gay datingsites

Op reguliere datingsites vind je vaak als homoseksuele man of vrouw niet veel aansluiting. Je bent misschien al wel uren aan het zoeken geweest op een reguliere datingsite om een partner te vinden, maar het is je niet gelukt. Dit hoeft niet zo te zijn. Er zijn special datingsites ontwikkeld voor gays. Op deze datingsites worden bijna alle homo’s en lesbiennes succesvol. In dit artikel lees je de 6 beste gay datingsites.

6 beste gay datingsites

GayParship – de beste datingsite voor gay singles

gayparship

GayParship is één van de beste datingsites voor gay singles. Op gayParship heb je een erg grote kans dat je succesvol wordt, ruim 1 op de 3 leden vindt een partner. Dit komt door het unieke matchingsprincipe van gayParship, je wordt gematcht met leden die echt bij je passen op basis van je interesses en persoonlijkheid.

Veel leden op gayParship zijn hoogopgeleid, 76% van de leden beschikt over een hbo of wo diploma. Het merendeel van de leden op de datingsite zijn tussen de 30 en 55 jaar.

Veiligheid en anonimiteit staan voorop bij gayParship. GayParship is lid van Thuiswinkelwaarborg en alle profiel op de datingsite worden handmatig gecontroleerd. Op de datingsite hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid, je kan daten met een gerust hart.

Opzoek naar een gay datingsite waar je succesvol op wordt? Dan moet je bij gayParship zijn!

Gratis aanmelden op gayParship! ➟

EliteDatingGay – voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar hetzelfde geslacht

elitedating gay

EliteDatingGay is de beste datingsite voor mensen die hoogopgeleid zijn en op zoek zijn naar hun wederhelft. Beschik je over een hbo of wo diploma of ben je carrièregericht? Meld je dan gratis aan op EliteDating. Het is een erg populaire datingsite, wekelijks melden meer dan 1500 nieuwe leden zich aan op de datingsite.

Op EliteDating ontmoet je homo’s of lesbiennes die echt bij je passen. Je wordt namelijk gematcht door een uitgebreid matchingsysteem op de datingsite. Door dit matchingsysteem vind je leden die passen bij je voorkeuren, persoonlijkheid en levensstijl. Zo hoef je niet lang te zoeken naar mensen van je eigen geslacht. Door dit matchingsysteem vinden meer dan 2500 leden elke maande de liefde.

Je kan EliteDatingGay gratis uitproberen, zo kan je kijken of de datingsite iets voor je is!

Gratis aanmelden op EliteDatingGay! ➟

Gaybuddy – de meest spannende ontmoetingsplaats voor homoseksuele mannen

gaybuddy

Gaybuddy is de meest spannende online ontmoetingsplaats voor homoseksuele mannen. Je kan op de datingsite terecht als je een date, relatie of flirt zoekt. Gaybuddy is een populaire datingsite voor homoseksuele mannen, dagelijks groeit de datingsite. Op Gaybuddy kan je contact leggen met mannen door het hele land.

De datingsite controleert alle profielen handmatig op echtheid, zo kan je dagelijks met een gerust hart gebruik maken van de datingsite.

Maak je liever gebruik van de datingsite met je mobiel? Gaybuddy is ook geschikt voor alle mobiele apparaten, zo kan je altijd en overal van de datingsite gebruik maken.

Gratis aanmelden op Gaybuddy! ➟

Girls-Dating – één van de beste ontmoetingsplaatsen voor lesbiennes

girls-dating

Ben je een vrouw en op zoek naar je wederhelft? Dan moet je je aanmelden op Girls-Dating. Girls-Dating is één van de beste datingsites die alleen voor lesbiennes zijn. Op de datingsite kom je dagelijks leuke vrouwen tegen die op zoek zijn naar hun wederhelft.

Op Girls-Dating vind je gemakkelijk vrouwen die bij je passen, door een uitgebreide zoekfilter vind je snel leden die bij je passen. In de zoekfilter kan je precies aangeven naar wat voor een vrouw je op zoek bent waarna je vrouwen krijgt te zien die het beste overeenkomen met je zoekopdracht. Zie je een leuke vrouw? Dan kan je direct met haar in contact komen.

Maak gratis een profiel aan op de datingsite, zo kan je kijken of de datingsite iets voor je is. De datingsite zal je niet teleurstellen!

