be2

Be2 is een erg populaire datingsite in Nederland, meer dan 750.000 mensen zijn al lid geweest van de datingsite. De datingsite doet er alles aan om jouw online datingavontuur tot een groot succes te maken. Zo word je met leden gematcht die echt bij je passen.

Be2 is een ervaren datingsite waarop je gegarandeerd succesvol wordt. De datingsite is niet alleen in Nederland actief, maar is in meer dan 30 andere landen actief. Internationaal verwelkomt de datingsite meer dan 21 miljoen leden. Je kunt wel zeggen dat Be2 een succesvolle datingsite is met veel ervaring. Op de datingsite word je gegarandeerd succesvol, waar wacht je nog op? Het aanmelden is gratis!

IK WIL BE2 GRATIS PROBEREN!

Waarom daten bij Be2?

Er zijn veel redenen waarom je moet gaan daten bij Be2, dit zijn de belangrijkste reden waarom je moet lid worden van de datingsite:

Een belangrijke reden waarom je moet daten is dat Be2 één van de beste en populairste datingsites in Nederland is. Meer dan 750.000 mensen zijn al lid geweest van de datingsite. Wanneer je lid bent van de datingsite ontmoet je veel leden die bij je passen, dit komt door het uitmuntende matchingssysteem op Be2.

Een andere reden waarom je moet daten bij Be2 is dat je goed wordt gematcht met andere leden. Wanneer je bent aangemeld op de datingsite, vul je een uitgebreide persoonlijkheidstest in. De persoonlijkheidstest vormt de basis van de datingsite, op basis van je persoonlijkheid word je gematcht met andere leden. Zo ontmoet je snel leden die bij je passen en dezelfde interesses hebben. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct met hem of haar in contact komen.

Op Be2 heb je meer kans om succesvol te worden dan op andere datingsites. Ruim 41% van de leden wordt succesvol! Dit is een hoger slagingspercentage dan op andere datingsites.

De laatste reden die ik zal benoemen waarom je bij de datingsite moet daten, is dat je met een gerust hart kunt daten op de datingsite. Be2 is een erg veilige datingsite die zich altijd inzet voor de veiligheid. Op de datingsite kom je alleen profielen tegen die 100% echt zijn, dit komt doordat alle profielen handmatig worden gecontroleerd. Daarnaast is de datingsite op de eerste plek belandt bij een beveiligingstest.

Genoeg redenen om je gratis aan te melden je op Be2!

Hoe populair is Be2?

Zoals je misschien al wel hebt gelezen, Be2 is één van de populairste datingsites in Nederland. Be2 heeft een groot leden bestand, meer dan 750.000 mensen in Nederland zijn al lid geweest van de datingsite. Dagelijks melden ongeveer honderd nieuwe leden zich aan op de datingsite.

De datingsite in niet alleen actief in Nederland, maar is in ongeveer 30 landen actief. In ieder land waar de datingsite actief is, is het een groot succes. Internationaal verwelkomt de datingsite meer dan 21 miljoen leden. Be2 zowel actief in België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en Oosterrijk.

Voor welke doelgroep is Be2 bedoeld?

Je vraagt je misschien wel af: wat is de doelgroep van Be2? Je hebt tegenwoordig veel datingsites die voor een specifieke doelgroep zijn bedoeld. Zo heb je speciale datingsites voor hoger opgeleiden, speciale datingsites voor 50-plussers en speciale gay datingsites.

Maar Be2 is niet voor een specifieke doelgroep bedoeld, iedereen is welkom op de datingsite. De datingsite is bedoeld voor serieuze singles die op zoek zijn naar een vaste relatie. Iedereen die serieus op zoek is naar de liefde is welkom op de datingsite. Jong of oud, hoogopgeleid of 50-plus, gay of hetero, iedereen is welkom op de datingsite.

