Op zoek naar een gay datingsite? Dan ben je  hier op het goede adres! In dit artikel lees je de 10 beste en populairste gay datingsites voor gay dating.

Op reguliere datingsites vind je vaak als homoseksuele man of vrouw niet veel aansluiting. Je bent misschien al wel uren aan het zoeken geweest op een reguliere datingsite om de liefde te vinden, maar het is je niet gelukt. Dit hoeft niet zo te zijn. Er zijn speciale datingsites ontwikkeld voor homo’s en lesbiennes. Op deze datingsites worden bijna alle homo’s en lesbiennes succesvol.

De 10 beste en populairste gay datingsites

1. GayParship – de beste gay datingsite

gayparship

GayParship is de beste datingsites voor gay singles. Op gayParship heb je een erg grote kans om succesvol te worden, ruim 1 op de 3 leden vindt een partner. Dit komt door het unieke matchingsprincipe van gayParship, je wordt gematcht met leden die echt bij je passen op basis van je interesses en persoonlijkheid.

Veiligheid en anonimiteit staan voorop bij gayParship. GayParship is lid van Thuiswinkel Waarborg en alle profiel op de datingsite worden handmatig gecontroleerd. Op de datingsite hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid, je kunt daten met een gerust hart.

GayParship is een erg populaire gay datingsite in Nederland, het behoort tot de populairste datingsites in Nederland. Dagelijks melden honderden nieuwe leden zich aan op de datingsite.

Op zoek naar een gay datingsite waar je succesvol op wordt? Dan moet je bij gayParship zijn!

Lees meer informatie & review van gayParship! >

Gratis aanmelden op gayParship!

2. Gaybuddy – de meest spannende ontmoetingsplaats voor homo’s

gaybuddy

Gaybuddy is de meest spannende online ontmoetingsplaats voor homoseksuele mannen. Je kunt op de datingsite terecht als je een date, relatie of flirt zoekt. Gaybuddy is een populaire datingsite voor homoseksuele mannen, dagelijks groeit de datingsite. Door de goede chat op Gaybuddy leg je gemakkelijk contact met mannen door het hele land.

De datingsite controleert alle profielen handmatig op echtheid, zo kun je dagelijks met een gerust hart gebruik maken van de datingsite.

Maak je liever gebruik van de datingsite met je mobiel? Gaybuddy is ook geschikt voor alle mobiele apparaten, zo kun je altijd en overal gebruik maken van de datingsite.

Lees meer informatie & review van Gaybuddy! >

Gratis aanmelden op Gaybuddy!

3. Girls-Dating – één van de beste ontmoetingsplaatsen voor lesbiennes

girls-dating

Ben je een vrouw en op zoek naar je wederhelft? Dan moet je je aanmelden op Girls-Dating. Girls-Dating is één van de beste datingsites die alleen voor lesbiennes zijn bedoeld. Op de datingsite kom je dagelijks leuke vrouwen tegen die op zoek zijn naar hun wederhelft.

Op Girls-Dating vind je gemakkelijk vrouwen die bij je passen, dit komt door de handige zoekfilter op de datingsite. In de zoekfilter kun je precies aangeven naar wat voor een vrouw je op zoek bent, waarna je vrouwen krijgt te zien die het beste overeenkomen met je zoekopdracht. Zie je een leuke vrouw? Dan kun je direct met haar in contact komen.

Maak gratis een profiel aan op de datingsite, zo kun je kijken of de datingsite iets voor je is. De datingsite zal je niet teleurstellen!

Lees meer informatie & review van Girls-Dating! >

Gratis aanmelden op Girls-dating!

4. Guys-dating – speciaal ontwikkeld voor homo’s

guys-dating

Homoseksuele mannen vinden op Guys-dating degene die ze zoeken. Op Guys-dating vind je een ruim aanbod van mannen die op zoek zijn naar een partner, date of vriendschap. Op de datingsite leer je een potentiële mannelijke partner goed kennen, je kunt via de datingsite gemakkelijk chatten met mannen.

Guys-dating is fel tegen nepprofielen, op de datingsite vind je geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Je ontmoet op Guys-dating echte mannen waarmee je kunt afspreken. Het motto van Guys-dating is fair play.

