50plusmatch

50plusmatch is een erg grote datingsite die zich richt op de doelgroep 50-plussers. Het is de beste datingsite voor 50-plussers, 99% van de leden beveelt 50plusmatch aan! De website van 50plusmatch ziet er fris en nieuw uit, dit nodigt direct om je aan te melden. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de dating app van 50plusmatch, hiermee kan je altijd en overal daten.

Ben je zelf een 50-plusser en op zoek naar een relatie? Dan is 50plusmatch voor jou bedoeld! Het aanmelden is volledig gratis.

Ik wil 50plusmatch gratis proberen! ➟

Hoe werkt het inschrijven bij 50plusmatch?

Het inschrijven bij 50plusmatch is niet moeilijk, je bent binnen een paar minuten al ingeschreven. Wanneer je op de homepagina komt van de datingsite, word je aandacht al direct getrokken door de knop gratis inschrijven.

Je schrijft je snel in door een paar gegevens op te geven, je hoeft enkel deze gegevens op te geven: je geslacht, welk geslacht je zoekt, nickname, email en wachtwoord. Wanneer je deze gegevens hebt ingevuld ben je al ingeschreven.

Wanneer je bent ingeschreven kom je op een pagina waar je direct je profiel gaat invullen. Dit bestaat uit vier stappen. Bij alle vier stappen vul je de basisgegevens van jezelf in. Zo dat wanneer iemand anders op je profiel komt direct kan lezen hoe je bent. Het is dus belangrijk dat je hier even de tijd voor neemt en alles goed invult. Je profiel invullen duurt niet lang, het neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Waarna je de datingsite direct kan gebruiken.

50plusmatch inschrijven

Wat is de doelgroep van 50plusmatch?

De doelgroep van 50plusmatch is zoals de naam al aangeeft 50-plussers. Je moet minimaal 50 jaar zijn om lid te worden van de datingsite. Op de datingsite vind je dus alleen maar mensen die ouder zijn dan 50 jaar. De man-vrouwverhouding op 50plusmatch is bijna gelijk, 51% van de leden zijn mannen en 49% van de leden zijn vrouwen. De leden op de datingsite zijn actief op zoek naar een relatie, alle leden sturen meer dan 7 miljoen berichten per jaar naar elkaar via 50plusmatch.

50-plussers zijn een grote doelgroep, er zijn maar liefst 1,6 miljoen 50-plussers die alleenstaand zijn in Nederland. Dit aantal is hard toegenomen de afgelopen jaren, in de afgelopen 5 jaar kwamen er maar liefst 144.000 alleenstaande 50-plussers erbij.

50plusmatch dating app

Voor smartphones heeft 50plusmatch een app beschikbaar. Met de dating app kan je altijd en overal berichten verzenden en ontvangen van andere leden, zo mis je niks en heb je meer kans om succesvol te worden. Ook kan je direct foto’s uploaden van je mobiel naar de app. Het navigeren door de app is ook erg gemakkelijk, alles is overzichtelijk en makkelijk te vinden. 50plusmatch is één van de weinige datingsites die voor 50-plussers zijn die een dating app beschikbaar heeft.

De dating app is beschikbaar voor Android en iOS apparaten, je kan de app gratis downloaden in Google Play en App Store.

Lees ook: De beste dating app voor 50-plussers!

De kosten van 50plusmatch

Je kan je gratis inschrijven op 50plusmatch, zo kan je kijken of de datingsite bij je past en kan je gratis op zoek gaan naar andere leden. Maar wanneer je gratis lid bent heb je toegang tot minder functies op de datingsite, zo kan je bijvoorbeeld geen berichten verzenden en ontvangen. Wanneer je van alle functies op de datingsite gebruik wilt maken moet je een betaald lidmaatschap afsluiten.

Een betaald lidmaatschap kan je voor verschillende periodes afsluiten, je kan kiezen uit 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Wanneer je een lidmaatschap voor een langere periode kiest, is dit per maand goedkoper.

Met een betaald lidmaatschap heb je toegang tot veel meer functies, zo kan je persoonlijke berichten verzenden, 1 op 1 chatten, zien wie je profiel heeft bezocht en kan je meedoen op Things2Share.

