beste datingsites voor 50-plussers

Veel 50-plussers hebben voelen zich eenzaam en hebben niet veel sociale contacten, ook hebben veel 50-plussers de zoektocht naar de liefde opgegeven. Maar tegenwoordig vinden steeds meer 50-plussers hun liefde en sociale contacten via datingsites. In dit artikel lees je de top 5 beste datingsites voor 50-plussers, weet je welke datingsite je moet kiezen en lees je de voordelen van datingsites voor 50-plussers.

Top 5 beste datingsites voor 50-plussers

50-plussers zijn vaak niet helemaal thuis op het internet en vinden het vaak spannend om zich in te schrijven op een datingsite. Daarom zijn er speciale datingsites die gericht zijn op de doelgroep 50-plussers, deze datingsites bieden meer ondersteuning aan en maken het inschrijf proces een stuk eenvoudiger.

Dedatingwijzer.nl heeft uitgebreid onderzoek gedaan wat de beste datingsites voor 50-plussers zijn. Wij hebben iedere datingsite uitgebreid getest en van iedere datingsite kan je een review vinden. Dit is de uitkomst van ons onderzoek:

1. 50plusmatch

50plusmatch

50plusmatch is één van de beste datingsites voor 50-plussers. De datingsite is bedoeld voor actieve 50-plussers. Per jaar worden er meer dan 6 miljoen berichten verstuurd tussen de leden van 50plusmatch.

50plusmatch heeft al verschillende prijzen/awards gewonnen als beste datingsite. De datingsite is als beste getest door het televisieprogramma Kassa. En 50plusmatch is als winnaar aangewezen bij de Thuiswinkel Awards. Ook werd 50plusmatch als beste datingsite aangewezen in de categorie datingsites voor ouderen door het consumentenprogramma Radar. 99% van de leden beveelt de datingsite aan. Klanten beoordelen de datingsite gemiddeld met een 8.4!

Alle leden op 50plusmatch zijn 50-plussers die actief zijn, de helft van de leden is man en de andere helft van de leden is vrouw. Je kan gratis de dating app downloaden van de datingsite, hiermee kan je altijd en overal daten.

Opzoek naar de beste datingsite die bestemd is voor 50-plussers? Dan moet je je bij 50plusmatch aanmelden! Lees meer over 50plusmatch! >

Gratis aanmelden op 50plusmatch! ➟

2. 50liefde

50liefde

50liefde is een erg goede datingsite, de datingsite is speciaal ontworpen voor 50-plussers. Het design van 50liefde maakt het extra makkelijk om de datingsite te gebruiken. De datingsite heeft een goede klantenservice die je altijd kan bereiken, je kan bij de klantenservice terecht voor vragen, opmerkingen of klachten.

1 op de 3 leden vindt de liefde via 50liefde! Dit is een erg hoog aantal, op de meeste andere datingsites vinden veel minder mensen de liefde.

50liefde is een veilige en betrouwbare datingsite, alle profielen worden handmatig gecontroleerd op echtheid. Dit voorkomt dat er nepprofielen zijn op de datingsite.

Ben je niet helemaal thuis op het internet en vind je het moeilijk om je aan te melden op een datingsite? Dan is 50liefde een aanrader, 50liefde is een erg eenvoudige datingsite met een goede klantenservice. Lees meer over 50liefde! >

Gratis aanmelden op 50liefde! ➟

3. Ourtime

ourtime

Ourtime is een datingsite waar gelijk stemmige singles van boven de 50 elkaar ontmoeten. Je kan gemakkelijk andere 50-plussers vinden in je omgeving. Ourtime is vooral bedoeld voor de wat jongere 50-plussers, vanaf 45 jaar kan je je al inschrijven op de datingsite.

De datingsite organiseert activiteiten/evenementen voor de leden. Op deze activiteiten kan je andere 50-plussers ontmoeten die ook opzoek zijn naar de liefde. De activiteiten zijn verschillend, de ene keer maak je een wandeling en de andere keer ga je een hapje eten met elkaar.

Ourtime is een erg ervaren datingsite, Ourtime is gemaakt door de makers van Lexa. Lexa is één van de populairste en beste datingsites van Nederland. De datingsite Ourtime weet precies op welke manier leden gematcht moeten worden.

Ben je een jonge 50-plusser en op zoek naar singles in je omgeving? Dan moet je je op Ourtime aanmelden! Lees meer over Ourtime! >

Gratis aanmelden op Ourtime! ➟

4. Seniorengeluk

seniorengeluk

Het is voor ouderen soms moeilijk om in contact te komen met nieuwe mensen en een relatie te vinden, daarom is Seniorengeluk er. Seniorengeluk houdt er extra rekening mee dat 50-plussers niet helemaal thuis op het internet, en hebben het inschrijfproces op de datingsite heel eenvoudig gemaakt. Met een paar gegevens van jezelf ben je al ingeschreven op de datingsite.

