reformatorische datingsites

Online datingsites zijn de laatste jaren erg populair geworden, steeds meer singles vinden elkaar online. Ook christelijke singles vinden elkaar steeds vaker online. Je bent misschien wel single en op zoek naar een christelijke datingsite, echter weet je niet bij welke datingsite je moet zijn. Misschien heb je al een datingsite geprobeerd, maar ontmoette je daar weinige christelijke singles. Er zijn speciale datingsites ontwikkeld voor christenen, hierop kunnen christelijke singles elkaar ontmoeten.

In dit artikel lees je de top 10 beste christelijke datingsites en lees je de voordelen en veiligheid van christelijke datingsites. Ook is er een mogelijkheid om aan het einde van dit artikel christelijke datingsites te vergelijken.

De 10 beste christelijke datingsites

Er zijn datingsites die als doelgroep christenen hebben, hierop kunnen christelijke singles elkaar ontmoeten. Op deze datingsites vind je bijna geen onchristelijke singles, je komt christelijke singles tegen van verschillende kerkelijke stromingen.

Dedatingwijzer.nl heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar wat de beste christelijke datingsites zijn waar je mensen kunt vinden met dezelfde geloofsovertuiging. Hiervoor hebben wij tientallen datingsites getest en gekeken waarop de meeste mensen te vinden zijn met een christelijke geloofsovertuiging. Dit zijn de top 10 beste christelijke datingsites:

1. Be2 – één van de beste christelijke datingsites

be2

Be2 is een erg populaire datingsite in Nederland, meer dan 750.000 mensen hebben al gebruik gemaakt van de datingsite. Op de datingsite Be2 zijn veel singles te vinden met een christelijke geloofsovertuiging.

De datingsite maakt gebruik van een liefdestest, hiermee onderscheidt Be2 zich van andere christelijke datingsites. Door de liefdestest op Be2 word je gematcht met singles bij je passen en dezelfde geloofsovertuiging hebben.

Je kunt op de datingsite helemaal zelf bepalen wanneer andere christelijke singles je foto’s krijgen te zien of contactgegevens krijgen. Be2 is één van de weinige christelijke datingsites die zo werken. Daarnaast is Be2 een erg veilige datingsite, je kunt daten met een gerust hart.

Ben je op zoek naar een christelijke partner? Schrijf je dan gratis in op Be2!

Lees meer informatie & review van Be2! >

Gratis aanmelden op Be2!

2. Opzoeknaarjou.nl – de leukste christelijke datingsite van Nederland

opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou is eveneens een populaire datingsite voor christenen, de datingsite telt ruim 3500 actieve leden. De datingsite is in 2004 gestart en is uitgegroeid tot een leuke christelijke datingsite, waaruit al vele vriendschappen en relaties zijn ontstaan.

Op de datingsite Opzoeknaarjou kun je singles vinden uit diverse christelijke stromingen, iedereen met een christelijke achtergrond is welkom op de datingsite.

Je kunt ook gebruik maken van de dating app van Opzoeknaarjou. Met de dating app kun je altijd en overal gebruik maken van de datingsite. De dating app valt te downloaden in de App Store en in de Play store.

Opzoeknaarjou biedt een gratis proefabonnement aan zolang je wil. Je kunt zelf beslissen wanneer je Fullmember wordt. Fullmember is al vanaf €6,58 per maand.

Lees meer informatie & review van Opzoeknaarjou! >

Hier te vinden: Opzoeknaarjou.nl

3. Funky Fish – beste datingwebsite van 2019

funkyfish

Funky Fish is een datingsite die opgericht is in 2002 en heeft de ambitie om zoveel mogelijk christelijke singles bij elkaar te brengen. De datingsite telt ruim 26.000 leden die uit de protestantse, katholieke, gereformeerde en evangelische stroming komen.