De man-vrouwverhouding op de datingsite is goed in balans, 57% van de leden is vrouw en de overig 43% is man. Daarnaast is het grootste deel van de leden ouder dan 25 jaar.

Gratis aanmelden op Be2!

Review Be2

Pluspunten

 • Een wetenschappelijke persoonlijkheidstest
 • Goede matching
 • Succesgarantie

Minpunten

 • Abonnementsprijzen zijn aan de hoge kant

Populariteit score: 4.1/5

Be2 is een erg populaire datingsite in Nederland, meer dan 750.000 leden zijn al geregistreerd geweest bij de datingsite. De datingsite is internationaal actief, in ongeveer 30 landen verwelkomt Be2 ongeveer 21 miljoen leden.

Gebruiksgemak score: 4.5/5

Door de datingsite is redelijk makkelijk te navigeren, het oogt soms wel iets onoverzichtelijk. Je kunt ook van de dating app gebruik maken, in de dating app kun je alles gemakkelijk vinden en is het overzichtelijk. Je ervaart veel gebruiksgemak wanneer je gebruik maakt van Be2.

Functionaliteiten score: 4.3/5

Be2 maakt gebruik van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest, hierdoor krijg je goede matches te zien. Ook kun je zien op welke vlakken je matcht of juist niet matcht met een persoon. Dit maakt de datingwebsite er goed en uniek. Maar er missen wel een paar functies die de het online daten nog gemakkelijker en leuker maken.

Kosten score: 4.2/5

De kosten zijn aan de hoge kant, het goedkoopste abonnement kost €24,95 per maand met een looptijd van 12 maanden. De kosten van andere datingsites zijn vaak een stukje lager. Maar voor de hoge kosten krijg je wel een uitstekende datingsite en dating app.

Eindoordeel: Het is een redelijk populaire datingsite met veel actieve leden. Het maakt gebruik van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest waardoor goede matches ontstaan. De wetenschappelijke persoonlijkheidstest vormt de basis van de datingsite. De prijzen zijn wel iets aan de hoge kant maar daar krijg je een uitmuntende datingsite en app voor terug. De datingsite moet je echt gaan uitproberen, het aanmelden is volledig gratis!

Be2 dating app

be2 app

Date je liever door middel van je telefoon te gebruiken? Be2 heeft een dating app ontwikkeld waarmee je gemakkelijk kunt daten. Met de dating app van Be2 kun je altijd en overal berichten versturen naar leden. De app is een variant van de website, met de app maak je dus handig gebruik van de datingsite. Door de app is gemakkelijk te navigeren en kun je van alle functies gemakkelijk gebruik maken. Je kunt verschillende dingen doen in de app:

 • Singles zoeken
 • Een wetenschappelijke persoonlijkheidstest maken
 • Profielen bekijken
 • Berichten ontvangen en verzenden
 • Matches bekijken en zien op welke vlakken je matcht
 • Zien wie je profiel heeft bezocht
 • Je eigen profiel ter alle tijd wijzigen.

De app is beschikbaar voor Android en iOS apparaten, je kunt de app downloaden in Google Play en App Store.

Kosten Be2

Het is gratis om je aan te melden op de datingsite, zo kun je kijken of de datingsite wel iets voor je is en kun je gratis op zoek gaan naar leden die bij je passen. Als gratis lid heb je geen toegang tot alle functies, als gratis lid kun je bijvoorbeeld geen berichten ontvangen en verzenden. Wil je kunnen chatten met leden, moet je een lidmaatschap afsluiten. Je kunt een lidmaatschap afsluiten voor verschillende periodes, voor 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Wanneer je voor een wat langere periode kiest is dit per maand goedkoper.

Wanneer je een lidmaatschap afsluit kun je alle functies gebruiken. Met een lidmaatschap heb je toegang tot de volgende functies:

 • Foto’s duidelijk bekijken
 • Onbeperkt berichten verzenden en ontvangen
 • Zien wie je profiel heeft bezocht
 • Leden toevoegen aan je favorieten.

