50liefde

Ben je een 50-plusser? Dan moet je lid worden van de datingsite 50liefde! 50liefde is één van de beste datingsites die alleen voor 50-plussers is bedoeld. De datingsite doet er alles aan om voor jou een relatie te vinden. En de cijfers liegen er niet om, ruim 1 op de 3 leden vindt de liefde op de datingsite. Dit is een hoger slagingspercentage dan op de meeste andere datingsites!

Leden op 50liefde zijn actief op zoek naar een relatie of vriendschap, in het afgelopen jaar zijn er meer dan 1 miljoen berichten verzonden tussen de leden. Dagelijks melden veel nieuwe leden zich aan op de datingsite, waardoor het een erg populaire datingsite voor 50-plussers is geworden. Het is de perfecte datingsite voor jou als 50-plusser, het aanmelden is gratis!

IK WIL 50LIEFDE GRATIS PROBEREN!

Waarom daten bij 50liefde?

Je vraagt je misschien wel af, waarom zou ik lid worden van de datingsite? Er zijn veel redenen waarom je op 50liefde moet gaan daten, zo is 50liefde één van de beste en populairste datingsites voor 50-plussers. Alleen zijn er nog veel meer redenen waarom je moet gaan daten bij de datingsite:

Veel 50-plussers vinden het lastig om zich aan te melden op een datingsite. Hier heeft 50liefde rekening mee gehouden en heeft de datingsite zo ontworpen dat het extra gemakkelijk te gebruiken is. De datingsite is speciaal ontworpen voor 50-plussers. Zo is het inschrijfproces op 50liefde eenvoudiger dan op de meeste andere datingsites, door een paar gegevens op te geven ben je al ingeschreven. Daarnaast is de datingsite extra gemakkelijk te gebruiken doordat het overzichtelijk is.

Heb je vragen hoe iets moet, opmerkingen over dingen of klachten? De klantenservice van 50liefde kun je gemakkelijk bereiken. 50liefde heeft een goede klantenservice die altijd voor je klaarstaat. Het heeft een betere klantenservice dan de meeste andere datingsites, dit is ook een erg belangrijke reden waarom je moet daten bij 50liefde.

Op de datingsite heb je veel kans om succesvol te worden. Ruim 1 op de 3 leden vindt de liefde op 50liefde. Door de persoonlijke benadering, matchingsprincipe en eenvoudig gebruik heb je veel kans om succesvol te worden.

Hoe populair is 50liefde?

50liefde behoort tot één van de populairste datingsites in Nederland, de datingsite telt een groot ledenbestand. Door het hele land zijn duizenden 50-plussers ingeschreven op de datingsite. In het afgelopen jaar zijn er meer dan 1 miljoen berichten verstuurd tussen de leden van de datingsite. Hieruit kun je afleiden dat het een populaire en actieve datingsite is. Dagelijks melden zich honderden 50-plussers aan op de datingsite, waardoor je dagelijks nieuwe partnervoorstellen hebt.

50liefde is een bekende datingsite in Nederland, het onder andere bekend van: RTL 4, De Telegraaf, Nu.nl en van het magazine Vrouw.

Wat is de doelgroep van 50liefde?

De naam van de datingsite zegt het al, de doelgroep van 50liefde zijn 50-plussers. De datingsite is bedoeld voor 50-plussers die op zoek zijn naar de liefde of vriendschap. Vanaf 40 jaar ben je welkom op 50liefde, je ontmoet op de datingsite dus alleen leden die ouder zijn dan 40 jaar.

Op de datingsite zijn vrouwen in de meerderheid, wat positief is. Ongeveer 57% van de leden is vrouw en 43% is man.

Wanneer je een 50-plusser bent, heeft het veel voordelen om je aan te melden op een datingsite die speciaal voor 50-plussers is bedoeld. Zo word je bijvoorbeeld veel sneller succesvol, doordat je bij je doelgroep zit en geen jongere singles tegenkomt.

50-plussers zijn een grote doelgroep in Nederland. In Nederland zijn maar liefst 1.6 miljoen 50-plussers die alleenstaand zijn, en dit aantal neemt hard toe. In de afgelopen 5 jaar kwamen er maar liefst 144.000 alleenstaande 50-plussers erbij.

Gratis aanmelden op 50liefde!

50liefde review

Pluspunten

 • Duidelijke website
 • Gratis en gemakkelijk inschrijven
 • Veilige datingsite
 • Speciaal ontworpen voor 50-plussers

Minpunten

Populariteit score: 4/5

50liefde is een erg populaire datingsite, door heel Nederland zijn 50-plussers ingeschreven op de datingsite. De datingsite is onder andere bekend van RTL 4, De Telegraaf, Nu.nl en het magazine Vrouw.

