50plusmatch

Ben je een 50-plusser? Dan moet je lid worden van 50plusmatch! 50plusmatch is een datingsite die speciaal op de doelgroep 50-plussers is gericht, het is één van de beste datingsites voor 50-plussers. Door verschillende consumentenorganisaties is 50plusmatch tot beste datingsite uitgeroepen. Daarnaast beoordelen leden van 50plusmatch de datingsite met een 8.4 en beveelt 99% van de leden de datingsite aan.

Leden op 50plusmatch zijn actief op zoek naar een relatie of vriendschap, per jaar worden er meer dan 7 miljoen berichten verstuurd tussen de leden van de datingsite. Het aanmelden is volledig gratis! Waar wacht je nog op?

Ik wil 50plusmatch gratis proberen!

Waarom daten bij 50plusmatch?

Je vraagt je misschien wel af, waarom zou ik kiezen voor de datingsite 50plusmatch? Er zijn veel redenen waarom je moet daten bij de datingsite, dit zijn de belangrijkste redenen waarom je lid moet worden van de datingsite:

50plusmatch is één van de beste datingsites voor 50-plussers. Door de uitstekende matching, gebruiksvriendelijkheid en goede klantenservice behoort 50-plusmatch tot één van de beste datingsites in Nederland. Duizenden 50-plussers zijn lid van de datingsite om de liefde of vriendschap te vinden.

Door verschillende consumentenorganisaties is 50-plusmatch tot beste datingsite uitgeroepen. Zo is 50plusmatch als beste getest door het televisieprogramma Kassa, als beste datingsite aangewezen door Thuiswinkel Awards en tot beste datingsite voor ouderen aangewezen door Radar. Daarnaast beoordelen leden de datingsite met een gemiddeld cijfer van een 8.4 en beveelt 99% van de leden de datingsite aan. 50plusmatch is een erkende en goede datingsite waarop je gemakkelijk vriendschap of de liefde vindt.

Leden op de datingsite zijn actief op zoek naar een relatie of vriendschap. Per jaar worden er meer dan 7 miljoen berichten verstuurd tussen de leden van de datingsite. Je kunt dus snel succesvol worden op de datingsite omdat veel leden actief op zoek zijn.

Hoe populair is 50plusmatch?

50plusmatch is een erg populaire datingsite in Nederland en is één van de populairste datingsites voor 50-plussers. De datingsite heeft een groot ledenbestand, duizenden 50-plussers zijn lid van de datingsite. Alleen al in het afgelopen jaar zijn er meer dan 7 miljoen berichten verstuurd tussen de leden van de datingsite. Hieruit kun je wel concluderen dat het een erg populaire en actieve datingsite is.

Het is niet alleen een populaire datingsite in Nederland, maar door Europa is 50plusmatch een populaire datingsite. De datingsite is in veel landen actief waar het een groot succes is. De datingsite focust zich op ieder land apart, zo weten ze precies hoe Nederlanders anders daten dan de Belgen. De datingsite is zowel actief in België, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

Wat is de doelgroep van 50plusmatch?

De doelgroep van 50plusmatch zijn 50-plussers, wat de naam van de datingsite al aangeeft. Op de datingsite vind je dus alleen mensen die ouder zijn dan 50 jaar. Mensen die jonger zijn dan 50 jaar kom je niet tegen op de datingsite, je moet minimaal 50 jaar zijn om lid te kunnen worden. Dit biedt veel voordelen wanneer je zelf een 50-plusser bent, je wordt sneller succesvol doordat je alleen maar andere 50-plussers tegenkomt en geen jongere singles.

De man-vrouwverhouding is gelijk op de datingsite, 50% van de leden is man en 50% van de leden is vrouw.

50-plussers zijn een grote doelgroep in Nederland, er zijn maar liefst 1,6 miljoen 50-plussers die alleenstaand zijn. Het aantal alleenstaande 50-plussers is de afgelopen jaren hard toegenomen. In de afgelopen 5 jaar kwamen er 144.000 alleenstaande 50-plussers erbij.

50plusmatch is een doelgroepgerichte datingsite, dit houdt in dat de datingsite gefocust is op een speciale doelgroep. De doelgroep is in dit geval 50-plussers. Tegenwoordig zijn er veel datingsites die voor een speciale doelgroep zijn. Zo zijn er speciale datingsites voor hoger opgeleiden, speciale datingsites voor alleenstaande ouders en datingsites voor weduwen en weduwnaars.