Guys-dating is uitgegroeid tot een van de meest bezochte en gewaardeerde datingsite voor de leukste mannen in Nederland. De datingsite is een veilige en betrouwbare plek om op zoek te gaan naar leuke mannen.

Meld je gerust gratis aan op Guys-Dating!

Lees meer informatie & review van Guys-Dating! >

Gratis aanmelden op Guys-dating!

5. Bi Love – voor vrouwen die op zoek zijn naar leuke vrouwen

bi love

Ben je een vrouw die op zoek is naar leuke vrouwen? Dan is Bi Love voor jou bedoeld. Bi Love is bedoeld voor lesbiennes die op zoek zijn naar iemand van hetzelfde geslacht. Bi Love is net zoals Girls-Dating een populaire datingsite voor lesbiennes, al meer dan 60.000 vrouwen zijn ingeschreven geweest op de datingsite.

Alleen serieuze vrouwen worden opgenomen in het ledenbestand van Bi Love, de datingsite is niet bedoeld voor vrouwen die nooit van de datingsite gebruik maken. Dit voorkomt dat er nepprofielen en inactieve profielen zijn op de datingsite. Op deze manier kun je met een gerust hart daten.

Door de goedwerkende chat op Bi Love kom je snel in contact met andere vrouwen.

Lees meer informatie & review van Bi Love! >

Gratis aanmelden op Bi Love!

6. Lexa – ontmoet gay singles in je omgeving

lexa

Wil je andere gay singles ontmoeten in je omgeving? Dan moet je op de datingsite Lexa zijn! Lexa is bedoeld voor degene die singles in zijn of haar omgeving wil ontmoeten. Door handige zoek- en filterfunctionaliteiten ontmoet je snel gay singles die bij je passen. Wanneer je een leuk iemand ziet, kun je direct met hem of haar contact leggen.

Lexa is algemene datingsite, iedereen is welkom op de datingsite; zo ook hetero’s. Doordat Lexa een razend populaire datingsite en dating app is, ontmoet je veel singles die bij je passen.

Op Lexa ontmoet je op een veilige manier andere gay singles. Alle profielen zijn op de datingsite geverifieerd en met speciale tools krijg je meer controle over je privacy. Ook kun je je dating profiel alleen zichtbaar maken voor mensen waarin je interesse hebt.

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

7. EliteDatingGay – voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar hetzelfde geslacht

elitedating

EliteDatingGay is de beste datingsite voor mensen die hoogopgeleid zijn en op zoek zijn naar hun wederhelft. Beschik je over een hbo of wo diploma of ben je carrièregericht? Meld je dan gratis aan op EliteDatingGay. Het is een erg populaire datingsite, wekelijks melden meer dan 1500 nieuwe leden zich aan op de datingsite.

Op EliteDating ontmoet je homo’s of lesbiennes die echt bij je passen. Je wordt namelijk gematcht door een uitgebreid matchingsysteem op de datingsite. Door dit matchingsysteem vind je leden die passen bij je voorkeuren, persoonlijkheid en levensstijl. Zo hoef je niet lang te zoeken naar mensen van je eigen geslacht. Door dit matchingsysteem vinden meer dan 2500 leden elke maande de liefde.

EliteDating is gratis uit te proberen, zo kun je kijken of het iets voor je is!

Lees meer informatie & review van EliteDating! >

Gratis aanmelden op EliteDating!

8. Relatieplanet – de populairste datingsite in Nederland

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite in Nederland. Meer dan 1.6 miljoen mensen in Nederland als zowel België hebben al gebruik gemaakt van Relatieplanet. Daarnaast is Relatieplanet al 11 jaar op rij uitgeroepen tot beste datingsite door verschillende consumentenorganisaties.

Relatieplanet is de datingsite voor iedereen, het maakt niet uit hoe of wie je bent; je bent altijd welkom op Relatieplanet. De datingsite is dus niet speciaal voor gay singles bedoeld, maar door handige zoek- en filterfunctionaliteiten vind je binnen enkele ogenblikken gay singles die bij je passen. Door het dating profiel van iemand te bekijken kom je er al snel achter of die persoon bij je past. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen.