Seniorengeluk is fel tegen nepprofielen, op de datingsite kom je alleen echte profielen tegen.

De datingsite beschikt een goede klantenservice die je altijd kan bereiken, zelfs ’s avonds en in het weekend. Je kan bij de klantenservice terecht voor vragen, tips of klachten. Lees meer over Seniorengeluk! >

 Gratis aanmelden op Seniorengeluk! ➟

5. Vijftigplusdating

vijftigplusdating

Al sinds 2009 brengt Vijftigplusdating 50-plussers samen, wekelijks schrijven meer dan 1000 leden zich in op de datingsite. Op Vijftigplusdating heb je een hoog slagingspercentage, ruim 1 op de 3 leden vindt een relatie via de datingsite. Groote kans dat jij je liefde op Vijftigplusdating vindt!

De vrouw/man balans op de datingsite is bijna gelijk, 54% van de leden zijn vrouwen en 46% van de leden zijn mannen. Op Vijftigplusdating kan je terecht om een vriendschap te zoeken of om een serieuze en langdurige relatie te zoeken.

50-plussers door het hele land zijn ingeschreven op Vijftigplusdating, je kan eenvoudig een partner zoeken bij jou in de buurt. Lees meer over Vijftigplusdating! >

Gratis aanmelden op Vijftigplusdating! ➟

Datingsites voor 50-plussers

Verschillende datingsites hebben als doelgroep 50-plussers, om je hierop aan te melden moet je minimaal een leeftijd hebben van 45 jaar. Op deze datingsites kom je in contact met gelijkgestemde singles die dezelfde intenties hebben en heb je geen last van jongere singles. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om een nieuwe partner of contacten te vinden.

Datingsites voor 50-plussers worden steeds populairder, steeds meer 50-plussers schrijven zich in op datingsites in de hoop om nieuwe contacten op te doen of om de liefde te vinden.

In Nederland zijn ruim 1.6 miljoen 50-plussers die singles, dit is een aanzienlijk aantal. En dit aantal groeit hard, in de afgelopen 5 jaar zijn er ruim 140.000 50-plussers bijgekomen die single zijn.

Welke datingsite voor 50-plussers moet ik kiezen?

Er zijn veel datingsites voor 50-plussers dat je niet meer goed kan weten welke je moet kiezen. De datingsites die je hierboven vindt zijn de beste datingsites voor 50-plussers, maar dan kan het alsnog lastig zijn om een datingsite te kiezen. Om een goede datingsite te kiezen die bij je past en waar je succesvol op wordt, moet je jezelf een paar vragen stellen:

  • Wat voor iemand zoek ik?
  • Wat voor intentie heb ik? – zoek ik een relatie of vriendschap?
  • Welke leeftijd zoek ik? – zoek ik jonge actieve 50-plussers of senioren?

Als je deze vragen hebt beantwoord is het een stuk duidelijker welke datingsite je moet kiezen. Zoek je bijvoorbeeld jonge actieve 50-plussers, dan is de datingsite Ourtime of 50plusmatch een aanrader. Ook zijn er datingsites voor 50-plussers die alleen voor 50-plussers zijn die en serieuze relatie zoeken, maar je hebt ook datingsites waar je ook vriendschap kan zoeken.

Ben je niet heel bekend op het internet en weet je soms niet hoe alles werkt op het internet? Dan is het verstandig om te kiezen voor een datingsite waar het eenvoudig is om je aan te melden en waar je altijd terecht kan bij de klantenservice. Op 50plusmatch en Seniorengeluk kan je je gemakkelijk aanmelden en de datingsites hebben een bereikbare klantenservice waar je altijd terecht kan.

Voordelen van datingsites voor 50-plussers

Wanneer je een 50-plusser bent en opzoek bent naar een relatie, is het goed om je aan te melden op een datingsite voor 50-plussers dan op een algemene datingsite. Datingsites voor 50-plussers bieden veel voordelen.

Het belangrijkste voordeel is dat datingsites voor 50-plussers special ontworpen zijn voor 50-plussers. Zo hebben datingsites voor 50-plussers een veel gemakkelijker inschrijfproces, je hoeft maar een paar gegevens van jezelf te geven en je bent al ingeschreven op de datingsite. Ook hebben datingsites voor 50-plussers een klantenservice die je altijd kan bereiken, dit is niet altijd zo op datingsites die niet voor 50-plussers zijn.

Een ander voordeel aan datingsites voor 50-plussers is dat je meer kans hebt om de ware te vinden. Op een datingsite voor 50-plussers kom je in contact met gelijkgestemde singles die dezelfde intenties hebben. Je komt alleen in contact met de leeftijdsgroep waar je bij hoort en heb je geen last van jongere singles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.