Gratis aanmelden op 50plusmatch!

beste datingsites voor 50-plussers

Review 50plusmatch

Pluspunten

 • Veel functies
 • Gratis inschrijven
 • Beste datingsite voor 50-plussers
 • Dating app

Minpunten

 • Door de hoeveelheid functies wordt het soms onoverzichtelijk

Populariteit score 4.4/5

De datingsite is erg populair, duizenden 50-plussers zijn lid van de datingsite. Leden van 50plusmatch zijn actief op zoek naar een relatie of vriendschap en versturen per jaar meer dan 7 miljoen berichten naar elkaar. 50plusmatch heeft één van de grootste ledenbestanden van de datingsites in Nederland, door het hele land zijn 50-plussers ingeschreven op de datingsite.

Gebruiksgemak score: 4/5

50plusmatch valt gemakkelijk te gebruiken, je ervaart veel gebruiksgemak. Je kunt gemakkelijk navigeren door de website en dating app. Alleen soms is het onoverzichtelijk, door de hoeveelheid functies weet je soms niet meer waar je een functie kunt vinden. Dit is een klein minpuntje.

Functionaliteiten score: 4.6/5

Je kunt van veel functies gebruik maken, de functies maken het vinden van leden en contact leggen met andere 50-plussers gemakkelijker. Zo kun je gebruik maken van de volgende functies: Things2Share, videowall, quizes en blogs.

Kosten score: 4.5/5

De kosten zijn in vergelijking met andere datingsites niet duur of goedkoop, de kosten zijn gemiddeld. De prijs-kwaliteitsverhouding is wel erg goed, je kunt van veel functies gebruik maken zonder dat je er al te veel voor betaald. De prijzen van een betaald lidmaatschap zijn vanaf €9,95 per maand.

Eindoordeel: 50plusmatch is de beste en populairste datingsite voor 50-plussers. Je kunt van veel functies gebruik maken en je ervaart veel gebruiksgemak als je de datingsite gebruikt. Het enige minpunt is dat het soms onoverzichtelijk is door de hoeveelheid functies. Maar de functies maken het extra makkelijk om met andere leden in contact te komen. 50plusmatch is een datingsite die je echt moet uitproberen, het is echt een aanrader. Het aanmelden is gratis!

50plusmatch dating app

50plusmatch app

Ben je handig met een smartphone en wil je gebruik maken van een dating app? 50plusmatch heeft een handige dating app ontwikkeld die je gemakkelijk kunt downloaden op je mobiel. De dating app die 50plusmatch heeft ontwikkeld is hetzelfde als de website. Zo kun je dus handig gebruik maken met je smartphone van de datingsite. De dating app van 50plusmatch is één van de beste dating apps voor 50-plussers.

Met de dating app kun je altijd en overal in contact blijven met andere leden. Zo mis je niks en kun je snel succesvol worden op de datingsite. Daarnaast werkt het navigeren door de app uitstekend, met een paar vegen op het scherm heb je 50-plussers gevonden die bij je passen.

Naast Ourtime is 50plusmatch één van de weinige datingsites die een dating app speciaal voor 50-plussers beschikbaar heeft. De dating app is gratis te downloaden in Play Store en in App Store.

Kosten 50plusmatch

Je kunt je gratis inschrijven op 50plusmatch, zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je gratis op zoek gaan naar andere leden. Maar wanneer je gratis lid bent heb je toegang tot minder functies, zo kun je bijvoorbeeld geen berichten verzenden en ontvangen. Als gratis lid kun je al wel van veel functies gebruik maken waardoor je de liefde kunt ontmoeten op 50plusmatch. Wanneer je van alle functies op de datingsite gebruik wilt maken moet je een betaald lidmaatschap afsluiten.

Een betaald lidmaatschap kun je voor verschillende periodes afsluiten, je kunt kiezen voor 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Wanneer je een lidmaatschap voor een langere periode kiest, is dit per maand goedkoper.

Met een betaald lidmaatschap heb je toegang tot veel meer functies, zo kun je persoonlijke berichten verzenden, 1 op 1 chatten, zien wie je profiel heeft bezocht en kun je meedoen op Things2Share.

Kosten van een betaald lidmaatschap

1 maand voor €29,95

3 maanden voor €19,95 per maand

6 maanden voor €14,95 per maand (meest gekozen pakket)

1 jaar voor €9,95 per maand.

Je kunt betalen met iDEAL, PayPal of creditcard.

Gratis aanmelden op 50plusmatch!