In 2019 en 2017 heeft Funky Fish een prijs gewonnen van beste website van het jaar in de categorie dating. Dit geeft aan dat Funky Fish een erg goede datingsite is, waarop je aardig wat kans hebt om een duurzame relatie te vinden.

Op Funky Fish kun je van een aantal handige functionaliteiten gebruik maken, zo kun je mailen, chatten, daten, bloggen, groepen oprichten of evenementen organiseren.

Lees meer informatie & review van Funky Fish! >

Hier te vinden: FunkyFish.nl

4. Parship – vind een christelijke partner met behulp van een matchingssysteem

parship

Parship is één van de populairste datingsites in Nederland en is de nummer 1 datingsite in serieuze relaties. Je hebt veel kans dat je een christelijke partner vindt op de datingsite, ruim 1 op de 3 leden wordt succesvol!

Op Parship vind je een christelijke partner met behulp van een uitgebreid matchingssysteem. Wanneer je lid wordt van Parship vul je eerst een persoonlijkheidstest in, op basis van de persoonlijkheidstest word je gematcht met singles die bij je passen. Zo word je gematcht met singles die passen bij je voorkeuren, karakter en geloofsovertuiging. Zo hoef je niet lang te zoeken naar christelijke singles die bij je passen.

Parship is niet specifiek gericht op christelijke singles, maar op de datingsite zijn veel christelijke singles te vinden. Je kunt Parship volledig gratis proberen en op zoek gaan naar andere christenen!

Lees meer informatie & review van Parship! >

Gratis aanmelden op Parship!

5. Roots dating – een nieuwe frisse christelijke datingsite

roots dating

Roots dating is gelanceerd in april 2018 en sindsdien hebben duizenden singles zich al aangemeld op de datingsite. De datingsite Roots dating is een datingsite voor singles uit verschillende christelijke stromingen.

Bij Roots dating geloven ze dat een foto meer zegt dan 1000 woorden, daarom maak je geen lange beschrijving over jezelf, maar je maakt een collage van je interesses. Dit is een leuke manier om kennis te maken met andere christelijke singles.

Roots dating is een veilige datingsite, ze gaan secuur om met jouw gegevens en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid. Daarnaast maakt de datingsite gebruik van een beveiligde verbinding. Op de datingsite zijn alleen complete en handmatig gecontroleerde profielen te vinden.

Lees meer informatie & review van Roots dating! >

Gratis aanmelden op Roots dating!

6. Lexa – ontmoet christelijke singles in je omgeving

lexa

Lexa is een algemene datingsite, dit houdt in dat iedereen welkom is op de datingsite. Maar doordat Lexa een erg populaire datingsite is zijn er duizenden christelijke singles te vinden. Er zijn misschien wel meer christelijke singles te vinden dan de bovengenoemde christelijke datingsites.

Op Lexa ontmoet je snel christelijke singles in je omgeving. Je maakt gebruik van een uitgebreide zoekfilter om leden te vinden die bij je passen. Wanneer je een leuk christelijk iemand ziet, kun je direct een berichtje sturen. Er ontstaat al snel een gesprek en een date is al snel afgesproken.

Lexa heeft ook een dating app beschikbaar, dit is één van de populairste dating apps in Nederland. Met de dating app ontmoet je nog gemakkelijker christelijke singles die bij je passen.

Het aanmelden op Lexa is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

7. SamenChristen – vind de juiste match met christelijke singles

samenchristen

Al sinds 2001 brengt de datingsite SamenChristen singles bij elkaar vanuit een Bijbelse visie. De datingsite gelooft in betekenisvolle relaties en dat God jouw contacten op SamenChristen zegent. SamenChristen is niet aan een kerk verbonden, alle soorten christelijke stromingen zijn te vinden op de datingsite. Iedereen is welkom op de datingsite, zolang je maar christelijk en single bent.

Door het unieke algoritme op SamenChristen vind je singles die het beste bij jou passen. Je kunt uitgebreide profielen bekijken en contact met iemand opnemen als je hem of haar leuk vindt.