Neem gerust een kijkje op Relatieplanet, het aanmelden is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

9. Be2 – ontmoet snel gay singles die bij je passen

be2

Be2 is de snelst groeiende matchmakingdienst ter wereld. Dit mag wel gezegd worden met meer dan 21 miljoen leden wereldwijd, waar dagelijks tot 20.000 nieuwe mensen erbij komen. In Nederland is de datingsite erg populair, al meer dan 750.000 mensen in Nederland zijn lid geweest van Be2.

Be2 is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar iets serieus. Je ontmoet veel gay singles op Be2, het is daarom één van de beste gay datingsites. Je wordt gematcht met andere homoseksuele mannen of vrouwen met dezelfde interesses en voorkeuren.

Je kunt veilig daten op Be2, alle profielen op de datingsite zijn echt en derden hebben geen toegang tot je persoonlijke gegevens. Bovendien kun je zelf bepalen wie jouw foto’s zien krijgen.

Lees meer informatie & review van Be2! >

Gratis aanmelden op Be2!

10. 50plusmatch – de beste datingsite voor gay singles boven de 50 jaar

50plusmatch

Ben je een 50-plusser en op zoek naar een gay datingsite? Dan past de datingsite 50plusmatch goed bij jou! 50plusmatch is de beste datingsite in Nederland voor 50-plussers. Alle 50-plussers zijn welkom op 50plusmatch, de datingsite is niet alleen gericht op gay singles van boven de 50 jaar. Gelukkig vind je door een handige zoekfilter snel gay singles die bij je passen.

Door verschillende consumentenorganisaties is 50plusmatch tot beste datingsite uitgeroepen. Zo is 50plusmatch tot beste datingsite aangewezen door Thuiswinkel Awards en als beste getest door het televisieprogramma Kassa. Daarnaast beoordelen leden de datingsite met een gemiddeld van een 8.4 en beveelt 99% van de leden de datingsite aan.

Je hebt als homo of lesbienne veel kans om succesvol te worden op 50plusmatch, leden van 50plusmatch zijn namelijk actief op zoek naar vriendschap of een relatie. Per jaar worden er meer dan 8 miljoen berichten verstuurd tussen de leden. Het aanmelden is volledig gratis op 50plusmatch!

Lees meer informatie & review van 50plusmatch! >

Gratis aanmelden op 50plusmatch!

Gay datingsites vergelijken

Om er zeker van te zijn dat je kiest voor een goede gay datingsite, is het slim om gay datingsites te vergelijken. Door gay datingsites te vergelijken kom je erachter welke datingsite het beste aansluit bij je wensen en intenties. Want voor iedere persoon is het verschillend welke datingsite het beste bij hem of haar past.

Hieronder hebben een handige tool voor je klaargezet om gay datingsites te vergelijken. In de onderstaande vergelijker kun je precies aangeven wat je voorkeuren en intenties zijn, waarna je de beste datingsites te zien krijgt die bij je passen.

Waarom kiezen voor een gay datingsite?

Een leuke man of vrouw in het echt aanspreken is erg lastig, daarnaast is het ook nog de vraag of hij of zij ook gay is. In praktijk blijkt vaak dat een persoon niet gay is, en dit levert vaak veel teleurstelling op. Versieren in het echt kan dus lastig zijn voor homo’s en lesbiennes. Gelukkig bieden gay datingsites en gay dating apps de uitkomst.

Op gay datingsites heb je van die dingen geen last, op een gay datingsite word je niet teleurgesteld en word je snel succesvol. Je hoeft niet te twijfelen over de geaardheid van de ander, want iedereen op een gay datingsite is gay. Dit zijn de hoofdzakelijke redenen waarom je moet kiezen voor een gay datingsite.

Het voordeel van gay datingsites

Op gay datingsites ben je veel sneller succesvol dan op reguliere datingsites. Op een gay datingsite kom je in contact met gelijk stemmige singles die dezelfde intenties en interesses hebben als jou, en heb je geen last van singles die een andere geaardheid hebben.

Een ander voordeel is dat je gegevens op gay datingsites altijd goed beveiligd en privé gehouden worden. Op bijna alle gay datingsites worden profielen handmatige gecontroleerd op echtheid. Dit zorgt ervoor dat alle profielen op gay datingsites echt zijn.