Dit zijn de kosten per periode:

 • 3 maanden voor €49,90 per maand.
 • 6 maanden voor €29,90 per maand (meest gekozen pakket).
 • 12 maanden voor €24,90 per maand.

Gratis aanmelden op Be2!

Voordelen van Be2

Wanneer je lid bent van Be2 heeft dit veel voordelen. Het heeft niet alleen het voordeel dat je veel kans hebt om de liefde te ontmoeten op de datingsite, maar het heeft nog meer voordelen:

Voordeel 1 de datingsite maakt gebruik van een persoonlijkheidstest

Een van de grootste voordelen van Be2 is dat het gebruik maakt van een persoonlijkheidstest. Wanneer je lid wordt van de datingsite, vul je eerst een uitgebreide persoonlijkheidstest in. Na het invullen van de persoonlijkheidstest word je gematcht met leden die bij je passen. Door de persoonlijkheidstest zie je hoeveel een persoon bij je matcht en op welke vlakken je goed of slecht matcht met elkaar.

De persoonlijkheidstest en het matchingsysteem is uniek. Op weinig andere datingsites kom je het tegen, enkel de datingsites Parship en EliteDating werken met zo’n uitgebreid matchingssysteem.

Voordeel 2 het is voor iedereen

Be2 is niet voor een specifieke doelgroep bedoeld, iedereen is welkom op de datingsite. Dit heeft een groot voordeel, want zo hoef je niet bang te zijn dat je niet welkom bent op de datingsite. Het maakt niet uit hoe je bent of wat voor type je bent, iedereen die serieus op zoek is naar een relatie is welkom op de datingsite. Op de datingsite vind je altijd veel leden die bij je passen, je hoeft dus niet bang te zijn dat niemand bij je past.

Voordeel 3 het is een ervaren datingsite

Een ander voordeel van de datingsite is dat het ervaren is in het samenbrengen van mensen. In de afgelopen jaren heeft Be2 al tienduizenden mensen samengebracht. In meer dan 30 landen brengt de datingsite mensen samen, het is één van de grootste internationale datingsites.

Hoe veilig is de datingsite?

Het is een erg veilige datingsite waarop je kunt daten met een gerust hart. Beveiliging is een belangrijk onderwerp voor Be2. De datingwebsite Be2 doet er alles aan om de datingsite zo veilig mogelijk te maken. Zo kun je zelf bepalen wanneer andere leden je foto’s krijgen te zien of wie jouw contactgegevens krijgt. Daarnaast is Be2 recentelijk op de eerste plek belandt bij een beveiligingstest.

Handmatige controle op profielen

Medewerkers van de datingsite controleren zorgvuldig dating profielen en foto’s voordat ze online komen. Zo voorkomen de medewerkers dat er nepprofielen of andere onveiligheden zijn op de datingsite. De datingsite vermeldt op de site dat alle profielen echt zijn, er zitten geen nepprofielen tussen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je met een nepprofiel in contact komt.

Beveiligde verbinding

De datingsite maakt gebruik van een beveiligde verbinding. De beveiligde verbinding komt tot stand door middel van https. Https zorgt ervoor dat derden niet mee kunnen lezen met jouw gegevens en dat jij veilig kunt daten. Zo hoef je geen enkele zorgen te maken over je gegevens. Dat een de website beveiligd is kun je zien in de zoekbalk bij de domeinnaam.

Inschrijven op de datingsite

Je schrijft je gemakkelijk in op Be2, met een paar gegevens ben je al ingeschreven. Deze gegevens moet je opgeven om lid te worden: je geslacht, op welk geslacht je valt, email en een wachtwoord.

