alleenstaande moeders

Ben je een alleenstaande moeder of vader en op zoek naar de liefde? Dan is de datingsite Alleenstaande-Moeders een erg goede datingsite voor jou. Het is een erg populaire datingsite voor alleenstaande ouders, iedere week schrijven meer dan duizend alleenstaande ouders zich in op de datingsite.

Op Alleenstaande-Moeders vind je door handige functies op een snelle manier leden die bij je passen. Hierdoor heb je een grote kans om succesvol te worden. Ruim 1 op de 3 leden wordt succesvol, dit slaginspercentage is een stuk hoger dan op de meeste andere datingsites.

In dit artikel lees je meer informatie over Alleenstaande-Mamas, zo lees je een uitgebreide review, tips en mogelijkheden.

Gratis aanmelden op Alleenstaande-moeders!

Waarom daten bij Alleenstaande-Moeders?

Er zijn veel redenen waarom je moet daten bij Alleenstaande-Moeders. Enkele redenen heb je al gelezen in de bovenstaande inleiding, je vindt namelijk door handige functionaliteiten leden die bij je passen en je hebt veel kans om succesvol te worden. Maar er zijn nog enkele andere redenen waarom je moet daten bij de datingsite.

Een belangrijke reden waarom je moet daten bij Alleenstaande-Moeders is omdat je op een eenvoudige wijze op zoek kunt gaan naar nieuwe contacten. Dankzij handige functies ontmoet je snel leden waarmee je matcht en kun je direct contacten leggen. Naast het feit dat de functies handig zijn kun je ook van veel functies gebruik maken, zo kun je anoniem profielen bekijken, zien wie in jou geïnteresseerd is, leesbevestigingen op berichten, interesse in andere leden tonen en zien wie betalende leden zijn.

Het is ook een veilige datingsite, Alleenstaande-Mamas vindt veiligheid en anonimiteit belangrijke prioriteiten. Medewerkers van de datingsite controleren handmatig alle inschrijvingen van nieuwe leden op echtheid en onjuistheden. Zo weet je zeker dat je met echte mensen in contact komt en gaat daten. Bovendien maakt de datingsite gebruik van een beveiligde verbinding om de gegevens van leden te beveiligen.

Tenslotte de laatste reden is dat je meer kans hebt op Alleenstaande-Mamas om de liefde te vinden dan op andere datingsites. Ruim 1 op de 3 leden vindt een partner op de datingsite, dit hoge slagingspercentage komt maar op sommige datingsites voor.

Om deze redenen moet je lid worden van de datingsite. Het aanmelden is volledig gratis, waar wacht je nog op?

Is Alleenstaande-Moeders alleen voor moeders bedoeld?

Je zou misschien denken dat Alleenstaande-Moeders alleen voor moeders is bedoeld, dit kun je namelijk van de naam afleiden. Het is niet raar dat je dit denk, je maakt namelijk snel die associatie. Maar dit is niet het geval, iedereen is welkom op de datingsite. De datingsite is met name bedoeld voor alleenstaande ouders die op zoek zijn naar de liefde, maar singles die er niet tegen opzien om met een alleenstaande ouder te daten zijn ook welkom.

Leden op de datingwebsite zijn gescheiden ouders die op zoek zijn naar een langdurige en serieuze relatie. De website is dus in zekere zin niet bedoeld om bijvoorbeeld vriendschap of spannende dates te vinden, voor deze intenties kun je beter op andere datingsites terecht.

In Nederland zijn veel alleenstaande ouders te vinden. In 2018 waren 22 procent van de gezinnen eenoudergezinnen, dit komt neer op ongeveer een half miljoen eenoudergezinnen. In 80 procent van de gevallen gaat het om een alleenstaande moeder met één of meerdere kinderen. Veel alleenstaande ouders zijn op zoek naar de nieuwe liefde, veelal doen ze dit op datingsites die speciaal voor alleenstaande ouders bedoeld zijn.

Gratis aanmelden op Alleenstaande-moeders!

