50plusmatch

Op dit moment is er een speciale actie van 50plusmatch beschikbaar om 3 dagen volledig gratis van de datingsite gebruik te maken. Meer informatie van deze actie ga je in dit artikel lezen. Zo kom je te weten hoe je van deze speciale actie gebruik kunt maken en weet je tot wanneer de actie beschikbaar is.

Wacht niet met aan claimen van deze speciale actie, het geldt alleen voor een korte periode en je hebt er niks mee te verliezen!

50plusmatch 3 dagen gratis!

3 dagen volledig gratis gebruik maken van 50plusmatch

Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn, maar voor de meeste datingsites moet je betalen om van alle functionaliteiten gebruik te maken. Het aanmelden is wel gratis op alle datingsites, maar je moet een abonnement afsluiten om van alle functies gebruik te maken. Dit is ook het geval voor 50plusmatch.

Maar daar komt met deze actie verandering in. Op dit moment is er een actie beschikbaar om van alle functionaliteiten gebruik te maken zonder wat te betalen. Van deze actie kun je 3 dagen gebruik maken en kun je bijvoorbeeld gratis met andere leden chatten en kun je van andere premium functies gebruik maken.

Deze actie is erg speciaal omdat 50plusmatch de beste datingsite voor 50-plussers is. Door verschillende consumentenorganisaties is 50plusmatch als beste datingsite getest en uitgeroepen tot de beste. Zo is het door Thuiswinkel Awards als beste datingsite aangewezen, als beste getest door het televisieprogramma Kassa en als beste datingsite voor ouderen aangewezen door het consumentenprogramma Radar.

50plusmatch is de beste datingsite voor 50-plussers en daar kun je nu 3 dagen gratis gebruik van maken!

Hoe kun je gebruik maken van de actie?

Om 50plusmatch 3 dagen gratis te gebruiken hoef je weinig te doen, je hoeft enkel op de onderstaande knop te klikken en een account aanmaken.

50plusmatch 3 dagen gratis!

Als je op de knop klikt kom je op een speciale pagina terecht waarop de actie van 50plusmatch vermeldt staat en via deze pagina kun je ook van de actie gebruik maken.

Wat zijn de mogelijkheden met deze actie?

Als je gebruik maakt van deze speciale actie krijg je veel mogelijkheden op 50plusmatch. Zo krijg je de mogelijkheid om van alle gratis functies gebruik te maken en van functies waarvoor je normaal een abonnement moet afsluiten. Je krijgt deze 3 dagen exclusief toegang tot de betaalde functionaliteiten.

Je kunt onder andere gebruik maken van deze functies:

  • Berichten verzenden en ontvangen
  • Onbeperkt interesseberichten sturen
  • Zien wie je profiel heeft bezocht
  • Meedoen op things2Share (soort social media)
  • Gebruik maken van Messenger
  • Onbeperkt profielen bekijken
  • Zien wie gratis of een betaald lidmaatschap heeft

Tot wanneer is de actie geldig?

Deze speciale actie om 50plusmatch 3 dagen volledig gratis te gebruiken is slechts een kleine periode beschikbaar. Alleen in de maand september kan gebruik gemaakt worden van de actie. Het is verstandig om niet te wachten met het claimen van deze actie, voordat je het weet is de aanbieding afgelopen.

Na 3 dagen gratis, wat dan?

Als je gebruik maakt van deze actie kun je alleen 3 dagen van alle functionaliteiten op 50plusmatch gebruik maken. Na deze 3 dagen wordt je lidmaatschap omgezet tot een gratis lidmaatschap en kun je slechts gebruik maken van beperkte functies. Zo kun je bijvoorbeeld niet meer in contact komen met andere leden.

Gelukkig heb je wel weer een mogelijkheid om van alle functies op de datingsite gebruik te maken. Door een abonnement af te sluiten voor een bepaalde periode kun je weer van alle functies gebruik maken. De kosten van zo’n lidmaatschap zijn verschillend, maar het valt allemaal wel mee. 50plusmatch is één van de goedkoopste datingsites in Nederland.

Op het moment zijn dit de kosten om na de 3 dagen een abonnement af te sluiten:

  • 1 maand voor €29,95
  • 3 maanden voor €19,95 per maand
  • 6 maanden voor €14,95 per maand
50plusmatch 3 dagen gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.