Kosten van een betaald lidmaatschap

1 maand voor €29,95

3 maanden voor €19,95 per maand

6 maanden voor €14,95 per maand (meest gekozen pakket)

1 jaar voor €9,95 per maand.

Je kan betalen met iDEAL, PayPal of creditcard.

Gratis aanmelden op 50plusmatch! ➟

Hoe populair is 50plusmatch?

50plusmatch is één van de populairste datingsites voor 50-plussers. De datingsite heeft een groot ledenbestand, je vindt 50-plussers door het hele land die lid zijn van 50plusmatch. In het afgelopen jaar zijn er meer dan 7 miljoen berichten verstuurd tussen de leden op 50plusmatch. Je kan wel concluderen dat het een erg populaire en actieve datingsite is.

De datingsite maakt geen reclamecampagne om populairder te worden. Maar is actief op sociaal media om zo het bereik van de datingsite te vergroten.

50plusmatch

50plusmatch als beste getest

50plusmatch heeft verschillende prijzen gewonnen als beste datingsite. De datingsite werd als beste datingsite aangewezen in de categorie datingsites voor ouderen in het consumentenprogramma Radar. Daarnaast werd 50plusmatch als beste getest door het televisieprogramma Kassa. Het televisieprogramma Kassa vond de gebruiksvriendelijkheid en de community voor activiteiten grote pluspunten. De datingsite is ook winnaar van Thuiswinkel Awards in de categorie datingsites.

Leden van 50plusmatch zijn erg tevreden over de datingsite, 99% van de leden beveelt de datingsite aan. Leden beoordelen de datingsite gemiddeld met een 8,4.

Review 50plusmatch

Pluspunten

 • Veel functies
 • Gratis inschrijven
 • Beste datingsite voor 50-plussers
 • Dating app

Minpunten

 • Door de hoeveelheid functies wordt het soms onoverzichtelijk

Populariteit score 4.4/5

De datingsite is erg populair, leden van 50plusmatch versturen per jaar meer dan 7 miljoen berichten naar elkaar. 50plusmatch heeft een erg groot leden bestand, door het hele land zijn 50-plussers ingeschreven op de datingsite.

Gebruiksgemak score: 4/5

50plusmatch valt gemakkelijk te gebruiken, eveneens de dating app. Je kan gemakkelijk navigeren door de website en app. Alleen soms is het onoverzichtelijk, door de hoeveelheid functies weet je soms niet meer waar je iets kan vinden. Dit is een klein minpuntje.

Functionaliteiten score: 4.6/5

Je kan van veel functies gebruik maken, de functies maken het vinden van leden en contact leggen met leden gemakkelijker. Je kan gebruik maken van de volgende functies: Things2Share, videowall, quizes en blogs.

Kosten score: 4.5/5

De kosten zijn in vergelijking met andere datingsites niet duur of goedkoop, de kosten zijn gemiddeld. De prijs-kwaliteitsverhouding is wel erg goed, je kan van veel functies gebruik maken zonder dat je al te veel voor betaald. De prijzen van een betaald lidmaatschap zijn vanaf €9,95 per maand.

Eindoordeel: 50plusmatch is de beste en populairste datingsite voor 50-plussers. Je kan van veel functies gebruik maken zonder dat je daar al te veel voor betaald. Het enige minpunt is dat het soms onoverzichtelijk is door de hoeveelheid functies. 50plusmatch is een datingsite die echt moet uitproberen, het is echt een aanrader. Het aanmelden is gratis!

Score:

Gratis aanmelden op 50plusmatch! ➟

Hoe veilig is 50plusmatch?

De beveiliging van 50plusmatch is erg goed. Wanneer je lid bent van 50plusmatch kan je daten met een gerust hart en hoef je geen zorgen te maken over je gegevens. Hieronder lees je een aantal voorbeelden van de beveiliging van de datingsite.

Website beveiliging

De website van 50plusmatch is goed beveilig, dit gebeurd door middel van https. Https zorgt ervoor dat een website beveiligd is en dat een derde partij niet mee kan lezen met jouw gegevens. Dit is wel zo veilig. Dat een website beveiligd is kan je zien aan het slotje en aan de https in de zoekbalk.

