet alleen één van de beste datingsites, maar Lexa heeft ook een dating app beschikbaar. Dit is één van de beste dating apps. Met de dating app kom je nog gemakkelijker in contact met andere leden. De dating app van Lexa is gratis te downloaden in Play Store en in Google Play.

Gratis daten op Lexa! ➟

HappyPancake – gratis daten voor serieus leuke mensen

happypancake

HappyPancake is voor serieus leuke mensen die gratis willen daten. Het motto van HappyPancake luidt: het vinden van ware liefde zou nooit iets moeten kosten. Happypancake is een erg populaire datingsite in Zweden en Noorwegen, echter is HappyPancake in Nederland minder populair.

Veilig daten is een belangrijke prioriteit van HappyPancake. Alle profielen worden handmatig beoordeeld op echtheid om voor een veilige en serieuze date-omgeving te zorgen. Op HappyPancake is iedereen welkom, het maakt niet uit welke leeftijd of etniciteit je bent.

Naast de datingsite heeft HappyPancake ook een dating app beschikbaar, hiermee kan je HappyPancake gebruiken waar je maar wil. De app is beschikbaar in Google Play en in App Store.

Knuz – een leuke gratis datingsite

knuz

Knuz is een leuke gratis datingsite die redelijk populair is. Meer dan 600.000 mensen zijn al ingeschreven geweest op Knuz, echter is Knuz onpopulair in vergelijking met de datingsites Relatieplanet en Lexa.

Knuz is voor iedereen bedoeld, je vindt op de datingsite singles van alle leeftijden en doelgroepen. Door het hele land zijn singles ingeschreven op Knuz.

Maak je liever gebruik van een datingsite op je mobiel? Je kan Knuz gemakkelijk gebruiken op je mobiel. De website is mobiel vriendelijk, zo kan je overal en altijd de datingsite gebruiken. Knuz heeft helaas geen dating app beschikbaar.

Singlesplace – met meer dan 30.000 actieve leden

singleplace

Singlesplace is een 100% gratis datingsite, de datingsite telt meer dan 30.000 actieve leden. Via chatrooms leer je ander leden kennen. Je kan op Singlesplace terecht als je op zoek bent naar een date, vriendschap of een relatie. Iedereen is welkom op de datingsite.

Je kan gratis interesse versturen, reacties plaatsen onder dating profielen en je hebt een gratis online mailbox. Singlesplace rekent geen verborgen kosten.

Daarnaast hoef je je niet eerst te registeren om profielen te zien op de datingsite. Wanneer je op Singlesplace komt kan je eerst zoeken gaan naar een leuk iemand en kan je dan pas inschrijven op de datingsite.

Lees ook: De top 15 beste en populairste datingsites in Nederland!

Waarom kiezen voor een gratis datingsite?

Er zijn een heleboel mensen die kiezen voor een gratis datingsite. De belangrijkste reden om te kiezen voor een gratis datingsite is dat je zonder dat het je geld kost de liefde kan vinden. Nadat je je aanmeldt kom je niet voor de verrassing te staan dat je moet betalen.

Een andere reden om te kiezen voor een gratis datingsite is dat je kan kijken of datingsite wel iets voor je is. Misschien ben je niet zeker of een datingsite iets voor jou is. Dan kan je gemakkelijk je aanmelden bij een gratis datingsites om te ontdekken of een online datingsite wel iets voor je is.

Hoe verdienen gratis datingsites geld?

Je zult misschien denken, hoe verdienen gratis datingsites hun geld als leden geen abonnementskosten betalen? Gratis datingsites hebben vaak één verdienmodel.

Op veel gratis datingsites zie je advertenties tussen de dating profielen staan of op de datingsite zelf. Zo proberen gratis datingsites hun geld te verdienen. Wanneer je de datingsite gebruikt ervaar je niet veel hinder van de advertenties, je wordt niet lastiggevallen door advertenties. Gratis datingsites moeten immers ook de kosten eruit halen.

3 tips om veilig te daten op gratis datingsites

Gratis datingsites zijn vaak minder goed beveiligd dan datingsites waarvoor je moet betalen, dit is een groot nadeel aan gratis datingsites. Daarom lees je hier aan het einde van het artikel 3 tips om veilig te daten op gratis datingsites.

Tip 1 deel niet te veel gegevens van jezelf

Wanneer je bent in geschreven op een gratis datingsite, is het verstandig om niet te veel gegevens van jezelf te delen. Iemand met een kwade bedoeling kan misbruik van je gegevens maken die op een datingsite vermeldt staan.

Het beste is om alleen de basisgegevens van jezelf te vermelden, bijvoorbeeld je naam, woonplaats, leeftijd en hobby’s. Meer gegevens zijn niet nodig om te vermelden. Zo kan je veilig daten en kan iemand geen misbruik van je gegevens maken.

Lees ook: 10 tips om veilig te daten!

Tip 2 let op met wie je in contact komt

Op een gratis datingsite moet je oppassen met wie je in contact komt. Omdat sommige gratis datingsites niet goed zijn beveiligd, zijn deze datingsites toegankelijk voor oplichters. Wanneer je lid bent van een gratis datingsite moet je dus erg goed oppassen met wie in contact komt en wie je kan vertrouwen.

Wil je volledig veilig daten? Dan moet je je aanmelden op een betrouwbare datingsite. Betrouwbare datingsites zijn erg goed beveiligd en daar kan je daten met een gerust hart.

Tip 3 neem de tijd

Wanneer je een leuk iemand hebt ontmoet op een gratis datingsite is het beste om de tijd te nemen. Spreek niet te snel af met een persoon die je hebt ontmoet via een gratis datingsite. Neem de tijd om iemand te leren kennen door te chatten. Je kan gerust een lange tijd met iemand chatten via de datingsite, zo kan je iemand beter leren kennen en kan je later altijd gaan daten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.