De voordelen van 50plusmatch

Er zijn veel voordelen van 50plusmatch. Het heeft niet alleen het voordeel dat de datingsite alleen voor 50-plussers is bedoeld. Het heeft nog veel meer voordelen om bij de datingsite te gaan daten:

Voordeel 1 je hebt veel kans om succesvol te worden

De kans is groot dat je succesvol wordt in de zoektocht naar de liefde of vriendschap op 50plusmatch. Doordat de datingsite alleen voor 50-plussers is bedoeld, ontmoet je snel andere leden die bij je passen. Op algemene datingsites (datingsites die voor iedereen bedoeld zijn), ontmoet je niet alleen maar leden van boven de 50 jaar waardoor het lastiger is om leden te vinden die bij je passen.

Daarnaast zijn leden op 50plusmatch actief op zoek naar een relatie, vriendschap of een date. Per jaar worden er meer dan 7 miljoen berichten verstuurd tussen de leden op de datingsite. De leden op de datingsite zijn dus actief op zoek naar andere 50-plussers en versturen veel berichten naar elkaar.

Voordeel 2 het is een erkende en prijswinnende datingsite

50plusmatch is door verschillende consumentenorganisaties tot beste datingsite uitgeroepen. Zo is 50plusmatch als beste getest door het televisieprogramma Kassa, is het als beste datingsite aangewezen door Thuiswinkel Awards en is 50plusmatch als beste datingsite aangewezen in de categorie datingsites voor ouderen door het consumentenprogramma Radar.

Het is dus een erkende en prijswinnende datingsite. Doordat de datingsite verschillende keren tot beste datingsite is uitgeroepen door consumentenorganisaties, weet je dat je waarde krijgt voor je geld en dat je de liefde ontmoet op de datingsite.

Voordeel 3 je kunt van veel functies gebruik maken

Als je lid bent van de datingsite kun je van erg veel functies gebruik maken. De functies waarvan je gebruik kunt maken helpen je bij het vinden van de liefde en het contact leggen met andere leden. Zelfs als gratis lid kun je van erg veel functies gebruik maken.

Je kunt onder andere van deze functies gebruik maken:

 • Onbeperkt zoeken naar andere leden
 • Oproepen plaatsen
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Tings2share – om dingen te delen (een soort Facebook alleen dan binnen de datingsite)
 • Interesse berichten sturen
 • Gebruik maken van messenger

Voordeel 4 het is een ervaren datingsite

Het laatste voordeel van de datingsite is dat het een ervaren datingsite is. Doordat de datingsite ervaren is in het samenbrengen van mensen word je gegarandeerd succesvol op de datingsite. Al sinds 2006 is 50plusmatch actief op de datingmarkt, sindsdien heeft de datingsite vele mensen samengebracht. Daarnaast is de datingsite in veel landen actief, 50plusmatch brengt mensen samen in onder andere België, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

Hoe veilig is 50plusmatch?

De beveiliging van 50plusmatch is erg goed. Wanneer je lid bent van 50plusmatch kun je daten met een gerust hart en hoef je geen zorgen te maken over je gegevens. Hieronder lees je een aantal voorbeelden van de beveiliging van de datingsite.

Website beveiliging

De website van 50plusmatch is goed beveiligd, dit gebeurd door middel van https. Https zorgt ervoor dat een website beveiligd is en dat een derde partij niet mee kan lezen met jouw gegevens. Dit is wel zo veilig. Dat een website beveiligd is kun je zien aan het slotje en aan de https in de zoekbalk.

Handmatige controle op profielen

Wanneer je lid wordt van de datingsite word je profiel handmatig gecontroleerd op echtheid. Dit voorkomt dat er nepprofielen of profielen met een kwade bedoeling komen op de datingsite. Doordat profielen handmatig worden gecontroleerd weet je zeker dat alle profielen op de datingsite authentiek en oprecht zijn.

Keurmerken

50plusmatch heeft verschillende keurmerken die op de site getoond worden. Aan deze keurmerken kun je herkennen dat 50plusmatch echt is en dat de datingsite volledig veilig en betrouwbaar is.

thuiswinkel waarborgHet eerste keurmerk waar 50plusmatch over beschikt is het keurmerk van Thuiswinkel waarborg. Als je dit keurmerk op een datingsite ziet weet je zeker dat de datingsite veilig en betrouwbaar is. Dit keurmerk geeft 10 zekerheden aan consumenten. Zo kun je er van op aan dat je een veilig betaalomgeving hebt, een bedenktijd van 14 dagen, duidelijke prijzen, dat het een echt bestaand bedrijf is en nog meer zekerheden.

keurmerk veilig datenHet tweede keurmerk waar 50plusmatch over beschikt is het Keurmerk Veilig Daten. Dit is niet zomaar een keurmerk, een datingsite moet aan zeer strenge criteria voldoen om over dit keurmerk te beschikken. Zo moet een datingsite klantvriendelijke voorwaarden, een goed bereikbare klantenservice, een eerlijk verdienmodel en een felle beleidsvoering tegen oplichting hebben. Over dit keurmerk beschikken slechts een aantal datingsites omdat een datingsite aan zeer strenge criteria moet voldoen om dit keurmerk te krijgen.

