50liefde

50liefde is een datingsite die speciaal gericht is op 50-plussers, zoals de naam misschien al zegt. 50liefde is één van de grootste datingsites die gericht is op 50-plussers. De datingsite doet er alles aan om voor jou een relatie te vinden, zo heeft 50liefde speciale datingcoaches is dienst. 1 op de 3 leden vindt een relatie op 50liefde.

Ben je een 50-plusser en vind je het moeilijk om op een datingsite aan te melden? Dan is 50liefde de beste datingsite voor je. De datingsite 50liefde is speciaal ontworpen voor 50-plussers. Het inschrijfproces is dan ook een stuk eenvoudiger dan op andere datingsites.

Leden op 50liefde zijn zeer actief op zoek naar een relatie, in het afgelopen jaar zijn er meer dan 1 miljoen berichten verzonden tussen leden. Dagelijks melden veel nieuwe leden zich aan. 50liefde is een perfecte datingsite, het aanmelden is gratis!

IK WIL 50LIEFDE GRATIS PROBEREN! ➟

Het inschrijfproces op 50liefde

Je kan je gratis inschrijven op 50liefde. Het inschrijven gaat heel gemakkelijk, het gaat makkelijker dan op andere datingsites. Door een paar gegevens van jezelf op te geven ben je al ingeschreven.

Wanneer je op de homepagina komt van 50liefde, hoef je enkel maar aan te vinken of je een man of vrouw bent en aan te geven op welk geslacht je valt. Vervolgens geef je nog een naam op. Wanneer je deze stappen hebt opgevolgd klik je op de knop met ga verder, waarna je nog een e-mailadres en wachtwoord op geeft. Als je al deze stappen hebt opgevolgd ben je ingeschreven op de datingsite.

Vervolgens kom je op een pagina waar je je profiel gaat invullen, dit bestaat uit 2 stappen. Bij de eerste stap vul je algemene informatie in, zoals hoe je bent en wat voor iemand je zoekt. Bij de tweede stap geef je aan wat voor hobby’s en interesses je hebt. Wanneer je dat alles hebt ingevuld heb je je profiel volledig ingevuld. Met een volledig ingevuld profiel heb je de meeste kans om succesvol te worden. Alle informatie dat je op geeft bij deze stappen komt op je datingprofiel te staan en kunnen andere leden lezen.

Het inschrijven en je profiel invullen duurt ongeveer 10 minuten. Waarna je de datingsite direct kan gaan gebruiken.

50liefde inschrijven

Wat is de doelgroep van 50liefde?

De doelgroep van 50liefde zijn 50-plussers. Vanaf 40 jaar kan je je aanmelden op de datingsite. Op de datingsite vind je leden die minimaal 40 jaar zijn. Vrouwen zijn in de meerderheid op de datingsite. Wat positief is, op de meeste datingsites zijn mannen in de meerderheid. 57% van de leden zijn vrouwen en 43% van de leden zijn mannen.

De leden op 50liefde zijn erg actief op zoek naar een relatie, in het afgelopen jaar zijn er meer dan 1 miljoen berichten verzonden tussen de leden van 50liefde. 1 op de 3 leden vindt een relatie op de datingsite, dit aantal is hoger dan op andere datingsite.

De doelgroep 50-plussers is een grote groep, in Nederland zijn er ruim 1,6 miljoen 50-plussers die alleenstaand zijn. Dit aantal stijgt hard, in de afgelopen 5 jaar kwamen er ruim 144.000 alleenstaande 50-plussers erbij.

Hoe bekend is 50liefde?

50liefde is één van de populairste datingsites voor 50-plussers. Je vindt leden door het hele land die zijn ingeschreven op 50liefde. Dagelijks schrijven veel nieuwe leden zich in op de datingsite. In het afgelopen jaar zijn er meer dan 1 miljoen berichten verstuurd tussen de leden, hiervan kan je afleiden dat de datingsite erg populair is.

50liefde is onder andere bekend van: RTL 4 in het programma altijd jong, De Telegraaf, Nu.nl en in het magazine van Vrouw.

Wat zijn de kosten?

Op 50liefde kan je je volledig gratis inschrijven, zo kan je kijken of de datingsite bij je past en kan je op zoek gaan naar andere leden. Echter heb je als gratis lid toegang tot minder functies dan wanneer je een premium lidmaatschap afsluit. Zo kan je als gratis lid geen berichten verzenden of ontvangen en kan je foto’s niet bekijken. Wil je wel kunnen chatten met andere leden, moet je een premium lidmaatschap afsluiten.

Een premium lidmaatschap kan je afsluiten voor verschillende periodes, je kan kiezen uit 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Wanneer je bijvoorbeeld een lidmaatschap kiest van 12 maanden is dit een stuk goedkoper per maand dan wanneer je voor 3 maanden kiest.

Het heeft verschillende voordelen om een premium member te zijn. Je komt zo bijvoorbeeld hoger in de zoekresultaten, kan je onzichtbaar surfen, kan je zien wie je profiel heeft bezocht en heb je nog veel meer voordelen. Wil je alles uit de datingsite halen moet je een premium lidmaatschap afsluiten.

Kosten van een premium lidmaatschap

3 maanden voor €29,99 per maand

6 maanden voor €24,99 per maand

12 maanden voor 17,99 per maand

Gratis aanmelden op 50liefde! ➟

Review 50liefde

Pluspunten

  • Duidelijke website
  • Gratis en gemakkelijk inschrijven
  • Veilige datingsite
  • Speciaal ontworpen voor 50-plussers

Minpunten

Populariteit score: 4/5

50liefde is een erg grote datingsite, door heel Nederland zijn 50-plussers ingeschreven op de datingsite. De datingsite is onder andere bekend van RTL 4, De Telegraaf, Nu.nl en het magazine Vrouw.