Gebruiksgemak score: 5/5

De datingsite is erg overzichtelijk, alle functionaliteiten zijn gemakkelijk te vinden en te gebruiken. Je kunt gemakkelijk navigeren door de datingsite. De website is goed toegankelijk voor mobiel verkeer. Je kunt merken aan de website dat 50liefde gericht is op 50-plussers. Het gebruiksgemak van 50liefde is veel beter dan bij andere datingsites die ook gericht zijn op 50-plussers.

Functionaliteiten score: 4.6/5

Wanneer je gratis lid bent kun je van veel functies gebruik maken, zo kun je andere dating profielen bekijken en je zoekcriteria aanpassen. Met een premium lidmaatschap heb je toegang tot nog meer functies die helpen bij het vinden van de liefde. Je kunt van de volgende functies gebruik maken: Matchgame, partnervoorstellen, matches zien, berichten verzenden en ontvangen, foto’s bekijken en nog veel meer functies.

Kosten 3.8/5

De kosten van de 50liefde zijn wel erg hoog. In vergelijking met andere datingsites is 50liefde wel één van de duurste datingsites. Daarnaast staat de datingsite niet zo heel goed bekend met zijn betalingsdienst. Daarentegen krijg je wel een uitmuntende datingsite die speciaal voor 50-plussers is ontworpen. De prijzen van een premium lidmaatschap zijn vanaf €17,99.

Eindoordeel van 50liefde:

50liefde is een grote en actieve datingsite voor 50-plussers. De datingsite doet er alles aan om voor jou een relatie te vinden. Het gebruiksgemak is erg goed, je kunt gemakkelijk door de datingsite navigeren en alles is duidelijk te vinden. Aan de website is te merken dat het voor 50-plussers is, 50liefde is speciaal ontworpen voor 50-plussers. De kosten zijn wel hoog in vergelijking met andere datingsites, dit is het enige minpuntje van 50liefde. 50liefde is een datingsite die je echt moet gaan uitproberen, het aanmelden is gratis!

Score:

Kosten 50liefde

Het aanmelden op 50liefde is volledig gratis, zo kun je kijken of de datingsite bij je past en kun je op zoek gaan naar andere leden. Echter heb je als gratis lid toegang tot minder functies dan wanneer je een premium lidmaatschap afsluit. Zo kun je als gratis lid geen berichten verzenden of ontvangen en kun je profiel foto’s niet bekijken. Wil je wel kunnen chatten met andere leden, moet je een premium lidmaatschap afsluiten.

Een premium lidmaatschap kan afgesloten worden voor verschillende periodes, je kunt kiezen uit 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Wanneer je een lidmaatschap van 12 maanden kiest, is dit een stuk goedkoper per maand dan een lidmaatschap van 3 maanden.

Het heeft verschillende voordelen om een premium member te zijn. Je komt zo bijvoorbeeld hoger in de zoekresultaten, kun je onzichtbaar surfen, kun je zien wie je profiel heeft bezocht en heeft het nog meer voordelen. Wil je alles uit de datingsite halen, moet je een premium lidmaatschap afsluiten.

Kosten van een premium lidmaatschap:

3 maanden voor €29,99 per maand

6 maanden voor €24,99 per maand

12 maanden voor 17,99 per maand

Gratis aanmelden op 50liefde!

Hoe veilig is 50liefde?

De beveiliging van 50liefde is goed op orde, de datingsite is goed beveiligd. 50liefde begrijpt dat je niet overal je gegevens wilt achterlaten. De datingsite gaat uiterst voorzichtig om met je gegevens. Hieronder lees je een aantal voorbeelden van de beveiliging van de datingsite

Website beveiliging

Op de datingsite worden je gegevens beveiligd door middel van https. Https zorgt ervoor dat er een beveiligde verbinding ontstaat tussen de server en de website, zodat een derde partij niet mee kan lezen met jouw gegevens. Dit is wel zo veilig, zo kan niet iedereen zomaar bij je gegevens. Dat een website beveiligd is met https is te zien aan het slotje en de url in de zoekbalk.

Handmatige controle op profielen

Alle profielen op 50liefde worden handmatig gecontroleerd op echtheid. Dit voorkomt dat er nepprofielen of profielen met kwade bedoelingen tussen de echte profielen komen. Zo weet je zeker dat alle profielen op de datingsite echt en oprecht zijn.

Mocht er toch nog een profiel tussen zitten die niet op de datingsite hoort, kun je dit profiel gemakkelijk rapporteren.

Tips voor veilig online daten

Op de datingsite kun je tips lezen hoe je veilig online kunt daten. De tips gaan over het herkennen van scammers en datingfraude. Twijfel je of een profiel echt is? Lees dan even de tips door.

