alternatieven voor bullchat

Je hebt misschien al wel een tijdje gebruik gemaakt van Bullchat, echter ben je er op uitgekeken. Onlangs dat Bullchat een populaire sexchat website is kan het allemaal zo gewoon worden en je bent misschien wel op zoek naar een alternatief voor Bullchat die meer zekerheid en veiligheid biedt. Dan ben je hier op de juiste pagina, je leest in dit artikel wat de 4 beste alternatieven voor Bullchat zijn.

Op verschillende vlakken zijn de alternatieven beter dan Bullchat, zo kun je op de alternatieven gebruik maken van meer functies en is het betrouwbaarder. Hier lees je verderop in het artikel meer over. Het beste is om op deze alternatieven een gratis account aan te maken en te kijken wat de alternatieven te bieden hebben.

Alternatieven voor Bullchat

Gaybuddy – een spannende ontmoetingsplaats voor homo’s

gaybuddy

Gaybuddy is de meest spannende ontmoetingsplaats voor homoseksuele mannen, dit komt door meerdere dingen. Zo kun je op Gaybuddy op een discrete manier contact leggen met andere leden en kun je 100% veilig erotisch chatten.

Je kunt op Gaybuddy terecht als je een date, relatie of slechts een flirt zoekt. Je vindt gemakkelijk mannen die goed bij je passen door een zoekfilter en leg je snel contact.

In tegenstelling tot Bullchat zijn op Gaybuddy alle profielen echt, de datingwebsite controleert namelijk alle profielen handmatig. Zo kun je dagelijks veilig gebruik maken van de datingsite.

Het beste is om Gaybuddy zelf uit te proberen, de ontmoetingsplek zal je niet teleurstellen en het aanmelden is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Gaybuddy! >

Gratis aanmelden op Gaybuddy!

GayParship – een goede datingsite voor homoseksuele mannen

gayparship

Als je op zoek bent naar een iets serieuzere connectie met personen dan wat op Bullchat het geval is moet je zijn bij gayParship. De datingsite gayParship is de beste gay datingsite in Nederland, dit komt onder andere doordat je veel kans hebt om succesvol te worden. Ruim 1 op de 3 leden vindt een partner op de website, dit slagingspercentage is hoger dan op andere gay datingsites.

Het komt mede door het matchingsprincipe van gayParship dat je veel kans hebt om succesvol te worden. Je wordt namelijk gematcht met personen op basis van interesses en persoonlijkheid. Zo vind je binnen enkele minuten andere homoseksuele mannen die bij je passen.

Je kunt op gayParship volledig veilig daten, alle profielen worden handmatig gecontroleerd en de datingsite is lid van Thuiswinkel Waarborg.

Lees meer informatie & review van gayParship! >

Gratis aanmelden op gayParship!

Guys-dating – speciaal ontwikkeld voor homo’s

guys-dating

Homoseksuele mannen vinden op Guys-dating degene die ze zoeken. Je vindt namelijk op Guys-dating een ruim aanbod van mannen die op zoek zijn naar andere mannen voor een relatie, spannende date of een flirt.

Je vindt snel mannen die bij je passen op Guys-dating, je vindt namelijk leuke mannen door een handige zoekfilter. Bovendien leer je een potentiële mannelijke partner goed kennen door de dating chat op de website.

Guys-Dating is fel tegen nepprofielen, je zult die dan ook niet tegenkomen. Bovendien vind je op de website geen chatoperators die je aan het lijntje houden, wat misschien op Bullchat wel het geval is.

Lees meer informatie & review van Guys-dating! >

Gratis aanmelden op Guys-dating!

Grindr – de populairste dating app voor homoseksuele mannen

grindr

Grindr is opgericht in 2009, als één van de eerste dating apps en heeft zich al snel naar de top gewerkt. Het is nu een absolute marktleider op het gebied van gay dating apps, dit mag je ook wel zeggen als er meer dan 2 miljoen gebruikers zijn die de dating app dagelijks gebruiken. Grindr heeft al miljoenen mannen samengebracht.

Je kunt van veel functies gebruik maken in de dating app, zo kun je tot wel 600 mannen in locatie gebonden zoekresultaten bekijken en kun je door zoekfilters de perfect match ontmoeten.

Je kunt met een gepersonaliseerd profiel aanmaken met Grindr-tribe, relatiestatus en types waar je op valt. Zodra je lid bent Grindr zul je al direct mannen tegenkomen waarmee je in contact kunt komen.

Lees meer informatie van Grindr! >

Waarom zijn deze alternatieven voor Bullchat beter?

Je hebt hierboven al sommige dingen gelezen op welke punten de alternatieven voor Bullchat verschillend zijn en beter zijn. Maar de alternatieven voor Bullchat zijn op nog meer vlakken beter dan Bullchat zelf, zo zijn de alternatieven betrouwbaarder, heb je meer mogelijkheden en is het iets serieuzer.

Betrouwbaarder

Op Bullchat krijg je vaak te maken met profielen die mogelijk niet echt zijn en heb je veel onzekerheid over de veiligheid en privacy. Bullchat zegt zelf dat het geen persoonlijke informatie van jou opslaat op de server en dat het geen cookies plaatst, maar in welke mate moet je dit geloven?

Je weet niet hoe Bullchat omgaat met je gegevens en hier kunnen veel zorgen over ontstaan. Om die reden zijn de alternatieven beter dan Bullchat. De alternatieven bieden meer zekerheid en veiligheid.

Op de alternatieven voor Bullchat worden alle profielen handmatig gecontroleerd en wordt er zorgvuldig omgegaan met je gegevens. Bovendien is bijvoorbeeld gayParship lid van Thuiswinkel Waarborg, dit keurmerk geeft veel zekerheid aan consumenten.

Meer mogelijkheden

Je kunt van Bullchat heel gemakkelijk gebruik maken, je hoeft namelijk alleen een gebruiksnaam en omschrijving te geven en je kunt er gebruik van maken. Maar dit heeft ook nadelen, je hebt namelijk weinig functies waarvan je gebruik kunt maken. Zo is het lastig om andere homoseksuele mannen te vinden die goed bij je passen en kun je alleen maar chatten, webcam delen en foto’s uitwisselen op Bullchat.

Maar op alternatieven voor Bullchat kun je gebruik maken van veel meer functionaliteiten waardoor je meer mogelijkheden hebt. Zo kun je op de alternatieven een uitgebreid profiel aanmaken, leden zoeken door een matchingsysteem of zoekfilter, uitgebreide profielen bekijken, flirten met andere mannen en berichten naar andere mannen sturen.

Een voordeel die daarbij komt is dat je door de vele mogelijkheden meer kans hebt om de liefde te vinden. Je vindt namelijk mannen die goed bij je passen en kun je kunt direct berichten versturen.

Het is iets serieuzer

De alternatieven voor Bullchat zijn ook iets serieuzer. Op Bullchat zelf heb je alleen een flirt met iemand wat hooguit tot een afspraakje leidt, waarna je vervolgens nooit meer van die persoon hoort. Maar op de alternatieven heb je veel meer kans dat een flirt iets serieuzer wordt, het draait namelijk bij de alternatieven niet alleen maar om een flirt.

De datingplatformen die hierboven zijn genoemd zijn gericht om een iets serieuzere relatie met elkaar aan te gaan dan alleen een losse flirt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.