datingsites

Ben je hoogopgeleid en opzoek naar een datingsite? In dit artikel lees je de top 3 beste datingsites voor hoger opgeleiden. Je leest in dit artikel wat de beste datingsites voor hoger opgeleiden zijn, wanneer je welkom bent op een datingsite voor hoger opgeleiden en je leest wat de voordelen zijn van datingsites voor hoger opgeleiden. Aan het einde van dit artikel lees je 3 korte tips voor je dating profiel.

Top 3 beste datingsites voor hoger opgeleiden

Hoogopgeleiden singles hebben vaak veel eisen waaraan iemand moet voldoen, zo moet bijvoorbeeld de degene die ze zoeken ook hoogopgeleid zijn. Daarom zijn er datingsites die zich richten op de doelgroep hoger opgeleiden. Er zijn erg veel datingsites die zich richten op hoger opgeleiden waardoor je niet meer goed kan weten welke je moet kiezen. Daarom lees je hier de 3 beste datingsites voor hoger opgeleiden.

1. EliteDating

elitedating

EliteDating is één van de beste datingsites die voor hoger opgeleiden bedoeld is en is een erg populaire datingsite. Wekelijks schrijven meer dan 1500 leden zich in op de datingsite.

Op EliteDating word je niet zomaar met iemand gematcht, de datingsite beschikt over een goed matching systeem. Je wordt met andere singles gematcht op basis van je voorkeuren, intenties en interesses.  Je hebt een hoog succesratio op EliteDating, maandelijks vinden meer dan 2500 singles de liefde via EliteDating. 70% van de leden heeft een universitaire opleiding afgerond en 90% van de leden is 30 jaar of ouder.

EliteDating is ook een erg ervaren datingsite, het is één van de grootste datingsites van Europa. In Europa telt EliteDating meer dan 13 miljoen leden. Ben je opzoek naar een datingsite voor hoger opgeleiden? Dan moet je je op EliteDating aanmelden!

Gratis aanmelden op EliteDating! ➟

2. e-Matching

e-matching

Opzoek naar een duurzame relatie? Dan is e-Matching iets voor je. Op e-Matching vinden hbo’ers en academici een duurzame relatie. De meeste leden op e-Matching zijn tussen de 24 en 50 jaar oud.

Vind je inschrijven op een datingsite spannend en weet je niet zo goed hoe alles werkt? Op e-Matching krijg je een persoonlijke datingcoach die je begeleidt wanneer je de datingsite gebruikt.

Je kan op e-Matching veilig daten, alle profielen en foto’s worden handmatig gecontroleerd op echtheid. Oude profielen worden automatisch van de site verwijderd. Alleen hoger opgeleiden singels die op zoek zijn naar een vaste relatie zijn welkom op de datingsite.

Gratis aanmelden op e-Matching! ➟

3. Match4me

match4me

Match4me is één van de beste datingsites van Nederland, dit komt door het frisse design van de datingsite. Jaarlijks worden er meer dan 250.000 berichten verstuurd tussen de leden van Match4me. En 47% van de leden is man en 53% van de leden is vrouw.

Op Match4me kan je persoonlijke berichten versturen, chatten met online leden en kan je quizzen spelen. Je ook daten op je smartphone en tablet, je kan gratis de dating app downloaden van de Match4me in Play Store en in de App Store.

Wil je andere hoogopgeleiden ontmoeten? Dan moet je je aanmelden op Match4me. Het aanmelden is volledig gratis!

Gratis aanmelden op Match4me! ➟

Wanneer ben je welkom op een datingsite voor hoger opgeleiden?

Je bent welkom op een datingsite die voor hoger opgeleiden is bedoeld als je beschikt over een HBO of een WO diploma. Bijna bij alle datingsites die voor hoger opgeleiden zijn heb je minimaal een hbo-diploma nodig.

Maar datingsites kunnen niet controleren of je wel beschikt over een HBO of een WO hebt. Op datingsites voor hoger opgeleiden zijn vaak niet alle leden hoogopgeleid. Bijvoorbeeld op EliteDating zijn 7 op de 10 leden hoogopgeleid, niet alle leden zijn hoogopgeleid. Je kan je dus ook gerust aanmelden op een datingsite voor hoger opgeleiden als je niet beschikt over een HBO of WO diploma. Maar als je niet beschikt over minimaal een HBO diploma kan je je beter aanmelden op een algemene datingsite.

