ideale tinder profiel

Jarenlang was Tinder de marktleider op het gebied van dating apps, maar Tinder wordt steeds minder gebruikt. Tegenwoordig zijn er veel meer dating apps op de markt die misschien wel beter zijn dan Tinder. Heb je genoeg gehad van het oppervlakkige contact op Tinder of ben je gewoon op zoek naar een goed alternatief voor Tinder? Dan zit je hier goed! Op deze pagina lees je namelijk de 5 beste alternatieven voor Tinder. Ook lees je waarom de alternatieven beter zijn dan Tinder.

Dit zijn de 5 beste alternatieven voor Tinder

Relatieplanet – het beste alternatief voor Tinderrelatieplanet

Relatieplanet is het beste alternatieven voor Tinder. De dating app Relatieplanet is één van de populairste dating apps in Nederland, meer dan 1.6 miljoen Nederlanders hebben Relatieplanet al gebruikt!

Op Relatieplanet blijft het niet bij oppervlakkig contact zoals op Tinder. Leden van Relatieplanet zijn serieus op zoek naar een relatie of vriendschap en zijn er actief op de dating app om succesvol te worden. Op Relatieplanet vind je snel singles die bij je passen, door uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten vind je binnen enkele ogenblikken leden die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kan je direct een berichtje sturen en hoef je niet eerst een match te hebben om berichtent te kunnen versturen, zoals op Tinder het geval is.

Ben je Tinder zat? Dan moet je je gratis op Relatieplanet aanmelden! Relatieplanet is het beste alternatief wanneer je Tinder zat bent.

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

Lexa – de populairste Nederlandse dating app

lexa

Lexa is het tweede beste alternatief voor Tinder. De dating app Lexa focust zich vooral op de Nederlandse datingmarkt wat veel voordelen biedt. Zo organiseert Lexa evenementen voor leden en is Lexa één van de populairste dating apps in Nederland.

Bij Lexa vind je de persoon die bij je past! De leden van Lexa zijn op zoek naar de ideale match en Lexa doet er alles aan om die te vinden. Je hebt getailleerde profielen waar uit je kan op maken of die persoon bij je past. Op Lexa blijft het niet bij oppervlakkig contact zoals op Tinder.

Gratis aanmelden op Lexa! ➟

Happn – waar je mensen vind die je bent tegengekomen

happn

Happn is één van de populairste dating apps wereldwijd. Het werkt anders dan alle andere dating apps. Op Happn kan je mensen tegenkomen die je in het echt ergens bent tegengekomen. De dating app herkent automatisch wanneer je in de buurt bent geweest van een andere Happn gebruiker.

Happn werkt zo: Wanneer je in de buurt bent geweest van een andere Happn gebruiker, herkent de app dit. Vervolgens kommen de personen die bent tegengekomen op je tijdlijn te staan. Waarna je de personen leuk kan vinden of kan overslaan. Happn is een aanrader als je in een grote stad woont, de dating app werkt minder goed wanneer je in een dorp woont.

Omdat Happn anders is dan alle andere dating apps is het daarom één van de beste alternatieven voor Tinder.

Badoo – snel een date scoren

badoo

Badoo is opgericht in 2006 en is al snel uitgegroeid tot één van de grootste dating apps. Wereldwijd hebben ongeveer 400 miljoen leden zich al aangemeld bij Badoo en telt de dating app 60 miljoen maandelijkse gebruikers.

Een date scoren via Badoo is niet moeilijk, je kan namelijk snel en gratis berichten versturen. Net zoals Tinder heeft Badoo ook een swipe-systeem waarmee je snel mensen kunt beoordelen.

Badoo is misschien wel een beetje hetzelfde als Tinder, maar wanneer je genoeg hebt gehad van Tinder is Badoo een prima alternatief.

Parship – voor wie een serieuze relatie zoekt

parship

Ben je klaar met het oppervlakkige contact op Tinder en wil je een serieuze relatie? Dan is Parship voor jou! Parship is de nummer 1 in serieuze relaties in Nederland. Parship is voor mensen die een serieuze en langdurige relatie zoeken.

Je vindt niet zomaar iemand op de dating app, je vindt de juiste partner op Parship. Op Parship word je met andere leden gematcht door een wetenschappelijk matchingsproces. Daardoor vindt 1 op de 3 leden een relatie op Parship! Op Parship kan je veilig daten en hoef je niet bang te zijn voor oplichters.

Je kan de dating app van Parship gratis downloaden in Play Store of in de App Store.

Gratis aanmelden bij Parship! ➟

Waarom zijn de bovenstaande apps beter dan Tinder?

Hier lees je de belangrijkste redenen waarom de 5 beste alternatieven voor Tinder beter zijn dan Tinder.

Vleeskeuring

Veel mensen vinden dat Tinder vleeskeuring is, je beoordeelt iemand alleen maar op het uiterlijk om te beslissen of je hem of haar leuk vindt of niet. Op Tinder heb je geen uitgebreide profiel informatie, zo kan je niet te weten komen hoe die persoon echt is.

De meeste apps hierboven hebben diepgaandere profielen die vertellen hoe iemand is. Zo ga je minder op het uiterlijk af en leer je kennen hoe iemand is.

Oppervlakkig contact

Wanneer je Tinder gebruikt is het je waarschijnlijk al wel opgevallen, op Tinder heb je vaak oppervlakkig contact met mensen en vaak geen diepgaande gesprekken. Doordat je vaak oppervlakkig contact hebt score je bijna geen dates via Tinder.

Uit onderzoek is gebleken dat 42% van de Tinder gebruikers al gewoon een relatie heeft. Tinder is dus een manier geworden voor sommige mensen om vreemd te gaan.

Dit is niet zo bij de alternatieven voor Tinder die je hierboven vindt. Bij de hier bovenstaande dating apps heb je vaak diepgaande gesprekken en weet je zeker dat andere leden van de dating app een relatie of een date zoeken en niet vreemdgaan.

Afhankelijk van het algoritme van Tinder

Als je Tinder gebruikt ben je afhankelijk van het algoritme van Tinder. Je bent dus afhankelijk in welke volgorde jouw profiel wordt getoond aan andere Tinder gebruikers. Daarnaast word je profiel op Tinder niet altijd aan evenveel gebruikers getoond.

Bij de alternatieven voor Tinder die je hierboven vind ben je minder afhankelijk van algoritme. Zo kan je zelf naar gebruikers in je omgeving zoeken en heb je geen last van een algoritme.

Waarom is Tinder zo populair?

Tinder is al jaren marktleider op het gebied van dating apps. Dit komt omdat de dating app erg gemakkelijk te gebruiken is. Met een paar keer swipen heb je al een match. Je ziet iemand, je swipt naar rechts als je die persoon leuk vindt en naar links als je die persoon wilt overslaan. Dit simpele concept heeft Tinder erg populair gemaakt.

Wat is Tinder ook zo populair maakt is dat het volledig gratis is. Je kan volledig gratis in contact komen met andere Tinder gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.