Wanneer je bent aangemeld kom je direct bij de persoonlijkheidstest. Deze bestaat uit 5 onderdelen, waarvan ieder onderdeel uit ongeveer 15 vragen. De datingsite vraagt verschillende dingen, zo vraagt de datingsite bijvoorbeeld wat je van jezelf vindt, hoe je persoonlijkheid is en wat je normen en waarden zijn. In de persoonlijkheidstest kom je ook vragen tegen naar wat voor mensen je op zoek bent. Wanneer je de persoonlijkheidstest hebt ingevuld word je gematcht met leden die bij je passen. Door de persoonlijkheidstest zie je hoeveel je met een persoon matcht, ook zie je op welke vlakken je goed matcht of juist niet goed matcht met een persoon. De persoonlijkheidstest duurt een kleine 10 minuten om in te vullen.

be2
Een screenshot van de persoonlijkheidstest

Wanneer je de persoonlijkheidstest hebt ingevuld kun je het dating profiel nog verder invullen. Zo kun je foto’s toevoegen aan je profiel en kun je invullen wat je interesses zijn, lievelingseten is, wat je lievelingsfilms zijn, welke sporten je beoefent en wat je graag in je vrije tijd doet. Met een volledig ingevuld profiel heb je meer kans om berichten te krijgen van leden.

Gratis aanmelden op Be2!

Be2 opzeggen

Ben je momenteel lid van de datingsite en wil je het opzeggen? Dan lees je hier een hoe je Be2 opzegt. Je hebt misschien wel de liefde gevonden dankzij de datingsite of je wilt je uitschrijven om een andere reden. Gelukkig kun je Be2 ter alle tijden opzeggen en maakt het niet uit welke reden je daarvoor hebt. Met de onderstaande stappen verwijder je gemakkelijk je account van de datingsite.

Op deze manier zeg je Be2 op:

 1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd.
 2. Klik op je profiel foto.
 3. Ga vervolgens naar instellingen.
 4. Scrol helemaal naar onderen, tot je het kopje ‘uw lidmaatschap’ ziet.
 5. Klik op profiel deactiveren.
 6. En klik verder op de pagina die dan verschijnt om je uit te schrijven.

Wanneer je deze stappen volgt ben je snel en gemakkelijk uitgeschreven van de datingsite. Wanneer je bent uitgeschreven word je profiel niet meer weergegeven op de datingsite.

Be2 klantenservice

Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je de klantenservice van Be2 altijd bereiken. Wanneer je een vraag hebt, kun je het beste kijken op de pagina met veelgestelde vragen. Grote kans dat je vraag daarbij staat, zo niet? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice.

Telefonisch contact met de klantenservice is helaas niet mogelijk. Je kunt de klantenservice wel per mail bereiken.

E-mail: klantenservice@be2.nl

Andere datingsites

Be2 is niet de enige goede datingsite in Nederland, er zijn nog veel meer datingsites die erg goed zijn. In totaal zijn er meer dan 100 datingsites actief in Nederland en België. Sommige datingsites zijn erg slecht en andere datingsites zijn weer erg goed. Naast Be2 zijn er nog tientallen datingsites die erg goed zijn en waarop je de liefde vindt.

Deze datingsites zijn (bijna) even goed als Be2:

Meer informatie van Be2

De datingsite Be2 is niet bedoeld om personen samen te brengen voor een vluchtige date of korte relatie. Het is bedoeld om personen bij elkaar te brengen die een duurzame en langdurige relatie zoeken. Daarom maakt Be2 gebruik van een uitgebreid matchingsysteem, dit is de basis van de datingsite. Be2 stelt alleen personen aan je voor die echt bij je passen.

Al sinds 2004 brengt de datingsite mensen samen. Sindsdien is de datingsite snel gegroeid en verwelkomt in meer dan 30 landen meer dan 21 miljoen leden. Be2 is één van grootste relatiebemiddelingsbureaus in de wereld. Wereldwijd verwelkomt de datingsite dagelijks meer dan 20.000 nieuwe leden.

IK WIL BE2 GRATIS PROBEREN!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.