anoniem daten

Het is moeilijk om anoniem te daten op een datingsite, tegenwoordig moet je op bijna alle datingsites foto’s toevoegen en een uitgebreid profiel maken om gematcht te worden met andere singles. Ook is het moeilijk om anoniem te blijven als in contact komt met andere singles op een datingsite. Je hebt misschien wel een goede reden om anoniem te daten, omdat je bijvoorbeeld niet wil dat je partner erachter komt dat je aan het daten bent. En je vraagt je af: hoe kan ik anoniem daten? Hier lees je 6 tips om anoniem te daten en lees je op welke datingsites je het best anoniem kunt daten.

6 tips om anoniem te daten

Tip 1 kies voor een datingsite waar je anoniem kunt blijven

Allereerste is het belangrijk dat je je inschrijft op een datingsite waar je anoniem kunt blijven. Zo geef je niet te veel informatie over jezelf weg. Er zijn verschillende datingsites waar je anoniem kunt daten. Zo kun je op sommige datingsites gebruik maken van schuilnamen en kun je op een veilige manier foto’s uitwisselen. Op die datingsites kun je volledig anoniem blijven en hoef je niet al te veel informatie over jezelf prijs te geven.

Wat de beste datingsites zijn waarop je anoniem kunt daten lees je hieronder, na de 6 tips.

Tip 2 blijf anoniem op je dating profiel

Nadat je een datingsite hebt gekozen waar je anoniem op kunt daten en je daarop hebt aangemeld is het verstandig om anoniem te blijven op je dating profiel. Wanneer je je aanmeldt op een datingsite moet je vrijwel direct je dating profiel invullen, hier moet je verschillende gegevens over jezelf opgeven.

Om anoniem te blijven op de datingsite moet je niet gevoelige informatie delen, maar je moet wel de nodige informatie in je dating profiel vermelden. Om aandacht te krijgen van andere singles op de datingsite is het slim om een profielfoto toe te voegen en je woonplaats, leeftijd en eventuele hobby’s te vermelden. Wanneer je deze dingen toevoegt aan je dating profiel krijg je aandacht van andere singles maar blijf je anoniem. Maar wanneer je volledig anoniem wilt blijven is het slim om helemaal geen informatie aan je dating profiel toe te voegen.

Tip 3 deel geen persoonlijke gegevens met iemand

Je moet geen persoonlijke gegevens delen met iemand die je nog niet kent of niet vertrouwd. Sommige gegevens moet je nooit delen, zoals je bankrekeningnummer, foto van je id of andere gevoelige informatie.

Er zijn ook zaken waarvan het slim is om die niet te delen tot je iemand vertrouwd, deel deze gegevens nooit met iemand die je niet kent:

  • Volledige naam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Pas als je iemand iets beter hebt leren kennen kun je deze gegevens delen, maar zulke gegevens moet je niet zomaar delen.

Tip 4 blijf communiceren via de datingsite

Wanneer je in contact komt met andere singles op de datingsite is het verstandig om te blijven communiceren via de datingsite. Bijna bij alle datingsites kun je communiceren via de chat die op de datingsite beschikbaar is. Zo blijf je anoniem en hoef je je geen zorgen te maken over je gegevens.

Pas als je een lange tijd aan het chatten bent met iemand via de datingsite en je vertrouwd diegene, kun je ervoor kiezen om je e-mailadres en/of je telefoonnummer te delen. Zo kan er buiten de datingsite om gecommuniceerd worden en hoef je niet steeds in te loggen op de datingsite.

Tip 5 denk goed na voordat je afspreekt of gegevens deelt

Als je anoniem wil daten moet je goed nadenken voordat je afspreekt met iemand of gevoelige informatie deelt. Je moet goed nadenken of je de andere persoon wel vertrouwt en of de ander geen misbruik van je gegevens gaat maken.

Weet je niet of je de ander kunt vertrouwen? Dan is het verstandig om niet af te spreken of gevoelige gegevens te delen. Je kunt gewoon blijven chatten met de ander via de datingsite en kun je dan gewoon alsnog erachter komen of de andere persoon wel betrouwbaar is.

Tip 6 wanneer het tot een date komt

Het kan misschien tot een date komen wanneer je lange tijd met iemand aan het chatten bent. Als je gaat daten met iemand kun je niet meer anoniem blijven en moet je naar buiten toe treden. Als je anoniem wilt blijven is het niet slim om met iemand af te spreken, tenzij je die persoon volledig vertrouwd.

Tijdens een date kun je op zekere hoogte niet meer anoniem blijven, wel kun je er dingen aan doen dat je er anders uitziet. Bijvoorbeeld veel make-up op en/of kleding aantrekken die je nooit aandoet. Zo zie je er anders uit en blijf je op zekere hoogte anoniem.

De beste datingsites om anoniem te daten

Anoniem daten is niet gemakkelijk en het is daarom van belang dat je een goede datingsite kiest waarop je anoniem kunt daten. Op verschillende datingsite kun je anoniem daten, zo kun je gebruik maken van schuilnamen en kun je op een veilige manier foto’s uitwisselen. Dit zijn de beste datingsites waarop je anoniem kunt daten:

Lexa – veilig en anoniem daten

lexa

Lexa is één van de populairste datingsites van Nederland. De datingsite is voor degene die andere singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving. Lexa heeft een erg goede klantenservice waar je altijd terecht kan. Ook beschikt Lexa over 3 keurmerken die aangeven dat de datingsite veilig en betrouwbaar is.

Op Lexa is anoniem daten erg gemakkelijk, je kunt namelijk een incognito-modus activeren. Zo kun je alle profielen op de datingsite anoniem bekijken, zonder dat jouw profiel op de datingsite te zien is en kun je het dating profiel zichtbaar maken voor profielen waarin je interesse hebt. Lexa is de beste datingsite waarop je anoniem kunt daten.

Op zoek naar een populaire datingsite waarop je anoniem kunt daten? Dan moet je je aanmelden op Lexa!

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

Novamora – volledig anoniem daten

novamora

Novemora is ook een prima datingsite waarop je anoniem kunt daten. De datingsite Novamora is voor singles en stellen die op zoek zijn naar een spannende date. Dagelijks melden duizenden nieuwe leden zich aan op de datingsite. Elke dag zijn singles op zoek naar een spannende avontuur op Novamora.

Op Novamora kun je je inschrijven met een zelfverzonnen profielnaam, zodat andere singles niet achter je echte naam komen. Je e-mailadres blijft altijd geheim voor andere leden en je kunt er voor kiezen om geen foto op je profiel te tonen om zo volledig anoniem te blijven.

Op zoek naar een datingsite waar je volledig anoniem op kunt daten? Novamore is een echte aanrader!

Lees meer informatie & review van Novamora! >

Gratis aanmelden op Novamora!

Second Love – een veilig en anonieme vreemdgaan site

second love

Second Love is ook een erg goede datingsite waarop je anoniem kunt daten. De datingsite Second Love is een datingsite voor mannen en vrouwen die een spannende affaire of avontuur zoeken naast hun huidige partner. De leden op Second Love willen zeker niet gesnapt worden en de datingsite doet er alles aan om de privacy en veiligheid te waarborgen.

Je kunt via het chatprogramma op de datingsite communiceren met andere leden en kun je gemakkelijk anoniem blijven.

Op zoek naar een affaire en wil je anoniem blijven? Dan moet je Second Love is proberen!

Lees meer informatie van Second Love! >

Gratis aanmelden op Second Love!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.