Het team van SamenChristen werkt non-stop aan een veilig en schoon platform om voor een veilige christelijke datingsite te zorgen.

Hier te vinden: Samenchristen.nl

8. Relatieplanet – de populairste datingsite in Nederland

relatieplanet

Al meer dan 1.6 miljoen mensen uit Nederland en België hebben al gebruik gemaakt van Relatieplanet. Daarnaast telt het tienduizenden actieve leden, dit maakt Relatieplanet tot de populairste datingsite in Nederland. Ook is Relatieplanet al 11 jaar op rij tot beste en populairste datingsite uitgeroepen door consumentenorganisaties.

Op Relatieplanet zijn duizenden christelijke singles te vinden die actief op zoek zijn naar een serieuze relatie. Door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten vind je binnen enkele ogenblikken christelijke leden die bij je passen. Daarnaast maakt Relatieplanet gebruik van profielen die veel informatie van iemand bevat, hierdoor zie je al snel of een persoon bij je past of niet.

Relatieplanet beschikt over een prijswinnende klantenservice die altijd voor je klaarstaat. Dagelijks is de klantenservice bereikbaar per telefoon of per e-mail. Probeer Relatieplanet gratis uit!

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

9. ChristianMatch – een christelijke datingsite voor jong en oud

christianmatch

ChristianMatch is een christelijke datingsite voor jonge en oude singles. Het telt meer dan 1000 profielen van onder anderen evangelische en reformatorische singles. Bij ChristianMatch kun je andere singles ontmoeten, nieuwe vrienden maken en je geloof verdiepen. Het maakt niet uit of je vrijgezel bent of niet, je kunt leuke contacten opdoen op de datingwebsite.

ChristianMatch gegarandeerd dat het een veilige datingsite is, de redactie heeft jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van veiligheid.

Je kunt twee weken gratis vrijblijvend profielen bekijken, mail sturen of e-cards sturen.

Hier te vinden: Christianmatch.nl

10. MetJou – een leuke en eenvoudige datingsite

metjou

Wanneer je op zoek bent naar een datingsite voor christenen, moet je eens kijken naar de datingsite MetJou. MetJou is een leuke en eenvoudige datingsite, waarop veel christenen zijn te vinden. Door handige functionaliteiten kom je in contact met leden die bij je passen, dit heeft ervoor gezorgd dat de datingsite erg populair is geworden.

Van een aantal handige functionaliteiten kun je gemakkelijk gebruik maken, zo kun je door een geavanceerde zoekfunctie leden vinden die christen zijn, uitgebreide profielen bekijken, leden aan favorieten toevoegen en gebruik maken van fotozapper.

Door een paar klikken ben je al ingeschreven op Metjou en kun je direct in contact komen met ander leden die mogelijk christelijk zijn.

Lees meer informatie & review van MetJou! >

Gratis aanmelden op MetJou!

Voordelen van christelijke datingsites

Als je christelijk bent en je lid wordt van een christelijke datingsite heeft dit veel voordelen. Zo kom je in contact met gelijk stemmige singles met dezelfde christelijke achtergrond. Je hebt geen last van onchristelijke singles, je komt alleen maar christelijke singles tegen op een christelijke datingsite.

Op een algemene datingsite moet je geluk hebben dat je iemand tegenkomt met dezelfde geloofsovertuiging als jij. De kans is groot is veel groter dat je iemand tegenkomt die niet gelovig is en niets met het geloof heeft, en wat doe je dan? Om een partner te vinden die ook christelijk is moet je je aanmelden op een christelijke datingsite.

Hoe veilig zijn christelijke datingsites?

Christelijke datingsites zijn goed beveiligd, de datingsites willen natuurlijk niet dat jouw gegevens op straat komen te liggen. Daarom gebruiken bijna alle christelijke datingsites een beveiligde verbinding, zodat derden jouw informatie niet kunnen lezen. Ook worden profielen handmatig gecontroleerd op echtheid, om te voorkomen dat er nepprofielen op de datingsite komen.

