be2

Be2 is voor serieuze singles die op zoek zijn naar een vaste relatie. De datingsite doet er alles aan om leden te vinden die bij jou passen en je online dateavontuur tot een groot succes te maken. Be2 is een redelijk populaire datingsite in Nederland, ruim 766.000 leden hebben zich al ingeschreven op de datingsite.

Het is een erg ervaren datingsite, de datingsite is niet alleen in Nederland actief maar het is internationaal actief. Be2 is actief in ongeveer 40 landen, ze verwelkomen internationaal meer dan 17 miljoen leden. In bijna heel Europa is de datingsite actief. Je kan wel zeggen dat Be2 een succesvolle datingsite is met erg veel ervaring. Je kan je gratis aanmelden op de datingsite, zo kan je kijken of Be2 wel echt iets voor je is en kan je gratis op zoek gaan naar de liefde.

Probeer het nu gratis uit! ➟

Waarom daten bij Be2?

Wanneer je bent aangemeld op Be2, doe je een professionele persoonlijkheidstest. De test vormt de basis van de datingsite. Door de professionele persoonlijkheidstest krijg je leden te zien die bij je passen en dezelfde interesses hebben als jij. Zie je een leuk iemand? Dan kan je gemakkelijk een berichtje sturen. Nadat je de persoonlijkheidstest hebt gedaan kan je de resultaten inzien.

Het is ook een populaire datingsite, al meer dan 766.000 mensen zijn al lid geweest. Wereldwijd zijn miljoenen leden lid van de datingsite. De datingsite heeft dus veel ervaring in het online daten en maakt jouw online dateavontuur tot een groot succes.

Veilig daten is vindt Be2 een belangrijk onderwerp, ze doen er alles aan om de datingsite zo veilig mogelijk maken. De datingsite is in 2018 op de eerste plaats belandt bij een beveiligingstest, daaruit blijkt dat de datingsite 100% veilig is. Alle profielen die je op de datingsite kan vinden worden handmatig gecontroleerd. Zo kan je geen nepprofielen vinden.

Be2 is veilig, betrouwbaar en anoniem. Daarom het de datingsite voor jou!

Inschrijven op Be2be2

Je schrijft je gemakkelijk in op Be2, met een paar gegevens ben je al ingeschreven. Deze gegevens moet je opgeven om lid te worden: je geslacht, op welk geslacht je valt, email en als laatste kies je een wachtwoord.

Wanneer je bent aangemeld kom je direct bij de persoonlijkheidstest. Deze bestaat uit 5 onderdelen waarvan ieder onderdeel uit ongeveer 15 vragen. Ze vragen verschillende dingen, zo vraagt de datingsite bijvoorbeeld wat je van jezelf vindt, hoe je persoonlijkheid is en wat je normen en waarden zijn. In de persoonlijkheidstest kom je ook vragen tegen naar wat voor mensen je op zoek bent. Wanneer je de persoonlijkheidstest hebt ingevuld word je gematcht met leden die bij je passen. Door de persoonlijkheidstest zie je hoeveel je met een persoon matcht, ook zie je op welke vlakken je goed matcht of juist niet goed matcht met een persoon. De persoonlijkheidstest duurt een kleine 10 minuten om in te vullen.

Wanneer je de persoonlijkheidstest hebt ingevuld kan je je profiel nog verder invullen. Zo kan je foto’s toevoegen aan je profiel, en kan je invullen wat je interesses zijn, lievelingseten is, je lievelingsfilms, welke sporten je beoefent, van wat voor soort vakanties je houdt en wat je graag in je vrije tijd doet. Met een volledig ingevuld profiel heb je meer kans om berichten te krijgen van leden.

Doelgroep

Be2 is voor serieuze singles die opzoek zijn naar een vaste relatie. Op de datingsite zijn verschillende doelgroepen en leeftijdsgroepen te vinden, zo vind je bijvoorbeeld alleenstaande ouders, homoseksuele mensen en 50-plussers op de datingsite. Be2 is een datingsite voor iedereen.

Er zijn ongeveer evenveel vrouwen als mannen te bekennen, 51% van de leden zijn vrouwen en 49% van de leden zijn mannen. Op Be2 heb je veel kans om succesvol te worden, 41% van de leden wordt succesvol. Dit percentage is meer dan bij andere datingsites. Dagelijks melden zich honderden nieuwe leden zich aan.

De dating app van Be2

Je kan ook de dating app van Be2 gebruiken, hiermee kan altijd en overal berichten versturen naar leden. Het is een variant van de website, met de app heb je dus niet meer functies die je kan gebruiken. Wel is er door de app makkelijker te navigeren en kan je alles makkelijk vinden. Je kan verschillende dingen doen in de app:

 • Singles zoeken
 • Een wetenschappelijke persoonlijkheidstest maken
 • Profielen bekijken
 • Berichten ontvangen en verzenden
 • Matches bekijken, en zien op welke vlakken je matcht
 • Zien wie je profiel heeft bezocht
 • Je eigen profiel ter alle tijd wijzigen.

De app is beschikbaar voor Android en iOs apparaten, je kan de app vinden in Google Play en App Store. De app is wel een redelijk groot bestand waardoor het iets langer duurt om te downloaden dan andere dating apps. Maar dat is geen reden om de app niet te downloaden.

be2

Kosten

Het is gratis om je aan te melden op de datingsite, zo kan je kijken of de datingsite wel iets voor je is en kan je gratis op zoek gaan naar leden die bij je passen. Als gratis lid heb je geen toegang tot alle functies, als gratis lid kan je bijvoorbeeld geen berichten ontvangen en verzenden. Wil kunnen chatten met leden, moet je een lidmaatschap afsluiten. Je kan een lidmaatschap afsluiten voor verschillende periodes, voor 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Wanneer je voor een wat langere periode kiest is dit per maand goedkoper.

