vriendin gezocht

Op reguliere datingsites vind je vaak als homo of lesbienne niet zo heel veel aansluiting. Je bent misschien al wel uren aan het zoeken geweest op een reguliere datingsite om een partner te vinden, maar het is je niet gelukt. Dit hoeft niet zo te zijn. Er zijn special datingsites ontwikkeld voor gays. Op deze datingsites worden bijna alle homo’s en lesbies succesvol. In dit artikel lees je de 5 beste gay datingsites.

5 beste gay datingsites

GayParship

gayparship

GayParship is één van de beste datingsites voor gay singles. Op gayParship heb je een erg grote kans dat je succesvol wordt, ruim 1 op de 3 leden vindt op de datingsite een partner. Dit komt door het unieke matchingsprincipe van gayParship, je wordt gematcht met leden die echt bij je passen op basis van je interesses en persoonlijkheid.

Veel leden op gayParship zijn hoogopgeleid, 76% van de leden beschikt over een HBO of WO diploma. Het merendeel van de leden op de datingsite zijn tussen de 30 en 55 jaar.

Veiligheid en anonimiteit staan voorop bij gayParship. GayParship is lid van Thuiswinkelwaarborg en alle profiel op de datingsite worden handmatig gecontroleerd. Op de datingsite hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid, je kan daten met een gerust hart.

Opzoek naar een gay datingsite waar je succesvol op wordt? Dan moet je bij gayParship zijn!

Gratis aanmelden op gayParship! ➟

Gaybuddy

gaybuddy

Gaybuddy is de meest spannende online ontmoetingsplaats voor homo’s. Je kan op de datingsite terecht als je een date, relatie of flirt zoekt. Op Gaybuddy kan je contact leggen met mannen door het hele land. De datingsite is geschikt voor alle mobiele apparaten, zo kan je altijd en overal de datingsite gebruiken.

Je kan veilig daten op Gaybuddy. Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd en je kan 100% veilig erotisch chatten. Je kan mannen van alle leeftijden vinden op Gaybuddy.

Het is tijdelijk gratis om te registeren. Je kan gratis profielen van andere bekijken. Je hebt geen creditcard nodig om je in te schrijven op de datingsite. Je kan gratis andere mannen ontmoeten die opzoek zijn naar spannend contact.

Gratis aanmelden op Gaybuddy! ➟

Girls-Dating

girls-dating

Girls-dating is één van de beste datingsites die alleen voor lesbiennes zijn. Op de datingsite ga je op zoek naar de liefde van je leven. Dagelijks vind je leuke vrouwen die op zoek zijn naar hun wederhelft.

Je kan op de datingsite terecht voor een spannende date, vriendschap of een relatie. Door het hele land zijn er lesbiennes ingeschreven op Girls-dating. Je vindt lesbiennes van alle soorten leeftijden op de datingsite.

Girls-dating heeft een goede klantenservice die je dagelijks kan bereiken, zelfs ’s avonds en in het weekend. Je kan bij de klantenservice altijd terecht voor vragen, tips of klachten.

Gratis aanmelden op Girls-dating! ➟

Guys-dating

guys-dating

Homoseksuele mannen vinden op Guys-dating degene die ze zoeken. Op Guys-dating vind je een ruim aanbod aan mannen, die opzoek zijn naar een partner, date of vriendschap. Op de datingsite leer je potentiële mannelijke partner goed kennen, je kan via de datingsite gemakkelijk chatten met mannen.

Guys-dating is fel tegen nepprofielen, op de datingsite vind je geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Je ontmoet op Guys-dating echte mannen waarmee je kunt afspreken. Het motto van Guys-dating is fair play. De datingsite doet er alles aan om je succesvol te maken.

Guys-dating is uitgegroeid tot een van de meest bezochte en gewaardeerde datingsite voor de leukste mannen in Nederland. De datingsite is een veilige en betrouwbare plek om op zoek te gaan naar leuke mannen.

Gratis aanmelden op Guys-dating! ➟

Bi Love

bi love

Bi Love is een datingsite voor vrouwen, die op zoek zijn naar leuke vrouwen. Op Bi Love zijn meer dan 60.000 inschrijvingen, het is een populaire datingsite voor lesbiennes.

Alleen serieuze vrouwen worden opgenomen in het bestand van Bi Love. Alle profielen op de datingsite worden individueel beoordeeld op echtheid. Dit voorkomt dat er nepprofielen op de datingsite zijn.

Je kunt gemakkelijk online chatten met andere leden op de datingsite. De datingsite biedt een goede chat waarmee je snel contact kan opnemen met andere leden.

Opzoek naar een goede datingsite die alleen lesbiennes is? Dan moet je je aanmelden op Bi Love!

Gratis aanmelden op Bi Love! ➟

Het voordeel van gay datingsites

Op gay datingsites ben je veel sneller succesvol dan op andere datingsites. Op een gay datingsite kom je in contact met gelijk stemmige singles die dezelfde intenties hebben als jou. En heb je geen last van singles die niet dezelfde intenties als jou hebben.

Je gegevens worden op gay datingsites altijd goed beveiligd en privé gehouden. Op bijna alle gay datingsites worden profielen handmatige gecontroleerd op echtheid. Dit voorkomt dat je niet met een nepprofiel aan het chatten bent.

Als je je inschrijft op een algemene datingsite heb je veel minder kans om succesvol te worden. Op een algemene datingsite heb je last van singles die niet op hetzelfde geslacht als jou vallen, dit is niet zo op een gay datingsite.

3 tips voor je profiel op een gay datingsite

Nadat je een gay datingsite hebt gekozen en je daar hebt aangemeld moet je een profiel aanmaken op de datingsite. Het is belangrijk dat je een goed profiel maakt om zo succesvol en goed gematcht te worden met andere singles. Daarom lees je hier 3 tips voor je dating profiel.

Tip 1 gebruik leuke foto’s

Andere singles op een datingsite beoordelen je vaak op je profielfoto’s en kijken niet eerst naar de rest van je profiel. Het is daarom van belang dat je goede profielfoto’s gebruikt.

Gebruik profielfoto’s waar je leuk opstaat. Foto’s waar op je iets interessants aan het doen bent of waar je met een huisdier op staat werken over het algemeen goed. Dit trekt de aandacht van andere singles. Het beste is om ongeveer 3 tot 6 foto’s toe te voegen aan je profiel.

Groepsfoto’s kan je beter niet toevoegen aan je profiel, omdat andere singles moeten zoeken waar jij staat.

Tip 2 wees zo open mogelijk in je profieltekst

Om een goed profiel te hebben wat andere singles aanspreekt is het goed om zo open mogelijk in je profieltekst te zijn. Vertel in de profieltekst hoe je bent, wat je interesses zijn, wat je zwakke en sterke punten zijn en hoelang je bent.

Zo kunnen andere singles precies lezen hoe je bent, en kunnen zich daardoor aangetrokken voelen. Wanneer je zo open mogelijk in je profieltekst bent levert dit het meeste succes op.

Tip 3 zorg voor een volledig invult profiel

Om veel matches te krijgen op een datingsite is het van belang dat je je profiel helemaal invult. Zo kan de datingsite je profiel goed matchen met andere singles. En kunnen andere singles precies lezen hoe je bent, waardoor je succesvoller wordt.

Vergeet dus niet dingen in te vullen zoals je woonplaats, leeftijd, hobby’s etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.