50plusrelatie

50plusrelatie is een datingsite die gericht is op 50-plussers, vanaf 40 jaar ben je welkom op de datingsite. De datingsite is actief in Nederland en België. Het is een redelijk populaire datingsite, ruim 85.281 mensen kozen voor 50plusrelatie. Op de datingsite vind je gemakkelijk andere 50-plussers die bij je passen en kom je snel met ze in contact.

Ben je ouder dan 40 jaar en op zoek naar een relatie? Dan is 50plusrelatie een aanrader. Het aanmelden is volledig gratis!

Gratis aanmelden op 50plusrelatie!

Hoe werkt het inschrijven?

Wanneer je op website van 50plusrelatie komt, wordt de aandacht direct getrokken door de knop gratis inschrijven. Je kunt je gemakkelijk inschrijven op 50plusrelatie, door een paar gegevens op te geven ben je al ingeschreven op de datingsite.

Wanneer je gaat inschrijven op de datingsite, geef je allereerst aan wie je bent: je leeftijd en de provincie waar je woont. Wanneer je deze dingen hebt ingevuld klik je op de knop eronder om verder te gaan. Vervolgens kom je op een pagina die vraagt om een e-mailadres en wachtwoord op te geven. Wanneer je een e-mailadres en wachtwoord hebt opgegeven ben je ingeschreven op 50plusrelatie, waarna je direct het dating profiel gaat invullen.

Het dating profiel invullen bestaat uit een drietal stappen. Bij de eerste stap geef je een gebruikersnaam, woonplaats, geboortedatum, geslacht en geaardheid op. Bij de tweede stap vul je algemene informatie over jezelf in, zo geef je bijvoorbeeld aan wat je postuur en haarkleur is. Nadat je dat hebt ingevuld kom je bij de derde stap. Bij de derde stap schrijf je een verhaaltje over jezelf, hoe je bent en wat je interesses zijn etc. Tenslotte voeg je nog een profielfoto toe aan je dating profiel.

Nadat je de stappen hierboven hebt opgevolgd heb je een volledig ingevuld dating profiel en kun je de datingsite direct gaan gebruiken. Het inschrijven en het profiel invullen duurt ongeveer 15 minuten.

Doelgroep van 50plusrelatie

De doelgroep van 50plusrelatie zijn 50-plussers, wat van de naam af te leiden is. 50plusrelatie is voor 50-plussers in Nederland als zowel België. Vanaf 40 jaar kunnen singles zich aanmelden op de datingsite.

Op de datingsite zijn al veel mensen aangemeld geweest, ruim 85.281 mensen hebben zich aangemeld op de datingsite. Dit is een aardig groot aantal.

Er zijn jammer genoeg weinig gegevens bekend van man-vrouw verhouding of de hoeveelheid actieve leden op de datingsite.

50-plussers zijn een grote doelgroep, in Nederland zijn ruim 1,6 miljoen 50-plussers die alleenstaand zijn. Dit aantal groeit erg hard, in de afgelopen 5 jaar zijn er ruim 144.000 alleenstaande 50-plussers erbij gekomen. Om die reden zijn er veel datingsites voor 50-plussers.

50plusrelatie

Kosten van 50plusrelatie

Het aanmelden is volledig gratis op 50plusrelatie, zo kun je kijken of de datingsite bij je past en aan je eisen voldoet. Waarom zou je ergens voor betalen, terwijl je niet zeker weet of het wel goed is? Daarom is het aanmelden op de datingsite volledig gratis. Echter als gratis lid bent kun je niet van alle functionaliteiten gebruik maken op de datingsite. Wanneer je de datingsite volledig wilt gebruiken, moet je een lidmaatschap afsluiten.

Een lidmaatschap kun je voor verschillende periodes afsluiten. Je kunt kiezen uit 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. De kosten van 50plusrelatie zijn niet hoog, in vergelijking met andere datingsites is het spotgoedkoop. Een lidmaatschap is vanaf €7,50 per maand.

Met een betaald lidmaatschap heb je toegang tot meer functies dan gratis leden. Zo kun je berichten verzenden en ontvangen, zien wie je profiel bekijkt, zien wie jouw profiel als favoriet opslaat en kun je zien wie met jou flirt.

Kosten van een lidmaatschap

1 maand voor €14,99 per maand

3 maanden voor €9,99 per maand

6 maanden voor €7,50 per maand

Je kunt betalen met iDEAL, PayPal of Mistercash.

Gratis aanmelden op 50plusrelatie!

Hoe bekend is de datingsite?

50plusrelatie is een redelijk populaire datingsite in Nederland en België, het telt veel actieve leden. Op de datingsite zijn al meer dan 85.281 mensen ingeschreven geweest. De datingsite probeert veel leden te werven door reclame op het internet te maken.

Er is verder weinig informatie bekend van de populariteit van 50plusrelatie.

