alleenstaande papas

Ben je een alleenstaande vader of moeder? Dan moet je zijn bij de datingsite Alleenstaande-Papas. Alleenstaande-Papas is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de meest bezochte en gewaardeerde community’s voor alleenstaande ouders en singles. Iedereen die met een alleenstaande ouder wil daten is welkom op de datingsite.

Het is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke datingsite, waarvan volledig gratis gebruik is te maken. Je kunt van handige functies gebruik maken om andere alleenstaande ouders te vinden die bij je passen, zo ontmoet je snel de liefde.

In dit artikel lees je meer informatie van Alleenstaande-Papas. Zo lees je waarom je moet daten bij de datingsite, voor wie het bedoeld is, wat de kosten zijn en hoe het inschrijven werkt.

Gratis aanmelden op Alleenstaande-Papas!

Waarom daten bij Alleenstaande-Papas?

Er zijn veel redenen waarom je moet daten bij Alleenstaande-Papas. Enkele redenen heb je al in de inleiding gelezen, zo is Alleenstaande-Papas één van de meeste bezochte community’s voor alleenstaande ouders en is de datingsite erg gebruiksvriendelijk. Maar er zijn nog meer redenen waarom moeten daten bij de datingsite.

Een erg belangrijke reden waarom je moet daten bij de datingsite is omdat je aardig wat kans hebt om succesvol te worden. Je kunt namelijk gebruik maken van handige functies waarmee je snel andere alleenstaande ouders vindt die bij je passen. Zodra je een leuk iemand ziet, kun je direct een berichtje sturen. Zo vind je op een snelle manier de liefde en heb je veel kans om succesvol te worden.

Een andere reden is dat Alleenstaande-Papas 100% veilig is. Je kunt met een gerust hart gebruik maken van de datingsite, dit komt omdat de datingsite er alles aan doet om de veiligheid te waarborgen. Bovendien is de datingsite fel tegen nepprofielen en chatoperators, je zult deze dan ook niet tegenkomen op de datingsite. Het motto van Alleenstaande-Papas is fair play.

Heb je vragen, opmerkingen of eventuele klachten? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantservice. De klantenservice van Alleenstaande-Papas is er om jou te helpen, zelfs ’s avonds en in het weekend. Neem dus gerust contact op met de klantenservice.

Genoeg reden om even een kijkje te nemen op Alleenstaande-Papas toch? Het aanmelden is volledig gratis!

Is Alleenstaande-Papas alleen voor vaders bedoeld?

Je zult misschien denken dat Alleenstaande-Papas alleen voor vaders is bedoeld die op zoek zijn naar de nieuwe liefde, dit kun je namelijk afleiden van de naam van de datingsite. Maar dit is niet zo, iedereen is welkom op de datingsite, het maakt niet uit of je een alleenstaande ouder of single bent.

Het maakt niet uit hoe oud je bent, welk opleidingsniveau je hebt of wat je geaardheid is; je bent altijd welkom op de datingsite. Op de datingsite zijn veel verschillende types en figuren te vinden, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat niemand bij je past. Door een geavanceerde zoekfilter vind je snel andere alleenstaande ouders en singles die bij je passen.

Alleenstaande ouders zijn een grote doelgroep in Nederland, dit is dan ook één van de redenen waarom de datingsite erg populair is. In 2018 waren er in Nederland ruim een half miljoen eenoudergezinnen, wat ongeveer 22 procent van de gezinnen is. In de meeste gevallen is het een alleenstaande moeder met één of meerdere kinderen.

Gratis aanmelden op Alleenstaande-Papas!

Review Alleenstaande-Papas

Pluspunten

 • Speciaal bedoeld voor alleenstaande ouders
 • 100% veilig
 • Goede klantenservice

Minpunten

 • Verouderd design

Populariteit score: 3.9/5

Het is een erg populaire datingsite voor alleenstaande ouders, maar ook voor singles. Naar onze schatting zijn enkele duizenden mensen lid van Alleenstaande-Papas en komen daar elke dag ongeveer 100 nieuwe leden bij.

Gebruiksgemak score: 4/5

Je ervaart veel gebruiksgemak wanneer je de datingsite gebruikt, je kunt wel zeggen dat het een gebruiksvriendelijk datingsite is. Het navigeren gaat gemakkelijk en je kunt snel functies vinden waarvan je gebruik kunt maken. Echter is het design van de datingsite wel verouderd.

Functionaliteiten score: 3.8/5

Je kunt van een aantal handige basisfunctionaliteiten gebruik maken. Met de functies waarvan je gebruik kunt maken ontmoet je andere alleenstaande ouders en singles die goed bij je passen en als je een leuk iemand ziet kun je direct een berichtje sturen. Je kunt deze van functionaliteiten gebruik maken: geavanceerde zoekfunctie, profielbezoekers bekijken, fotozapper (een soortgelijke functie als Tinder), knipoog sturen en een handig dating chat.

Kosten score: 4.4/5

Vanaf €11,99 per maand heb je al een abonnement op Alleenstaande-Papas afgesloten. Als je de kosten in verhouding met de kwaliteit vergelijkt met andere datingsites is Alleenstaande-Papas een redelijk goedkope datingsite. Bovendien kun je de datingsite eerst gratis gebruiken.

Eindoordeel:

Als je deze datingsite vergelijkt met andere datingsites is Alleenstaand-Papas een goede datingsite waarvan je lid moet worden. Het is een populaire datingsite voor alleenstaande ouders, je ervaart veel gebruiksgemak en kun je van leuke functionaliteiten gebruik maken. Bovendien is het een redelijk goedkope datingsite. De datingsite is absoluut een aanrader om lid van te worden, het inschrijven is volledig gratis!

