anoniem daten

Het is moeilijk om anoniem te daten op een datingsite, tegenwoordig moet je op alle datingsites foto’s toevoegen en een uitgebreid profiel hebben om gematcht te worden met andere singles. Ook is het moeilijk om anoniem te blijven als in contact komt met andere singles op een datingsite. Je hebt misschien wel een goede reden om anoniem te daten, omdat bijvoorbeeld je niet wil dat je vrouw erachter komt dat je aan het daten bent. En je vraagt je af hoe kan ik anoniem daten? Hier lees je 6 tips om anoniem te daten en lees je op welke datingsites je het best anoniem kunt daten.

6 tips om anoniem te daten

Om anoniem te kunnen daten is het belangrijk dat je niet te veel over jezelf prijsgeeft. Het is belangrijk dat je informatie over jezelf anoniem houdt. Hier lees je 6 tips die je helpen om anoniem te daten op een datingsite.

Tip 1 kies voor een datingsite waar je anoniem kan blijven

Als allereerste is het belangrijk dat je je inschrijft op een datingsite waar je anoniem kan blijven. Zo geef je niet te veel informatie over jezelf weg. Er zijn verschillende datingsites waar je anoniem kan daten. Zo kan je op sommige datingsites gebruik maken van schuilnamen en kan je op een veilige manier foto’s uitwisselen. Op die datingsites kan je volledig anoniem blijven en hoef je niet al te veel informatie over jezelf prijs te geven.

Wat de beste datingsites zijn waarop je anoniem kan daten lees je hieronder, na de 6 tips.

Tip 2 blijf anoniem op je datingprofiel

Nadat je een datingsite hebt gekozen waar je anoniem op kunt daten en je daarop hebt aangemeld is het verstandig om anoniem te blijven op je datingprofiel. Wanneer je je aanmeldt op een datingsite moet je vrijwel altijd direct je datingprofiel invullen, hier moet je verschillende gegevens over jezelf opgeven.

Om anoniem te blijven op de datingsite moet je niet gevoelige gegevens delen, maar je moet wel de nodige informatie in je datingprofiel delen. Om aandacht te krijgen van andere singles op de datingsite is het slim om een profielfoto toe te voegen en je woonplaats, leeftijd en eventuele hobby’s. Wanneer je deze dingen alleen toevoegt aan je datingprofiel krijg je aandacht van andere singles maar blijf je anoniem. Maar wanneer je volledig anoniem wilt blijven is het slim om helemaal geen informatie aan je datingprofiel toe te voegen.

Tip 3 deel geen persoonlijke gegevens met iemand

Je moet geen persoonlijke gegevens delen met iemand die je nog niet kent of niet vertrouwd. Sommige gegevens moet je nooit delen zoals je bankrekeningnummer, foto van je id of andere gevoelige informatie.

Er zijn ook zaken waar van het slim is om die niet te delen totdat je iemand vertrouwd, deel deze gegevens nooit met iemand die je niet kent:

  • Volledige naam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Pas als je iemand iets beter hebt leren kennen kan je deze gegevens delen, maar zulke gegevens moet je niet zomaar delen.

Tip 4 blijf communiceren via de datingsite

Wanneer je in contact komt met andere singles op de datingsite is het verstandig om te blijven communiceren via de datingsite. Bijna bij alle datingsites kan je communiceren via de chat die op de datingsite beschikbaar is. Zo blijf je anoniem en hoef je je geen zorgen te maken over je gegevens.

Pas wanneer je al een lange tijd aan het chatten bent met iemand via de datingsite en je vertrouwd diegene, kan je er voor kiezen om je e-mailadres en/of je telefoonnummer te delen. Zo kan buiten de datingsite om communiceren en hoef je niet steeds in te loggen op de datingsite.

Tip 5 denk goed na voordat je afspreekt of gegevens deelt

Als je anoniem daten wil moet je goed nadenken voordat je afspreekt met iemand of gevoelige gegevens deelt. Je moet goed nadenken of je de andere persoon wel vertrouwt en of de ander geen misbruik van je gegevens gaat maken.

Weet je niet of je de ander kan vertrouwen is het verstandig om niet aftespreken of gevoelige gegevens te delen. Je kan gewoon blijven chatten met de ander via de datingsite en kan je dan gewoon alsnog erachter komen of de andere persoon wel betrouwbaar is.

Tip 6 wanneer het tot een date komt

Het kan misschien tot een date komen wanneer je lange tijd met iemand aan het chatten bent. Als je gaat daten met iemand kan je niet meer anoniem blijven en moet je naar buiten toe treden. Als je anoniem wilt blijven is het niet slim om met iemand af te spreken, tenzij je die persoon volledig vertrouwd.

Tijdens een date kan je op zekere hoogte niet meer anoniem blijven, wel kan je er dingen aan doen dat je er anders uitziet. Bijvoorbeeld veel make-up op en/of andere kleren aantrekken die je nooit aandoet. Zo zie je er anders uit en blijf je op zekere hoogte anoniem.

De beste datingsites om anoniem te daten

Anoniem daten is niet gemakkelijk en het is daarom van belang dat je een goede datingsite uitkiest waar je anoniem op kan daten. Op verschillende datingsite kan je anoniem daten, zo kan je gebruik maken van schuilnamen en kan je op een veilige manier foto’s uitwisselen. Dit zijn de beste datingsites waar je anoniem op kunt daten:

Lexa

lexa

Lexa is één van de populairste datingsites van Nederland. De datingsite is voor degene die andere singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving. Lexa heeft een erg goede klantenservice waar je altijd terecht kan. Ook beschikt Lexa over 3 keurmerken die er op wijzen dat de datingsite veilig en betrouwbaar is.

Op Lexa is anoniem daten erg gemakkelijk, je kan namelijk een incognito-modus activeren op de datingsite. Zo kan je alle profielen op de datingsite anoniem bekijken zonder dat jouw profiel op de datingsite te zien is en kan je je profiel zichtbaar maken voor profielen waar je interesse in hebt. Lexa is de beste datingsite waarop je anoniem kunt daten.

Op zoek naar een populaire datingsite waar je anoniem op kan daten? Dan moet je je aanmelden op Lexa!

Gratis aanmelden op Lexa! ➟

Second Love

second love

Second Love is ook een erg goede datingsite waar je anoniem op kan daten. Second Love is een datingsite voor mannen en vrouwen die een spannende affaire of avontuur zoeken naast hun huidige partner. De leden op Second Love willen zeker niet gesnapt worden en de datingsite doet er alles aan om de privacy en veiligheid te waarborgen.

Je kan via het chatprogramma communiceren met andere leden op de datingsite en kan je gemakkelijk anoniem blijven.

Op zoek naar een affaire en wil je anoniem blijven? Dan moet je Second Love is proberen!

Gratis aanmelden op Second Love! ➟

Novamora

novamora

Novemora is ook een prima datingsite waarop je anoniem kunt daten. Novamora is voor singles en stellen die op zoek zijn naar een spannende date. Dagelijks melden duizenden nieuwe leden zich aan op de datingsite. Elke dag zijn singles op zoek naar een spannende avond op Novamora.

Op Novamora kun je je inschrijven met een zelfverzonnen profielnaam, zodat andere singles niet achter je echte naam kunnen komen. Je emailadres blijft altijd geheim voor andere leden en je kan er voor kiezen om geen foto op je profiel te tonen om zo volledig anoniem te blijven.

Op zoek naar een datingsite waar je volledig anoniem op kunt daten? Novamore is een echte aanrader!

Gratis aanmelden op Novamora! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.