Review 50plusrelatie

Pluspunten

  • Lage kosten
  • De functie fotomuur

Minpunten

  • Verouderde datingsite
  • Onoverzichtelijk

Populariteit score: 2.5/5

50plusrelatie is een redelijk populaire datingsite. Er zijn meer dan 85.281 mensen ingeschreven geweest op de datingsite. De datingsite is actief in Nederland en België.

Gebruiksgemak 2.1/5

Je ervaart weinig gebruiksgemak wanneer je de datingsite gebruikt, functies zijn moeilijk te vinden en het is onoverzichtelijk. Het navigeren door de datingsite werkt ook niet fijn. Dit komt doordat het een verouderde datingsite is.

Functionaliteiten 2.9/5

Op de datingsite kun je van een paar functies gebruik maken. Zo kun je iemand aan je favorieten toevoegen, zien wie je profiel heeft bezocht en kun je berichten verzenden en ontvangen. Ook kun je gebruik maken van de functie fotomuur, dit is een functie waarmee je alle profielfoto’s ziet van leden, als je een leuk iemand ziet kun je zijn of haar profiel bezoeken.

Kosten 3.5/5

Je kunt je volledig gratis aanmelden op de datingsite, zo kun je kijken of de datingsite iets voor je is. Wanneer de datingsite bij je past kun je een betaald lidmaatschap afsluiten. De kosten van de datingsite zijn niet hoog, het is zelfs erg goedkoop in vergelijking met andere datingsites. Echter is de prijs-kwaliteitsverhouding wel slechter in vergelijking met andere datingsites.

Eindoordeel: 50plusrelatie is een gezellige en eenvoudige datingsite. De datingsite is een aanrader wanneer je nieuw bent met het online daten, echter zijn de datingsites Lexa en 50plusmatch betere aanraders. Je kunt de datingsite gratis uitproberen, zo kun je kijken of de datingsite bij je past. De datingsite heeft wel wat minpunten, zo ziet de datingsite er verouderd uit waardoor het onoverzichtelijk is.

Score:

Gratis aanmelden op 50plusrelatie!

Hoe veilig is 50plusrelatie?

50plusrelatie is een veilige datingsite. Zo kom je op de datingsite alleen profielen tegen die gecontroleerd zijn en maakt de datingsite gebruik van een beveiligde verbinding, waardoor je veilig kunt daten.

50plusrelatie beveiliging

Website beveiliging

De website van 50plusrelatie is goed beveiligd, de website is beveiligd door middel van https. Https zorgt voor een beveiligde verbinding zodat een derde partij niet mee kan lezen met jouw gegevens. De beveiligde verbinding zorgt ervoor dat gegevens worden versleuteld wanneer deze verzonden worden. Wanneer een website beveiligd wordt door middel van https is dit zien aan de url van de website.

Gecontroleerde profielen

Op de datingsite kom je alleen profielen tegen die gecontroleerd zijn door de klantenservice van de datingsite. Zo weet je zeker dat alle profielen authentiek en oprecht zijn. Op de datingsite kom je niet contact met oplichters doordat alle profielen gecontroleerd zijn op echtheid. Dit is wel zo veilig en kun je de datingsite onbezorgd gebruiken.

Uitschrijven

Het uitschrijven is gemakkelijk, je verwijdert een profiel van 50plusrelatie door een paar klikken. Zo verwijder je een profiel van de datingsite:

  1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd
  2. Klik op mijn profiel in de menubalk
  3. Klik vervolgens op mijn instellingen in het menu dat te voorschijn komt
  4. Daar zie je staan: je profiel is momenteel actief. Klik dan op verwijderen
  5. Vervolgens kom je op een pagina waar je de datingsite beoordeelt en vergeet niet aan te vinken om je profiel daadwerkelijk te verwijderen
  6. Klik dan op verzenden en je profiel is verwijderd.

Wanneer je deze stappen volgt is je profiel verwijderd van de datingsite.

Klantenservice van 50plusrelatie

Je kunt de klantenservice van 50plusrelatie bereiken door middel van een formulier, die je op de website kunt vinden. Helaas is de klantenservice niet bereikbaar per telefoon.

Wanneer je vragen of suggesties hebt zijn die altijd welkom bij de klantenservice, je krijgt binnen 1 werkdag antwoordt.

Adres: Reyer Anslostraat 79, 3522DH Utrecht

Andere datingsites voor 50-plussers

Er zijn verschillende datingsites die speciaal voor 50-plussers zijn. Naast 50plusrelatie zijn er nog 5 andere datingsites voor 50-plussers.

Dit zijn andere leuke datingsites voor 50-plussers:

Over 50plusrelatie

50plusrelatie is onderdeel van het bedrijf Didio Internet BV. Het bedrijf ontwikkelt internetdiensten in Nederland en België. Onder het bedrijf vallen verschillende datingsites, zo is nieuwerelatie.nl en nldate.nl onderdeel van het bedrijf.

Didio Internet BV is een ervaren bedrijf  in het online daten, het doet er alles aan om voor jou een relatie te vinden.

Gratis aanmelden op 50plusrelatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.