Inschrijven op 50plusmatch

Het inschrijven op 50plusmatch is niet moeilijk, binnen een paar minuten ben je al ingeschreven. Wanneer je op de homepagina komt van de datingsite, word je aandacht al direct getrokken door de knop gratis inschrijven.

Je schrijft je snel en gemakkelijk in door een paar gegevens op te geven. Je hoeft enkel deze gegevens op te geven om lid te worden van de datingsite: je geslacht, welk geslacht je zoekt, nickname, e-mail en wachtwoord. Wanneer je deze gegevens hebt ingevuld ben je al ingeschreven.

50plusmatch inschrijven
Een screenshot van het inschrijfproces op 50plusmatch

Wanneer je bent ingeschreven kom je op een pagina waar je direct je profiel gaat invullen. Dit bestaat uit vier stappen. Bij al de vier stappen vul je de basisgegevens van jezelf in. De gegevens die je invult komen op je profiel te staan, zodat andere leden kunnen lezen hoe je bent. Het is dus belangrijk dat je hier even de tijd voor neemt en alles goed invult. Je profiel invullen duurt niet lang, het neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Waarna je de datingsite direct kunt gebruiken.

Gratis aanmelden op 50plusmatch!

50plusmatch opzeggen

Je bent misschien wel succesvol geworden in de zoektocht naar de liefde of vriendschap, of je wilt je om een andere reden uitschrijven van 50plusmatch. Gelukkig kun je 50plusmatch ter alle tijden opzeggen en maakt het niet uit wat voor reden je hiervoor hebt. Als je de onderstaande stappen volgt ben je snel uitgeschreven van de datingsite.

Op deze manier verwijder je een profiel:

 1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd
 2. Klik op je profielfoto, en klik op mijn profiel in het menu dat dan tevoorschijn komt
 3. Ga vervolgens naar instellingen en lidmaatschap, dit valt te vinden aan de linkerkant van de pagina
 4. Klik vervolgens op uitschrijven, dit valt ook weer te vinden aan de linkerkant van de pagina
 5. Klik op ‘hier’, dit vind je onderaan de pagina
 6. Geef vervolgens een reden op voor je uitschrijving
 7. En klik tenslotte op uitschrijven.

Wanneer je deze stappen volgt ben je uitgeschreven van de datingsite. Wanneer je 50plusmatch opzegt is je profiel niet meer zichtbaar op de datingsite.

50plusmatch klantenservice

Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Dan kun je de klantenservice van 50plusmatch gemakkelijk bereiken. Je kunt de klantenservice van 50plusmatch op verschillende manieren bereiken, je kunt de klantenservice bereiken per telefoon en/of per e-mail.

Op de datingsite vind je een pagina met veelgestelde vragen, hier staan de meest voorkomende vragen. Het is verstandig om eerst die pagina raad te plegen voordat je contact opneemt met de klantenservice.

Telefoonnummer: 010 8700660 (bereikbaar op dinsdag tussen 10:00 tot 14:00)

E-mailadres: redactie@50plusmatch.nl

Adres: Vasteland 78

3011 BN Rotterdam

Andere datingsites voor 50-plussers

50plusmatch is niet de enige goede datingsite voor 50-plussers, er zijn nog veel meer datingsites in Nederland die als doelgroep 50-plussers hebben. Naast 50plusmatch zijn er in Nederland nog 5 andere datingsites die speciaal voor 50-plussers zijn.

Deze datingsites zijn er nog meer voor 50-plussers:

Meer informatie van 50plusmatch

In 2006 is 50plusmatch opgericht, en is al snel uitgegroeid tot één van de grootste datingsites die gericht zijn op 50-plussers. Sinds 2006 heeft de datingsites al vele mensen bij elkaar gebracht.

50plusmatch is onderdeel van het bedrijf Matchmedia. Matchmedia groeit snel, naast Nederland is het dating bedrijf actief in 4 andere landen, namelijk in België, Zweden, Denemarken, en Noorwegen.

Matchmedia richt zich op de lokale markt en weet hoe mensen daten in ieder land. Daar houdt Matchmedia rekening mee, desnoods wordt de hele website daarvoor aangepast.

Ik wil 50plusmatch gratis proberen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.