Review Alleenstaande-Moeders

Pluspunten

 • Veel kans om een partner te vinden
 • Veilig en betrouwbaar
 • Veel functies

Minpunten

 • Geen dating app beschikbaar

Populariteit score: 4.3/5

Alleenstaande-Mamas is een erg populaire datingsite die alleen voor alleenstaande ouders is bedoeld. Wekelijks melden meer dan 1000 nieuwe leden zich aan op de datingwebsite om de liefde te vinden. Bovendien zijn er dagelijks honderden leden actief op zoek op de website.

Gebruiksgemak score: 4.1/5

Het is een goede en gebruiksvriendelijke datingsite waarvan je veel gebruiksgemak ervaar. Dit komt voornamelijk door het design van de datingsite, die is overzichtelijk en eenvoudig. Tijdens het gebruik van de website weet je snel functies te vinden waarvan je handig gebruik kunt maken.

Functionaliteiten score: 4.5/5

Je kunt van veel handige functies gebruik maken, naast de basisfunctionaliteiten die een datingsite nodig heeft biedt het ook een heel aantal extra functionaliteiten aan. Je kunt van functies gebruik maken zoals: anoniem profielen bekijken, berichten versturen en ontvangen, zien wie geïnteresseerd in jou is en leesbevestigingen op berichten.

Kosten score: 4/5

Het is niet de goedkoopste datingsite in Nederland als je het vergelijkt met andere datingsites. De kosten zijn aan de hoge kant, maar daarvoor krijg je wel een uitmuntende datingsite met veel functionaliteiten. Er zijn verschillende abonnementen af te sluiten met verschillende functies en kosten. Het goedkoopste abonnement is al vanaf €14,95 per maand.

Eindoordeel:

Wij van Dedatingwijzer.nl raden de datingsite Alleenstaande-Moeders absoluut aan. Het is een erg goede datingsite waarop je veel kans hebt om een partner te vinden. De datingsite is populair, gebruiksvriendelijk en je kunt van handige functies gebruik maken. De kosten zijn alleen een beetje aan de hoge kant, maar daar krijg je een goede datingsite voor terug. Het aanmelden is volledig gratis op de datingsite!

Score:

alleenstaande-moeders leden

Tips voor Alleenstaande-Moeders

Dedatingwijzer.nl heeft de datingsite Alleenstaande-Moeders uitgebreid getest. Hierdoor kunnen wij een aantal belangrijke tips geven voor wanneer je gebruik maakt van de website:

 • Vul je profiel helemaal in, hiermee vergroot je de kans om succesvol worden.
 • Gebruik de functie Speed Date om snel leden te beoordelen.
 • Maak gebruik van alle functies die de datingsite beschikbaar heeft om leden te vinden die bij je passen.
 • Maak een aantal keer per week gebruik van de datingsite.

Wat kun je als gratis lid?

Het aanmelden op Alleenstaande-Mamas is volledig gratis. Op deze manier kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je alvast op zoek gaan naar leden die bij je passen. Echter kun je als gratis lid van beperkte functies gebruik maken, om toegang te krijgen tot meer functies moet je een Premium Membership afsluiten.

Tot deze functies heb je toegang als gratis lid:

 • Profiel aanmaken
 • Foto’s plaatsen
 • Profielen bekijken
 • Interesse tonen in andere leden
 • Berichten lezen

Mogelijkheden en kosten met een Premium Membership

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kun je als gratis lid maar van beperkt functies gebruik maken. Wanneer je een abonnement afsluit kun je van meer functies gebruik maken waardoor je een relatie kunt vinden op de datingsite. Alleenstaande-Mamas heeft verschillende Premium Memberships met verschillende functionaliteiten beschikbaar.

Deze lidmaatschappen met functies biedt de datingsite aan:

 • Premium lite, 1 maand voor €29,95. Toegang om berichten te verzenden en foto’s van andere leden te bekijken.
 • Premium Platinum, 3 maanden voor €19,95 per maand. Toegang om berichten te verzenden, foto’s te bekijken, anoniem profielen te bekijken, zien we geïnteresseerd in jou is en leesbevestigingen op berichten. Dit is het meest populaire pakket.
 • Premium Platinum Plus, 6 maanden voor €14,95 per maand. Je hebt toegang tot dezelfde functies als het membership Premium Platinum alleen heeft dit lidmaatschap een langere looptijd en een goedkopere prijs. Dit pakket heeft dan ook de beste prijs.