Gratis aanmelden op Girls-dating! ➟

Guys-dating – speciaal ontwikkeld voor homoseksuele mannen

guys-dating

Homoseksuele mannen vinden op Guys-dating degene die ze zoeken. Op Guys-dating vind je een ruim aanbod aan mannen, die op zoek zijn naar een partner, date of vriendschap. Op de datingsite leer je een potentiële mannelijke partner goed kennen, je kan via de datingsite gemakkelijk chatten met mannen.

Guys-dating is fel tegen nepprofielen, op de datingsite vind je geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Je ontmoet op Guys-dating echte mannen waarmee je kunt afspreken. Het motto van Guys-dating is fair play. De datingsite doet er alles aan om je succesvol te maken.

Guys-dating is uitgegroeid tot een van de meest bezochte en gewaardeerde datingsite voor de leukste mannen in Nederland. De datingsite is een veilige en betrouwbare plek om op zoek te gaan naar leuke mannen.

Gratis aanmelden op Guys-dating! ➟

Bi Love – voor vrouwen die op zoek zijn naar leuke vrouwen

bi love

Ben je een vrouw die op zoek is naar leuke vrouwen? Dan is Bi Love voor jou bedoeld. Bi Love is bedoeld voor lesbiennes die op zoek zijn naar iemand van hetzelfde geslacht. Bi Love is net zoals Girls-Dating een populaire datingsite voor lesbiennes, al meer dan 60.000 vrouwen zijn al ingeschreven geweest op de datingsite.

Alleen serieuze vrouwen worden opgenomen in het ledenbestand van Bi Love, de datingsite is niet bedoeld voor vrouwen die nooit van de datingsite gebruik maken. Dit voorkomt dat er nepprofielen en inactieve profielen zijn op de datingsite. Op deze manier kan je met een gerust hart daten.

Door de goedwerkende chat op Bi Love kom je snel in contact met andere vrouwen.

Gratis aanmelden op Bi Love! ➟

Het voordeel van gay datingsites

Op gay datingsites ben je veel sneller succesvol dan op andere datingsites. Op een gay datingsite kom je in contact met gelijk stemmige singles die dezelfde intenties hebben als jou en heb je geen last van singles die niet dezelfde intenties als jou hebben.

Je gegevens worden op gay datingsites altijd goed beveiligd en privé gehouden. Op bijna alle gay datingsites worden profielen handmatige gecontroleerd op echtheid. Dit voorkomt dat je met nepprofielen in contact komt.

Als je je inschrijft op een reguliere datingsite heb je veel minder kans om succesvol te worden. Op een algemene datingsite heb je last van singles die niet op hetzelfde geslacht als jou vallen, dit is niet zo op een gay datingsite.

3 tips voor je profiel op een gay datingsite

Nadat je een gay datingsite hebt gekozen en je daar hebt op aangemeld, moet je een profiel aanmaken op de datingsite. Het is belangrijk dat je een goed profiel maakt om zo succesvol en goed gematcht te worden met andere singles. Daarom lees je hier 3 tips voor je dating profiel.

Tip 1 gebruik leuke foto’s

Andere singles op een datingsite beoordelen je vaak op je profielfoto’s en kijken niet eerst naar de rest van je profiel. Het is daarom van belang dat je goede profielfoto’s gebruikt.

Gebruik profielfoto’s waar je leuk opstaat. Foto’s waarop te zien is dat je iets interessants aan het doen bent of waar je met een huisdier op staat werken over het algemeen goed. Dit trekt de aandacht van andere leden op een datingsite. Het beste is om ongeveer 3 tot 6 foto’s toe te voegen aan je profiel.

Groepsfoto’s kan je beter niet toevoegen aan je profiel, omdat andere singles moeten zoeken waar jij staat.

Tip 2 wees zo open mogelijk in je profieltekst

Om een goed profiel te hebben wat andere singles aanspreekt is het goed om zo open mogelijk in je profieltekst te zijn. Vertel in de profieltekst hoe je bent, wat je interesses zijn, wat je zwakke en sterke punten zijn en hoelang je bent.

Zo kunnen andere singles precies lezen hoe je bent, en kunnen zich daardoor aangetrokken voelen. Wanneer je zo open mogelijk in je profieltekst bent levert dit het meeste succes op.

Tip 3 zorg voor een volledig invult profiel

Om veel matches te krijgen op een datingsite is het van belang dat je je profiel helemaal invult. Zo kan de datingsite je profiel goed matchen met andere singles. En kunnen andere singles precies lezen hoe je bent, waardoor je sneller succesvol wordt.

Vergeet dus niet gegevens in te vullen zoals je woonplaats, leeftijd, hobby’s etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.