Inschrijven op 50liefde

Je kunt je gratis inschrijven op 50liefde. Het inschrijven gaat heel gemakkelijk, gemakkelijker dan op andere datingsites. Door een paar gegevens van jezelf op te geven ben je al ingeschreven.

Wanneer je op de homepagina van 50liefde komt, hoef je enkel maar aan te vinken welk geslacht je bent en aan te geven op welk geslacht je valt. Vervolgens geef je nog een naam op. Wanneer je deze stappen hebt opgevolgd klik je op de knop met ga verder, waarna je een e-mailadres en wachtwoord opgeeft. Als je al deze stappen hebt voltooid ben je ingeschreven op de datingsite.

50liefde inschrijven

Wanneer je bent ingeschreven op de datingsite kom je eerst op een pagina waar je het dating profiel gaat invullen, dit bestaat uit 2 stappen. Bij de eerste stap vul je algemene informatie in, informatie zoals eigenschappen en wat voor iemand je zoekt. Bij de tweede stap geef je aan wat je hobby’s en interesses zijn. Wanneer je alles hebt ingevuld heb je een volledig ingevuld dating profiel. Met een volledig ingevuld dating profiel heb je de meeste kans om succesvol te worden. Alle informatie dat je opgeeft bij deze twee stappen komt op je dating profiel te staan en kunnen andere leden lezen.

Het inschrijven en je profiel invullen duurt ongeveer 10 minuten. Waarna je de datingsite direct kunt gaan gebruiken.

Gratis aanmelden op 50liefde!

50liefde opzeggen

Wanneer je de liefde hebt gevonden of je wilt om een andere reden stoppen met het online daten, wil je natuurlijk 50liefde opzeggen. Het maakt op 50liefde niet uit wat voor reden je hebt voor de uitschrijving, je kunt het ter alle tijden opzeggen. Met de onderstaande stappen ben je snel en gemakkelijk uitschreven van de datingsite.

Op deze manier verwijder je een account van 50liefde:

 1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd.
 2. Klik dan op mijn account en ga naar instellingen & lidmaatschap.
 3. Vervolgens klik je op profiel verwijderen, dit vind je aan de linkerkant van de pagina of je ziet het wanneer je naar onder scrolt.
 4. Vervolgens klik je op de rode knop met daarop ‘verwijder mijn profiel’.
 5. Geef vervolgens een reden op voor de uitschrijving en je kunt eventueel aangeven wat er beter kan.
 6. Klik dan op profiel verwijderen.
 7. Je krijgt tenslotte nog een e-mail met verdere instructies.

Op deze manier zeg je je account op en is je profiel snel en gemakkelijk verwijderd van 50liefde. Wanneer je 50liefde opzegt is je profiel niet meer zichtbaar op de datingsite.

Klantenservice van 50liefde

50liefde beschikt over een goede klantenservice die altijd bereikbaar is. De klantenservice is bereikbaar per email en per telefoon. Je wordt zo snel mogelijk geholpen door de klantenservice van de datingsite.

Wanneer je vragen hebt, kun je gerust contact opnemen met de klantenservice.

E-mailadres: helpdesk@50liefde.nl

Telefoonnummer: 0900-5033333

Adres: Flight Forum 810

5657DV Eindhoven

Andere datingsites

50liefde is een doelgroepgerichte datingsite. Dit houdt in dat de datingsite voor een speciale doelgroep is bedoeld, in dit geval is de doelgroep 50-plussers. Er zijn veel doelgroepgerichte datingsites actief in Nederland en België. Zo zijn er speciale datingsites voor hoger opgeleiden, speciale datingsites voor weduwen en weduwnaars en speciale datingsites voor alleenstaande ouders.

50liefde is niet de enige datingsite voor 50-plussers. Naast 50liefde zijn er nog 5 andere datingsites die speciaal voor 50-plussers zijn.

Deze datingsites zijn er voor 50-plussers:

Over 50liefde

50liefe is opgericht in 2014 en is snel gegroeid tot één van de populairste datingsites. Het is een populaire en actieve datingsite. 50liefde is eigendom van ConnectionBuilders B.V. dat gevestigd is in Eindhoven. Het bedrijf richt zich volledig op de Nederlandse datingmarkt. Het is dus niet actief in het buitenland zoals veel andere datingsites wel zijn, wat veel voordelen heeft. Zo weet 50liefde precies hoe Nederlandse mensen daten en spelen hier op in.

50liefde kun je kennen van het nieuws, het is verschillende keren in het nieuws geweest. Het is bekend van RTL 4, Nu.nl, De Telegraaf en van het magazine Vrouw.

IK WIL 50LIEFDE GRATIS PROBEREN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.