Gebruiksgemak score: 5/5

De datingsite is erg overzichtelijk, alles valt goed te vinden en te gebruiken. Je kan gemakkelijk navigeren door de datingsite. De website is goed toegankelijk voor mobiel verkeer. Je kan merken aan de website dat 50liefde gericht is op 50-plussers. Het gebruiksgemak van 50liefde is veel beter dan bij andere datingsites die ook gericht zijn op 50-plussers.

Functionaliteiten score: 4.6/5

Wanneer je gratis lid bent kan je van veel functies gebruik maken. Als je een premium lidmaatschap afsluit heb je toegang tot nog meer functies die je helpen bij het vinden van de liefde. Je kan van de volgende functies gebruik maken: Matchgame, partnervoorstellen, matches zien, berichten verzenden en ontvangen, foto’s bekijken en nog veel meer functies.

Kosten 3.8/5

De kosten van de 50liefde zijn wel erg hoog. In vergelijking met andere datingsites steekt 50liefde er wel bovenuit met de kosten. Daarnaast staat de datingsite niet zo heel goed bekend met zijn betalingsdienst. Daarentegen krijg je wel een goed werkende datingsite die speciaal voor 50-plussers is ontworpen. De prijzen van een premium lidmaatschap zijn vanaf €17,99.

Eindoordeel: 50liefde is een grote en actieve datingsite voor 50-plussers. De datingsite doet er alles aan om voor jou een relatie te vinden. Het gebruiksgemak is erg goed, je kan gemakkelijk door de datingsite navigeren en alles is duidelijk te vinden. Aan de website is te merken dat het voor 50-plussers is, 50liefde is speciaal ontworpen voor 50-plussers. De kosten zijn wel hoog in vergelijking met andere datingsites, ook staat 50liefde niet zo heel goed bekend met zijn betalingsdienst. Dat is de enige minpunt aan 50liefde. 50liefde is een datingsite die je echt moet gaan uitproberen, het aanmelden is gratis!

Score:

Hoe veilig is 50liefde?

De beveiliging van 50liefde is goed op orde, de datingsite is goed beveiligd. 50liefde begrijpt dat je niet overal je gegevens wil achter laten. De datingsite gaat uiterst voorzichtig om met je gegevens. Hieronder lees je een aantal voorbeelden van de beveiliging van de datingsite

Website beveiliging

Op de datingsite worden je gegevens beveiligd door middel van https. Https zorgt ervoor dat er een beveiligde verbinding ontstaat tussen de server en de website zodat een derde partij niet mee kan lezen met jouw gegevens. Dit is wel zo veilig, zo kan niet iedereen zomaar bij je gegevens. Dat een website beveiligd is met https is te zien aan het slotje en de url in de zoekbalk.50liefde beveiliging

Handmatige controle op profielen

Alle profielen op 50liefde worden handmatig gecontroleerd op echtheid. Dit voorkomt dat er nepprofiel of profielen met kwade bedoelingen tussen de echte profielen komen. Zo weet je zeker dat alle profielen op de datingsite echt en oprecht zijn.

Mocht er toch nog een profiel tussen zitten die niet op de datingsite hoort, kan je dit profiel gemakkelijk rapporteren.

Tips voor veilig online daten

Op de datingsite kan je tips lezen hoe je veilig online kunt daten. De tips gaan over hoe je scammers en datingfraude kan herkennen. Twijfel je of een profiel echt is? Lees dan even de tips door.

Gratis aanmelden op 50liefde! ➟

Hoe werkt het uitschrijven op 50liefde?

Je account verwijderen van 50liefde gaat heel gemakkelijk. Het maakt niet uit wat voor reden je hebt voor je uitschrijving. Hieronder lees je precies hoe je je moet uitschrijven van de datingsite.

  1. Klik op mijn account en ga naar instellingen & lidmaatschap
  2. Klik dan op profiel verwijderen, dit vind je aan de linkerkant van de pagina of je ziet het wanneer je naar onder scrolt
  3. Vervolgens klik je op de rode knop met daarop verwijder mijn profiel
  4. Geef vervolgens nog een reden op voor de uitschrijving en je kan eventueel aangeven wat er beter kan
  5. Klik dan op profiel verwijderen
  6. Je krijgt dan tenslotte nog een e-mail met verdere instructies.

Zo schrijf je je uit en is je profiel snel en gemakkelijk verwijderd van 50liefde.

Klantenservice van 50liefde

De klantenservice van 50liefde is goed bereikbaar, je kan de klantenservice bereiken per email en per telefoon. De klantenservice staat altijd voor je klaar en je wordt zo snel mogelijk geholpen.

Wanneer je vragen hebt kan je gerust contact opnemen met de klantenservice.

E-mailadres: helpdesk@50liefde.nl

Telefoonnummer: 0900-5033333

Adres: Flight Forum 810

5657DV Eindhoven

Andere datingsites voor 50-plussers

50liefde is niet de enige datingsite die is gericht op 50-plussers. Naast 50liefde heb je nog 5 andere datingsites die gericht zijn op 50-plussers.

Deze datingsites zijn er voor 50-plussers:

Over 50liefde

50liefe is opgericht in 2014 en is snel gegroeid tot één van de populairste datingsites. Het is een populaire en actieve datingsite. 50liefde is eigendom van ConnectionBuilders B.V. dat gevestigd is in Eindhoven. Het bedrijf richt zich volledig op de Nederlandse markt.

50liefde is verschillende keren in het nieuws geweest en is bekend van RTL 4, Nu.nl, De Telegraaf en van het magazine Vrouw.

IK WIL 50LIEFDE GRATIS PROBEREN! ➟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.