beste datingsites voor alleenstaande ouders

Je bent misschien wel alleenstaand en ook nog is moeder of vader van een paar kinderen en op zoek naar een relatie. Als je al vader of moeder bent heb je het vaak al druk zat en heb je geen tijd om uren op zoek te gaan naar een datingsite. Daarom vind je hier de top 5 beste datingsites voor alleenstaande ouders.

Top 5 beste datingsites voor alleenstaande ouders

Er zijn speciaal datingsites ontwikkeld die als doelgroep alleenstaande ouders hebben. Hierop kom je andere ouders tegen die ook op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Zo hoef je geen uren te zoeken op een datingsite om een potentiele partner te vinden maar kom je direct in contact met andere alleenstaande ouder.

EliteDating

elitedating

Ben je een alleenstaande ouder? Dan moet je je aanmelden op EliteDating. EliteDating is één van de beste datingsites voor alleenstaande ouders. Op de datingsite kom je in contact met andere alleenstaande ouders met dezelfde interesses en gewoontes.

Je wordt gematcht met andere alleenstaande ouders op basis van een persoonlijkheidstest. In de persoonlijkheidstest krijg je vragen als zowel: vind je het belangrijk dat je partner hetzelfde opleidingsniveau heeft? Op basis van de persoonlijkheidstest krijg je matches te zien van personen die bij je passen. Zo hoef je geen uren te zoeken op de datingsite naar andere alleenstaande ouders.

85% van de leden van EliteDating hebben een bovengemiddeld opleidingsniveau. EliteDating is dus vooral bedoeld voor hoog opgeleiden, maar minder hoog opgeleiden zijn ook welkom op de datingsite.

Gratis aanmelden op EliteDating! ➟

Relatieplanet

relatieplanet

Relatieplanet is de populairste datingsite van Nederland, al 10 jaar op een rij is dit zo. Ruim 1.5 miljoen Nederlanders hebben zich al ingeschreven op de datingsite. Op Relatieplanet kan je veel alleenstaande ouders vinden die op zoek zijn naar een nieuw avontuur.

De meeste leden op Relatieplanet zijn tussen de 35 en 65 jaar oud. De leden op Relatieplanet zijn veelal op zoek naar een serieuze relatie. Veel van de leden zijn alleenstaande ouders, die net zoals jij een nieuwe partner zoeken.

Met een paar gegevens ben je al gratis ingeschreven op de datingsite en kan je direct op zoek gaan naar andere alleenstaande ouders.

Heb je vragen, tips of klachten? Je kan altijd terecht bij de klantenservice van Relatieplanet. De klantenservice is elke dag 12 uur lang bereikbaar.

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

Alleenstaande-Mamas

alleenstaande-mamas

Op Alleenstaande-Mamas kunnen alleenstaande mama’s zich aanmelden om andere alleenstaande ouders te ontmoeten. Op de datingsite kan je terecht om een leuke partner of vriendschap te vinden.

De datingsite Alleenstaande-Mamas is erg goed, met een paar gegevens ben je al ingeschreven en je kan de datingsite direct gebruiken. Op de datingsite heb je een ruim aanbod aan leden door het hele land. Wanneer je bent aangemeld op de datingsite krijg je veel matches te zien, waar je een berichtje naar toe kan sturen.

Alleenstaande-Mamas is fel tegen nepprofielen, op de datingsite vind je geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Het motto van de datingsite is fair play.

Gratis aanmelden op Alleenstaande-Mamas! ➟

Alleenstaande-Vaders

alleenstaande-vaders

Alleenstaande-Vaders is de datingsite voor alleenstaande vaders. Je ontmoet gemakkelijk alleenstaande vaders en moeders bij jou in de buurt. De datingsite Alleenstaande-Vaders ziet er fris en nieuw uit, dit nodigt direct om je er aan te melden.

Op de datingsite heb je een gelijke verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen. 52% van de leden zijn vrouwen en 48% van de leden zijn mannen.

Op Alleenstaande-Vaders kan je veilig daten. De datingsite controleert meerdere malen per dag de profielgegevens van haar leden om er voor te zorgen dat er geen nepprofielen op de datingsite komen.