Veel Nederlanders zijn hoogopgeleid, 3 op de 10 Nederlanders tussen de 15 en 75 jaar zijn hoogopgeleid. Vooral in grote steden kan je hoogopgeleiden mensen vinden. In Utrechtse is meer dan de helft van de mensen tussen de 15 en 75 jaar hoogopgeleid.

Voordelen van datingsites voor hoger opgeleiden

Wanneer je zelf hoogopgeleid bent heeft het veel voordelen om je aan te melden op een datingsite die special voor hoger opgeleiden is. Zo weet je zeker dat je in contact komt met gelijk stemmige singles waarmee je het zelfde gespreksniveau kan hebben.

Het belangrijkste voordeel aan datingsites voor hoger opgeleiden is dat je al bij je doelgroep zit en veel sneller een match hebt met iemand anders. Je ontmoet veel sneller andere singles met dezelfde levensstijl en interesses. Als je je aanmeldt bij een datingsite voor hoger opgeleiden heb je veel meer kans om de ware te vinden dan dat je je bijvoorbeeld aanmeldt op een algemene datingsite.

Een ander voordeel is dat er op datingsites voor hoger opgeleiden minder oplichting of ongewenst contact plaats vindt. Dit komt omdat oplichters deze datingsites niet laagdrempelig genoeg vinden en oplichters zijn niet opzoek naar de doelgroep hoger opgeleiden. Daarnaast zijn datingsites voor hoger opgeleiden goed beveiligd tegen oplichting, zo worden alle profielen op de datingsite handmatig gecontroleerd en gebruiken datingsites voor hoger opgeleiden website beveiliging.

3 korte tips voor je dating profiel

Aan het einde van dit artikel lees je nog 3 korte tips voor je dating profiel die je moet gelezen hebben voordat je je aanmeldt op een datingsite. Met deze tips leer je hoe je een goed profiel kan maken waarmee je succesvol wordt.

Tip 1: zorg voor goede profielfoto’s

Het is belangrijk dat je voor goede profielfoto’s zorgt omdat dit vaak het eerste is wat andere singles van je zien, en je wilt natuurlijk wel een goede indruk maken. Andere singles beoordelen je vaak ook op je profielfoto’s en kijken minder naar de rest van je profiel, je begrijpt nu wel dat je profiel foto’s goed moeten zijn.

Als je zulk soort profielfoto’s hebt, heb je profielfoto’s waarmee je succesvol wordt:

  • Foto’s waarop je iets interessants doet
  • Foto’s met een (huis)dier erop
  • Foto’s waar je een filter gebruikt om zo beter uit de verf te komen.

Het is goed om meer dan 4 foto’s aan je profiel toe te voegen om het meeste succes te hebben.

Tip 2: geen grote profielbeschrijving

Om een goede indruk te maken op andere singles moet je een korte maar informatie volle profielbeschrijving hebben. Andere singles moeten kunnen lezen in de profielbeschrijving waar je van houdt en wat je interesses zijn, maar het moet niet te lang worden want dan haken andere singles af.

Je moet in je profielbeschrijving zetten hoe je bent, wat je interesses en je hobby’s zijn. Voor een goede profielbeschrijving zijn maar een paar zinnen nodig. Het is niet verstandig om in je profielbeschrijving te zetten naar wat voor iemand je op zoek bent, omdat dit niet nodig is; je hebt namelijk al doorgegeven aan de datingsite naar wie je op zoek bent en hier word je al automatisch mee gematcht.

Tip 3: zorg voor een volledig profiel

Wanneer je je aanmeldt op een datingsite moet je ervoor zorgen dat je een volledig ingevuld profiel hebt. Dit zorgt voor het meest succes. Zo kunnen andere singles precies lezen hoe je bent en wat je hobby’s zijn. Wanneer je helemaal geen informatie toevoegt aan je profiel zal je niet veel berichten krijgen van andere singles op de datingsite.

Je moet ervoor zorgen dat je je profiel helemaal invult. Het is verstandig dat je na het aanmelden bij de een datingsite direct naar je profiel gaat en de informatie op je profiel aan te vullen. Omdat je bepaalde informatie handmatig nog moet invullen op je profiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.