alternatief daten

Ben je de ‘gewone’ datingsites zat of ben je op zoek naar leuke ideeën om alternatief te daten? Dan ben je hier goed! In dit artikel over alternatief daten lees je wat de beste alternatieve datingsites zijn en wat de leukste ideeën zijn om een alternatief te daten.

De beste alternatieve datingsites

Bijna alle reguliere datingsites zijn hetzelfde: je meldt je aan op een datingsite, gaat op een saaie manier op zoek naar leden die bij je passen, stuurt een berichtje en hoopt dat een gesprek uitloopt tot een date. Dit kan op gegeven moment erg saai gaan worden, en daarom ben je misschien wel op zoek naar alternatieve datingsites.

Op de alternatieve datingsites die we voor jou hebben verzameld ontmoet je leden die bij je passen en word je gegarandeerd succesvol. Dit zijn de beste datingsites voor alternatief daten:

Lexa – een populaire alternatieve datingsite

lexa

Lexa is een populaire, alternatieve datingsite in Nederland. De datingsite is voor degene die andere singles in zijn of haar omgeving wil ontmoeten. Door een zoekfunctie vind je snel leden die bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct met hem of haar in contact komen.

Op Lexa ontmoet je leden op een andere manier dan op reguliere datingsites. Zo kun je bijvoorbeeld de functie shuffle gebruiken. Met de functie beoordeel je andere leden snel waarna je aangeeft of je hem of haar leuk vindt. Je kunt de functie vergelijken met Tinder, maar heeft Lexa het op hun eigen manier gedaan.

Lexa is een betrouwbare en veilige datingsite. Alle profielen op de datingsite zijn geverifieerd en met speciale instellingen krijg je meer controle over je privacy.

Op zoek naar een alternatieve datingsite? Dan moet je Lexa proberen, het aanmelden is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa!

Pepper – ontmoet leden op een leuke manier

pepper

Pepper is een datingsite die het anders aanpak dan alle andere datingsites, daarom is Pepper één van de beste alternatieve datingsites. Bij Pepper draait het om de kracht van foto’s, een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Op Pepper hoef je geen uitgebreid, saai profielen te bekijken van andere leden, maar zie je een collage van iemand. Op deze manier kom je er snel achter of een persoon bij je past.

Misschien vind je het een vreemd idee om een collage te maken, maar dan heb je dit verkeerd. Het is een enorm leuke manier om andere leden te ontmoeten. Pepper is door dit concept uitgegroeid tot één van de beste en populairste datingsites in Nederland.

Pepper is een erg goed alternatief als je reguliere datingsites zat bent, het aanmelden is gratis!

Lees meer informatie & review van Pepper! >

Gratis aanmelden op Pepper!

Parship – ontmoet leden die echt bij je passen

parship

Parship is tevens ook een goede alternatieve datingsite, de datingsite werkt anders dan reguliere datingsites zoals Relatieplanet en Be2. Op Parship ontmoet je niet zomaar leden, je ontmoet leden die echt bij je passen.

Door de matchingsformule van Parship word je gematcht met leden die passen bij je voorkeuren, persoonlijkheid en levensstijl. In tegenstelling tot reguliere datingsites hoef je op Parship niet lang te zoeken naar leden die bij je passen. Binnen een paar ogenblikken heb je al leden gevonden die bij je passen en kun je direct contact leggen.

Naast het feit dat Parship een goede alternatieve datingsite is, heb je ook nog is veel kans om succesvol te worden. Op de datingsite wordt ruim 1 op de 3 leden succesvol, dit slagingspercentage is hoger dan op de meeste ‘gewone’ datingsites. Probeer Parship gerust gratis uit.

Lees meer informatie & review van Parship! >

Gratis aanmelden op Parship!

MetJou – een goede alternatieve datingsite

metjou

Op zoek naar een gezellige en alternatieve datingsite? Dan moet je eens kijken naar de datingsite MetJou. MetJou is een snel groeiende datingsite met veel actieve leden die op zoek zijn naar vriendschap of een relatie.

De datingsite is handig te gebruiken. Door een paar klikken ben je ingeschreven en kun je direct handig gebruik maken van MetJou. Door de zoekfilter vind je snel andere leden die bij je passen en kom je snel met andere leden in contact door de chat op de datingsite. Een leuke date is zo gemaakt op MetJou.

Lees meer informatie & review van MetJou! >

Gratis aanmelden op MetJou!

Ideeën voor alternatief daten

Wanneer je met iemand gaat daten die je misschien wel hebt ontmoet op een alternatieve datingsite, wil je natuurlijk wel een leuke date hebben. Of je bent het ‘normale’ daten zat en wilt alternatief daten, hier lees je de 5 leukste ideeën voor alternatief daten.

Lees ook: 5 ultieme tips voor een eerste date!

Idee 1: Neem een proefles dansen

Samen dansen een leuke activiteit voor wanneer je alternatief wilt daten. Mannen zullen niet graag een proefles dansen nemen, omdat ze het niet aandurven. Maar wanneer een man wel een beetje van dansen houdt is dit een prima activiteit voor het alternatief daten.

Het is een activiteit die je niet zomaar doet, en daarom een geschikte activiteit om een leuke en actieve date te hebben. Na het dansen is er gelegenheid om gezellig na te praten over de activiteit.

Idee 2: maak een wandeling

Tijdens het ‘normale’ daten maak je niet zomaar spontaan een wandeling, en daarom is dit een prima activiteit voor een leuke alternatieve date.

Maak een gezellige wandeling in het park, op het strand of in het bos. Naast het feit dat het een leuk alternatief is, is het ook een relaxte manier om elkaar te leren kennen. Dit komt omdat je vrij bent in beweging en niet verplicht bent om oogcontact te hebben.

Idee 3: ga bungeejumpen

Wanneer je het ‘normale’ daten zat bent, moet je met het daten iets buiten je comfortzone gaan doen. Een goed idee is dan om te gaan bungeejumpen. Grote kans dat je niet durft te bungeejumpen, deze activiteit is dan ook buiten de comfortzone.

Wanneer je tijdens een date gaat bungeejumpen, heb je ongetwijfeld een leuke alternatieve date. In Nederland kun je op de pier in Scheveningen bungeejumpen.

Maar misschien vind je bungeejumpen geen leuke activiteit voor het alternatief daten, dan kun je betere kiezen voor de andere benoemde ideeën.

Idee 4: ga sporten

Een ander idee is om te gaan sporten. Sporten is een leuke activiteit omdat je actief bezig bent en tegelijkertijd elkaar beter leert kennen. Tijdens het sporten is het ijs tussen jullie snel gebroken en kom je op een gemakkelijke manier met elkaar in contact, om zo elkaar beter te leren kennen. Na het sporten kun je nog even napraten over de leuke activiteit. Zo heb je een super leuke alternatieve date.

Idee 5: speel een bordspel

Een bordspel spelen is veel leuker dan in een donker café tegenover elkaar zitten, wat je vaak doet met een normale date. Tijdens het spelen van een bordspel leer je elkaar op een leuke manier kennen. Een leuk spel om te doen is bijvoorbeeld mens-erger-je-niet of monopoly.

Je moet alleen wel tegen je verlies kunnen tijdens het spelen van een bordspel op een date.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.