gratis dating apps

Dating apps zijn wereldwijd populair. Er zijn erg veel dating apps beschikbaar en maandelijks komen er nieuwe dating apps op de markt. Inmiddels zijn er zoveel dating apps in de omloop dat je niet meer goed kan weten welke je moet kiezen. De ene dating app is weer beter dan de ander, en een andere dating app heeft meer gebruikers. Wanneer je een dating app kiest is het belangrijk dat je één van de beste dating apps kiest, om zo de succesvol te worden. Maar wat is de beste dating app?

Op deze pagina kom je erachter wat de beste dating app is en weet je wat andere goede dating apps zijn.

Wat is de beste dating app?

Dedatingwijzer.nl heeft uitgebreid onderzoek gedaan om erachter te komen wat de beste dating app is. Het was voor ons moeilijk om er 1 uit te kiezen, omdat er enorm veel goede dating apps zijn. Maar uiteindelijk zijn we eruit gekomen.

De beste dating app is naar onze mening Tinder! Tinder is actief in 190 landen en zorgt voor miljoenen dates per week. In Nederland is Tinder razend populair, ruim 1.2 miljoen Nederlanders gebruiken de dating app.

Waarom is Tinder de beste dating app?

Tinder is de beste dating app naar onze mening, dit komt omdat Tinder erg veel pluspunten heeft.

Het concept van Tinder is erg simpel. Je kan op een gemakkelijk manier matches krijgen, dit doe je doormiddel van een swipe-systeem. Het is niet ingewikkeld om je aan te melden op Tinder.

De dating app is wereldwijd razend populair, de dating app is in maar liefst 190 landen actief en dagelijks zijn er 1.6 miljard swipes op Tinder. Tinder is een heuse wereldleider op het gebied van dating apps. Onder de vrouwen die online bezig is met daten geeft 58% aan dat Tinder de favoriete dating app is.

Het aanmelden op Tinder heb je vlug gedaan. Je kunt gemakkelijk je Facebookaccount koppelen met Tinder en je kan direct beginnen met swipen.

In veel dingen is Tinder beter dan andere dating apps, daarom is Tinder de beste dating app.

tinder

Hoe werkt Tinder?

De dating app Tinder is een simpele app. Het matchingsysteem is erg handig, met een paar keer swipen heb je al een match. Het matchingsysteem is een soort vlug beoordelingssysteem. Je beoordeeld andere Tinder gebruikers vlug waarna je kan bepalen of je die persoon leuk vindt of wil overslaan.

Het werkt zo: Je ziet foto’s van iemand, je kan dan die persoon vlug beoordelen. Waarna je die persoon leuk kan vinden of niet. Als je iemand leukt vindt swipe je naar rechts, en naar links als je iemand niet leuk vindt. Wanneer beide personen elkaar leuk hebben gevonden is er een match ontstaan en kan je naar elkaar berichten sturen.

Je kan bij de instellingen precies instellen wat voor personen je wil swipen. Je kan instellen wat voor geslacht je zoekt. Instellen wat de maximumafstand is van je locatie waar je andere Tinder gebruikers in zoekt. En je kan instellen welke leeftijden je wilt tegenkomen.

Tinder wereldwijd populairste dating app

Tinder is in maar liefst 190 landen actief en is wereldleider op het gebied van dating apps. In Nederland is Tinder de populairste dating app, ruim 1.2 miljoen Nederlanders gebruiken de dating app. wereldwijd zijn er meer dan 1 miljoen dates per week wat door Tinder komt.

Tinder bestaat al erg lang en blijft populair. Hoe komt het dat Tinder zo populair blijft? Dit komt omdat de dating app gebruik maakt van een simpel concept die erg goed werkt. Met een paar keer swipen heb je al een match met iemand. Het swipe-systeem van Tinder is snel populair geworden en andere dating apps hebben het concept van Tinder gekopieerd.

Andere goede dating apps

Er zijn enorm veel dating apps op de markt, de ene heeft meer leden maar de ander heeft weer betere functies. Naar onze mening is Tinder de beste dating app, maar het was voor ons moeilijk kiezen. De dating apps hieronder zijn bijna net zo goed als Tinder.

Lexa

lexa app

Lexa is ook een erg populaire dating app, net zoals Tinder. Lexa is vooral gericht op de Nederlandse markt en is niet veel actief in andere landen. Zo weet Lexa precies hoe Nederlanders daten en speelt hier goed op in!

Lexa bestaat al sinds 2002 als datingsite maar heeft zijn eigen dating app uitgebracht. Honderdduizenden Nederlanders hebben de dating app al geïnstalleerd. De dating app Lexa is een echte aanrader!

Op Lexa kan je singles ontmoeten die actief opzoek zijn naar een relatie. Ook kom je op Lexa geen nep-profielen of inactieve profielen tegen, alle profielen op Lexa zijn geverifieerd.

Gratis aanmelden op Lexa! ➟

Happn

happn

Happn is een dating app die het anders heeft aangepakt dan alle andere dating apps. Op Happn kom je mensen tegen die in het echt bent tegengekomen. De dating app herkent vanzelf als je in de buurt bent geweest van een andere Happn gebruiker.

Elke keer als je in de buurt bent geweest van een andere Happn gebruiker, herkent de app dit. Waarna je die persoon waar je in de buurt bent geweest te zien op je tijdlijn, vervolgens kan je die persoon leuk vinden of overslaan. Wanneer Happn gebruikers elkaar leuk hebben gevonden is er een match ontstaan.

Je kan ongeveer zien waar je hem of haar bent tegengekomen, maar je krijgt nooit de exacte locatie zien. Happn werkt vooral goed in grote steden.

Badoo

badoo

Badoo is snel uitgegroeid tot 1 van de grootste dating apps. Ongeveer 400 miljoen leden hebben zich al aangemeld bij Badoo en telt wereldwijd 60 miljoen maandelijkse gebruikers.

Je kan makkelijk een date scoren via Badoo. Op Badoo kan je gemakkelijk andere leden zien en kan je snel berichten naar elkaar verzenden. Badoo lijkt op Tinder, op Badoo kan je van een soort gelijk swipe-systeem gebruik maken als op Tinder. Maar je kan ook andere Badoo gebruikers zien in je omgeving.

Lees ook: de beste datingsites van Nederland!

Bumble

bumble

Bij de dating app Bumble hebben vrouwen het recht. Op Bumble zetten vrouwen de eerste stap om in contact te komen met iemand anders. Het werkt zo: bij heteroseksuele matches kan de vrouw de eerste stap zetten om in contact te komen met een man. Als de vrouw de eerste stap heeft gezet heeft de man 24 uur de tijd om te reageren op de vrouw. Bij gay-matches hebben beide personen 24 uur de tijd om te reageren op elkaar, anders verlies je de match.

Bumble is de enige dating app die het recht laat aan de vrouw. De dating app is hiermee erg populair geworden. Wereldwijd zijn er al 21 miljoen mensen aangemeld bij Bumble.

Parship

parship app

Parship is voor mensen die een serieuze en langdurige relatie zoeken. Parship is in Nederland de nummer 1 in serieuze relaties. De dating app van Parship is populair in Nederland, meer dan 1 miljoen mensen hebben de app al geïnstalleerd.

Op Parship kom je niet zomaar mensen tegen, je komt alleen maar mensen tegen die bij je passen en overeenkomen met je zoekresultaten. Je wordt gematcht met andere singles door een wetenschappelijk gebaseerd matchingproces.

Op zoek naar een serieuze relatie? Dan is Parship een aanrader!

Gratis aanmelden op Parship! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.