Wanneer je een lidmaatschap afsluit kan je alle functies gebruiken. Als je een lidmaatschap afsluit, heb je toegang tot de volgende functies:

 • Foto’s duidelijk bekijken
 • Onbeperkt berichten verzenden en ontvangen
 • Zien wie je profiel heeft bezocht
 • Leden toevoegen aan je favorieten.

Hieronder vindt je een handig overzicht van de prijzen per periode:

3 maanden voor €49,90 per maand

6 maanden voor €29,90 per maand (meest gekozen pakket)

12 maanden voor €24,90 per maand.

Gratis aanmelden op Be2! ➟

Populariteit van Be2

Be2 is internationaal bekend, de datingsite is in ongeveer 40 landen actief. In totaal zijn 17 miljoen leden over de wereld lid van de datingsite. In Nederland is hij echter niet één van de populairste datingsites maar Be2 is wel redelijk populair. Binnen Nederland zijn er al 766.000 mensen ingeschreven geweest bij Be2. De datingsite maakt reclame op televisie en op internet om nieuwe leden te krijgen.

Hoe veilig is de datingsite?be2

Beveiliging is een belangrijk onderwerp voor Be2. De klantenservice van Be2 doet er alles aan om de datingsite zo veilig mogelijk te maken. Be2 is zo veilig dat het op de eerste plek is beland bij een beveiligingstest in 2018.

Medewerkers van de datingsite controleren zorgvuldig profielen en foto’s voor dat ze online komen. Zo voorkomen de medewerkers dat er nepprofielen of andere onveiligheden zijn op de datingsite. De datingsite vermeldt op de site dat alle profielen echt zijn, er zitten geen nep-profielen tussen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je met een nepprofiel in contact komt.

De datingsite maakt gebruik van een beveiligde verbinding. De beveiligde verbinding komt tot stand door middel van https. Https zorgt ervoor dat derden niet mee kunnen lezen met jouw gegevens en dat jij veilig kunt daten. Zo hoef je je geen enkele zorgen te maken over je gegevens. Dat een de website beveiligd is kan je zien in de zoekbalk bij de domeinnaam.

Review Be2

Pluspunten

 • Wetenschappelijke persoonlijkheidstest
 • Goede matching
 • Succesgarantie

Minpunten

 • abonnementsprijzen zijn aan de hoge kant

Populariteit score: 4.1/5

Be2 is een redelijk populaire datingsite in Nederland, meer dan 766.000 leden zijn al geregistreerd geweest bij de datingsite. De datingsite is internationaal actief, in ongeveer 40 landen. International verwelkomt Be2 ongeveer 17 miljoen leden.

Gebruiksgemak score: 4/5

Door de datingsite is redelijk makkelijk te navigeren, het oogt soms wel iets onoverzichtelijk. Je kan ook de dating app gebruiken van de datingsite, in de dating app kan je alles gemakkelijk vinden en het is overzichtelijk. Je ervaart veel gebruiksgemak wanneer je gebruik maakt van Be2.

Functionaliteiten score: 4.2/5

Be2 maakt gebruik van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest, hierdoor krijg je goede matches te zien. Ook kan je zien op welke vlakken je matcht of juist niet matcht met een persoon. Dit maakt de datingwebsite er goed en uniek. Maar er missen wel een paar functies die de het online daten nog gemakkelijker en leuker maken.

Kosten score: 3.7/5

De kosten zijn aan de hoge kant, het goedkoopste abonnement kost €24,95 per maand met een looptijd van 12 maanden. Vaak zijn andere datingsites in de kosten een stuk lager. Maar voor de vrij hoge kosten krijg je wel een goed werkende datingsite en dating app.

Eindoordeel: Het is een redelijk populaire datingsite met veel actieve leden. Het maakt gebruik van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest waardoor goede matches ontstaan. De wetenschappelijke persoonlijkheidstest vormt de basis van de datingsite. De prijzen zijn wel iets aan de hoge kant maar daar krijg je een goed werkende site en app voor terug. De datingsite moet je echt gaan uitproberen, het aanmelden is volledig gratis!

Score:

Gratis aanmelden op Be2! ➟

Uitschrijfproces op Be2

Wanneer je wilt stoppen met online daten of je hebt de ware gevonden is het verstandig om je uit te schrijven. Het uitschrijven doe binnen een minuut als je de stappen hieronder leest. Zo verwijder je je profiel van Be2:

 1. Login
 2. Klik op je profiel foto
 3. Ga naar instellingen
 4. Scrol helemaal naar onderen, totdat je uw lidmaatschap ziet
 5. Klik op profiel deactiveren
 6. En klik verder op de pagina die er dan verschijnt.

Met deze simpele stappen verwijder je een profiel.

Klantenservice

Telefonisch contact is helaas niet mogelijk met de klantenservice van Be2. Heb je vragen, klachten of opmerkingen kan je dit laten weten aan de klantenservice door middel van een mail. Op de website kan je ook een pagina vinden met veel gestelde vragen, wanneer je een vraag hebt staat de vraag daar waarschijnlijk bij.

Email: klantenservice@be2.nl

Telefonisch helaas niet bereikbaar.

Probeer het nu gratis uit! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.