3 tips voor je profiel op een gay datingsite

Nadat je een gay datingsite hebt gekozen en daarop bent aangemeld, moet je een profiel gaan aanmaken die getoond gaat worden op de datingsite. Het is belangrijk dat je een goed profiel maakt om snel succesvol te worden en goed gematcht te worden met andere singles. Daarom lees je hier 3 tips voor je dating profiel.

Tip 1 gebruik leuke foto’s

Andere singles op een datingsite beoordelen je vaak op je profielfoto’s en kijken niet eerst naar de rest van je profiel. Het is daarom van belang dat je goede profielfoto’s gebruikt.

Gebruik profielfoto’s waar je leuk opstaat. Foto’s waarop te zien is dat je iets interessants aan het doen bent of waar je met een dier op staat werken over het algemeen goed. Dit trekt namelijk de aandacht van andere leden op een datingsite. Het beste is om ongeveer 3 tot 6 foto’s toe te voegen aan het dating profiel.

Groepsfoto’s kun je beter niet toevoegen aan je profiel, omdat andere singles moeten zoeken waar jij staat.

Tip 2 wees zo open mogelijk in je profieltekst

Om een goed profiel te hebben wat andere singles aanspreekt, is het goed om zo open mogelijk in je profieltekst te zijn. Vertel in de profieltekst hoe je bent, wat je interesses zijn, wat je zwakke en sterke punten zijn en hoelang je bent.

Zo kunnen andere singles precies lezen hoe je bent, en kunnen zich daardoor aangetrokken voelen. Wanneer je zo open mogelijk in je profieltekst bent levert dit het meeste succes op.

Tip 3 zorg voor een volledig invult profiel

Om veel matches te krijgen op een datingsite is het van belang dat je het dating profiel helemaal invult. Zo kan de datingsite je profiel goed matchen met andere singles. En kunnen andere singles precies lezen hoe jij bent, waardoor je sneller succesvol wordt.

Vergeet dus niet gegevens in te vullen op het dating profiel zoals woonplaats, leeftijd, hobby’s etc.

gay datingsites

Gay dating buiten het internet

Buiten het internet om zijn er ook nog een tal van plaatsen om homo’s en lesbiennes te ontmoeten. Vandaag de dag kun je gemakkelijk in het echt gay mannen en vrouwen ontmoeten. We hebben voor jou uitgezocht wat de beste plekken zijn om in het echt andere gay singles te ontmoeten.

Gay pride

Gay pride is de plaats waar je andere mensen kunt ontmoeten die ook homo zijn. De Pride Amsterdam is een feestelijk evenement met een homocultureel karakter dat jaarlijks in Amsterdam gevierd wordt. Jaarlijks komen honderdduizenden bezoekers op dit evenement af en is één van de drukbezochte evenementen in Nederland.

Op dit evenement ontmoet je veel mannen en vrouwen die ook op hetzelfde geslacht vallen. Op het evenement kun je gemakkelijk telefoonnummers scoren. Hou de laatste dagen van juli en de eerste dagen van augustus dus even vrij voor de Pride Amsterdam.

Gay bar

Gay bars zijn ook een goede plek om andere homo’s te ontmoeten. In een gay bar kun je lekker losgaan met mensen die dezelfde seksuele voorkeuren hebben als jou. Daarnaast kun je gemakkelijk telefoonnummers verzamelen met mannen waarmee je op date wilt.

Gay evenementen en verenigingen

Er worden vrijwel dagelijks evenementen georganiseerd die alleen voor homo’s zijn bedoeld. Op een evenement kom je op een laagdrempelige manier in contact met andere mannen. Gay evenementen vinden bijvoorbeeld plaats in een café, club of in een zaal. Op het internet zijn er verschillende agenda’s die gay evenementen organiseren te vinden.

Wanneer je op zoek bent naar andere gay mannen voor sociaal contact zijn gay verenigingen erg geschikt. Door het hele land zijn er verenigingen die alleen bedoeld zijn voor gay mannen. Zo zijn er speciale fietsverenigingen, sportverenigingen en andere verenigingen die alleen voor homoseksuele mannen zijn bedoeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.