Christelijke datingsites zijn over het algemeen niet zo heel groot. Zo is het voor de klantenservice van de datingsite overzichtelijk en kan de klantenservice direct reageren als er een nepprofiel op de datingsite is.

Op christelijke datingsites komt nauwelijks oplichting voor. Christelijke datingsites zijn te onpopulair en te laagdrempelig voor oplichters. Oplichters kiezen liever voor populaire datingsites.

4 dating tips voor christelijke datingsites

Datingsites zijn voor de meeste christelijke singles wat onwennig, daarom lees je hier 4 dating tips voor christelijke datingsites.

Tip 1 schaam je niet

Voor de meeste christelijke singles is het niet gewoonlijk om een relatie te vinden via een datingsite en kunnen zich hiervoor schamen. De meeste mensen in je omgeving ontmoeten in het echt een man of een vrouw, echter heb jij in het echt nog geen leuke man of vrouw ontmoet. Daarom zoek je op een datingsite naar een leuke man of vrouw.

Het is belangrijk je je niet schaamt, datingsites zijn tegenwoordig de normaalste zaak. Tegenwoordig vinden veel singles een relatie via datingsites of dating apps, datingdiensten zijn razend populair.

Geniet van het daten op een datingsite en schaam je bovendien niet.

Tip 2 weet wat je zoekt

Veel christelijke singles weten niet precies wat ze zoeken, ze hebben geen eisen of voorwaarden waaraan een relatie kandidaat moet voldoen.

Om succesvol te worden op een datingsite is het belangrijk dat je weet wat je zoekt. Schrijf voor jezelf desnoods op een briefje op wat je in iemand zoekt en waaraan een relatie kandidaat moet voldoen.

Zodra je weet wat je zoekt is het veel gemakkelijker om iemand op een datingsite te vinden die bij je past. Je kunt doelgerichter op een datingsite zoeken en kan de datingsite je beter matchen met leden die bij je passen en aan je voorwaarden voldoen.

Tip 3 geef niet te snel op

Als je serieus op zoek bent naar een partner is het belangrijk dat je niet te snel opgeeft. Veel singles geven het na een maand al op, omdat ze niet de liefde hebben gevonden op een datingsite. Echter duurt het op een datingsite soms enkele maanden voordat je de liefde hebt gevonden.

Log een paar keer per week in gedurende een aantal maanden en ga actief op zoek naar een partner. Bekijk profielen die goed bij je passen en stuur actief berichtjes naar leden. Blijf zoeken en zij zult vinden.

Tip 4 spreek snel een keer af

Wanneer je een leuk iemand hebt ontmoet op een datingsite is het slim om niet te lang te wachten met daten. De meeste mensen hebben de neiging om lang met iemand te chatten voordat ze gaan daten. Echter levert dit veel frustraties op. Iemand met wie je op date gaat kan namelijk online heel anders overkomen dan hij of zij in het echt is.

Als je een aantal gesprekken hebt gehad met iemand op een datingsite, doe gerust een voorstel van een date. Het is misschien spannend om snel een voorstel van een date te doen, maar de ander gaat dit ongetwijfeld leuk vinden.

Christelijke datingsites vergelijken

In dit artikel heb je gelezen wat de 10 beste christelijke datingsites zijn. Echter kan het lastig zijn om hier een datingsite uit te kiezen, iedere datingsite heeft zo zijn voordelen en nadelen. De ene datingsite voor christenen is erg populair, een andere datingsite heeft een dating app beschikbaar en weer een andere datingwebsite maakt gebruik van een slim matchingsprincipe.

Om een christelijke datingsite te kiezen die bij je past is het slim om datingsites te vergelijken. Door datingsites te vergelijken kom je erachter welke datingsite het beste bij je intentie en doel past. In de hier onderstaande vergelijker kun je gemakkelijk datingsites vergelijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.