reformatorische datingsites

Online datingsites zijn de laatste jaren erg populair geworden, steeds meer singles vinden elkaar online. Ook christelijke singles vinden elkaar steeds vaker online. Je bent misschien wel single en je bent op zoek naar een christelijke datingsite maar je weet niet bij welke datingsite je moet aanmelden. Misschien heb je het al op een algemene datingsite maar ben je erachter gekomen dat daar niet veel christelijk singles zijn. Er zijn speciaal datingsites ontwikkeld voor christenen, hierop kunnen christelijke singles elkaar ontmoeten. In dit artikel lees je de top 3 beste christelijke datingsites.

Top 3 beste christelijke datingsites

Er zijn datingsites die als doelgroep christenen hebben, hierop kunnen christelijke singles andere christelijks singles ontmoeten. Op deze datingsites vind je geen onchristelijke singles maar kom je alleen maar christelijke singles tegen.

Dedatingwijzer.nl heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar wat de beste christelijke datingsites zijn waar je mensen kan vinden met dezelfde geloofsovertuiging. Dit zijn de top 3 beste christelijke datingsites:

1. Be2

be2

Be2 is de grootste christelijke datingsite van Nederland en vind je de perfecte match. Nadat je je hebt ingeschreven op Be2 doe je een liefdestest, hiermee onderscheidt Be2 zich van andere christelijke datingsites. Met de liefdestest word je gematcht met andere singles die op basis van de liefdestest bij je passen. Zo word je met andere singles gematcht met dezelfde interesses.

Je kunt helemaal zelf bepalen wanneer andere christelijke singles je foto’s krijgen te zien of contactgegevens krijgt. Be2 is één van de weinige christelijke datingsites die zo werken. Ook is Be2 een erg veilige datingsite, je kan daten met een gerust hart.

Ben je op zoek naar een christelijke partner? Schrijf je dan gratis in op Be2!

Gratis aanmelden op Be2! ➟

2. Roots dating

roots dating

Roots dating is gelanceerd in april 2018 en duizenden singles hebben zich al aangemeld op de datingsite. Roots dating is de christelijke datingsite voor christelijke singles.

Bij Roots geloven ze dat een foto meer zegt dan 1000 woorden, je maakt geen lange beschrijving over jezelf maar je maakt een collage van je interesses. Dit is een leuke manier om kennis te maken met andere christelijke singles.

Roots is een veilige datingsite, ze gaan secuur om met jouw gegevens en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid. De datingsite maakt gebruik van een beveiligde verbinding. Op de datingsite zijn alleen complete en handmatig gecontroleerde profielen te vinden.

3. Opzoeknaarjou.nl

opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou is ook een erg populaire datingsite voor christenen, de datingsite telt ruim 3500 actieve leden. De datingsite is in 2004 gestart en is uitgegroeid tot een leuke christelijke datingsite waar uit al veel vriendschappen en relaties zijn ontstaan.

Op de datingsite Opzoeknaarjou kan je singles vinden uit diverse christelijke stromingen, iedereen met een christelijke achtergrond is welkom op de datingsite.

Je kan met de dating app van Opzoeknaarjou altijd en overal daten. De dating app valt te downloaden in de App Store en in Google Play. Opzoeknaarjou biedt een gratis proefabonnement aan zolang je wil. Je kan er zelf over beslissen wanneer je Fullmember wordt. Fullmember is al vanaf €6,58 per maand.

Voordelen van christelijke datingsites

Als je christelijk bent en je aanmeldt op een christelijke datingsite heeft dit veel voordelen. Zo kom je in contact met gelijk stemmige singles met dezelfde christelijke achtergrond. Je hebt geen last van onchristelijke singles, je komt alleen maar christelijke singles tegen op de datingsite.

Op een algemene datingsite moet je geluk hebben dat je iemand tegen komt met hetzelfde geloof als jij. De kans is groot is veel groter dat je iemand tegenkomt die niet gelovig is en niets met het geloof heeft, en wat doe je dan? Om een partner te vinden die ook christelijk is moet je je aanmelden op een christelijke datingsite. Op een algemene datingsites kan je bijna tot geen christelijke singles vinden, daarom is het van belang om je aan te melden op een christelijke datingsite.

Hoe veilig zijn christelijke datingsites?

Christelijke datingsites zijn goed beveiligd, de datingsites willen natuurlijk niet dat jouw gegevens op straat komen te liggen. Daarom gebruiken bijna alle christelijke datingsites een beveiligde verbinding, zo dat derden jouw informatie niet kunnen lezen. Ook worden profielen handmatig gecontroleerd op echtheid, om te voorkomen dat er nepprofielen op de datingsite komen.

Christelijke datingsites zijn over het algemeen niet zo heel groot. Zo is het voor de klantenservice van de datingsite overzichtelijk en kan de klantenservice direct reageren als er een nepprofiel op de datingsite is.

Op christelijke datingsite komt nauwelijks oplichting voor. Christelijke datingsites zijn te onpopulair en te laagdrempelig voor oplichters. Oplichters kiezen liever voor populaire datingsites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.