Score:

beste datingsites voor alleenstaande ouders

Tips om succesvol te worden op Alleenstaande-Papas

Wij van Dedatingwijzer.nl hebben de datingsite Alleenstaande-Papas uitgebreid getest, hierdoor hebben wij enkele tips voor jou kunnen vaststellen om snel succesvol te worden op de datingsite:

 • Ga actief op zoek naar leden die bij je passen.
 • Wacht niet te lang met berichten sturen naar andere leden.
 • Vul je dating profiel helemaal in om het meeste succes te hebben.
 • Gebruik de geavanceerde zoekfilter om leden te vinden die bij je passen.

Wat zijn de kosten?

In de hier bovenstaande review heb je kunnen lezen dat het een goedkope datingsite is. Je sluit al vanaf €11,99 per maand een abonnement af. Bovendien is het aanmelden en het gebruik van de datingsite volledig gratis. Zo kun je kijken of de datingsite bij je past en aan je wensen voldoet. Echter kun je als gratis lid de datingsite beperkt gebruiken, je hebt namelijk geen toegang tot bepaalde functionaliteiten.

Wanneer Alleenstaande-Papas bevalt kun je een abonnement afsluiten. Een abonnement wordt ook wel een VIP-account genoemd. Met een VIP-account krijg je toegang tot alle functionaliteiten op de datingsite, zo kun je bijvoorbeeld berichten ontvangen en versturen.

Met een VIP-account heb je toegang tot deze functies: chatten, uitgebreid zoeken, profielbezoekers bekijken en meerdere foto’s van iemand bekijken. Met deze functies ontmoet je snel de liefde op de datingsite.

De kosten van een abonnement:

 • 1 maand voor €19,99
 • 2 maanden voor €15,99 per maand (meest gekozen pakket)
 • 4 maanden voor €11,99 per maand

Je kunt betalen met veilige betaalmethodes, zoals iDEAL en creditcard.

Gratis aanmelden op Alleenstaande-Papas!

Hoe werkt het inschrijven op Alleenstaande-Papas?

Wanneer je maar wilt kun je je inschrijven bij Alleenstaande-Papas. Binnen een paar minuten ben je ingeschreven op de datingsite en kun je er direct gebruik van maken. Je hoeft niet eerst te wachten tot je profiel is goedgekeurd.

Wanneer je op de homepagina van de datingsite komt, wordt de aandacht al direct getrokken door de grote knoppen inschrijven en inloggen. Je schrijft jezelf in als je op de knop inschrijven klikt. Om je in te schrijven geef je allereerst een profielnaam op, daarna een wachtwoord en e-mailadres. Nu ben je al ongeveer halverwege het inschrijfproces, om het af te ronden geef je op welk geslacht je bent, naar wie je op zoek bent, hoe oud je bent, wat je postuur is en woonplaats. Tenslotte voeg je nog een profielfoto toe aan het profiel.

alleenstaande-papas inschrijven
Een screenshot van het inschrijfproces op de datingsite

Zodra je deze stappen hebt opgevolgd ben je al ingeschreven. Zoals je ziet hoef je maar enkele gegevens op te geven om lid te worden.

Na het inschrijven is het slim om direct je profiel verder in te vullen. Na het inschrijven staat er namelijk nog nauwelijks informatie over jezelf op het dating profiel en met een volledig ingevuld profiel heb je de meeste kans om succesvol te worden.

Alleenstaande-Papas opzeggen

Als je de nieuwe liefde hebt gevonden via Alleenstaande-Papas of je wilt om een andere reden uitschrijven van de datingsite, kan dit altijd. Het uitschrijven is zo gebeurd, het maakt niet uit wat voor reden je hiervoor hebt. Als je de volgende stappen opvolgt ben je zo uitgeschreven:

 1. Log in op de datingsite.
 2. Klik op je profielfoto en ga naar account in het menu dat dan verschijnt.
 3. Klik in de balk bovenaan op uitschrijven.
 4. Vul een reden en het wachtwoord in om het uitschrijfproces te voltooien.

Zodra je bent uitgeschreven is je profiel niet meer zichtbaar op Alleenstaande-Papas. Denk wel goed na voordat je het opzegt, je VIP-account wordt namelijk per direct beëindigd en eventuele credits kun je niet meer terugkrijgen.

Andere datingsites voor alleenstaande ouders

Op reguliere datingsites hebben alleenstaande ouders minder aanspraak, dit komt omdat andere singles je vaak niet zien zitten omdat je een kind hebt. Dit is natuurlijk erg teleurstellend en om die reden zijn er speciale datingsites voor alleenstaande ouders ontwikkeld. Op deze datingsites heb je veel kans om succesvol te worden, je ontmoet namelijk veel andere alleenstaande ouders. Alleenstaande-Papas is één van de datingsites die speciaal voor alleenstaande ouders bedoeld is, maar er zijn er nog veel meer.

Dit zijn andere goede datingsites voor alleenstaande ouders:

Meer informatie van de datingsite

Alleenstaande-Papas is samen met Alleenstaande-Mamas onderdeel van het bedrijf Safe Dating Networks. Deze twee datingsites zijn speciaal gericht op alleenstaande ouders, waarbij de ene meer is gericht op alleenstaande vaders en de andere op alleenstaande moeders. Onder het bedrijf Safe Dating Networks vallen enkele honderden datingsites uit Nederland en België en die als het ware zijn samengekoppeld. Dit heeft veel voordelen, want zo heb je keuze uit veel meer singles. Onder Safe Dating Networks vallen onder andere de datingsites Metjou, Cupify, Datingeasy en Smartsingles.

Gratis aanmelden op Alleenstaande-Papas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.