Handmatige controle op profielen

Wanneer je je aanmeldt op de datingsite word je profiel handmatig gecontroleerd op echtheid. Dit voorkomt dat er nepprofielen of profielen met kwade bedoeling komen op de datingsite. Doordat profielen handmatig worden gecontroleerd weet je zeker dat alle profielen op de datingsite authentiek en oprecht zijn.

Keurmerken

50plusmatch heeft verschillende keurmerken die op de site getoond worden. Aan deze keurmerken kan je herkennen dat 50plusmatch echt is en dat de datingsite volledig veilig en betrouwbaar is.

Het eerste keurmerk waar 50plusmatch over beschikt is het keurmerk van Thuiswinkel waarborg. Als je dit thuiswinkel waarborgkeurmerk op een datingsite ziet weet je zeker dat de datingsite veilig en betrouwbaar is. Dit keurmerk geeft 10 zekerheden aan de consument. Zo kan je er van op aan dat je een veilig betaalomgeving hebt, een bedenktijd van 14 dagen, duidelijke prijzen, dat het een echt bestaand bedrijf is en nog meer zekerheden.

Het tweede keurmerk waar 50plusmatch over beschikt is het Keurmerk Veilig Daten. Dit is niet keurmerk veilig datenzomaar een keurmerk, een datingsite moet aan zeer strenge criteria voldoen om over dit keurmerk te beschikken. Zo moet een datingsite bijvoorbeeld klantvriendelijke voorwaarden hebben, goed bereikbare klantenservice, eerlijk verdienmodel en een felle beleidsvoering tegen oplichting. Over dit keurmerk beschikken slechts een paar datingsites omdat een datingsite aan zeer strenge criteria moet voldoen om dit keurmerk te krijgen.

Uitschrijven van 50plusmatch

Wanneer je je wilt uitschrijven om wat voor reden dan ook, kan je dit gemakkelijk doen. Het uitschrijven doe je binnen een paar muisklikken, hieronder lees je hoe je je profiel verwijdert van de datingsite.

 1. Klik op je profielfoto, en klik op mijn profiel op het menu dat dan uitrolt
 2. Ga vervolgens naar instellingen en lidmaatschap, dit vind je aan de linkerkant van de pagina
 3. En klik op uitschrijven, dit vind je ook weer aan de linkerkant van de pagina in een menu.
 4. Klik op “hier”, dit vind je onderaan de pagina
 5. Geef vervolgens nog een reden op voor je uitschrijving
 6. En klik op uitschrijven

En zo ben je uitgeschreven van de datingsite.

Klantenservice van 50plusmatch50plusmatch klantenservice

Je kan de klantenservice van 50plusmatch op verschillende manieren bereiken, je kan de klantenservice bereiken per telefoon en/of per e-mail.

Op de datingsite vind je een pagina met veel gestelde vragen, hier staan de meest voorkomende vragen bij. Het verstandig om eerst die pagina raad te plegen voordat je contact opneemt met de klantenservice.

Telefoonnummer: 010 8700660 (bereikbaar op dinsdag tussen 10:00 tot 14:00)

E-mailadres: redactie@50plusmatch.nl

Adres: Vasteland 78

3011 BN Rotterdam

Andere datingsites voor 50-plussers

Je hebt meerder datingsites voor 50-plussers, 50plusmatch is niet de enige datingsite die op 50-plussers is gericht. Je hebt in totaal 6 datingsites die als doelgroep 50-plussers hebben.

Deze datingsites zijn er voor 50-plussers:

Over 50plusmatch

In 2006 is 50plusmatch opgericht, en is al snel gegroeid tot één van de grootste datingsites die gericht zijn op 50-plussers.

50plusmatch is onderdeel van het bedrijf Matchmedia. Matchmedia groeit snel, naast Nederland is het dating bedrijf actief in 4 andere landen, namelijk in België, Zweden, Denemarken, en Noorwegen.

Matchmedia richt zich op de lokale markt en weet hoe mensen daten in ieder land. Daar houdt Matchmedia rekening mee, desnoods wordt de hele website daarvoor aangepast.

Ik wil 50plusmatch gratis proberen! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.