Je kunt betalen met verschillende betaalmogelijkheden, zoals iDEAL, PayPal en creditcards.

Gratis aanmelden op Alleenstaande-moeders!

Hoe werkt het inschrijven?

Het inschrijven werkt erg eenvoudig op Alleenstaande-Mamas, je bent binnen enkele minuten ingeschreven op de datingwebsite en kun je er direct gebruik van maken. Wanneer je op de homepagina komt van de datingwebsite wordt de aandacht al direct getrokken door het inschrijfformulier. Je schrijft jezelf in door het inschrijfformulier in te vullen.

Om je in te schrijven geef je allereerst aan wat je bent, vervolgens kies je een nickname, vul je je geboortedatum in, geef je een e-mailadres op en kies je een wachtwoord. Zodra je deze gegevens hebt opgegeven ben je lid van de datingsite. Je kunt nu de datingsite gebruiken, maar het is eerst slim om je profiel in te vullen.

alleenstaande-moeders inschrijven
Een screenshot van het profiel invullen op de datingsite

Door je profiel helemaal in te vullen vergroot je de kans dat je berichten krijgt van andere leden. Je kunt veel verschillende informatie over jezelf in het dating profiel vermelden. Zo kun je algemene informatie van jezelf vertellen, vermelden wat voor persoon je zoekt en meer vertellen over je uiterlijk en levensstijl. Daarnaast kun je uitgebreid beschrijven hoe je persoonlijkheid is en kun je een aantal foto’s toevoegen aan het profiel.

Het inschrijven en profiel invullen neemt bij elkaar ongeveer 15 minuten in beslag.

Alleenstaande-Moeders opzeggen

Je hebt misschien wel de liefde gevonden dankzij de datingsite of je wilt om een andere reden je account opzeggen. Gelukkig maakt het niet uit wat voor reden je hebt voor de uitschrijving, je kunt het ter alle tijd opzeggen en om wat voor reden dan ook.

Op deze manier zeg je Alleenstaande-Moeders op:

 1. Log in op de datingwebsite.
 2. Klik op het tandwiel van instellingen rechtsboven in de hoek.
 3. In het menu dat dan verschijnt klik je op “Profielinstellingen”.
 4. Scrol naar onderen tot je account verwijderen ziet staan en klik op “doorgaan”.
 5. Vul een reden in voor de uitschrijving en vermeldt nog eventuele suggesties of kritiek.
 6. Klik vervolgens weer op “doorgaan”.

Bij de verwijdering van het profiel worden alle gegevens die de datingsite van je weet verwijderd. Bij verwijdering van het account worden eventuele lopende abonnementen ook opgezegd, hier kun je later dus niet meer op terug komen. Mocht je nog voor een aantal maanden een Premium membership hebben kun je beter wachten met het opzeggen.

Maar je hoeft niet direct je account op te zeggen, je kunt er ook voor kiezen om je profiel tijdelijk te deactiveren. Zo is je profiel niet zichtbaar op de datingsite maar kun je er later altijd nog gebruik van maken.

Alternatieven voor Alleenstaande-Moeders

Je bent misschien al wel lid geweest van Alleenstaande-Moeders, alleen vond je de datingsite niet goed genoeg. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven voor Alleenstaande-Moeders waaruit je kunt kiezen. Er zijn tientallen datingsites in Nederland actief waar alleenstaande ouders welkom zijn.

Wanneer je op zoek bent naar een alternatief moet je één van deze datingsites proberen:

Meer informatie

De datingwebsite Alleenstaande-Moeders is onderdeel van het bedrijf Epic Internet B.V. wat gevestigd is aan de Winthontlaan in Utrecht. Het bedrijf staat bij kvk inschreven onder het nummer 64190102.

De klantenservice van de datingsite kun je bereiken door een contactformulier die op de website te vinden is of op het e-mailadres: info@alleenstaande-moeders.nl.

Gratis aanmelden op Alleenstaande-moeders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.