Je kan de datingsite altijd en overal gebruiken, het maakt niet uit op wat voor apparaat je het gebruikt. Er wordt een aangepast variant van de datingsite weergegeven op je smartphone, tablet of computer.

Gratis aanmelden op Alleenstaande-Vaders ! ➟

Alleenstaande-moeders

alleenstaande-moeders

Op Alleenstaande-moeders ontmoet je alleenstaande moeders en vaders bij jou in de buurt. Op de datingsite kan je op een veilige en eenvoudige manier op zoek gaan naar nieuwe contacten. Nadat je je gratis hebt ingeschreven kan je direct op zoek gaan naar een geschikt partner. En kan je gebruik maken van het chatsysteem van de datingsite.

Veiligheid en anonimiteit vindt de datingsite Alleenstaande-moeders belangrijk. De gegevens op de datingsite worden beveiligd met een SSL-certicifaat en worden profielen meerdere malen per dag gecontroleerd op echtheid.

Op Alleenstaande-moeders kan je alleenstaande ouders door het hele land vinden. De leden op Alleenstaande-moeders zijn op zoek naar een vriendschap, een date of een serieuze relatie.

Gratis aanmelden op Alleenstaande-moeders! ➟

Datingsites voor alleenstaande ouders

In 2018 waren er ruim een half miljoen eenoudergezinnen, dit is 22 procent van de gezinnen. In de meeste gevallen is het een alleenstaande moeder met een of meerdere kinderen. Het opvoeden van de kinderen is vaak moeilijk in combinatie met je baan en er blijft weinig tijd over om een nieuwe partner te vinden. Ook cijferen alleenstaande ouders zich helemaal weg voor hun kinderen en blijft er weinig tijd over voor nieuwe avonturen.

Misschien wil je een nieuwe partner ontmoeten maar heb je geen zin om uren te zoeken om die te vinden omdat je al een druk leven hebt. Er zijn speciaal datingsites voor alleenstaande ouders, hierop kan je een nieuwe partner ontmoeten zonder dat je er veel tijd kost. Vaak word je automatisch al gematcht met andere alleenstaande ouders die bij je passen, zo ben je niet te veel tijd er aan kwijt.

3 tips voor datingsites voor alleenstaande ouders

Tip 1 verberg niet dat je kinderen hebt

Het is slim om niet te verbergen dat je kinderen hebt, laat weten in je datingprofiel dat je kinderen hebt.

Je kan natuurlijk verbergen dat je kinderen hebt en veel aandacht van andere singles krijgen op de datingsite, maar je gaat hem of haar teleurstellen als je vertelt dat je kinderen hebt. Het is dus slim om er open over te zijn dat je kinderen hebt. Hier hoef je je voor te schamen, er zijn zat andere alleenstaande ouders die ook op zoek zijn naar een nieuwe partner.

Tip 2 Geniet ervan om een nieuwe relatie te vinden

Hier een tip die niet zo veel met datingsites heeft te maken, maar het is wel een belangrijke tip.

Veel alleenstaande ouders zijn terughoudend om een nieuwe relatie te vinden. Ze zijn bang dat het op een mislukking uitkomt en zijn daarom vaak terughoudend.

Je moet juist er van genieten om een nieuwe relatie te vinden. Je leert nieuwe mensen kennen en hier moet je niet terughoudend van zijn. Wil je echt een nieuwe relatie vinden moet je er van genieten en niet terughoudend zijn.

Tip 3 Ga snel op date

Soms hebben alleenstaande ouders de neiging om heel lang te chatten met iemand anders voordat ze afspreken. Het is beter om na een paar gesprekken met iemand op date te gaan. Als je op date gaat leer je iemand beter kennen en de persoon kan heel anders zijn dan je dacht.

Wat heb je liever? Met iemand maanden chatten en dan op een date er achter komen dat de persoon niet bij je past. Of heb je liever snel op date te gaan en dan erachter komen dat iemand niet bij je past.

Ik ben een fan van het laatste, omdat je daarmee het minst wordt teleurgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.